El Karma Aqua Beach Resort 5*– Atsauksmes

145
Novērtējums 5.010
№101 viesnīcas reitingā Hurgada
4.8 Numurs
4.6 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.6 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas ziemeļu daļā jūras lagūnā, kas ir slavena ar savām mierīgajām, tīrajām un smilšainām pludmalēm. Liela izklaides izvēle neļaus garlaikoties nevienam viesim. Daudz sporta pasākumu, galda un datorspēles, spa procedūras un ūdens atrakcijas – šeit katrs atradīs kaut ko savai gaumei un noskaņojumam. Viesnīcas restorānu ēdienkarte jūs iepriecinās ar gardiem ēdieniem no visām pasaules virtuvēm. Viesnīca tika atvērta 2014. gadā un katru gadu tiek atjaunota. Sastāv no 9 5 stāvu ēkām, kas atrodas ap viesnīcas perimetru. Piemērots ģimenes, romantiskām vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Manlva-oksana
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies pusdienlaikā un mums uzreiz piedā vā ja istabiņ as ar skatu uz bū vlaukumu, bet arī pateica, ka varam paņ emt istabiņ as ar skatu uz baseinu par 75$. Beigā s sarunā jā m par 25-30 dolā riem. Viesnī cā palikā m 2 nedē ļ as, kuru laikā mū su istabiņ a tika iztī rī ta 2 reizes, vienreiz tā pē c, ka iedeva 1 dolā ru, otrreiz tā pē c, ka reģ istratū rā sū dzē jā s par mū su apkopē ju. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pusdienlaikā un mums uzreiz piedā vā ja istabiņ as ar skatu uz bū vlaukumu, bet arī pateica, ka varam paņ emt istabiņ as ar skatu uz baseinu par 75$. Beigā s sarunā jā m par 25-30 dolā riem. Viesnī cā palikā m 2 nedē ļ as, kuru laikā mū su istabiņ a tika iztī rī ta 2 reizes, vienreiz tā pē c, ka iedeva 1 dolā ru, otrreiz tā pē c, ka reģ istratū rā sū dzē jā s par mū su apkopē ju. Viņ š kategoriski atteicā s tī rī t bez samaksas, bet pat ar samaksu tī rī ja so-so. Vispā r nekur neesam sastapuš ies ar sliktā ku apkalpoš anu kā š ajā viesnī cā . Mē s bijā m 5 ģ imeņ u grupa (15 cilvē ki) un nevienam tas nepatika. Viesnī cas rajons nav slikts, bet ē kas un telpas ir vienkā rš i briesmī gas. Attiecī bā uz izrakstī š anos no viesnī cas: pulksten 12, tā pat kā visur citur, jums ir jā nodod sava karte un atslē ga, un tad viņ i nekavē joties nogrieza jū su rokassprā dzi (saka, ka tā tam ir jā bū t), mū su pā rbaude- ā rā bija 20:00, tas ir, vairs nav iespē jams ē st restorā nā , pat ne dzē rienu bā rā , tas arī viss!!!
Bet mē s nebijā m zaudē juš i, un paš i novilkā m savas rokassprā dzes (kā ds teica, ka pazaudē juš as, kā ds teica, ka tikko noņ ē ma), un mierī gi izmantojā m visu viesnī cā lī dz vakaram. Vē l viena lieta, š ajā viesnī cā ir daudz vietē jo atpū tnieku un viņ i ierodas lielos klanos atpū sties (kā mū su č igā ni). Ja no jū su numura paveras skats uz baseinu, jū s bū siet nomodā lī dz vē lai naktij, klausoties viņ u bē rnu kliedzienus. Kas attiecas uz restorā nu: ē diens ir vienmuļ š katru dienu, otrā s nedē ļ as beigā s es pat negribē ju neko ē st. Wi-Fi viesnī cā tiek apmaksā ts - 4$ lī dz dienas beigā m (ne par dienu). Bet pirmajā ē kā kā pņ u posmā pie lifta (jebkurā stā vā ) ir bezmaksas Wi-Fi no kaimiņ u viesnī cas, ja steidzami jā raksta, var rakstī t no turienes (turp skrē ja mū su bē rni). Ja nolemjat iegā dā ties vietē jo interneta pieslē gumu lidostā , nepē rciet Orange. Nopirkā m SIM karti ar 69 gigā m, tā s beidzā s 6dien. Ja tev ir izvē le, izvē lies citu viesnī cu!! !
аватар YuriyA
Š ī viesnī ca atrodas vistā lā k uz ziemeļ iem no Hurgadas. Tā lā k tuksneš i, nepabeigti un El Gouna jau sā kas. Š ī s viesnī cas numuri ir gan viesnī cas, gan privā ti. Atbraucu uz š ejieni, jo tuvumā ir laba krievu pū ķ u stacija un nodzī voju mē nesi. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas vistā lā k uz ziemeļ iem no Hurgadas. Tā lā k tuksneš i, nepabeigti un El Gouna jau sā kas. Š ī s viesnī cas numuri ir gan viesnī cas, gan privā ti. Atbraucu uz š ejieni, jo tuvumā ir laba krievu pū ķ u stacija un nodzī voju mē nesi. Vienistabas dzī vokli ar virtuvi ī rē t uz mē nesi izmaksā ja 350 eiro. Pirkts tuvā kajā BestWay. Man bija iespē ja pā ris reizes apmeklē t viesnī cas restorā nu (Jū s varat iegā dā ties All Inc reģ istratū rā par 1500 rubļ iem dienā ). Lieki piebilst, ka ē diens restorā nā ir slikts. Esmu bijis diezgan daudz daž ā dā s Ē ģ iptes viesnī cā s, un š eit, es teiktu, ir sliktā k nekā citā s. Dabiski, ka nav bē rnu ē dienkartes. Bet produkti, kas tiek pā rdoti Ē ģ iptes veikalos, ir diezgan labi un lē ti, ja tie tiek raž oti uz vietas. Ir arī importē tie, piemē ram, franč u un Š veices sieri, itā ļ u kafija u. c. , tač u to cenas ir eiropeiskas. Vispā r, ja gribi garš ī gu ē dienu – pagatavo pats vai dodies uz Hurgadu vai El Gounu.
No iekļ autajiem alkoholiskajiem dzē rieniem jū s varat dzert tikai alu. Ir labā ks alkohols, bet par naudu. Jū s varat arī patstā vī gi iegā dā ties vietē jo alkoholu pieņ emamas kvalitā tes pudelē s specializē tajos veikalos (El Gounā ir 2) vai pat pasū tī t ar piegā di. Bet, ja jums patī k labs vī ns, jū s to nevarat nopirkt par naudu)
Daudzi nā k ar bē rniem. Viņ iem teritorijā , kurā strā dā meitene no Ukrainas, ir bē rnu klubs, ir š ū poles, karuseļ i, pā ris bē rnu baseini, bē rnu akvaparks un bē rnu animā cija vakarā . Tiesa, tehnika, kas to visu izrunā , ir vienkā rš i pretī ga. Pat ē diens restorā nā neizklausā s tik pretī gi kā skaņ as kvalitā te, kas nā k no š iem skaļ ruņ iem.
Jū ra pie viesnī cas ir sekla, dibens akmeņ ains ar smiltī m, koraļ ļ u nav.
No viesnī cas priekš rocī bā m, salī dzinot ar citā m, es vē lē tos atzī mē t ...izņ emot, iespē jams, tuvumu pū ķ u stacijai.
Citā di - viss ir ļ oti viduvē ji un viss, kas rakstī ts citos recenzijā s, lielā koties atbilst patiesī bai.
Starp citu, viesnī cas teritorijā atrodas SPA. Pilnī gi iespē jams apmeklē t, bet kaulē ties. Minimā lā cena, kurai viņ i piekrī t, ir 20 USD. Tas ietver masā ž u 45 minū tes un pirti ar hammam un baseinu - diezgan normā li par naudu.
Ir arī bā rs ar svaigi spiestā m sulā m - arī ir vē rts ņ emt, bet ne par 2 USD par glā zi, kā viņ i piedā vā . Parastā cena, par kuru viņ i ir gatavi pā rdot, ir 1 USD. Parasti saka, ka maksā uzreiz par 10, tad bū s dolā rs. Nepiekrī tu - visticamā k, maldinā ts. Maksā kā faktiski.
Ja neesi bijis Ē ģ iptē , tad paturi prā tā , ka tev ik uz soļ a, sā kot no lidostas, mē ģ inā s izkrā pt naudu. Uzmanieties no taksometru vadī tā jiem, kuri piedā vā atvest "lē ti". Izmantojiet Uber-Egypt vai InDriver. Centieties, lai jums bū tu mazi rē ķ ini - viņ iem nepatī k dot sī knaudu.
Ierodoties, noteikti iegā dā jieties SIM karti pie vietē jā operatora, jo.
Internets viesnī cā ir gan dā rgs, gan slikts. Vislabā k pieņ emts Vodafone, tač u tas pē kš ņ i var vienkā rš i pā rstā t darboties. Uzticamā ks - MĒ S. Un, starp citu, ar Gigabaitiem jū s arī tiks maldinā ts - ī sto bū s 2 reizes mazā k nekā viņ i reklamē ))))
аватар innamatveeva82
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca 4. No mī nusiem: istaba nav iztī rī ta. Viņ i atnes duš as ž elejas un š ampū nus ar tualetes papī ru, un viņ i nezina par dvieļ u un vē l jo vairā k gultas veļ as maiņ u. Trauki restorā nā ir netī ri. Animatori nedarbojā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4. No mī nusiem: istaba nav iztī rī ta. Viņ i atnes duš as ž elejas un š ampū nus ar tualetes papī ru, un viņ i nezina par dvieļ u un vē l jo vairā k gultas veļ as maiņ u. Trauki restorā nā ir netī ri. Animatori nedarbojā s. Lielas problē mas ar internetu. Vakaros izklaides nav. Plusi: liels akvaparks. Vienreiz var apmeklē t ķ ī nieš u restorā nu, vienreiz itā ļ u restorā nu. Bet secī bā , ko viņ i ierobež o, divi ē dieni un ne vairā k.
Bijā m no 2022. gada 5. oktobra lī dz 12. oktobrim 2022. Bija vē ji.
Ja esat kopā ar bē rnu un viņ am patī k akvaparks, tad jū s esat š eit. Ja jums nav bē rnu, es to neiesaku.
аватар hamlet1296
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Reģ istrē jieties š ausmī gi vienkā rš i pasakiet, ka vē laties reģ istrē ties nekavē joties, samaksā jiet 5 $, turklā t paņ emiet vē l vienu piemaksu par istabu, viņ i saka, ka mē s jums parā dī sim skatu uz ē ku vai samaksā sim, ja par diviem, tad 28 $ ar skatu uz baseiniem 56 ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ 1. Reģ istrē jieties š ausmī gi vienkā rš i pasakiet, ka vē laties reģ istrē ties nekavē joties, samaksā jiet 5 $, turklā t paņ emiet vē l vienu piemaksu par istabu, viņ i saka, ka mē s jums parā dī sim skatu uz ē ku vai samaksā sim, ja par diviem, tad 28 $ ar skatu uz baseiniem 56 ar skatu uz jū ru. .
2.
3. Baseini saka, ka tie ir apsildā mi, bet patiesī bā silda, jo ne solī tajiem 20 grā diem pat nav maksimums, iespē jams, 10-12 un tas nav fakts, ka var bū t zemā ks.
4.
Gidi ir vienkā rš i š ausmī gi komposta smadzenes 4 stundas pievilina vismaz naudu, pasaki kaut ko cieņ ai, un tips palī dzē s, bet patiesī bā nifiga nepalī dz, bet vienkā rš i met ko gribi uzspļ aut viņ iem sejā , pievienojies tas attiecas uz tevi! ! ! !!
5. Viesnī ca nevelk uz 5 pat ne tas, ka uz 4 velk
6. No plusiem š eit ir ļ oti labs ē diens un ļ oti labi viesmī ļ i un bā rmeņ i un reģ istratū rā melns un tā da sieviete un pliku nekaunī ga seja.
7. No plusiem tī ri aukles teritorijā slikts akvaparks un neslikti baseini, bet nav apkures kampaņ as ...kā norā dī ts.
аватар Daria_Fedosova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izgā jā m cauri Let's go with us (Join up). Atpū tos ar vī ru un bē rnu (2.7). Ieradā mies agri no rī ta, mū s atveda uz viesnī cu ap 7:00, lika reģ istrē ties 14:00, rokassprā dzes bija 10:00, tas ir, teica, ka nesaņ ē mā m brokastis, tikai plkst. … Tomēr ▾ Mē s izgā jā m cauri Let's go with us (Join up).
Atpū tos ar vī ru un bē rnu (2.7).
Ieradā mies agri no rī ta, mū s atveda uz viesnī cu ap 7:00, lika reģ istrē ties 14:00, rokassprā dzes bija 10:00, tas ir, teica, ka nesaņ ē mā m brokastis, tikai plkst. uz maksas pamata, mums bija jā maksā.34 $, lai reģ istrē tos 7:00 (bē rns ir mazs, kliedz, grib gulē t, izsalcis), tā pē c samaksā jā m par istabu, nepabarojā m, labi, ka mums bija pie mums zī daiņ u biezeņ i un cepumiņ i, rokassprā dzes tika izdalī tas tikai 10 no rī ta, paskatieties kā uzvilki rokassprā dzi, tā kā man nav es pā rbaudī ju un tajā paš ā dienā kaut kur aizlidoja, š ajā gadī jumā sagatavojiet 10 USD!
Vispā r visur viesnī cā no tevis prasa naudu, visi darbinieki no reģ istratū ras lī dz istabas uzkopš anai nekaunī gi nā k klā t un saka, iedodiet dolā ru, tā du nekaunī bu nekur neesmu redzē jis, ne pirmo reizi Ē ģ iptē .
Animā cija nē , no vā rda vispā r!
Ē diens katru dienu vienā ds, a la carte ē dienkarte restorā nos tā da pati kā zviedru valodā , bez garš as, bē rns tur nemaz negribē ja ē st, vī ram saindē jā s ar pā rtiku.
Ziemā viens apsildā ms baseins, pā rē jie visi ledus baseini, kā arī akvaparks, pat neuzdroš inā jā s braukt pavizinā ties, bē rnu baseinā.20 cm ū dens arī ir ledus ū dens, tā nav sasildī ties, bija auksts no rī ta un vakarā dubak, viņ i valkā ja jakas, bet no 11-15 dienā m saulē ir labi, var sasildī ties.
Skaitlis: tajā dzirdamī ba ir š ausmī ga, no vienas puses, bū vlaukums no otras, mū zika, kas nepā rtraukti kliedz!
Vannas istabā ir pelē jums;
Viņ i iedeva divas ū dens pudeles 0.5, bē rns acī mredzot nedzer ū deni, bā rā paņ emt pudeli ū dens 1 USD.
Ē dnī cā visi š ķ ī vji sasisti, dvieļ i nolietoti.
Vispā r jau treš ajā dienā gribē jā m mā jā s.
Es tagad neatceros visu, es vienkā rš i gribu aizmirst š ā du atvaļ inā jumu!
Viesnī ca velk ne vairā k kā.3 *.
аватар Alex_Davydov
1. Istabas standarta BRIESMI dē ļ skata! Par skatu uz baseinu uzreiz ir jā maksā papildus. Bet pat ar skatu uz baseinu - no rī tiem-pusdienā m (tā s, kas ir tuvu) skan mū zika. 2. Reģ istratū ra / reģ istrē š anā s - š ausmas, problē ma ar numuru tika atrisinā ta uz 3. … Tomēr ▾ 1. Istabas standarta BRIESMI dē ļ skata! Par skatu uz baseinu uzreiz ir jā maksā papildus. Bet pat ar skatu uz baseinu - no rī tiem-pusdienā m (tā s, kas ir tuvu) skan mū zika.
2. Reģ istratū ra / reģ istrē š anā s - š ausmas, problē ma ar numuru tika atrisinā ta uz 3.5 stundā m un izbradā ja visus nervus!
3. Bū tī bā ģ imenes viesnī ca, jaunieš u nav daudz.
4. Es teiktu, ka ē diens ir labs, bet Ē ģ iptei, iespē jams, vidē jais.
5. Ar jū ru (piestā tni utt. ) viss kā rtī bā . Daudz lietussargu.
6. Baseini un akvaparks bez apkures, bija janvā rī , bija auksts. Pats ū dens parks ir labs.
7. Atraš anā s vieta 2/5, pilsē tas nomalē . Bet tuvu El-guna (ciems) kā ekskursija.
8. Diskotē kas animā cija - ļ oti laba. vā ji. Teritorija laba.
вид из стандарта вид из стандарта вид из стандарта
аватар olenkapavlova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iespaidi ir diezgan neviennozī mī gi. Uzreiz jā saka, ka bijā m novembrī un ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, pat mē ģ inā ju lī t) Silts bija no 10 lī dz 3, vakarā vienmē r ir jaka. Un odi! Š is ir cits stā sts: mazs, kluss un kodī gs. … Tomēr ▾ Iespaidi ir diezgan neviennozī mī gi. Uzreiz jā saka, ka bijā m novembrī un ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, pat mē ģ inā ju lī t) Silts bija no 10 lī dz 3, vakarā vienmē r ir jaka. Un odi! Š is ir cits stā sts: mazs, kluss un kodī gs. Pē c pirmā s nakts sakosti bija tikai murgs. Ņ em lī dzi aizsarglī dzekļ us, jo aptiekā aerosols maksā.8 dolā rus, fumigators 10. Pā rē jo mē ģ inā š u rakstī t kā rtī bā
1. Jū ra. Tā praktiski nav. Tas ir, tas ir labs ģ imenē m ar maziem bē rniem, 500 metru attā lumā no pludmales ir sekla, pieauguš ajam apakš stilba vidū . Bet pats dibens nav tik karsts: mazi koraļ ļ i, mazliet tā lā k jū ra vē l sekla, koraļ ļ i jau lieli, basā m kā jā m nav ī paš i patī kami. Dziļ ā ka ieeja no pontona, ir divas iespē jas. Kā ds nepā rtraukti karā jas uz kā pnē m: vai nu vē l nav nolē mis ieiet jū rā , vai arī nevar izkļ ū t. Ī sā k sakot, pontoni nav mana aizrauš anā s) Rifa kā tā da nav, ir tikai beigta parodija par to, tā pē c nekrā vē jiet savu koferi ar maskā m, tā s acī mredzot š eit bū s liekas. Kopumā jū ra neiepriecina
2. Teritorija. Liels, skaists un labi kopts. Naktī s visur ir gaismas, deg laternas, visur lielas bumbas. Pastā vī gi kaut kas tiek krā sots, remontē ts, airē ts, apgriezts. Š eit nav jautā jumu
3. Baseini. Viņ u ir daudz, apmē ram 5, precī zi neskaitī ju, bet tie ir ledaini! Apkure tika ieslē gta tikai vienu reizi uzturē š anā s nedē ļ ā
4. Uzturs. Ē dienu ir daudz, bet tas vienmē r ir vienā ds, daž ā dī ba neiepriecina Brokastī s olu kultenim sagatavojies nostā vē ties 20-30 minū tes, un tas ir labā kajā gadī jumā . Ir ļ oti maz dā rzeņ u, sasmalcinā ti tomā ti, gurķ i, kā posti ā tri beidzas. Arī augļ i neiepriecina ar daž ā dī bu: katru dienu zaļ ā melone, apelsī ni un dateles daž ā dā s variā cijā s, pā ris reizes bija gvajava, reizē m granā tā bols. Ir trī s a la carte restorā ni. Bija divatā : ķ ī nieš u un zivju. Ķ ī nieš i piedā vā divus ē dienus, no kuriem izvē lē ties, nav pat zivju ē dienkartes, viņ i atnes to, ko ē dat (mē mā zupa, rī si un divas mazas sausas zivis). Rindas uz restorā niem kā pē dē jā dienā . Lai gan manai gaumei ikdienas restorā nā ē diens ir daudz labā ks.
5. Personā ls. Godī gi sakot, biju pā rsteigts. Tas vē l nav redzē ts, lai gan ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Visi ir drū mi, neapmierinā ti, neviens nesmaida, katru otro reizi atbild uz tavu sveicienu. It kā ne Ē ģ iptē )
6. Tī rī š ana. Katru dienu viņ i atstā ja pa dolā ru, bet pē dē jā s divas dienas no dvieļ iem neizgatavoja pat visvienkā rš ā kos gulbjus. Vienī gais, ka es ieliku 3 pudeles ū dens nevis 2. Tikko saklā ju gultu un salocī ju dvieļ us
7. Animā cija. animatorus visbiež ā k var atrast ē damzā lē ) izklaide ir standarta un orientē ta uz pludmali: volejbols, joga, š autriņ as, ū dens aerobika, vakarā plkst. 21.00 pusstundu bē rnu diskotē ka un stundu programma pieauguš ajiem. Ir 5 animatori, bet tie ir kaut kā nemanā mi
8. Skaitlis. Istabas lielas, mums bija standarta, divas gultas, atseviš ķ a zona ar dī vā nu un televizoru, standarta balkons.
Atraš anā s vieta slikta, no Hurgadas ar taksi 8-10 dolā ri. Netā lu no viesnī cas ir daž i veikali un aptieka, bet cenas ir ļ oti augstas, neviens negrib kaulē ties, saka atklā ti: lai brauc uz Hurgadu, bet mē s esam uz vietas. Salī dzinā jumam snorkelē š anas maska ​ ​ viesnī cā ir 16-20 dolā ri, pilsē tā pirka par 12, kalamil vietē jā aptiekā.3, pilsē tā.1 dolā rs.
Secinā jums: ja jū s meklē jat relaksē još u atpū tu pie jū ras vai baseina, vakarā pastaigu un agru miegu, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Lai gan, ja jū s ejat ar savu lielo uzņ ē mumu - tas arī ir piemē rots.
аватар lisenko.a.a
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mī nusi: 1. Personā ls ir š ausmī gs, ī paš i reģ istratū rā . Ieradā mies agri, 6 no rī ta bijā m viesnī cā . Rokassprā dzes un numurs netika doti acī mredzamu iemeslu dē ļ , tas ir labi. Bet ū dens pat bā rā un kaut kas ē dams bē rniem ir stingri aizliegts. … Tomēr ▾ Mī nusi:
1. Personā ls ir š ausmī gs, ī paš i reģ istratū rā . Ieradā mies agri, 6 no rī ta bijā m viesnī cā . Rokassprā dzes un numurs netika doti acī mredzamu iemeslu dē ļ , tas ir labi. Bet ū dens pat bā rā un kaut kas ē dams bē rniem ir stingri aizliegts. Un tas ir karstā valstī , kur viņ i varē tu dot ū deni. Pat par papildu naudu neko nevar atrisinā t.
2. Nevar iznest augļ us, pat nerunā jot par ē dienu, ā rpus restorā na ir apsargi un dzen atpakaļ . Pat papī ra glā zē nav atļ auts paņ emt daž us dateļ us vai apelsī nu.
3. Odi ir atseviš ķ as š ausmas. Viņ i pat baros lido vestibilā , netā lu no reģ istratū ras. Istabā , uz ielas, visur. Viņ i gulē ja ar fumigatoru, pirms tam mani sita pirms gulē tieš anas. Izsmidzina regulā ri, vakaros.
4. Pludmales dvieļ us nevar nomainī t, tikai tad, kad angliski sā c tos trulē t un pā rliecina, ka tā da iespē ja ir - viņ i padodas.
5. Nav koraļ ļ u, lai gan vietne norā da, ka ir. Zivju nav vispā r.
Visticamā k, ka viņ š bija, par to liecina planš etes jū rā , tač u viņ š , iespē jams, miris.
6. Ē dienreizes vairā k atgā dina pilnas pansijas, nevis All Inclusive. No 10-13.15-19 nevar ē st. Ieradā mies no rī ta 6 no rī ta, staigā jā m bez ū dens un ē diena lī dz 13:00.
7. Skaiti nogalinā ti, lai gan es oficiā li nopirku Family.
8. Viņ i krā pjas visur. Kamē r nesā ksi cī nī ties par savā m tiesī bā m. Cilvē ki, kuri ir pirmo reizi, visticamā k, nejutī sies labi.

Plusi:
1. Ē diens ir labs, daudzveidī gs. Tu nebū si izsalcis.
2. A la Carte restorā ns mani iepriecinā ja, ī paš i viesmī lis, kurš runā tikai angliski. Viņ š savukā rt bija patī kami pā rsteigts, ka esam no Ukrainas un tik viegli ar viņ u komunicē jam. Ē ģ iptei nav raksturī gi.
3. Ū dens parks. Š eit viss ir labi. Ja viņ š to nedara, viesnī cu var slē gt.
аватар a.lysenko0109
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mī nusi: - viesnī ca "Ž lobskij", attieksme pret tū ristiem galī gi nav lojā la, nepiekā pjas, kaut bija ar bē rniem, visur komentē - neej tur, nestā vi, nestā v ņ em to. Bija agra ieraš anā s, rokassprā dzes tika uzvilktas 10, lī dz 10 viņ i neē da, pat ū deni nedeva, paš i mē ģ inā ja dabū t ū deni bā rā - viesmī ļ i brauc! Rokassprā dzes klā tbū tne pulksten 10 mū s neglā ba - tā kā lī dz 13 nekur nevarē siet ē st, tikai dzē rienus; - vecas istabas, vecas mē beles, netī ras sienas un aizkari, notiek tī rī š ana, bet tikai virspusē ji, tualetē pastā vī gi ir nepatī kama mitruma smaka, nebija duš as slē dž a - sazinā jā s ar reģ istratū ru, nodroš inā ja "inž enieri", kurš "salaboja " - uzlieciet slē dzi uz tualetes papī ra!! ! - drē bju ž ā vē tā js - izstiepta virve duš ā ; - arī pā rē jā viesnī cas infrastruktū ra ir ļ oti nolietota un tai nepiecieš ams remonts; - rifu nav, respektī vi, zivju arī nav, jū rā nav ko skatī ties; - tā nav viesnī cu problē ma, tač u paturiet prā tā : odu ir daudz, tie saindē , bet tas nepalī dz, tā pē c krā jiet fumigatorus un moskī tu atbaidī tā jus; - wi-fi - lidostā paņ ē ma Etisalat karti, ķ er tikai pie akvaparka un pludmalē . … Tomēr ▾ Mī nusi:
- viesnī ca "Ž lobskij", attieksme pret tū ristiem galī gi nav lojā la, nepiekā pjas, kaut bija ar bē rniem, visur komentē - neej tur, nestā vi, nestā v ņ em to. Bija agra ieraš anā s, rokassprā dzes tika uzvilktas 10, lī dz 10 viņ i neē da, pat ū deni nedeva, paš i mē ģ inā ja dabū t ū deni bā rā - viesmī ļ i brauc! Rokassprā dzes klā tbū tne pulksten 10 mū s neglā ba - tā kā lī dz 13 nekur nevarē siet ē st, tikai dzē rienus;
- vecas istabas, vecas mē beles, netī ras sienas un aizkari, notiek tī rī š ana, bet tikai virspusē ji, tualetē pastā vī gi ir nepatī kama mitruma smaka, nebija duš as slē dž a - sazinā jā s ar reģ istratū ru, nodroš inā ja "inž enieri", kurš "salaboja " - uzlieciet slē dzi uz tualetes papī ra!! !
- drē bju ž ā vē tā js - izstiepta virve duš ā ;
- arī pā rē jā viesnī cas infrastruktū ra ir ļ oti nolietota un tai nepiecieš ams remonts;
- rifu nav, respektī vi, zivju arī nav, jū rā nav ko skatī ties;
- tā nav viesnī cu problē ma, tač u paturiet prā tā : odu ir daudz, tie saindē , bet tas nepalī dz, tā pē c krā jiet fumigatorus un moskī tu atbaidī tā jus;
- wi-fi - lidostā paņ ē ma Etisalat karti, ķ er tikai pie akvaparka un pludmalē . Paš ā viesnī cā wi-fi ir maksas, bet arī nekvalitatī vs - praktiski nekur neķ eras;
- telpa jā ī rē lī dz 12, rokassprā dzes jums uzreiz tiek nogrieztas, bez rokassprā dzē m jū s, protams, nevarat ē st vai izmantot akvaparku;
- uzturē š anā s laikā bija 2 dzimš anas dienas - viesnī ca neparedz nekā dus variantus dzimš anas dienā , pat pē c precizē š anas reģ istratū rā un gida pavadī bā ;
- gids nepalī dz viena jautā juma risinā š anā , viņ a galvenais mē rķ is ir veikt ekskursijas un pelnī t ar tevi, tad viņ š par tevi neinteresē ;
- paņ emiet istabiņ as ar skatu uz baseinu, pretē jā gadī jumā skats pa logu pievils - vienā pusē ž ogs un kaimiņ u viesnī cas siena, otrā - tuksnesis ar bū vlaukumu. Piemaksā jā m uz vietas oficiā li ar č eku (citā di vienkā rš i negribē jā s sarunā t) 28 c. u.
No plusiem:
- ē diens ir normā ls, bez volā niem, bet izsalcis nepaliksi;
- akvaparks stiepjas visā viesnī cā ;
- daudzi baseini, tie tiek regulā ri tī rī ti, bet ū dens novembrī ir vē ss, nav laika sasilt;
- teritorija ir apzaļ umota, kopta, sakopta katru dienu;
- laba zivs a-la-cart, pie citiem neesam bijuš i;
- pie viesnī cas ir veikali un aptieka, bet cenas augstā kas nekā paš ā Hurgadā .
аватар drednaut
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Personā ls ir briesmī gs, it ī paš i reģ istratū rā . Jū ra no krasta ģ imenē m ar maziem bē rniem, pieauguš ais apakš stilba vidū . Tikai Wi-Fi maksā . Telpas ir noguruš as. Ē diens ir labā kais viesnī cā . … Tomēr ▾ Personā ls ir briesmī gs, it ī paš i reģ istratū rā . Jū ra no krasta ģ imenē m ar maziem bē rniem, pieauguš ais apakš stilba vidū . Tikai Wi-Fi maksā . Telpas ir noguruš as. Ē diens ir labā kais viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksana_trukusha
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
iemiesojums Skibskiy
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums nubia-resort
‹ Viesnīca El Karma Aqua Beach Resort 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в северной части Хургады в морской лагуне, знаменитой своими спокойными, чистыми и песчаными пляжами. Большой выбор развлечений не даст скучать ни одному гостю. Множество спортивных мероприятий, настольных и компьютерных игр, спа-процедур и водных аттракционов — здесь каждый найдет себе занятие по вкусу и настроению. Меню ресторанов отеля порадует изысканными блюдами всех кухонь мира. Отель открыт в 2014 году, ежегодно проводится реновация. Состоит с 9-ти 5-ти этажных корпусов, расположенных по периметру территории отеля. Подходит для семейного, романтического или молодежного отдых.

Atrašanās vieta В 17 км от аэропорта г. Хургада, в 32 км от г. Хургада.
Pludmales apraksts Частный песчаный пляж 15000 кв.м, протяженность пляжа — 500 м. Вход в море: пологий, песчаный. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги такси (платно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажению одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби (платно), интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (до 180 человек), аркада магазинов, 4 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), аквапарк: 4 водных горки для взрослых и 8 детских горок (в зимний период времени не подогревается), у басссейна: зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), автобус в центр города (платно).

Panorama Restaurant — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), обед (13:00-15:00), ужин (19:00-22:00);

Italian Restaurant — a la carte ресторан итальянской кухни: ужин (19:00-22:00);

Chinese Restaurant — a la carte ресторан китайской кухни: ужин (19:00-22:00).

A la carte рестораны возможно посетить каждый по одному разу, на протяжении пребывания, в отеле бесплатно, требуется предварительная резервация.

Лобби-бар (круглосуточно);

3 Pool Bars (10:00-17:00);

Terrace Bar (15:00-00:00; закуски и мороженое 17:00-18:00; поздний ужин 22:30-00:00);

Бар на пляже (10:00-17:00)

Диско-бар (22:30-02:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 8 детских горок в аквапарке, мини-клуб (возраст 4-12 лет), развлекательные программы, мини-диско, мини-зоопарк, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк: 19 водных горок для детей и взрослых, живая музыка, пляжный волейбол, шахматы, дартс (бесплатно), аквааэробика, амфитеатр, бочча, снорклинг, Spa-центр (турецкая баня, сауна, джакузи, массаж — платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 336 номеров:

67 Standard Room — 36 м2;

210 Standard Room (Pool View) — 55 м2;

57 Family Room — 52м2;

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (2 маленькие бутылки воды в день — бесплатно), ванная комната, фен, балкон или терраса. Уборка в номере (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю), room service (платно), услуга wake-up.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kilo 13 El Gouna Road, Hurghada, Redsea, Egypt
Tālruņi: +2 010 997 10 222
Tīmekļa vietne: El Karma Aqua Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.