Lounge viesnīca

Rakstīts: 7 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 30 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā bijā m no 23. lī dz 30. septembrim. Pirms izbraukš anas, protams, izlasī jā m daudz atsauksmju un daž as bija tā das, ka viesnī ca vairs nav tik laba kā bija. Viesnī cā esam pirmo reizi, nav ar ko salī dzinā t, bet patiesī bā viss mū su uzturē š anā s laikā patika. Ī paš i vē los ieteikt atpū tniekiem bū t ne tikai prasī giem pret personā lu, bet arī reizē m pateikt pateicī bas vā rdus, pasmaidī t un attieksme bū s laba.
Patiesī bā :
Istaba laba, bijā m pilnī bā apmierinā ti. Plazmas TV, santehnika daļ ē ji atjaunota, ir ziepju piederumi, iztī rī ts normā li. Mē beles istabā un viesnī cā ir nedaudz nolietotas, bet nebū t ne kritiskas.

Teritorija kompakta, zaļ a un mā jī ga. Ja gribas pastaigā ties, bet labā k braukt, ir promenā de, pa ceļ am strū klakas, vakarā ļ oti skaisti. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet daž i biedri tomē r paspē j tos aizņ emt. . . smieklī gi.
Ē diens daudzveidī gs, pirmdien vakariņ ā s bija garneles, kā du dienu liels cepts tuncis, kā arī citas daž ā da pagatavoš anas zivis. Gaļ a: liellopa gaļ a, vista, jē rs. Dā rzeņ i, garš augi, augļ i, saldumi - tikai pietiekami. Kurš nevar iztikt bez kafijas, vestibilā varat dzert labu espresso zem mierī gas atpū tas melodijas. Animā cija ir klā t, bet neuzkrī toš i, mazi priekš nesumi vakarā .
Kopsavilkums: kam patī k mierī ga, mē rena, ē rta uzturē š anā s, jū s esat š eit. Es domā ju, ka mē s noteikti š eit ieradī simies vē l.
OLD PALACE RESORT paldies par mū su atvaļ inā jumu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu