Atvaļinājums Aqua Blu 2021. gada martā

Rakstīts: 6 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 27 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Pavasara brī vdienā s nolē mā m atpū sties kopā ar meitu viesnī cā Albatros Aqua Blu Resort 4 *, tieš i draugi devā s ekskursijā pa Beach Albatros un mē s nolē mā m bū t kopā ar viņ iem, jo ​ ​ š ī viesnī ca ir ļ oti labi reklamē ta A. Krylov. . Lī dz ar to UIA aviokompā nijas reisam lidojuma laikā bez sū dzī bā m tika doti 0.5 litri ū dens katram.
Viņ i bija viesnī cā pē cpusdienā , reģ istratū rā visiem tika izsniegtas anketas, kuras jā aizpilda un piedā vā ja sē sties pie galdiņ iem. Piegā ja klā t un jautā ja vai gribam labu istabu, viņ a atbildē ja jā , bet 1 stā vā un ar 2 gultā m. Bet, tā kā š ā ds numurs nebija paredzē ts, kā pateicī bas zī mi saņ ē ma konfekš u kastī ti. Koferu nesē ji negaidī ja un devā s vieni. Mū su ē ka 11 - blakus reģ istratū rai, ieejai akvaparkā , Wi-Fi istabā bija labs. Istaba svaiga, jauna, skaista, viss neskarts un nostrā dā ts. Protams, tas, ka vienas durvis skapī , man nepatika, man nepatī k lietas, kas vienreiz ir redzamas.
Kā arī tas, ka apkopē ja savulaik locī ja figū riņ as uz gultas, paslē pa skapī spilvenus, gultas pā rklā jus, kustinot mū su drē bes (priecā jos duš a - plaš a un ar daudzlī meņ u duš u. Ir tē jkanna. tē ja / kafija / cukurs / ū dens tika papildinā ts katru dienu.

Nepagā ja ilgs laiks, lai satiktu Coral Travel. Iedevu aizpildī t anketu ar numuriem, apdroš inā š anu un izbraukš anas datumiem un piedā vā jā m ekskursijas ar boooolshoy atlaidi, pateicā mies, teicā m, ka daudzas reizes bijā m Ē ģ iptē un daudz ko redzē ju un devā mies atpū sties.
Animā cija bija, bet ne uzmā cī ga. Minidiskotē ka bija Albatros Aqua Park Hotel amfiteā trī , kur notika vakara š ovi - Ē ģ iptes standarts. Kā dreiz mums bija draugi vakarā Beach Albatros (pē c 18 stundā m nevaram ieiet viņ u teritorijā ), tā pē c viņ u minidiskotē kas meitai patika vairā k un š ovs arī.
Un tajā viesnī cā bija daudz vairā k atpū tnieku.
Tukan bē rnu klubs darbojā s, bet bez animatoriem varē ja vienkā rš i atstā t bē rnus zī mē t vai spē lē ties ar rotaļ lietā m, blakus ir rotaļ u laukums. Vē l viens bē rnu klubiņ š bija mū su 11. korpusā , reiz redzē jā m, ka atver, bet neatnā cā m, jo ​ ​ bija daudz citu interesantu aktivitā š u, piemē ram, peldbaseini, ū dens parki, jū ra...
Nokļ ū t pludmalē nebija problē mu, ja redzē jā t, ka brauc autobuss (kursē ik pē c pusstundas), gaidī jā t un gā ja, ja nē , tad devā s kā jā m. Vienkā rš i uzmanī gi š ķ ē rsojiet ceļ u. Lai gan š ajā periodā un ne pilna viesnī cu noslogojums, bet pludmalē ir maz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viņ i vienmē r bija brī vi tikai uz mola. Pludmales bā rs ir pieejams visā m 4 viesnī cā m. Ir uzkodas frī kartupeļ u, cī siņ u, makaronu, dateļ u un dā rzeņ u veidā . Ir alkohols, alus un tē ja/kafija. Strā dā lī dz 17:00. Tā pat ikviens tiek aicinā ts 17:00 atstā t jū ru un baseinu.
Tajā paš ā laikā ir pē dē jā piegā de no pludmales.

Baseins ar vilni bija neapsildī ts, ar Melody Bar - silts (bā rs ir labs bā rmenis, vienmē r nesī s ko pasū tī siet pie letes baseinā ), vistā lā k no reģ istratū ras baseina - siltā kais, bija trī s dž akuzi, kas ietvē ra 16.30 lī dz 17:00
Odi š ajā periodā praktiski bija klā t. Lai gan bija bē rni, kurus viņ i sakoda naktī.
Ē diens mums bija lieliski piemē rots. Tas bija daudzveidī gs un diezgan garš ī gs. Ē dienu pā rpilnī ba, protams, nebija liela, bet kas bija - diezgan ē dams. Man ļ oti patika grilē tie ē dieni, zivis garš ī gas, deserti trijiem, augļ u pietika un nemitī gi pievienoja. Bija zemenes, banā ni, dateles, baltie un sarkanie ā boli, apelsī ni, mandarī ni, melones, gvajaves...Standarta brokastis - olas, pankū kas, pā rslas, jogurti, rullī š i, augļ i, ievā rī jumi. kafija, kapuč ī no, latte vai š okolā de.
Nu ir paš apkalpoš anā s zona ar tē ju un kafiju. Man ļ oti patika Concerto bā rs, aiz reģ istratū ras ir garda kafija, kokteiļ i, maizī tes lī dz 23:00. ).
Tikai viens no restorā niem strā dā ja. Jū s varat uzkodas ē dinā š anas laukumā pie Pirā tu ū dens atrakciju parka. Saldē jums (ū deņ ains) tika pasniegts bā rā zem lielajiem slidkalniņ iem Albatros akvaparkā . Varē ji paņ emt daž us uzreiz, un tad pateica 1 rokā (, (iespē jams, lai cī nī tos ar vī rusu ((. Ē ģ iptes vidē jais alkohols, daž reiz sliktā k). ) Sazinā jā s ar tū ristiem, kuriem bija iespē ja paē st divā s viesnī cā s (bija divas rokassprā dzes). ), viņ i teica, ka mū su ē dinā š anā tas ir labā k nekā kaimiņ u viesnī cā s, tā pē c mē s izdarī jā m pareizo izvē li).

Man patika apkā rtne - vakarā varē ja izstaigā t visas trī s viesnī cas. Veikali atrodas netā lu no Albatros akvaparka, Beach Albatros un netā lu no Palace Resort 5 *. Atradā m tuvā ko aptieku netā lu no Albatros Palace Resort 5 * viesnī cas, un pat ja paē dat nedaudz pa labi no slimnī cas, tā strā dā lī dz 21:00.
Skatieties dvieļ us, bija tū risti, kuri atpū tā s lielā s kompā nijā s un ar viņ iem bija daudz bē rnu, tad viņ u dvieļ i pazuda ...
5 stundas, mū su viesnī ca bija ekstrē ma, tikko devā mies uz veikalu, kur gaidī ja suvenī rus, degustē ja saldumus un dzē rienus...Lidostā bija daudz atsauksmju, bet lielais koferis tika atvē rts tikai vienai sievietei, viss bija pā rņ emts un atbrī vots. Ū deni neņ ē ma, bija 2 pudeles. 0.5 l. Plā notā izbraukš ana. Lidostā pirms pasu kontroles ikvienam bija jā uzstā da rī cī bas programma mā jā s, un tie, kas to neizdevā s, uzrakstī ja paziņ ojumu Nat pā rstā vim. policiju ar paš izolā cijas vietu, un nofotografē ja pasi.
Pā rbaudes lidostā tiek veiktas vairā kā s vietā s - esam redzē juš i cenas no 1500 (pirmā pie izejas) un lī dz 750 UAH. - otrajā stā vā Borispiļ as lidostas izlidoš anas zā lē . Es atlidoju ar sā poš u kaklu (visi dzē rieni ar ledu, lai gan vienmē r prasī ju nē ), tā pē c veicu testu savā rajonā , labi, ka viss izdevā s, nevis vī russ. Bet diviem mū su paziņ ā m, kas atradā s Beach Albatros, tests bija pozitī vs.
Bet viss ir kā rtī bā , un š ie nepatī kamie brī ž i neietekmē ja siltā s atmiņ as par svē tkiem. Priecā jamies, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā . Pietika tikai mū su tē tim, paldies viņ am par mū su atvaļ inā jumu, noteikti iepazī stinā sim viņ u ar citiem Albatrosiem. . .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu