Albatros Aqua Blu Resort Hurghada 4*– Atsauksmes

117
Novērtējums 7.510
№26 viesnīcas reitingā Hurgada
8.2 Numurs
7.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 600 metru attālumā no Beach Albatros Resort pludmales, 15 kilometru attālumā no Hurgadas centra. Atvērts 2005. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Tas atrodas otrajā līnijā aiz Beach Albatros Resort 4 * viesnīcas, Albatros Garden 4 * atrodas labajā pusē, un Albatros Aqua Vista Resort & Spa 4 * atrodas kreisajā pusē. Viesnīca ir piemērota ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар anikov84
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakar atgriezos un uzreiz gribu uzrakstī t atsauksmi, ceru, ka kā dam noderē s. Nodaļ ai ir daudz priekš rocī bu: tī rī ba, garš ī gs ē diens, daudz bē rnu izklaides, modernas telpas, daudz bā ru un restorā nu, tī ra jū ra, bet tieš ā m auksts. … Tomēr ▾ Vakar atgriezos un uzreiz gribu uzrakstī t atsauksmi, ceru, ka kā dam noderē s.
Nodaļ ai ir daudz priekš rocī bu: tī rī ba, garš ī gs ē diens, daudz bē rnu izklaides, modernas telpas, daudz bā ru un restorā nu, tī ra jū ra, bet tieš ā m auksts.

Bet, lai arī viesnī cai ir lieliska infrastruktū ra, mums nepatika lielā platī ba. Vienkā rš i tā pē c, ka lielā kā daļ a viesu viesnī cā ir vā cieš i un eiropieš i, un personā ls ir pielā gots tikai viņ iem. Ir ļ oti nepatī kami, ka, runā jot angliski, viņ i jums pagatavos gardu kokteili un bez problē mā m pasniegs ē dienu. Bet, tiklī dz darbinieki, ī paš i Aqua Vista Hotel, saprot, ka esat krievs (mē s gan esam baltkrievi), lielā kā daļ a kļ ū st kurli.
Tā pē c, ja esat gatavs atvaļ inā juma laikā aizmirst krievu valodu, tad viss pā rē jais ir kā rtī bā , bet nav mana iespē ja par savu naudu justies kā otrš ķ irī gam klientam.
аватар z7963614
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā da sajū ta, ka nokļ uvu padomju pionieru nometnē - visur ir kaut kā di aizliegumi, neej tur, tad nedari. Akvaparks - par neko, no 4 slidkalniņ iem, kas 3. bildē - lī dz 70 kg, tas ir, pieauguš iem vī rieš iem - tikai viens neskatoties uz to, ka viņ i ir tieš i tā di paš i, pludmale nav tā lu, bet jums ir ej zigzagos, rifs skaists, bet nož ogots ar bojā m 20 metru rā diusā un svilpotā ju svilpes. … Tomēr ▾ Tā da sajū ta, ka nokļ uvu padomju pionieru nometnē - visur ir kaut kā di aizliegumi, neej tur, tad nedari. Akvaparks - par neko, no 4 slidkalniņ iem, kas 3. bildē - lī dz 70 kg, tas ir, pieauguš iem vī rieš iem - tikai viens neskatoties uz to, ka viņ i ir tieš i tā di paš i, pludmale nav tā lu, bet jums ir ej zigzagos, rifs skaists, bet nož ogots ar bojā m 20 metru rā diusā un svilpotā ju svilpes. Ē damzā lē vienmuļ š ē diens un rindas no 7 no rī ta, nekā das brokastis - ir rinda uz olu kulteni) un pusceptā m pankū kā m. Grilē ta vista.
аватар artem199127
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi atpū ties Ē ģ iptē . Satikā s, atveda, viss sā kā s labi, 5 no rī ta ieradā s reģ istratū rā , 14:00 reģ istrē š anā s un nekā da pierunā š ana (bija kopā ar meitu 4 gadus) neietekmē ja reģ istrā cijas ā trumu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū ties Ē ģ iptē . Satikā s, atveda, viss sā kā s labi, 5 no rī ta ieradā s reģ istratū rā , 14:00 reģ istrē š anā s un nekā da pierunā š ana (bija kopā ar meitu 4 gadus) neietekmē ja reģ istrā cijas ā trumu. Padomā : 9 stundas! ! ! ! ! Reģ istratū rā nogulē jā m lī dz 9, iedevā m rokassprā dzi par iespē ju apmeklē t "brokastis" - tā ir atseviš ķ a tē ma, par kuru runā sim tā lā k. Pabrokastojā m, pā rģ ē rbā mies (ļ oti smirdī gā tualetē reģ istratū rā ), devā mies apskatī t teritoriju, un nopeldē jā mies, nedaudz atpū tā mies. Atnā ca 12.30 precizē t izlī gumu, un te situā cija manā acu priekš ā : . 3 istabiņ as aizņ emtas, 2 arā bu ģ imenes, 1 ģ imene no Ukrainas, pieeju klā t, jautā ju: kā tā , daž i sē ž ( vai drī zā k aizmigš ana) atnā ca ar mums vienā plaknē , neapdzī vots, arī mē s, protams, un te tā da netaisnī ba? – Visi vī rieš i sapulcē jā s pie reģ istratū ras un prasī ja paskaidrojumus...klusī bā sā ka visus apdzī vot.
Ģ ē rbtuve, teritorijā viss tī rs un skaists.
Viss tiek iztī rī ts laicī gi, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu (pē dē jā dienā tikai puiš i nebija laika uzkopt lī dz 14, atnā ca vē lā k, ap 16 teicā m, ka pē dē jā diena, viss ir ok, nevajag tī ri ...viņ i pateicā s un visi laimī gi) bā rmeņ i nav slikti, bet tie plastmasas krū zes ir vienkā rš i š ausmī gi ...gandrī z nav stikla tikai par $ un viņ i nav vienmē r.
Lī dz pludmalei 3 minū tes ar autobusu, 10 minū š u gā jiens pā ri ceļ am 4 joslas ...pludmale ir skaista, bet ne 3 2. lī nijas viesnī cā m. Ir sadalī jums, 2 rindiņ as pa kreisi, pirmā rinda pa labi. Viesiem no citā m viesnī cā m nav aizliegts peldē ties 1. lī nijas viesnī cas pludmalē , bet sauļ oš anā s krē sli nav atļ auti.
Un visbeidzot ē diens:
Vienmuļ i, negarš ī gi, svaigi.
Gatavojieties ē st nevis saldos "saldumus", kas izskatā s labi, zupas, kur 10 litros peld 10 grami cukini, katru rī tu izskatā s kā multfilmas "Ratatouille" varonis zē ns, patieš ā m draudzī gs un patī kams, gatavo omleti, kurā daudz eļ ļ u, tad seko tai nutella un tā visu brī vdienu ...to paš u var teikt par pusdienā m un vakariņ ā m. Jū ras veltes ir kā saldē tas zivis mī klā un eļ ļ as spainī , un vē l vairā k jū ras velš u, ko nesanā k. Dateles, melones, apelsī ni, reizē m kā ds ā bols un banā ns, ā ā ā.1 kg vī nogu uz 226 numuriņ iem... nu ī stenī bā vē rtē jums ir tikai par ē dienu un sabojā ja iespaidu jau no pirmā s minū tes viesnī cā.
Bez lodē š anas rokasgrā matas viņ i nodriskā tajā lidostas kafejnī cā pasū tī ja burgeru ē dienkartē par 16 USD. Personā ls (izņ emot reģ istratū ru) labi darī ts, apkopē jas 10 no 10 bā rmeņ iem, lai arī mantkā rī gi, bet vismaz draudzī gi un nerupji 8 no 10.
аватар Shegda.tetiana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī si uzrakstī š u par viesnī cu, par pirmajiem iespaidiem. Ierados atvaļ inā jumā.05. 06.2021. gads un tagad esam klā t, tā pē c rakstī š u par svaigiem iespaidiem. Vakarā ieradā mies viesnī cā , uzreiz iedevā m mums prasī to istabiņ u, bez papildus maksas. … Tomēr ▾ Ī si uzrakstī š u par viesnī cu, par pirmajiem iespaidiem. Ierados atvaļ inā jumā.05. 06.2021. gads un tagad esam klā t, tā pē c rakstī š u par svaigiem iespaidiem.
Vakarā ieradā mies viesnī cā , uzreiz iedevā m mums prasī to istabiņ u, bez papildus maksas. Koferus mums palī dzē ja nest uz istabu, visi rā dī ja, stā stī ja, naudu neviens neprasī ja (nebija ē rti nepateikt paldies par pieklā jī bu, deva dzeramnaudu).
Istaba tī ra, jaunas mē beles, vannasistaba izremontē ta, kosmē tika klā t)
Ē diens kā ierasts Ē ģ iptē . Ja izvē laties Ē ģ ipti, negaidiet kaut ko ā rkā rtē ju. Tad jums š eit nav citu valstu ar interesantā ku virtuvi. Manuprā t, virtuve ir uzlabojusies, salī dzinot ar pirmajā m dienā m. Vienmē r ir gaļ a, zivis, augļ i...visu neuzskaitī š u.
Jū ra š eit ir laba bē rniem, nav koraļ ļ u. Cilvē ku ir daudz, sauļ oš anā s krē slu nepietiek. Pludmale nav liela. Bet ja salī dzina, tad š ai viesnī cai ar jū ru paveicā s vairā k. Viesnī cā s tā ir tikai katastrofa ar jū ru (tā s tur nav).
Pakalpojums ir normā ls
. Tagad iedzī votā ju skaits ir diezgan liels, tā pē c ir jā atgā dina, ja kaut ko vajag, bet neviens neatsaka.
Runā jot par mani, viesnī ca ir tā vē rta, lai š eit atgrieztos vē lreiz.
аватар ludmiladmitrivna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es nezinu, kā š ī viesnī ca bija agrā k, es gribu rakstī t kā š ajā viesnī cā no 2021.  gada jū nija. Tas ir Š AUSMES! ! ! ! ! Bet viss pē c kā rtas. 9 no rī ta bijā m viesnī cā , paņ ē mā m reģ istratū rā dokumentus, pamā jā m, gaidiet. … Tomēr ▾ Es nezinu, kā š ī viesnī ca bija agrā k, es gribu rakstī t kā š ajā viesnī cā no 2021.  gada jū nija. Tas ir Š AUSMES! ! ! ! ! Bet viss pē c kā rtas. 9 no rī ta bijā m viesnī cā , paņ ē mā m reģ istratū rā dokumentus, pamā jā m, gaidiet. Rokassprā dzes nebija valkā tas, brokastis netika piedā vā tas (kā vē lā k uzzinā jā m, tas ir tā pē c, lai ietaupī tu). Viņ i ieraudzī ja, tuvojā s. Viņ i iedeva veidlapas un lika aizpildī t anketas. Viņ i darī ja. Pagaidi vē lreiz. Gaidī jā m, piegā jā m, uzlikā m rokassprā dzes un atkal gaidī jā m...Vairs neizturē jā m, piegā jā m, iedevā m...mū s pamanī ja, iedeva numuru, iekā rtojā mies, apskatī jā mies. Viņ i piezvanī ja administratorei un lū dza atnest mazgā š anas lī dzekļ us un dvieļ u komplektu. Nebija nekā das reakcijas. Dvieļ i tika piegā dā ti nā kamajā dienā , bez mazgā š anas lī dzekļ iem. Gā jā m pirkt š ampū nu, ž eleju, kaut ko nomazgā t. 12 atpū tas dienu laikā viņ i ne reizi nemainī ja gultu! ! ! ! ! Un neteiksim, ka tā s mainā s katru dienu, tā nav! ! ! ! ! Dvieļ i tika savā kti ceturtajā dienā un devā s meklē t apkopē ju, tā mē s varē jā m nomainī t pret tī ru.
Istaba nav uzkopta. Atkritumi tiek izvesti, ja tie ir gan dzeramnauda, ​ ​ gan VISI. Bet tas nav tas sliktā kais. Tikai š ajā viesnī cā sapratu frā zi "tu nebū si izsalcis", jo, lai nebū tu izsalcis, bija jā pieliek visas pū les, lai atrastu ko ē damu. Ja kaut kas bija no gaļ as, to virtuves strā dnieks uzspieda pirmā m kā rtā m arā biem, ja pat rindā stā vē ja aizmugurē , un tad pā rpalikumus nolika uz š ķ ī vja mums. Ja kā ds sā ka paust neapmierinā tī bu, viņ š pamā ja ar rokā m, brauca prom un skaļ i vā rī jā s. Ē damistaba netī ra, nav nekā du antiseptiķ u, rokturi, naž i, karotes vienkā rš i guļ uz galda, pat nav ietī ti salvetē ! ! ! ! ! Tas pats notika akvaparkā . Bē rns stā vē ja rindā , lai pa slidkalniņ u nokā ptu spilvens, un spilvens tika iedots kā dam arā bam, kurš stā vē ja aiz muguras. Puika apvainojā s un uz akvaparku vairs negā ja. Manu dē lu sauca par kamieli, jo viņ š ir garš , mē s bijā m š okā ! ! ! !!

Lī dz jū rai ir jā iet kā jā m, bet, kad ir karsts, tas ir ļ oti grū ti.
Ir autobuss, bet tajā ir trī s viesnī cas, tā pē c ne vienmē r varē ja tajā iekā pt. Ir jū ra, bet 30 metri "pludmales", uz kuras stā vē t guļ amkrē sli, kuri ir jā ieņ em 6 no rī ta, jo trī s viesnī cā m vienkā rš i nav vietas, "pludmalē " grū ti sazvanī t, jo tā nav pludmale, bet piestā tne jahtā m un laivā m. Š ī piestā tne tika remontē ta, nepā rtraukti brauca maš ī nas ar bū vmateriā liem, strā dā ja celtnieki, nemitī gi stā vē ja smirdoņ a, no jahtā m pie ū dens tika izgā zti atkritumi. Ū dens, dzē rieni, š ķ ī stoš ā kafija, kas tika pā rlieta ar aukstu pienu, nesaprotami rullī š i ar malto gaļ u, frī kartupeļ i, mē rce.

Mums š ī viesnī ca nepatika. Ē ģ iptē esam apmetuš ies daudzkā rt, mū su izvē lē tā s viesnī cas bija augstas kvalitā tes gan apkalpoš anā , gan attiecī bā . Ar š ā du necieņ u, rupjī bu, atpū tnieku diskriminā ciju sastopamies pirmo reizi.
Protams, sū dzē jā mies savam tū roperatoram un viesnī cas gidam (mū s atbalstī ja gan tū roperators Teztur, gan viesnī cas gids) un mē ģ inā jā m situā ciju kaut kā uzlabot. Es nezinu, kā da bū s situā cija š ajā viesnī cā nā kotnē , bet es NEIESAKU š o viesnī cu, un jū s, dā rgie mana apskata lasī tā ji, pieņ emat lē mumus.
аватар fialka0477
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies 08.20, uzvilkā m rokassprā dzes uzreiz, devā mies brokastī s un pē c 9.00 atnā cā m uz recepciju pē c istabiņ as, bez problē mā m iereģ istrē jas agrā k, bet dod mā jienu, ka jā pateicas par labu istabiņ u. … Tomēr ▾ Ieradā mies 08.20, uzvilkā m rokassprā dzes uzreiz, devā mies brokastī s un pē c 9.00 atnā cā m uz recepciju pē c istabiņ as, bez problē mā m iereģ istrē jas agrā k, bet dod mā jienu, ka jā pateicas par labu istabiņ u. Telpas visas labā remontā , prasī jā m vietu pie bē rnu akvaparka, tā pē c pateicā mies, ja ē kas numurs jums nav svarī gs, tad nav jē gas maksā t. Visu iespaidu par izlī gumu sabojā ja š veicars, kurš uzstā jī gi sā ka apgalvot, ka 1 USD par viņ a pakalpojumiem ir ļ oti maz, teiksim, 5 USD. Vī rs bija š okē ts, tā du nekaunī bu no personā la puses viņ š vē l nebija sastapis. Vē lā k mē s satikā m ģ imeni, tā pē c š is rā mis no viņ iem prasī ja 5 USD par katru č emodā nu. Un tas bija tikai sā kums, sagatavojies tam, ka VISUR no tevis prasī s dolā ru, pie katra bā ra, ē dnī cā par pankū kā m, pat cilvē ki, kas tracinā s ar ekskursijā m, pinumiem un masā ž u prasa š okolā di kā tavai meitai. . Viena lieta, kad tu pats gribi pateikties par kaut kā du pakalpojumu, un cita lieta, kad tu, piemē ram, visiem š eit neizprotami par ko esi parā dā .
Ja jums ir svarī gs ē diens, tad noteikti nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu, š eit nav izvē les un viss vienmē r beidzas. Pat š ķ ī vji un krū zes bū s jā gaida, nemaz nerunā jot par zivī m, gaļ u, augļ iem. Pie visa ir rinda! Ē damzā lē tī rī ba klibo, tehnika nesapakota, guļ uz vairā kkā rt lietojamiem galdautiem, kas nav pirmais svaigums. Zivis, vista, grils pusdienā m un vakariņ ā m viena veida, uzliek pavā rs. Piedevas ir kartupeļ i, rī si, pupiņ as, ņ emiet paš i. Makaronus jū su priekš ā vā ra š efpavā rs, bet makaroni ir zemā kā s š ķ iras (Nav daudz lielā ka izvē le, ir arī tvaicē ti dā rzeņ i, burciņ ā s marinē ti svaigi dā rzeņ i, frī kartupeļ i, divu veidu zupas, un š eit ir š ķ irne beidzas. Kū kas visas garš o vienā di, ne ī paš i , izvē le nemaz nav liela. Augļ i, kas vienmē r ir bijuš i dateles, ā boli, apelsī ni, gvajava. Viņ i deva zemenes, melones un banā nus pē c kā rtas, bet viņ iem tas bija nepiecieš ams stā vē t pie galda ar augļ iem un gaidī t, kad cienī gi tos izņ emt, jo. cilvē ks atnes divas bļ odas, tā s tiek izš ķ irtas divā s minū tē s un atkal jā gaida 15 minū tes nā kamajai partijai. Kopumā mē s esam nav apmierinā ts ar ē dienu.
Jū ra atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā vai arī varat gaidī t autobusu (ik pē c pusstundas). Jū ra ir netī ra. Ir lī cis ar smilš ainu ieeju, bet pa ū dens virsmu peld kaut kā da plē ve, visticamā k no jahtā m, pē c Š armas bijā m š okē ti par tā du jū ru. Ja iet tā lā k, tad ir pusmiruš i koraļ ļ i un daudz zivju. Š eit zivis iepriecinā ja, bija rajas un kalmā ri.
Bā rs pludmalē ir viens trī s viesnī cā m, tā ir miskaste, it ī paš i puse kartona kauss alus ar putā m))) Pusdienā s š eit nav normā la ē diena, maltā s gaļ as burgeri, makaroni, frī kartupeļ i un dā rzeņ i!
Viesnī cas teritorija sakopta, nav veca, baseini labi, daudz sauļ oš anā s krē slu, ir dž akuzi un viļ ņ u baseins, bet tie tika ieslē gti reizi dienā uz pusstundu. Man patika akvaparks blakus esoš ā s viesnī cas teritorijā , bet tas ir neekstrē mu slidkalniņ u cienī tā jiem vai bē rniem. Iespaidu sabojā ja fakts, ka tieš i 17.00 viņ i tika izsisti no visiem baseiniem un akvaparka. Jū s nevarat peldē t vē lā k, ū denī ielej ķ imikā lijas...
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz? Nē !
аватар grtyryhb
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Reģ istrē joties reģ istratū rā uzreiz sā ka prasī t naudu....pusdienā s un vakarā ir rindas ē damistabā , nepietiek trauku ! ! Ē diens nav ļ oti bā rmenis ē damistabā pastā vī gi prasa naudu, Hamit, nav iespē jams atpū sties pie baseiniem, arā bi skraida un vienkā rš i pierunā spa procedū ras ik pē c piecā m minū tē m! ! ! pulksten 5:00! viņ i zog cigaretes istabā , kā pj pa istabā m pat tad, kad derat pret tī rī š anu! MĒ S TIKAI ESAM Š OKĒ NO VIESNĪ CAS!. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties reģ istratū rā uzreiz sā ka prasī t naudu....pusdienā s un vakarā ir rindas ē damistabā , nepietiek trauku ! ! Ē diens nav ļ oti bā rmenis ē damistabā pastā vī gi prasa naudu, Hamit, nav iespē jams atpū sties pie baseiniem, arā bi skraida un vienkā rš i pierunā spa procedū ras ik pē c piecā m minū tē m! ! ! pulksten 5:00! viņ i zog cigaretes istabā , kā pj pa istabā m pat tad, kad derat pret tī rī š anu! MĒ S TIKAI ESAM Š OKĒ NO VIESNĪ CAS!
аватар ryakovl1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad, pā rskats par viesnī cu Albatros Aqua Blue Hurgada. Pozitī vi: 1. Infrastruktū ra: tī ra, zaļ a, akvaparks pieauguš ajiem, akvaparks bē rniem (9 punkti). 2. Serviss: lieliski kā Ē ģ iptei (9 punkti). 3. Teritorija: milzī ga, var izmantot piecus baseinus un trī s viesnī cas Albatross bā rus, kas atrodas netā lu (9 punkti). … Tomēr ▾ Tā tad, pā rskats par viesnī cu Albatros Aqua Blue Hurgada.
Pozitī vi:
1. Infrastruktū ra: tī ra, zaļ a, akvaparks pieauguš ajiem, akvaparks bē rniem (9 punkti).
2. Serviss: lieliski kā Ē ģ iptei (9 punkti).
3. Teritorija: milzī ga, var izmantot piecus baseinus un trī s viesnī cas Albatross bā rus, kas atrodas netā lu (9 punkti).
4. Skaits: jauns pē c remonta (8 punkti).
5. Kafija: pirmo reizi uz all-in, neatkarī gi no valsts, tik garš ī ga kafija (10 punkti).
Negatī vs:
1. Virtuve: zems lī menis. Nav jū ras velš u. Augļ i ir ierobež oti. Maksimā li 2-3 gaļ as varianti. Ne vairā k kā viena zivju versija. Bē rnu ē dienkartes nav. Diē tiskā ē dienkarte - 2 ē dieni. Saldumu ir maz - 6-8 varianti, lai gan izsalcis nebū si (4 punkti).
2. Pludmale: 1 km no viesnī cas (bet ir transfē rs ik pē c pusstundas). Pludmale ir slikta. Smiltis + akmeņ i + beigti koraļ ļ i. Trū kst koraļ ļ u, zivju. Jū ra nav tī ra. Bet ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija (4 punkti).
3. Reģ istrē š anā s: ieradā s 8:00, reģ istrē jā s 11:00 un tikai pē c $ 10 (8 punkti).
4. Daudz arā bu. Lai gan tie nerada diskomfortu (5 punkti).
Tā tad: 7.
3 mans vē rtē jums par š o viesnī cu.
аватар nv2017
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija atvaļ inā jums 2021.  gada martā , un tad nejauš i Coral uzsā ka lidojumu uz Hurgadu. Odesas iedzī votā ji apzinā s, ka š is virziens tū risma operatoru vidū nav pieprasī ts. Viņ i vienmē r draud un galu galā lido tikai uz Š armu. … Tomēr ▾ Man bija atvaļ inā jums 2021.  gada martā , un tad nejauš i Coral uzsā ka lidojumu uz Hurgadu. Odesas iedzī votā ji apzinā s, ka š is virziens tū risma operatoru vidū nav pieprasī ts. Viņ i vienmē r draud un galu galā lido tikai uz Š armu.
Tā tad. Lidojums nebija agrs un lī dz viesnī cai nokļ uvu tuvā k seš iem vakarā . Iedeva rokassprā dzi un pusstundas laikā nokā rtojā s. Viesnī ca ir atvē rta kopš marta sā kuma pē c koronavī rusa epidē mijas kulminā cijas. Bet viss darbojas kā nā kas.
Istaba ir lieliska. Pē c renovā cijas raksturī gā albatro stilā . Paskaties uz foto.
Uzturs. Š eit, protams, ir nianses. A la kartes nedarbojas. Ir pieejams galvenais restorā ns, baseina bā rs, ē dinā š anas laukums un bā rs pirā tu akvaparkā un pludmales bā rs. Ē diens viss ir garš ī gs. Mani pā rsteidza š is fakts. Bet nav simts vai piecsimt ē dienu. Diapazons ir pieticī gs. Vienmē r ir liellopu gaļ a, zivis vai mā jputni daž ā dā s variā cijā s. Vakariņ ā s maltī tes uz grila. Ļ oti garš ī ga pica galvenajā restorā nā . Makaroni-rī si-dā rzeņ i. No augļ iem bija zemenes, melones, ā boli, greipfrū ti, apelsī ni, banā ni. Ī sā k sakot, jū s nepaliksit izsalkuš i. Ē dienu vienmē r pietika visiem. Rindas praktiski nebija.
Baseins ir liels un apsildā ms. Wave and Relax Nr. Akvaparki bē rniem Aqua Blue teritorijā darbojas divi no trim un ir arī apsildā mi.
Pludmale. Pludmale faktiski ir kopī ga visiem pieciem albatrosiem (trī s no otrā s lī nijas - Aqua Blue, Aqua Vista, Aquapark un divi no pirmā s lī nijas - Beach un Palace). Bet ir virtuā ls ierobež ojums. Pludmalē ir bā rs, kurā var baudī t dzē rienus un uzkodas Aqua Blue. Brauc ar marš ruta autobusu, bet lē nā m ejiet cauri viesnī cai apmē ram desmit minū tes. Rifu nav daudz, bet ieeja ir smilš aina un var labi peldē t tie, kas neprot peldē t (kā es).
Personā ls. Sū dzī bu nav vispā r. Neuzkrī toš s. Viņ i labi dara savu darbu.
Pozitī vi ir tas, ka visā viesnī cā ir pieejams Wi-Fi. Izņ emot pludmali, protams.
аватар Nusia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pavasara brī vdienā s nolē mā m atpū sties kopā ar meitu viesnī cā Albatros Aqua Blu Resort 4 *, tieš i draugi devā s ekskursijā pa Beach Albatros un mē s nolē mā m bū t kopā ar viņ iem, jo ​ ​ š ī viesnī ca ir ļ oti labi reklamē ta A. … Tomēr ▾ Pavasara brī vdienā s nolē mā m atpū sties kopā ar meitu viesnī cā Albatros Aqua Blu Resort 4 *, tieš i draugi devā s ekskursijā pa Beach Albatros un mē s nolē mā m bū t kopā ar viņ iem, jo ​ ​ š ī viesnī ca ir ļ oti labi reklamē ta A. Krylov. . Lī dz ar to UIA aviokompā nijas reisam lidojuma laikā bez sū dzī bā m tika doti 0.5 litri ū dens katram.
Viņ i bija viesnī cā pē cpusdienā , reģ istratū rā visiem tika izsniegtas anketas, kuras jā aizpilda un piedā vā ja sē sties pie galdiņ iem. Piegā ja klā t un jautā ja vai gribam labu istabu, viņ a atbildē ja jā , bet 1 stā vā un ar 2 gultā m. Bet, tā kā š ā ds numurs nebija paredzē ts, kā pateicī bas zī mi saņ ē ma konfekš u kastī ti. Koferu nesē ji negaidī ja un devā s vieni. Mū su ē ka 11 - blakus reģ istratū rai, ieejai akvaparkā , Wi-Fi istabā bija labs. Istaba svaiga, jauna, skaista, viss neskarts un nostrā dā ts. Protams, tas, ka vienas durvis skapī , man nepatika, man nepatī k lietas, kas vienreiz ir redzamas.
Kā arī tas, ka apkopē ja savulaik locī ja figū riņ as uz gultas, paslē pa skapī spilvenus, gultas pā rklā jus, kustinot mū su drē bes (priecā jos duš a - plaš a un ar daudzlī meņ u duš u. Ir tē jkanna. tē ja / kafija / cukurs / ū dens tika papildinā ts katru dienu.
Nepagā ja ilgs laiks, lai satiktu Coral Travel. Iedevu aizpildī t anketu ar numuriem, apdroš inā š anu un izbraukš anas datumiem un piedā vā jā m ekskursijas ar boooolshoy atlaidi, pateicā mies, teicā m, ka daudzas reizes bijā m Ē ģ iptē un daudz ko redzē ju un devā mies atpū sties.
Animā cija bija, bet ne uzmā cī ga. Minidiskotē ka bija Albatros Aqua Park Hotel amfiteā trī , kur notika vakara š ovi - Ē ģ iptes standarts. Kā dreiz mums bija draugi vakarā Beach Albatros (pē c 18 stundā m nevaram ieiet viņ u teritorijā ), tā pē c viņ u minidiskotē kas meitai patika vairā k un š ovs arī.
Un tajā viesnī cā bija daudz vairā k atpū tnieku.
Tukan bē rnu klubs darbojā s, bet bez animatoriem varē ja vienkā rš i atstā t bē rnus zī mē t vai spē lē ties ar rotaļ lietā m, blakus ir rotaļ u laukums. Vē l viens bē rnu klubiņ š bija mū su 11. korpusā , reiz redzē jā m, ka atver, bet neatnā cā m, jo ​ ​ bija daudz citu interesantu aktivitā š u, piemē ram, peldbaseini, ū dens parki, jū ra...
Nokļ ū t pludmalē nebija problē mu, ja redzē jā t, ka brauc autobuss (kursē ik pē c pusstundas), gaidī jā t un gā ja, ja nē , tad devā s kā jā m. Vienkā rš i uzmanī gi š ķ ē rsojiet ceļ u. Lai gan š ajā periodā un ne pilna viesnī cu noslogojums, bet pludmalē ir maz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viņ i vienmē r bija brī vi tikai uz mola. Pludmales bā rs ir pieejams visā m 4 viesnī cā m. Ir uzkodas frī kartupeļ u, cī siņ u, makaronu, dateļ u un dā rzeņ u veidā . Ir alkohols, alus un tē ja/kafija. Strā dā lī dz 17:00. Tā pat ikviens tiek aicinā ts 17:00 atstā t jū ru un baseinu.
Tajā paš ā laikā ir pē dē jā piegā de no pludmales.
Baseins ar vilni bija neapsildī ts, ar Melody Bar - silts (bā rs ir labs bā rmenis, vienmē r nesī s ko pasū tī siet pie letes baseinā ), vistā lā k no reģ istratū ras baseina - siltā kais, bija trī s dž akuzi, kas ietvē ra 16.30 lī dz 17:00
Odi š ajā periodā praktiski bija klā t. Lai gan bija bē rni, kurus viņ i sakoda naktī.
Ē diens mums bija lieliski piemē rots. Tas bija daudzveidī gs un diezgan garš ī gs. Ē dienu pā rpilnī ba, protams, nebija liela, bet kas bija - diezgan ē dams. Man ļ oti patika grilē tie ē dieni, zivis garš ī gas, deserti trijiem, augļ u pietika un nemitī gi pievienoja. Bija zemenes, banā ni, dateles, baltie un sarkanie ā boli, apelsī ni, mandarī ni, melones, gvajaves...Standarta brokastis - olas, pankū kas, pā rslas, jogurti, rullī š i, augļ i, ievā rī jumi. kafija, kapuč ī no, latte vai š okolā de.
Nu ir paš apkalpoš anā s zona ar tē ju un kafiju. Man ļ oti patika Concerto bā rs, aiz reģ istratū ras ir garda kafija, kokteiļ i, maizī tes lī dz 23:00. ).
Tikai viens no restorā niem strā dā ja. Jū s varat uzkodas ē dinā š anas laukumā pie Pirā tu ū dens atrakciju parka. Saldē jums (ū deņ ains) tika pasniegts bā rā zem lielajiem slidkalniņ iem Albatros akvaparkā . Varē ji paņ emt daž us uzreiz, un tad pateica 1 rokā (, (iespē jams, lai cī nī tos ar vī rusu ((. Ē ģ iptes vidē jais alkohols, daž reiz sliktā k). ) Sazinā jā s ar tū ristiem, kuriem bija iespē ja paē st divā s viesnī cā s (bija divas rokassprā dzes). ), viņ i teica, ka mū su ē dinā š anā tas ir labā k nekā kaimiņ u viesnī cā s, tā pē c mē s izdarī jā m pareizo izvē li).
Man patika apkā rtne - vakarā varē ja izstaigā t visas trī s viesnī cas. Veikali atrodas netā lu no Albatros akvaparka, Beach Albatros un netā lu no Palace Resort 5 *. Atradā m tuvā ko aptieku netā lu no Albatros Palace Resort 5 * viesnī cas, un pat ja paē dat nedaudz pa labi no slimnī cas, tā strā dā lī dz 21:00.
Skatieties dvieļ us, bija tū risti, kuri atpū tā s lielā s kompā nijā s un ar viņ iem bija daudz bē rnu, tad viņ u dvieļ i pazuda ...
5 stundas, mū su viesnī ca bija ekstrē ma, tikko devā mies uz veikalu, kur gaidī ja suvenī rus, degustē ja saldumus un dzē rienus...Lidostā bija daudz atsauksmju, bet lielais koferis tika atvē rts tikai vienai sievietei, viss bija pā rņ emts un atbrī vots. Ū deni neņ ē ma, bija 2 pudeles. 0.5 l. Plā notā izbraukš ana. Lidostā pirms pasu kontroles ikvienam bija jā uzstā da rī cī bas programma mā jā s, un tie, kas to neizdevā s, uzrakstī ja paziņ ojumu Nat pā rstā vim. policiju ar paš izolā cijas vietu, un nofotografē ja pasi.
Pā rbaudes lidostā tiek veiktas vairā kā s vietā s - esam redzē juš i cenas no 1500 (pirmā pie izejas) un lī dz 750 UAH. - otrajā stā vā Borispiļ as lidostas izlidoš anas zā lē . Es atlidoju ar sā poš u kaklu (visi dzē rieni ar ledu, lai gan vienmē r prasī ju nē ), tā pē c veicu testu savā rajonā , labi, ka viss izdevā s, nevis vī russ. Bet diviem mū su paziņ ā m, kas atradā s Beach Albatros, tests bija pozitī vs.
Bet viss ir kā rtī bā , un š ie nepatī kamie brī ž i neietekmē ja siltā s atmiņ as par svē tkiem. Priecā jamies, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā . Pietika tikai mū su tē tim, paldies viņ am par mū su atvaļ inā jumu, noteikti iepazī stinā sim viņ u ar citiem Albatrosiem. . .
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 600 метрах от пляжа отеля Beach Albatros Resort, в 15 километрах от центра Хургады. Открыт в 2005 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Находится на второй линии за отелем Beach Albatros Resort 4*, справа расположен Albatros Garden 4*, а слева – Albatros Aqua Vista Resort & Spa 4*. Отель подойдёт для семейного и романтичного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от аэропорта Хургады. 15 км от центра Хургады.
Pludmales apraksts Отель расположен на второй береговой линии, в 600 метрах от пляжа отеля Beach Albatros Resort. Курсирует бесплатный автобус до пляжа и обратно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги такси, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Многофункциональный корт (дополнительная плата за прокат оборудования и освещение), теннисный корт (дополнительная плата за прокат оборудования и освещение, твердое покрытие), мини-гольф, водное поло, дартс, водная гимнастика, электронные игры. Аквапарк в соседнем отеле Albatros Aqua Park с подогревом в зимний период (9 горок для взрослых и 16 горок для детей, часы работы: 10:00 – 12:00, 14:30 – 17:00), джакузи в отеле Albatros Aqua Park, в отеле Albatros Aqua Park – 9 бассейнов (3 бассейна с водными горками + 5 бассейнов для взрослых + 1 детский бассейн, 2 из них с подогревом в зимний период). Тренажерный зал (в отеле Albatros Aqua Vista Resort & Spa 4*), дайвинг-центр и водные виды спорта: платно (в отеле Beach Albatros Resort 4*).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 226 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Villages Road, Hurghada, Red Sea Governorate 84511, Египет
Tālruņi: +20 65 3464801
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.