SUPER VIESNĪCA ARĀBU STILĀ!!!

Rakstīts: 18 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 16 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
SUPER VIESNĪ CA ARĀ BU STILĀ!! !
Gribē ju ar ģ imeni apmeklē t Hurgadu un beidzot apmeklē t Ā friku, viesnī cu izvē lē jos ilgi un rū pī gi. izmetot visā dus Rixos un Hiltonus, apstā jos pie Leilas, jo patika teritorija un atmosfē ra, tū ristu atsauksmes. Nekad neesmu to nož ē lojusi. Tā tad viss kā rtī bā . Nokavē š u lidmaš ī nas un transfē rus, viss bija labi!! !
Sagadī jā s, ka mū su trī s cilvē ku ģ imene ieradā s viena vē lā vakarā . Netā lu no viesnī cas mū s sagaidī ja mū ziķ i ē ģ iptieš u nacionā lajos tē rpos ar skaļ u arā bu mū zikas atskaņ ojumu) Tas bija jautri un neparasti, jo bija tik liela uzmanī ba uz daž iem viesiem. Es biju gandarī ts.

Uzreiz izsniedza, aizveda parā dī t vairā kus variantus mū su tū rei, sarunā ja super Family istabiņ u, 2-istabu ar bī dā mā m durvī m. Paredzē ts lielai ģ imenei, ar milzī gu balkonu un skatu uz lielo baseinu. Š ie numuriņ i paredzē ti vā cieš iem. Viesnī cā ir ap 92%, pā rē jie poļ i, baltkrievi un krievi ar ukraiņ iem. No Ukrainas redzē ju tikai vienu pā ri ar bē rnu.
Tī rī š anas kvalitā te, un tas ir iespē jams bez uzgaļ a, pā rbaudī ts)
Teritorija š ika, omulī ga, zaļ a, daudz vietu fotogrā fē š anai. Viss tī rs, nolaizī ts, nemitī gi tī rī š ana, mazgā š ana un citi darbi. Viss kā skudras skrien, tī ra, smaida un cenš as izpatikt.
Kas attiecas uz ē dienu. Viss izcili, svaigi un garš ī gi) Zivju tematiskā diena bija 1 reizi nedē ļ ā . Daudz nekrā soš u, bet izvē le reizē m bija labā ka kā Turcijā .
Animā cija laba, bē rniem ļ oti patika. Bē rns ar prieku gaidī ja vakaru, lai atnā ktu ar bē rniem dejot. Tiesa, valodas slieksnis neļ ā va viņ am sazinā ties ar vā cu č atiem))))
Alkohols ir pienā cī gs, tika izdzerts daudz kokteiļ u, mana galva nesā pē ja))) Ir apmē ram 7 bā ri. daudz ar daž ā dā m tē mā m.
Apmeklē jā m bez maksas akvaparku Dž ungļ os, bez maksas vizinā jā mies ar kamieļ iem un zirgiem teā tra skatuves teritorijā , vismaz katru dienu. . Uz izrā di gā jā m 1001 nakts, viesiem bez maksas. Skaisti, gā ju 3 reizes.
Teritorijā ir 7 baseini, tie galvenokā rt bija aktī vajā un bē rnu akvaparkā , lai gan pie istabiņ as bija krā š ņ s milzī gs baseins. Bet tur bija kluss un nemitī gi no 5 rī tā to ieņ ē ma gados vecā ki vā cieš i)

Viesnī cas personā ls ir ļ oti izlutinā ts ar dzeramnaudu, jo vā cieš i vienmē r centā s viņ us iebā zt ar Eureka katrā gadī jumā . bet mē s tik un tā tikā m labi apkalpoti. visu brī vdienu tikai vienu reizi mans vī rs stulbi deva mā jienu par baksheesh bā rmeni no itā ļ u restorā na.
Apmeklē jā m vairā kas ekskursijas patstā vī gi bez gida un devā mies uz Marina uz zivju tirgu, pagatavojā m tur pirktā s preces bez maksas. Nopirkā m 3 krabjus un puskilogramu lielo garneļ u.
Patika jū ra, transfē rs uz pludmali vienmē r ir lī dz saulrietam. . Vietas pietiek visiem. Pludmalē ir bā rs un virtuve, var kaut ko uzkost, viesnī cā atgriezties nav nepiecieš ams.
Viesnī cā atmosfē ra skaista, atpū tai labvē lī ga. Viesnī ca ir sadalī ta vairā kā s zonā s, visur kaut kur dejo, kur atpū š as, tur dzied, tur spē lē . Š ķ iet, ka tas ir ļ oti aktī vs, labi, ka tajā paš ā laikā nav stresa.
Mans vē rtē jums ir 5.
Neliels lū gums izteikt piebildi par tieš ā m mā jieniem uz tē ju, burciņ ā m TYPE BOX reizē m pietiek.
Tagad viesnī ca ir daļ ē ji atjaunota.
Mū su istaba atradā s netā lu no arē nas, bē rnu kluba un galvenā restorā na, aiz mū su mā jas, liela peldbaseina, 408. telpa.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu