1001 super viesnīca,

Rakstīts: 7 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 6 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mū su aģ ents mums konsultē ja š o viesnī cu, un tas ir viss, ko mē s gribē jā m redzē t atvaļ inā jumā , mē s redzē jā m, un bija patī kami izpildī t budž etu. Liels paldies!
Nu, mē s esam viesnī cā . viesnī ca ir ļ oti jauka! Tieš ā m 1000 un 1 nakts! Katru vakaru krā sains š ovs. Tū risti tiek atvesti no citā m viesnī cā m, lai apskatī tu š o brī numu.
Bagā ž a tika atstā ta pie ieejas, viņ u pieskatī ja š veicars. Mē s devā mies uz reģ istratū ru un tur paņ ē mā m atslē gas un rokassprā dzes. Mē s devā mies uz istabu un izvarotā js atnesa bagā ž u,

Istaba bija ļ oti tī ra, gultas tika saklā tas uz lī nijas, dvieļ i tika pastā vī gi mainī ti. Ū dens palicis no 2 lī dz 5 pudelē m. Istabā s vienmē r bija karstais ū dens, tikai vajag nolaist 2 minū tes. Duš as ar zemu paliktni, mē beles nav jaunas, bet nekas nekrita, viss strā dā ja kā nā kas. Matrač i uz gultā m ir labi, kondicionieris darbojas pareizi. Istaba nav labs komentā rs, jo ī paš i tā pē c, ka devā mies atpū sties un gū t labus iespaidus, mums nebija mē rķ a meklē t nepilnī bas.
Par uzturu, Brokastī s jogurts, olu kultenis, graudaugi, piens, konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti daž ā di, augļ i. Skaidras naudas nebija! Siers, desas, desa - manuprā t, apē st ir absolū ti neiespē jami. Siers ir ciets, graudains un ļ oti sā ļ š . Bet redzē ju, ka daž iem bē rniem iedeva. . . Pusdienā s daudz kas - makaroni, rī si, sautē ti vai cepti kartupeļ i, frī kartupeļ i. No gaļ as liellopa gaļ a ar mē rci, vistas sautē jums, cepta. Ir daudz un daž ā di dā rzeņ i un svaigi rī vē ti burkā ni (ir arī vā rī ti dā rzeņ i), salā ti, gurķ i, tomā ti, saldā paprika u. c. Konditorejas izstrā dā jumus, tē ju, pienu var atrast jebkurā laikā . No augļ iem bija veseli 2-3 š ķ irņ u ā boli, apelsī ni, mandarī ni, banā ni, svaigas dateles, sasmalcinā tas melones. Nopirkā m augļ us lielveikalā (3 min no viesnī cas) mango, nektarī nus, arbū zus. Cenas ir ļ oti pieņ emamas). Vakariņ ā s viņ i deva zivis, gandrī z katru otro dienu un ceptas uz grila un fritē tas. Varē ja ņ emt makaronus, pagatavot mē rci pē c savas vē lmes - krē mī gu vai tomā tu, viss tika pagatavots acu priekš ā . Restorā nā ir bē rnu stū rī tis ar bē rnu galdiem un krē sliem. Bē rni, tā pat kā pieauguš ie, var nā kt un izvē lē ties savu ē dienu. Mazajiem ir paredzē ti krē sli. Viesmī ļ i ir pieklā jī gi un uzmanī gi. Un pasū tī jumu atnesī s un netī ros š ķ ī vjus aiznesī s pē c vajadzī bas. Ja bē rns kaut ko bez problē mā m ir izlē jis vai izlē jis, viss tiks noņ emts ar smaidu. Katru dienu tika atnests ū dens pudelē s, katram pa pudelei. Ja bija par maz, var jautā t jebkurā bā rā , nekā du problē mu.
Rā dī t 1000 un 1 nakti. Viesnī cas viesiem tas ir bez maksas. . 20-00 muzejs sā k strā dā t, diezgan interesanti eksponā ti)) 21-00 sā kas pati izrā de, galvenā valoda ir vā cu valoda, krievu un angļ u balss darbī ba stiklotā s telpā s. Izrā de ir skaista, atspoguļ o valsts kultū ru, mums patika). Protams, atvaļ inā jumā svarī gā kais ir jū ra, bet pie tā s tikā m tikai otrajā dienā . No viesnī cas kursē autobuss ik pē c 20 minū tē m, tas aizņ em 3 minū tes, ja tas neapstā jas pie citā m viesnī cā m. Krastā smiltis, daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargi. Jū s vienmē r varat atrast vietu sev. Dvieļ i jā ņ em lī dzi viesnī cā . Ieeja jū rā laba tikai kamē r ū dens ir lī dz ceļ iem, tad jā uzmanā s, apakš ā ir akmeņ i un beigti koraļ ļ i, labā k iet krokos vai pirkt speciā los. č ī bas. Salī dzinot ar Melno jū ru, ū dens ir diezgan tī rs un caurspī dī gs, sā ļ š . Mums vairā kas dienas pū ta ļ oti stiprs vē jš no jū ras, tā pē c palikā m viesnī cā un peldē jā mies baseinā .
Pats galvenais, lai atvaļ inā jums bū tu izdevies un palikts atmiņ ā tikai ar labā m atmiņ ā m, neaizmirstiet paņ emt lī dzi labu garastā vokli un smaidu! Smaidiet biež ā k, un citi atbildē s tā pat))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu