viesnīca ar labāko animāciju

Rakstīts: 28 marta 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 26 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas / kvalitā tes attiecī bu.
Teritorija zaļ a, kopta, daudz statuju, strū klaka.
Interesants lifts ir stikla kapsula.

Pludmale ir sadalī ta ar bū vē jamā mola 2 daļ ā s - smilš u pludmalē bez koraļ ļ iem un pludmalē , kur smiltis beidzas jū rā pē c trī s metriem, sā kas akmeņ i, zivis, ja peldat aiz bojā m - koraļ ļ u rifs. Rifs gar krastu no mola lī dz akmeņ iem pie viesnī cas ž oga, aiz rifa uzreiz ir dziļ ums, tā pē c vietas nav daudz, bet, pā rsteidzoš i, zivju sugu daudzveidī ba, ir anemones ar klaunu zivī m, es satiku astoņ kā jus un kalmā ru baru, dzeloņ raju, murē nus, vispā r ir ko redzē t. Daudz sauļ oš anā s krē slu, maz cilvē ku, tā pē c vietas pietika.
Zaļ o karogu ir par maz, lai pludmalē netraucē tu kaitinoš as pā rdevē jas. Pē dē jā s divas dienas bijuš as drudž ainas.
Mani iepriecinā ja bā rs pie pludmales "Marina" - tur var pusdienot, ja negribas iet prom no pludmales, pusdienlaikā bija zupas un pilna sekunde, dā rzeņ i, augļ i, deserti.
Viesnī cas personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs, visur bija jū tams, ka par tevi rū pē jas, un viesmī ļ i restorā nā , bā rmeņ i, menedž eri reģ istratū rā , dvieļ u izsniegš anā , visi darbinieki bija lieliski, patī kama attieksme, palī dzē ja ar visiem jautā jumiem.
Viesnī cas gids. . . Š ķ iet, ka viņ š ir radī ts, lai sabojā tu garastā vokli - Husans vai Muhameds, es nezinu viņ a vā rdu, mē s nepirkā m ekskursijas, jo. janvā rī gandrī z visi apceļ oja viņ a piedā vā to, un es pasū tī ju Kairu un delfī nu lī ci caur vietē jo aģ entū ru, ar kuru jau biju ceļ ojis. Viņ š man iedeva talonu, pateica kaut ko lī dzī gu "ja tu atsakies no ekskursijā m, es tev atsakos", mē s pagriezā mies un aizgā jā m, neko vairā k par viņ u nedzirdē jā m/redzē jā m. Un viņ a pakalpojumi nebija vajadzī gi.
Istaba plaš a, gaiš a, kaut kas vecs - vannasistabā aizkars, urna, televizors, bet kopumā istabai 5 punkti - liels balkons, ē rts skapis un negaidī ti liela platī ba istaba.

Iztī rī ja mū s lieliski, tas bija pat aizkustinoš i - viss bija glī ti izkā rtots, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Es atstā ju dzeramnaudu divas reizes. Pirmajā reizē atstā ju dzeramnaudu - es netaisī ju figū riņ u no dvieļ iem, satiku š o apkopē ju, paprasī ju figū riņ u, viņ š izņ ē ma telefonu un no bildes izvē lē jā mies, ko vē lamies. Kad atgriezā mies istabā , tur vē l bija milzī gs ziedu puš ķ is un karnevā la cepure un maska ​ ​ bē rnam.
Ē diens man ļ oti patika, brokastis normā las, labā kas nekā pē dē jā.5* viesnī cā , kurā bijā m. Vakariņ as daž ā das, divas reizes gatavoja tunci, vienmē r bija zivs un daž ā da laba gaļ a (nevis kā notiek - tikai vistas kauli ar ā du : ), bet liellopu gaļ a, aknas), pā ris reizes paipalas, bija austrumnieciskas vakariņ as - kebabs. u. c. tematiskie ē dieni, deserti. Bē rnu stū rī tis - 4 ē dieni bē rniem - diē tiskā zivs, vistas fileja utt.
Kompots bija, izņ emot krā sainos "jupijus".
No augļ iem - gvajaves, greipfrū tu, apelsī nu, mandarī nu, meloņ u, dateļ u, banā nu un ā bolu, zemeņ u un melones vienmē r ir deserta dekorā cijā s.
Ar pienu kafijai jā bū t uzmanī giem, jo ​ ​ reiz tas bija novecojis...
Akvaparks 4 * ir lielisks, baseins tika apsildī ts, slidkalniņ i tika ieslē gti no aptuveni 10.30 lī dz 12.30 un no 14.00 lī dz 16.00.
Atseviš ķ i es atzī mē ju animā ciju. Lena, Nataš a, Andro, Š iko un Poké mon : ). Tu esi labā kais! ! ! Nav neviena cita tā da kā tu! ! ! Joga un stiepš anā s 10.30 pludmalē augstā kajā lī menī! ! ! Zumba, vē derdejas, latino! ! ! Centā mies nepalaist garā m nevienu meistarklasi, viss ir ļ oti forš i!! !
Liels paldies Andro un Š iko par č aloš anos ar manu meitu, breiku un akrobā tiku gandrī z visu dienas gaismu : ) pludmalē akrobā tes meita atgriezā s mā jā s ar jaunā m prasmē m : ), jū s esat viņ as mī ļ ā kie treneri : ).
Vakara Fakir š ovs no Š iko, tas ir kaut kas, pro vī rietis, neaizmirstams š ovs!! !

Joga, ū dens aerobika, austrumu dejas ar pokemoniem : ) - arī profesionā li, paldies!! !
Pē dē jā vakarā bija š ovs ar hopaku no ē ģ iptieš iem un pro break dance.
Mini diskotē ka, Nataš a un Ļ ena, liels paldies! ! ! Un tava zumba, latino, vē derdejas, viss bija ļ oti forš i!! !
Daž i vā rdi par ekskursijā m - uz Luksoru bijā m pagā juš o reizi, tā pē c Kaira palika starp vē sturiskajā m vietā m. Daudzi raksta, ka viņ iem nepatika ekskursija, ir pā rā k garš ceļ š , nav ko redzē t.
Izbraucā m 2 naktī , atgriezā mies 0:00, t. i. diena praktiski. Brauciet vienā virzienā.6 stundas. Tač u ceļ ojuma pieredze bija š o neē rtī bu vē rta. Muzejs, piramī das, sfinksa, Kairas ceļ vedis, ē ģ iptologs, kurš Luksorā izraka Karnakas templi, restaurators, ļ oti interesanti stā stī ja par Seno Ē ģ ipti. Manai meitai ir 9 gadi, pat ļ oti interesē ja, labi izturē ja ekskursiju, arī ļ oti patika. Muzejā ir daudz apjomī gu zelta priekš metu – zelts un zeltī ti sarkofā gi, zelta skapji, troņ i, č etras zelta gultas. Mū mijas, statujas ar kvarca acī m, kas izskatā s dabiski kā ī stas acis. Ir ļ oti izzinoš i apmeklē t š ā du muzeju, ja jums ir labs gids.
Bijā m izbraucienā ar kuģ ī ti "Delfī nu lī cis" - apmē ram 1.5 stunda kuģ ot ar jahtu, aizbrauca uz delfī nu dzī votni, kad pie jahtas piepeld bars - vajag ā tri nirt un peldē t kopā ar baru, lī dz nogurst un atpaliek, arī neaprakstā ma sajū ta, kad peldi starp savvaļ as delfī niem, pie meitas piepeldē ja delfī na mā te ar mazuli, viņ a peldē ja ar viņ iem. Diezgan labs brauciens ar laivu.

Pā rē jais izrā dī jā s bagā ts un brī niš ķ ī gs, bija negatī vi momenti, par kuriem es nevē los rakstī t, tas nav saistī ts ar viesnī cu, bet gan ar ē ģ iptieš u kultū ras ī patnī bā m un kultū ras trū kumu.
Tur bija miljardiem reiž u vairā k pozitī vu.
Paldies visiem, kas organizē ja un palī dzē ja mums pavadī t tik lieliskas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu