Royal Lagoons Resort & Aqua Park 5*– Atsauksmes

242
Novērtējums 5.910
№82 viesnīcas reitingā Hurgada
6.5 Numurs
6.4 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.4 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mamsha Promenade rajonā, 4 km attālumā no lidostas un 6 km attālumā no Hurgadas pilsētas centra. Turklāt, pateicoties tās atrašanās vietai netālu no daudziem bāriem, kafejnīcām, veikaliem un diskotēkām, viesnīca ir piemērota tiem, kas dod priekšroku iepirkšanās un intensīvai naktsdzīvei. Viesnīca tika atklāta 2006. gadā, pēdējais remonts veikts 2020. gadā (2018. gadā pieaugušo baseina un bērnu baseina renovācija, jauns bārs baseinā, visi standarta numuri, 4 Superior numuri un daži ģimenes numuri pēc plkst. renovācija, 2020. gadā Superior Room un Standard Room kategoriju remonts). Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар slavjanka75
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Otro reizi š eit pē c 2 gadiem, viesnī cas degradā cija...un apkalpoš ana. Š obrī d paturiet prā tā lielā ko renovē jamo baseinu, uz kuru paveras skats no teritorijas labajā pusē esoš ajā m villā m. Tikai kreisajā pusē paveras skaists skats no villā m. … Tomēr ▾ Otro reizi š eit pē c 2 gadiem, viesnī cas degradā cija...un apkalpoš ana. Š obrī d paturiet prā tā lielā ko renovē jamo baseinu, uz kuru paveras skats no teritorijas labajā pusē esoš ajā m villā m. Tikai kreisajā pusē paveras skaists skats no villā m. Sajū ta tā da, ka labā puse nav blī vi apdzī vota, bet ir izmitinā ti pa kreisi, kā man gadī jā s, neskatoties uz to, ka paliku 13 naktis un cerē ju uz skaistu skatu, pā rbaudot noskaņ ojums bija pilnī bā sabojā ts- iekš ā , viesnī ca nekompensē s savas kļ ū das, te nav orientē š anā s uz klientu, Nu ja vien nevē laties papildus izdevumus, ko es personī gi redzē ju piesakoties divā m sievietē m no Polijas vai Rumā nijas. Reģ istrē š anā s notiek par 3 stundā m un neatbilst numura kategorijai vauč erā , pieņ emš ana bez sveicieniem vai smaidiem, pie viņ iem ne viens vien jautā jums netiek operatī vi atrisinā ts, pat ar gida starpniecī bu, menedž eri apstaigā teritoriju svarī gi, bet ir bezjē dzī gi sazinā ties ar viņ iem ar problē mu. (reģ istratū ras darbinieks Karims un menedž eris Vē la kungs).
Mē beles ir vecas, saimnieces paš as nenodroš ina, lai istaba bū tu labā darba kā rtī bā izsniedzot, istabā s tiek izsniegta saklā ta gulta un dvieļ i, bet ar netī ru grī du, mati vannas istabā uz grī das, bojā jumi nav uzraudzī ti un netiek fiksē ti bez sū dzī bā m no viesa, zvaniet viņ iem un gaidiet istabā , kad viņ i ieradī sies, maksimā las neē rtī bas viesiem! Ja ir 2-3 bojā jumi, ne viss tiek salabots uzreiz un pē c atgā dinā juma vai skandā la. Pludmales dvieļ i dienas laikā netiek mainī ti, tos var tikai nodot vai saņ emt ar karti, lai gan dvieļ u kabī nes atvē rš anas intervā ls ir 10-17 vienu reizi, tas nav jū su ziņ ā , kad vē laties svaigu dvieli, bet gan Mustafa , kuram nereti paliek garlaicī gi bez darba, bet vadī tā ji viņ u pilnī bā apstiprina, reizē m š ā das organizā cijas dē ļ ir rinda uz dvieļ a nodoš anu un saņ emš anu (foto), personā ls ir stulbs, nav orientē ts uz klientu dvieļ iem, pā rē jā laikā tauel Man Mustafa bez ko darī t pa teritoriju karā jas (foto).
Tī rī š anas kā tā das nav, nomaina dvieļ us, uzliek ū deni, saklā j gultu, par 50 vietē jiem rubļ iem (1.5 dolā ri) bez gulbjiem, izved atkritumus, grī da nav mazgā ta, vanna nav iztī rī ta, pē c mana teiktā . novē rojumi nedē ļ u. Wi-Fi ir tikai vestibilā , ļ oti vā jš , pastā vī gi nepiecieš ama atļ auja. Kafija man nekur negarš o, bā ros pie baseina un pie jū ras tā ir ī paš i ū deņ aina, nekas liels. Restorā ns vairā k vai mazā k, uz 4, nav izsalcis, bet bez volā niem, lai gan vakarā un pusdienā s regulā ri grilē tas zivis un garneles, augļ u maz un daž ā dī bas nav, pat banā nu trū kst, melone un ā boli , apelsī ni, daž reiz hurma. Vienmē r ir ceptas preces un kū kas. Viņ i gatavo omleti, es neesmu gaļ as ē dā js, tač u viņ iem ir desas, vista un gaļ a, un sā nu ē dieni ir makaroni, kuskuss, rī si, kartupeļ i, tvaicē ti un grilē ti dā rzeņ i.
Protams, pie baseina pietrū kst normā lu naš ķ u (maizes pā rsvarā ), un pie jū ras (ja neiet uz viesnī cu pusdienot, tad ak vai, ir frī kartupeļ i, burgeri un hotdogi, ir par maz dā rzeņ u un ā tri beidzas, tikai bulciņ a un desa vai gaļ a, protams, ne pā rā k labi. Un man gaļ as vispā r nav, tikai frī. Trauki plastmasas, par sterilitā ti daudz nedomā ju , katram gadī jumam. Pludmale ir aprī kota normā li, ir duš a, bet pie baseina nav duš as un tualetes atrodas tā lu neē rti.
Kā pē c 5, vai tikai humoristiskajam personā lam, pā rsvarā pozitī vi, humoristiski, ļ oti mī l bē rni, tete? pavadī t laiku ar viņ iem. Jū s lū dzam atstā t baseinus tieš i pulksten 17:00. Pludmales autobuss ir vecs, bet kursē diezgan biež i.
Runā jot par apkalpoš anu reģ istratū rā un viesu problē mu risinā š anas lī meni, orientē š anā s uz klientu - 1-2 zvaigznes, ļ oti neprofesionā li, degradā cija uz sejas. Nu kā di 5*, tā ir ekonomija, 3+ (foto).
Jū rā vajag aplokus, nevis dziļ i lī dz virvei ar bojā m.
Jū ra, protams, ir forš ā kā lieta, kas tur ir, un nav atkarī ga no viesnī cas) kopumā cena/kvalitā te manā skatī jumā neatbilst, un protams booking un tripadvisor stipri uzpū š viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu, tas ir 3 +. ja pazeminā siet cenu, tad bū s pilnī ga atbilstī ba š im vē rtē jumam (serviss, attā lums no jū ras, ē dieni un gaisotne).
Мустафа Такэо Мэн, скучает без работы Очередь за полотенцем Пустой кулер Не работает Сломаны Сломано
аватар Rudrus1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Gulta - kā viņ i salika kasti tā , ka to atstā ja, kā pē c tas, kā ds stulbums tiek tē rē ts apš uvumam. Gultas veļ a - ļ oti sliktas kvalitā tes, spolē s. Dvieļ i - viss š eit ir lieliski balts, tī rs, katru dienu tiek mainī ts. … Tomēr ▾ Gulta - kā viņ i salika kasti tā , ka to atstā ja, kā pē c tas, kā ds stulbums tiek tē rē ts apš uvumam.
Gultas veļ a - ļ oti sliktas kvalitā tes, spolē s.
Dvieļ i - viss š eit ir lieliski balts, tī rs, katru dienu tiek mainī ts.
Mē beles un skapji ir netī ri un taukaini.
Vannas istaba - sienas ir netī ras, viss ir jā tī ra, logs ventilā cijai ir cieš i aizslē gts.
Ir bidē , ir vannas istaba - bet nav arī tī rī š anas un mazgā š anas.
Ziepju, š ampū nu nav, tos neliek sā kumā un pē c tam.
Terase ir kā jebkura cita zā liena galda krē sli. Pie sienas ir tikai saplī susi laterna - tā ir salauzta, lai bū tu redzama elektroinstalā cija.
Numurā nav Wi-Fi kā klasē tikai reģ istratū rā .
Ē diens. . . Viss ir ļ oti specifisks. . . Man nepatika. . . Var ē st rī sus, kartupeļ us, makaronus.
Labi pagatavots tikai uz ielas un tad tikai atseviš ķ i ē dieni gaļ as zivju pankū kas.
Zā lē viņ iem izdevā s sabojā t pat pankū kas, kas nebija stulbi ceptas.
Paš i galdi un krē sli nav tī rī ti, nav noslaucī ti, viss ir taukains un netī rs.
Ir saplī suš i trauki.
Personā ls pirmo reizi redzu š ā du apkaunojumu. Viņ i skrien tikai tad, kad pā rē jā laikā priekš nieks sā k kliegt. . . funkcija. . . Ik pa laikam darbinieki nez kā pē c jaunā m meitenē m uzdod jautā jumu par vecumu vispā r ir nepieņ emami.
Ir pā rtikas izdales lī nija, es raudā ju, ir sajū ta, ka jū s nā kat pē c ž ē lastī bas.
Kas attiecas uz alkoholu, jū s ielejiet, bet ļ oti mazā s porcijā s.
Ķ irsis uz kū kas, saindē jos pē c Jaungada bufetes, ē du tikai viesnī cā , tā kā brī dinā ja, ka bī stami ē st pie sā niem.
Tagad iedomā jieties, ka esat kopā ar bē rnu. . .
Un visas domas par to, kā pabarot, lai nesaindē tos.
Bē rniem ir bē rnistaba, viss arī rū pī gi jā iztī ra, rotaļ lietas visas notraipī tas un apslā pē tas. . . Grī das netī ri paklā jiņ i. . .
Turklā t š ī nav pirmā lī nija uz jū ru. . . Jū s nogā dā s un savā ks autobuss.
Kafija.... Mamuta vai kamieļ a urī ns, ar tiem ir briesmī gi.
Par izklaidi bez maksas, tikai apskates ekskursija pa pilsē tas spokiem un pietura pie veikala, kur taisa eļ ļ as, ziepes un kaudzi visā du labumu. . . Gidam pa ceļ am ir procenti. Apsveriet iespē ju zaudē t pusi dienas.
Un lū k kā di vē l komentā ri, lū gumi kaut ko uzlabot paliks bez adekvā tas atbildes. Bet ja vajag uzlauzt skarbas ķ imikā lijas, lai odi mirst kopā ar jums istabā , tad laipni lū gti.
аватар germes_kharkov
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls ļ oti izpalī dzī gs, restorā na darbinieki jauki puiš i. Teica, jau gados vecs viesmī lis, skaidrs, ka viņ am ir problē mas ar muskuļ u un skeleta sistē mu, tikko mani izglā ba. Tā du cilvē ku vajadzē tu bū t vairā k! Viņ š katru rī tu atnesa pankū kas, sē dē ja pie mums pie galda un ar karoti pabaroja manu 4 gadus veco meitu, kura vienkā rš i nespē ja atteikties no viņ a platā smaida! Personī gi es nevarē ju viņ u pierunā t no rī ta apē st pat gabaliņ u. … Tomēr ▾ Personā ls ļ oti izpalī dzī gs, restorā na darbinieki jauki puiš i. Teica, jau gados vecs viesmī lis, skaidrs, ka viņ am ir problē mas ar muskuļ u un skeleta sistē mu, tikko mani izglā ba. Tā du cilvē ku vajadzē tu bū t vairā k! Viņ š katru rī tu atnesa pankū kas, sē dē ja pie mums pie galda un ar karoti pabaroja manu 4 gadus veco meitu, kura vienkā rš i nespē ja atteikties no viņ a platā smaida! Personī gi es nevarē ju viņ u pierunā t no rī ta apē st pat gabaliņ u. Tajā brī dī neviens viņ u nevilka, nezvanī ja zā les pā rzinim, viņ š varē ja bū t tikai viņ as draugs! Protams, svē tku beigā s es viņ am dā sni pateicos.
Starp citu, viesnī cā s visā pasaulē pieņ emts pateikties kā dam no viesmī ļ iem, kas jū s apkalpoja svē tku beigā s. Un noteikti ne $1. Un tad atsauksmē s lasi, ka iedos dolā ru un stā vē s virs tī rī tā ja, norā dot, ko vē l noslaucī t un kur mazgā t. Cienī jamie atpū tnieki, parastā maksa par apkopē ju ir 5$. Pretē jā gadī jumā atstā jiet dolā ru un gaidiet, kamē r jū su tī rī š anas uzņ ē mums sakā rtos lietas. Ir arī tantes ar Pelnruš ķ ī tes pamā tes sindromu - tā das, ziniet, ar š ķ ī bu seju un vienmē r ar visu neapmierinā tas. Par š o dolā ru grib cilvē ku pazemot un norā dī t tā lā k, realizē jot savu "Vē lmju sarakstu". Tad viņ i pā rskatos izlej savas negatī vā s emocijas. Kopumā dodiet 5 $ un redzē siet, kā cilvē ki mē ģ inā s. Galvenais, vienmē r esi cilvē ks.
Animā cija bē rniem, bē rnu klubs (10.00-12.30, 15.00-16.30), animā cija pludmalē lī menī . Ir vakara š ovi. Patiesī bā vakari bija vē si. Viesnī cai ir izeja uz Mamsha, pa kreisi no viesnī cas ir diezgan pieklā jī gs Aldau promenā des rajons, vakaros var pastaigā ties. Pie viesnī cas ir arī labs Tiamo skaistumkopš anas salons, pī ta bizes meitai par labu cenu un aptieka, ar labā m cenā m. Cenas ir fiksē tas, apmē ram El Ezaby aptiekas lī menī , kurā es vienmē r atmaksā jos.
Viesnī cā ir spa procedū ras, tā s uz laiku tiek novietotas viesnī cas pludmalē . Lieliski profesionā li masieri Mohammed un Said. Ā rstnieciskā un vispā rē jā masā ž a, tā var bū t maiga, bet var bū t arī grū tā ka! Parasti komplekss jā sā k ar maigu masā ž u un jā pievieno katru reizi no treš ā s sesijas! Un iziet kursu uz visā m dienā m, tā ir lē tā k! Pē c masā ž as kursa Jū s jū taties 1000%!
аватар yulia512ua.fm
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir veca, un apkalpoš ana ir briesmī ga. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a liela ar terasi, bet bez karstā ū dens. Trī s dienas mums teica 5 minū tes un viss bū s gatavs, lī dz mē s ar skandā lu atnā ksim uz reģ istratū ru un prasī sim pā rcelt uz citu istabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, un apkalpoš ana ir briesmī ga.
Ā tri iekā rtojies, istabiņ a liela ar terasi, bet bez karstā ū dens.
Trī s dienas mums teica 5 minū tes un viss bū s gatavs, lī dz mē s ar skandā lu atnā ksim uz reģ istratū ru un prasī sim pā rcelt uz citu istabu.
Tī rī š anai istabā ir viens nosaukums, dvielis bū s saplē sts ar caurumiem, gultas veļ a redzams, ka laiks mainī t izmazgā to uz ilgu laiku.
Jū ra 2. lī nijā ir meli, lī dz pludmalei 3 minū tes ar autobusu, pludmalē visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, tie ir veci.
Restorā nā sastrē gumstundā var nepietikt sē dvietu visiem, un jums bū s jā gaida, lī dz galds bū s brī vs, vai arī pusdienojiet kopā ar sveš iniekiem un uzmanieties, lai jū su ē dienu nenogarš otu putni. Stikla trauki bā rā - aizmirstiet par to, jums tiks pasniegta kafija/alkohols mazā s vienreizē jā s lietoš anas krū zī tē s.
Absolū ti neiesaku! ! !
аватар rainsh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir otrā reize š ajā viesnī cā . Liela teritorija. Viss ir skaisti un gaumī gi. Nokā rtots stundas laikā , telpa ir krā š ņ a. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, apkalpoš ana lieliska. Viesmī ļ i ir uzmanī gi un izpalī dzī gi, ar lielisku humora izjū tu. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize š ajā viesnī cā . Liela teritorija. Viss ir skaisti un gaumī gi. Nokā rtots stundas laikā , telpa ir krā š ņ a. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, apkalpoš ana lieliska. Viesmī ļ i ir uzmanī gi un izpalī dzī gi, ar lielisku humora izjū tu. ShuttleBus regulā ri un diezgan biež i dodas uz jū ru. Pludmale ir tī ra un labi uzturē ta. Personā ls runā krieviski un angliski, ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Ī paš s paldies reģ istratū ras darbiniekam Karimam, bā rmenim - viesmī lim Ahmetam Karikai, apkopē jai Amiram un apsardzes priekš niekam Omaram. Š ie cilvē ki patieš ā m ir savā vietā un profesionā li darī ja visu, lai atpū ta bū tu lieliska. ES iesaku.
Вид на отель с номера Один из корпусов отеля
аватар ulyanaumenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta tuvu lidostai. Lieliska animā cija, zaļ ā zona, labs ē diens, garš ī gi daž ā di svaigi augļ i baseinā un pludmalē . Labs saulriets, labs tiem, kas peld, kā arī tiem, kas tikai mā cā s. Mā sa iemā cī jā s peldē t, dē ls nira ar masku. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta tuvu lidostai.
Lieliska animā cija, zaļ ā zona, labs ē diens, garš ī gi daž ā di svaigi augļ i baseinā un pludmalē . Labs saulriets, labs tiem, kas peld, kā arī tiem, kas tikai mā cā s. Mā sa iemā cī jā s peldē t, dē ls nira ar masku. Ir skaista aleja, kur tuvumā ir daudz veikalu un viesnī cu, vakaros droš i staigā t. Interesantas izklaides programmas, internets tikai vestibilā . Pieejamas atpū tas izmaksas.
аватар Ljubov_SHevchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , pamatojoties uz fotogrā fijā m un atsauksmē m. Ē diens: normā ls, parasti tas pats, izņ emot ceturtdienu - laikam bija zivju vakars un pā rsteidza ar garnelē m, krabjiem, kalmā riem mī klā utt. Istabu skaits tak, mazs uz 3 cilvekiem, berns 8 gadi guleja saliekama gulta, TV nestrada, ledusskapis ari. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , pamatojoties uz fotogrā fijā m un atsauksmē m. Ē diens: normā ls, parasti tas pats, izņ emot ceturtdienu - laikam bija zivju vakars un pā rsteidza ar garnelē m, krabjiem, kalmā riem mī klā utt.
Istabu skaits tak, mazs uz 3 cilvekiem, berns 8 gadi guleja saliekama gulta, TV nestrada, ledusskapis ari. Lai gan es prasī ju "labu istabu" un viņ i man iedeva piemaksu)), bet viņ i man iedeva pē dē jo mā ju gandrī z pie izejas no viesnī cas netā lu no vā rtiem.
Jū ra skaista, pludmale smilš aina, autobuss kursē ik pē c 20 min. par.
Slī dkalniņ i baseinā darbojas pē c stingra grafika)) Bā ros visas sulas atš ķ aida ar ū deni. Ja kopiespaids nav izcils, bet ja par adekvā tu cenu, tad pavisam normā li. Fotogrā fijas ir ļ oti mā nī gas, viss nez kā pē c ir ļ oti novecojis. Galvenais trū kums ir Wi-Fi trū kums, tikai viesnī cas vestibilā , un pat tad tas ir ļ oti vā jš . Ja esat kopā ar bē rniem, lū dziet tikai mā ju 1. stā vā ar piekļ uvi baseiniem.
аватар rubanovvladik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja bū š u Hurgadā , es atgriezī š os š ajā viesnī cā . Ieradā mies ar dē lu no rī ta ap 9.30, ā tri norē ķ inā jā mies par 10$. Istabā ir viss nepiecieš amais, abi ar dē lu ī paš i atzī mē jā m ē rtus matrač us un lielu balkonu un skatu uz teritoriju, turklā t tas ir satriecoš i skaists un kopts un liels. … Tomēr ▾ Ja bū š u Hurgadā , es atgriezī š os š ajā viesnī cā . Ieradā mies ar dē lu no rī ta ap 9.30, ā tri norē ķ inā jā mies par 10$. Istabā ir viss nepiecieš amais, abi ar dē lu ī paš i atzī mē jā m ē rtus matrač us un lielu balkonu un skatu uz teritoriju, turklā t tas ir satriecoš i skaists un kopts un liels. Dzirdē ju, ka pirms gada mainī jā s š efpavā rs un direktors. Virtuve iepriecinā ja, bija garneles, 1 reizi suš i un cepta sulī ga tī tara un pī les gaļ a utt, patī kami atcerē ties. Ir daudz augļ u, pē c izskata ne pā rā k granā tā boli un banā ni, bet ļ oti salds, no ķ irbja izgriezts skaistums, pā rsteidzoš s. Puiš i visi ir gudri animatori, bija cirka izrā des, putu ballī te, vakarā zā lē vē derdejoš ana, latino, katru vakaru, prieks. Uz jū ru brauc autobuss, bet mē s izstaigā jam teritoriju, izkā pā m 5-7 minū tes. gar viesnī cā m un griezieties uz mū su pludmali. Istabā ielika ū deni 2 pudeles, savā cā m restorā nā , mums nepietika. Tē ja un kafija istabā . Februā ra mē nesis, jū ra vē sa, bet mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, baseins apsildā ms, ē rts. Mani iepriecinā ja draudzī gais personā ls, un restorā nā visi laipni uzņ em, kaut ko atnes, joko. Caur un cauri apmierinā ts.
аватар Tamarind1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā bija aizņ emtas tikai 18 istabas, bet zviedru galds tika atstā ts. Viesnī ca atrodas Mamsha bulvā ra 2. pludmales lī nijā . Pludmale pie viesnī cas ir vē sa: smilš aina, ar normā liem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, smilš aina maiga iekļ ū š ana ū denī , plū dmaiņ as š ajā reģ ionā tikpat kā nav jū tamas. … Tomēr ▾ Viesnī cā bija aizņ emtas tikai 18 istabas, bet zviedru galds tika atstā ts.
Viesnī ca atrodas Mamsha bulvā ra 2. pludmales lī nijā . Pludmale pie viesnī cas ir vē sa: smilš aina, ar normā liem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, smilš aina maiga iekļ ū š ana ū denī , plū dmaiņ as š ajā reģ ionā tikpat kā nav jū tamas. Ir pludmales bā rs. Ja stā vat Mamsha bulvā rī ar skatu uz viesnī cu Gravity Samra Bay, tad viesnī cas Royal Lagoons Resort & Aqua Park pludmale atrodas pa labi no viesnī cas Gravity Samra Bay. Pastaigas attā lumā lī dz pludmalei - 6-7 minū tes, regulā ri notiek transfē rs no galvenā s ieejas uz pludmali.

2020. gada vasarā viesnī cā Royal Lagoons Resort & Aqua Park 5 * mainī jusies vadī ba, jaunā administrā cija aktī vi atjaunina viesnī cu mazā s noslodzes periodā : tiek remontē ts viens no baseiniem, tiek veikti standarta un ģ imenes numuri. pā rdekorē ts. Mums rā dī ja atjauninā tu priekš nieku, pē c viesnī cas pā rstā vja teiktā , tū risti tagad tiek izmitinā ti priekš niekos, nevis standartos. Peldmē teļ i un č ī bas tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma.
Akvaparks ir atvē rts, bet baseins akvaparkā nav apsildā ms, galvenais baseins ir apsildā ms.
Lī dz š im tū ristiem ir pieejams tikai galvenais restorā ns. Palielinoties viesnī cas noslogojumam, tiks atvē rta itā ļ u a la carte un naktsklubs. Pavasarī plā nots atklā t suš i a la carte. Sistē ma "Viss iekļ auts" darbojas no 10.00 lī dz 23.00.
Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams viesnī cas reģ istratū rā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi mū ž ā tik lē ti lidojā m uz Ē ģ ipti, bijā m ar bē rnu. Mums bija agra izbraukš ana un attiecī gi agra ieraš anā s, mums bija jā maksā papildus 20 USD par norē ķ inā š anos pulksten 5 no rī ta. Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ar ko man ir ar ko salī dzinā t, principā viss bija kā rtī bā , istaba bija nolietota, vannas istabā kanalizā cija nedarbojā s, gaisa kondicionieri visā viesnī cā nedarbojā s siltumam. … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā tik lē ti lidojā m uz Ē ģ ipti, bijā m ar bē rnu. Mums bija agra izbraukš ana un attiecī gi agra ieraš anā s, mums bija jā maksā papildus 20 USD par norē ķ inā š anos pulksten 5 no rī ta. Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ar ko man ir ar ko salī dzinā t, principā viss bija kā rtī bā , istaba bija nolietota, vannas istabā kanalizā cija nedarbojā s, gaisa kondicionieri visā viesnī cā nedarbojā s siltumam. Bija smilš u vē tra, slaucī ja katru istabu. Podpodranennye aizkari, principā , normā li. Bet es nesū dzē jos viesnī cas vadī tā jiem. Ē diens noteikti nav 5k, pat 4k ir labā ks, bet varbū t vienkā rš i nav sezona. Teritorija vienkā rš i superī ga, izcili tī ra, katru dienu saved kā rtī bā , pa alejā m var staigā t basā m kā jā m. Apkalpoš ana laba, visi draudzī gi, animatori super. Vajag paņ emt vairā k mazo dolā ru, noskaņ oties uz diviem vai trim ē dieniem, kas bū s garš ī gi un droš i. Vienkā rš i atpū tieties un izbaudiet. Daudz ā rzemnieku, č ehu, poļ u, britu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ivashyna_vika2015
Sveiki) Varbūt kāds šobrīd atpūšas viesnīcā vai bija nesen? Vai ir daudz atpūtnieku? Kāda ir situācija?)
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums alenba
Čau! Puiši, kuri atpūtās šajā viesnīcā 2016. gadā un varbūt kādam bija laiks 2017. gadā? Pastāstiet lūdzu par situāciju, braucam ar bērnu 2,5 un 5 gadi.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
iemiesojums skok1
Labdien, Pastāstiet, lūdzu, kā iet ar diskotēku viesnīcā? Apmaksāts? Bezmaksas? Un vēl viens jautājums: vai atpūtai tomēr labāk izvēlēties šo viesnīcu vai Dessole Nesco Joyous 4 * (esam 2 draugi, jaunieši))))? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Bysinochka
Labdien! Sakiet, vai pie baseiniem un pludmalē dvieļus izsniedz vai nē? Vai viesnīcā ir internets, wi-fi un cik šis prieks maksā? Un arī interesē ekskursijas uz Kairu, cik tās maksā un vai tās ved uz turieni saistībā ar situāciju Ēģiptē? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums efarid
‹ Viesnīca Royal Lagoons Resort & Aqua Park 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в районе променада Мамша, в 4 км от аэропорта и 6 км от центра города Хургада. Также из-за своего расположения рядом с множеством баров, кафе, магазинов и дискотек, отель подойдет для тех, кто предпочитает шопинг и насыщенную ночную жизнь. Отель открыт в 2006 году, последняя реновация проводилась в 2020 году (в 2018 году-реновация бассейна для взрослых и детского бассейна, новый бар в бассейне, все номера категории Standard Room, 4 номера Superior Room и некоторые номера Family Room после реновации, в 2020 году реновация номеров категории Superior Room и Standard Room). Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Хургады составляет 5 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 150 метров расположен в 900 метрах от отеля. Вход в море песчаный, до пляжа курсирует бесплатный автобус с 08:30 до заката солнца. Пляжные полотенца, шезлонги и зонтики — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть мини-маркет. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

Cascade Restaurant – главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), обед (13:00-15:00), ужин (19:00-22:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация, водные горки, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта, ныряние с маской и трубкой, дартс. Амфитиатр, бочча, водное поло, вечерние шоу-программы (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 335 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Al Mamsha El Seyahi, Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 3465277/76
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.