vienkārša viesnīca, bet laba uzturēšanās.

Rakstīts: 22 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 20 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Savu apskatu sā kš u ar jū ru. Ū dens bija auksts, bet peldē t var. Aizbraukt tā lu lī dz dziļ umam, ja iet ar bē rniem, tas var bū t normā li, bet pieauguš ajiem tas ir neē rti. Ir iespē ja peldē t no pontona. Zivis gandrī z neredzē jā m.
Bet teritorija ir liela un tī ra. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, un mums nebija jā aizņ emas, lai gan acī mredzot tā pē c, ka nav sezona un viesnī ca nav pilnī bā pilna.
Nu, tagad par izvietojumu. Standarta numurs ir viss, kas nepiecieš ams standarta fē nam, es uzreiz teikš u, ka jū s to diez vai varat pavilkt lī dzi. Ledusskapis, seifs, TV utt. Istaba tika uzkopta katru dienu, bet uzkopš anas kvalitā te nav ī paš i laba. Un izlietne tika novē rsta tikai nā kamajā dienā pē c tam, kad mē s ziņ ojā m. Nu vispā r istaba aizies dzī voš anai.

Viesnī ca ir liela, un tajā ir apsildā ms peldbaseins. Diezgan daudz zaļ umu, viss tī rs.
Ir internets, bet tas ir lē ns, labi, pietiek, lai tē rzē tu viber. Viesnī cas personā lam noteikti patī k padomi, tač u tie ir neuzkrī toš i. Kopumā viesnī ca ir naudas vē rta. Bet mī nuss ir garlaicī gs. Tā pē c ņ ē mā m lē tus braucienus pie izcila gida, viņ u var atrast caur Yandex vai sociā lajiem tī kliem pē c vā rda. Visi tū risti iesaka viņ u arī mē s. Super cenas un apkalpoš ana.
Pat vakarā bija labi š ovi, bet tikai daž as reizes pā rē jais bija nekas. Dienas laikā animā cija ir garlaicī ga.
Bet uztura ziņ ā š eit, protams, tā ir gaumes lieta, tač u pludmalē ir kafejnī cas, un galvenais restorā ns ir apmierinā ts ar daudzveidī bu, un ē diens ir diezgan labs.
vispā r jauki cilvē ki. Manuprā t, š ī viesnī ca ir ok.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu