Golden Beach Resort 4*– Atsauksmes

161
Novērtējums 6.710
№59 viesnīcas reitingā Hurgada
6.5 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.8 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā uz ziemeļrietumiem no Hurgadas, 16 km attālumā no vecpilsētas centra. Viesnīca tika atklāta 1999. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2012. gadā. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар NataFross
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
ZELTA PLUDMA NEVIS ZELTA Mē s bijā m Golden Beach Hotel Hurgada 2022. gada oktobra pirmajā nedē ļ ā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m no interneta…. Nez kā pē c vietnē , kuru izvē lē jā mies, bija tikai pozitī vas atsauksmes . … Tomēr ▾ ZELTA PLUDMA NEVIS ZELTA

Mē s bijā m Golden Beach Hotel Hurgada 2022. gada oktobra pirmajā nedē ļ ā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m no interneta…. Nez kā pē c vietnē , kuru izvē lē jā mies, bija tikai pozitī vas atsauksmes ...par to bija jā padomā ..... Kā rtī bā.

1. Viesnī ca atrodas 20-30 minū š u attā lumā no Hurgadas lidostas. Ieradā mies 18.00 un iereģ istrē jā mies uz 15 minū tē m. . Ieejot viesnī cā bija sajū ta - ē damistaba (viņ iem ir galvenais restorā ns vienā spā rnā - cepta ē diena smarž a ir staba vē rta). Kad mē s uzkā pā m uz istabu, es sapratu, ka esam kļ ū dī juš ies, izvē loties viesnī cu. Bijā m 4 (divi pieauguš ie, divi bē rni), gultas 3. istabā . Zvanī jā m uz reģ istratū ru, teica, ka tagad visu izdarī s....(uz minū ti, mē s ieradā mies 18.00, un istaba nav gatava). Viņ i atnesa matraci, izklā ja dī vā nu (es nejauš i ieraudzī ju dī vā nā uz ā ru izvirzī tu vaļ ē ju tapu!!!!!! ! tas pats: dī vā ns ir izklā ts, un uz tā ir matracis ....
Uzliku spilvenu ar palagu, bet bez segas pā rvalka...Kā rtē jo reizi griezā mies reģ istratū rā pē c segas pā rvalka. Kopumā š oreiz.
Otrkā rt: istaba ir tik veca un nobruž ā ta, ka es nespē ju noticē t, ka tas joprojā m notiek. Nobruž ā tas durvis. Mē beles. Kasē ir bedres (kā bū vniecī bas laikā ), arī griestos ir bedres ... , tualete tek, 100 gadus neviens stū ros nav tī rī ts, slē dž i arī nav mazgā ti , laikam nekad, zini, tu to ieslē dz - un tur ir tā di netī rumi ...melni un dzelteni ....Bē rnu gultā , kad izklā jā m segu, ieraudzī jā m sievieš u matus. Sā kumā domā ju, nu nomainī ja gultu, mati izkrita, ē diens ne, labi, esam noguruš i, negribas vairs nekur zvanī t..... Bet kad sapratu, ka nav apkopē ju (sievietes). ) tur, un ja bū tu darbinieki, sievietes, viņ u mati savā kti un pā rklā ti ar š alli!!! ! daž i vī rieš i tī ra, es sapratu, ka gultas veļ a nav mainī ta no iepriekš ē jiem viesiem. Tas, protams, ir murgs.

Treš kā rt, tas ir gaisa kondicionieris. Tas izklausī jā s pē c vilciena.
Izslē dzot - nebija iespē jams gulē t no gaisa kondicionē tā ju karstuma un trokš ņ a citā s telpā s. Gultas š ausmī gi turas kopā ! Tas ir š ausmī gi! . Kopumā , neskatoties uz nogurumu, gan mē s, gan bē rni pē c lidojuma gulē jā m maksimums 3 stundas naktī.

Arī mū su lidojums, protams, bija nepamanī ts un neizlasī ts, bet kurš to bū tu domā jis, ka istabā nav balkona !!! ! Kā ? Uz jū ras nav balkona? ! Mums teica, ka mē s pasū tī jā m š ā du istabu, un mums vispā r paveicā s, ka tā ir liela, citiem ir mazas ....Viņ i mums izdarī ja labu) viņ i iedeva lielu istabu 4 cilvē kiem. No rī ta lū dzā m mainī t istabu. Mums teica, ka mums ir jā maksā papildu USD 60 dienā …… f*ck tikai……. Mē s atteicā mies. Mums tika pieš ķ irta cita istaba (bez papildu maksas)… vē l sliktā k, vē l noplucis un vē l netī rā ks. Bet bija liels pluss - nebija gaisa kondicionē š anas!
Pā rrunā jot situā ciju ar vī ru, nolē mā m, ka nebojā sim atvaļ inā jumu un nesatrauksimies...Vienojā mies (reģ istratū rā smaidot teica, ka varam mainī t istabas vismaz katru dienu.... ) un bijā m ļ oti pā rsteigts, ka istaba mums bija piemē rota.

Visu mū su uzturē š anā s nedē ļ u tī rī š ana notika katru dienu, grī da bija tī ra, gultas bija saplī suš as, izlietnes krā ns bija noberzts lī dz spī dumam, bet es nezinu, vai duš as kabī ne viņ ai palī dz ar veco. vecumu, vai arī viņ i vispā r nenoņ ē ma vā rdu. Ū dens notecē jas ļ oooti lē ni (bet ja bū tu izmazgā ts, tad bū tu pamanī ts un notekcaurule iztī rī ta, citā di domā ju, ka nebija mazgā ts). Sarū sē juš i plaukti (sarū sē juš as flī zes izskatā s dī vaini) duš ā . Un tikai "lietus duš a", nav duš as, piemē ram, jū s varat ē rti nomazgā ties. Tikai tropiska duš a lī st pā r tavu galvu. Kopumā skaitlis ir skaidrs. Š is un iepriekš ē jais ir zelta cipari. No tiem jū s varat nopelnī t naudu. Kurš gan vē las dzī vot tā dā vietā?!

2. Pā rtika. Brokastis: normā las (olas, desu omlete, siers).
Saldumi. Augļ u vispā r nav. Daudz ruļ ļ u (bet ne visiem, kā man). Kafija tikai brokastī s!! ! Tas nav pieejams pusdienā s un vakariņ ā s (jums ir jā iziet no restorā na un jā atnes no vestibila). Man patika, kā viņ i gatavo gaļ u (ī paš i liellopu), bija vista. Pā ris reizes ē du zivi, tas ir normā li, bet citronu zivī m neatradī si. Rī si, frī kartupeļ i un kartupeļ u gabaliņ i. Salā ti un vienkā rš i sasmalcinā ti dā rzeņ i. Saldumu veidi ir 20. Vakariņ as, viss tā pat kā pusdienā s, tikai vē l saldumi un salā ti, pievienoti daž i augļ i. Arī % 50 viesu ir arā bi, un man ļ oti nepatika, ka daž as sievietes (arā bes), atnā kot paē st, nevar sagaidī t 10-20 sekundes, un makš ķ ere ir ā rpus rindas. Sā kumā domā ju, ka tas ir atseviš ķ s gadī jums, tač u lī dz atvaļ inā juma beigā m sapratu, ka tā ir tā da prakse.
Ir vietas, kur tu ņ em pats savu ē dienu, un ir vietas, kur tev dod, un tā pē c, kur viņ i dod, viņ i stulbi iziet no rindas - un tas, kurš to lej, smaida un pasniedz ā rpus rindas...Un visi apkā rt smaida...Lai kas arī notiktu, darbinieki smaida.

Ir ala carte restorā ni, bet viss ir tā pat kā galvenajā restorā nā . Izsalcis nebiju, garš ī gi paē du, bet 5. vienmuļ ā ē diena dienā apnika. Manuprā t, lielā kā problē ma ir tā , ka nav normā la ū dens. Istabā ielika 1 pudeli 0.75 uz cilvē ku ..... ir 38 grā di karstuma tad ....Tas, kas atrodas pudelē s, smird pē c balinā tā ja. Un tas, ko jū s varat ņ emt, ir viss gā zē ts, glā zes ar nesaprotamu smarž u, ja dzē rieni ir sajaukti ar ķ ī miju.

3. Teritorija liela, zaļ a, kopta. Skaisti skati.

4. Pludmale, sauļ oš anā s krē sli, viss ir labi!

jū ras - lī dz ceļ iem.

5. Animā cija. Viss ir slikti. 10 viņ i nā k uz pludmali, staigā apkā rt un kliedz "Morgen gymnastic". Tad pē c 20 minū tē m atkal iet kliedzot "staipoties" ...Un tad 13.00 dodas pusdienā s ....
Pā ris reizes gaidī ju š o morgen vingroš anu. Reiz baseinā nogaidī ju 30 minū tes, tad nā cu klā t un jautā ju, kur ir lā diņ š , animators iesmē jā s man sejā un teica, ka š odien nav. Nā kamajā dienā viņ i atkal sauca uz vingroš anu, es jautā ju, cikos, viņ i teica tagad. Teicu, ka vakar tu arī tagad runā ji, gaidī ju 30 minū tes, bet nekā . Reakcija: viņ i vienkā rš i smē jā s man sejā un aizgā ja… Tas, ko es redzē ju, reiz bija Belidance un vienreiz salsa dejoja 5 minū tes. Ja ar salsu animators kaut kā mā cī ja cilvē kus - procesā bija gan viesi, gan animators, tad ar pā rliecī bu tā bija skumja aina....Animators pagrieza dejotā jiem muguru un dejoja sev. Ko cilvē ki darī ja, viņ am bija vienalga… Vai jū s zinā t, kā pē c? Jo ir nepiecieš ams, lai kā ds, apgū stot kustī bas, ieslē dz un izslē dz mū ziku, un viņ š ir pā rā k slinks. Tā pē c es ieslē dzu vienu dziesmu, pagriezu savu dupsi pret cilvē kiem un viss ....Atrisinat.
Katru rī tu gar pludmali staigā slinki animatori, kaut ko kliedzot. Tas, ko viņ i dara, ir volejbols pulksten 16.00.

Daž i vā rdi par bē rnu slidkalniņ iem: viss ir ok, bē rniem patī k. Uz katra kalna vairā ki sargi. Ar mani bija tā , ka, pateicoties apsargam, viņ i izglā ba zē nu. Mazais izvā cā s, un ū dens viņ am ir vairā k nekā viņ a augums...un nemā cē ja peldē t, sā ka aizrī ties. Tas ir daž u sekunž u jautā jums. Labi, ka viņ i skatā s! Bet jautā jums ir: kā pē c viņ iem tika atļ auts iet tik dziļ i ar tā du izaugsmi??? ? Mī nuss: š ie paš i apsargi ņ irgā jas par bē rniem, kuri nerunā arā bu valodā . Es personī gi novē roju, ka viens sargs palū dza vā cu zē nam pateikt vā rdu arā bu valodā sargam kalna galā ....Zē ns piecē lā s un teica....Viņ i jautri smē jā s. Tad augš ā esoš ais sargs, tas pats zē ns, nodeva ziņ u apakš stā va apsargam. Un viņ i atkal smē jā s. Es nezinu arā bu valodu, varu tikai nojaust, kas tie bija par vā rdiem un kā pē c tas bija tik smieklī gi.
Mani arī pā rsteidza mirklis, ka ultra viss iekļ auts viesnī ca maksā ja ballī tes....Par 5 eiro. Un VISI pā rdod biļ etes uz š ī m ballī tē m. Pludmalē animatori kļ ū st aktī vi un pā rdod. Kad jū s paņ emat un nododat dvieļ us, viņ i jū s pā rdod. Kad tu atnā c ē st, tu ej pē c maizes, un tev tur mē ģ ina pā rdot biļ eti. Ļ oti kaitinā ja arī personā la nemitī gie joki. Tas ir tad, kad tev kaut ko iedod, tu izstiep roku, lai to paņ emtu, un viņ i to pē kš ņ i noņ em....Tā ds joks....mē s visi tur esam draugi un pazī stami jau ilgu laiku ...pazī stamī ba ....Atrodoties viesnī cas teritorijā , tu dodies uz jū ru, tu ej garā m veikalam ar nosaukumu Policija, un viņ i pastā vī gi (4 reizes dienā ) pieķ eras tev, lai nopirktu kaut ko vai ko citu....tas ir galī gi kaitinoš i. Es arī iesaku NEVAJAG iet uz veikalu pie mola (pa kreisi no hapi delfī na) tur tirgo tē jas... , rakstī ts kaut kas lī dzī gs mazam veikalam, bet laba (vā ciski neatceros). Bijā m vienreiz, pā rdevē ja no ieejas!!!!
viņ š paslidinā ja man zem deguna glā zi ar kaut ko un sā ka smieties...Š ī asā smaka man uz daž ā m sekundē m grieza galvu, man likā s, ka nevaru paelpot, asaras tecē ja...Tas bija eikalipts, pā rdevē ja kliedza kaut kas tur, ka tas ir ļ oti noderī gi, bet mans vī rs gandrī z iesita viņ am pa seju. Bā c pā rdevē jus. Uz brī di man ir problē mas ar spiedienu...

Mans secinā jums: viņ iem tur patī k ņ irgā ties pret cilvē kiem. Jautrs joks. Varbū t tā ir daļ a no viņ u kultū ras. Man tas ir sveš s. Ja viņ i cer nopelnī t no tiem, kas nā k no Eiropas (un tur ir 40% vā ciski runā još u tū ristu), tad š eit tiek novē rtē ts sveiciens, labas dienas vē lē jumi un smaids. Ja jū s joprojā m to neesat sapratis vai neesat to iemā cī jies ...tas ir grū ti.

6. Mē s devā mies ekskursijā . Man ļ oti patika. Mē s devā mies privā tā ekskursijā . Pie mums bija laivas kapteinis un 2 puiš i, kas mā cī ja peldē t ar snorkeli un masku, viss bija interesanti un patī kami. Redzē jā m zivis, skaistus koraļ ļ us un lieliski pavadī jā m laiku.
Bez ņ irgā š anā s un stulbiem jokiem.

Secinā jums: mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā . Tā ir mū su pieredze. Katrs pats izlemj, iet vai nē . Mē s neiesakā m.
аватар avkovalev2007
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tikai pē c tū ristu ieteikuma. Ļ aujiet man uzreiz pateikt, ka mē s esam ceļ ojumu aģ enti. Diemž ē l paš i vainī gi, nav ņ ē muš i vē rā , ka mū su tū risti atpū tā s ar maziem bē rniem un galvenokā rt viņ u dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tikai pē c tū ristu ieteikuma. Ļ aujiet man uzreiz pateikt, ka mē s esam ceļ ojumu aģ enti. Diemž ē l paš i vainī gi, nav ņ ē muš i vē rā , ka mū su tū risti atpū tā s ar maziem bē rniem un galvenokā rt viņ u dē ļ . Uz visa fona gribu teikt, ka ar mū su tū risma aģ entū ras starpniecī bu uz š o viesnī cu tika nosū tī ti 16 cilvē ki - 6 pieteikumi sā kot no 2021. gada jū nija. Atsauksmes nebija - nolē mā m braukt paš i.
Sā kš u ar reģ istrē š anos: viss kā parasti, reģ istrē š anā s istabā tikai 14-00 tajā laikā un "piedā vā jumi" reģ istratū rā par kukuli, lai labiekā rtotu savu istabu, lai gan mū su istaba jau bija pā rā ka. )). Mums bija 930. numurs - uzmanī gi, viesnī cā nav karstā ū dens, nav sezona decembrī .
Ē dieni: viss ir vienmuļ i, nav nekā du volā nu, bet tas ir saprotams - 4 *. Brokastis pā rsteidza labas kafijas trū kums, tikai š ķ ī stoš a vai malta "sautē ta" ar verdoš u ū deni. Iesaku pagaidī t lī dz 10-00 un doties uz Grazy restorā nu vē lā s brokastis, tur ir labas kontinentā lā s brokastis. Pusdienas: viss pieticī gs, bet ē dienu kvantitā tes un kvalitā tes ziņ ā pieļ aujams. Vakariņ as: pusdienu "turpinā jums", izsalcis nepaliksi, bet 3. -4. dienā viss paliek garlaicī gi.
A la carte: trī s restorā ni. Darbojas tikai divi, 007 ir parasts jū rnieks, bez frillē m (pat ne garnelē m), bet var apmeklē t. Aladdin ir austrumniecisks restorā ns, tač u ē dieni ir tā di paš i kā parastā s vakariņ ā s. Un visbeidzot "itā ļ u")). . . nu, š ī ir ļ oti nepieklā jī ga itā ļ u virtuves parodija, neiesaku apmeklē t, ja kā dreiz esat ē dis ko garš ī gā ku par burkā niem!
Istabu uzkopš ana – ja neesi gatavs par to maksā t ikdienas dzeramnaudu, tad tā arī nebū s. Un esiet uzmanī gi ar mantā m, apkopē jas ir atriebī gas par "tē jas" trū kumu - uzkopš anas laikā no galda noņ ē ma mū su atslē gu (otru istabas atslē gu), lai mums aizejot tiktu sodī ts "par atslē gas nozaudē š anu". Viesnī ca.
Animā cija - 9 cilvē ki, bez pretenzijā m, bet neuzbā zī ga. Bē rnu istaba ir atvē rta tikai 3 stundas dienā . Viesnī cas budž ets ir ierobež ots, vakara mini diskotē ka ir 15 minū tes, pieauguš o š ovs ir lē tas vietē jā s grupas 15-20 minū tes un pā rē jais pā rsvarā ir "mū su animā cijas spē ki".
Pludmale: ar š o mē s iestrē gā m un smagi. Smiltis, viss kā rtī bā , sauļ oš anā s krē slu pietiek, pirmā rinda. Bet...700-800 no pludmales ieeja ū denī ir 20-30 cm dziļ a...dziļ uma nav vispā r, rifa nav, zivis neredzē si. Jū s varat bū t pacietī gs un staigā t pa piestā tni - ū denī ir kā pnes, bet nav sauļ oš anā s krē slu, nav bā ra, un pats galvenais, jū s peldat pie 4-5 jahtā m vai drī zā k starp tā m)))...ir vilinoš i vienkā rš i iegremdē ties. Tie. no pludmales nav iespē jams peldē t, tikai saslapinā t kā jas un tā gandrī z kilometru.
Ī paš a uzmanī ba viesnī cas ī paš niekam un viņ a augstā kajiem vadī tā jiem, kuri no viņ a baidā s kā no uguns))...Mums bija "izvē lī ga" attieksme, maigi izsakoties, par dvieļ iem, tad atstā jā m tos, kur nevajadzē tu, tad saimnieks uzskatī ja, ka "paņ ē mā m "liekus un laikam negribam atdot)). . Rezultā tā tas man vienreiz "apbē dinā ja" un bijā m gatavi dot dvieļ us, kartiņ as no viņ iem, jebko, tikai lai tiktu mums aiz muguras. Bet it kā pē c iegribas saimnieks pazuda uz pā ris dienā m, lai gan es personī gi esmu gatavs viņ am nosū tī t paku no Krievijas ar jauniem dvieļ iem, lai viņ š "paē dis ar muti un piektais punkts". Viesnī cas vadī ba - viņ i vē rsā s pie visiem, kas varē ja - "paņ emiet visas kartī tes no dvieļ iem, ņ emiet dvieļ us paš i" iegā ja š ifrā un negribē ja uzņ emties š ā du atbildī bu)).
Internets - bezmaksas))). . vizuā li var redzē t, kā viņ š lē nā m staigā netā lu no vestibila. Maksas - nav lē ti un galvenais, esiet modrs tikai pie vienas ierī ces, mainot ierī ces (gadž etus) tas nedarbosies.
Secinā jums: ir pludmale, viesnī cā vispā r nav jū ras, viduvē js ē diens, ultra viss iekļ auts tikai par papildus samaksu, vietē jais "lē tais" alus no skā rdenē m un viena veida alkohols atš ķ aidī ts ar daž ā dā m piedevā m pē c garš as (rums, viskijs , degvī ns utt. ) - deshemanstvo! Visā s viesnī cas pusē s atrodas bū vizgā ztuve, kas turpinā s darboties vē l 3-4 gadus. Viesnī ca, ī paš nieka augstprā tī ba un personā la "apbrī na" ir pā rbaudī jums))). Mē s centī simies nodroš inā t, lai mū su tū risti š eit vairs neatrastos.
аватар blackau36
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No priekš rocī bā m - tas ir ē diens 24 stundas diennaktī , garš ī ga, zaļ a zona, draudzī gs personā ls viesnī cā . Mī nusi ir jū ra, vē jainā zona, bet glā bj 35 grā du karstumā , no krasta jū rā peldē ties nevar, ū dens lī menis lī dz potī tē m. … Tomēr ▾ No priekš rocī bā m - tas ir ē diens 24 stundas diennaktī , garš ī ga, zaļ a zona, draudzī gs personā ls viesnī cā . Mī nusi ir jū ra, vē jainā zona, bet glā bj 35 grā du karstumā , no krasta jū rā peldē ties nevar, ū dens lī menis lī dz potī tē m. Peldē t var tikai no mola, kas arī nav ī paš i ē rti, jo piestā tnes tuvumā ir daudz jahtu. Ū dens oktobrī bija 24-25 grā di. Viesnī ca ir ideā li piemē rota kaitsē rfingam, viesnī cā tiek mā cī ta nirš ana. Akvaparka celtniecī ba. Mē beles viesnī cas vestibilā un restorā nos ir vecas un netī ras. Istaba tika iztī rī ta labi.
аватар TanyaIgor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Zelta pludmale" bez zelta. Otro reizi atpū tā mies Hurgadā . Pirmo reizi 2013. gadā , pieczvaigž ņ u viesnī cā pirmajā lī nijā . Viesnī ca Golden Beach - č etrzvaigž ņ u, pirmā lī nija. Cik tā lu no Hurgadas lidostas – nevaru pateikt, lidojā m caur Kairu. … Tomēr ▾ "Zelta pludmale" bez zelta.
Otro reizi atpū tā mies Hurgadā . Pirmo reizi 2013. gadā , pieczvaigž ņ u viesnī cā pirmajā lī nijā .
Viesnī ca Golden Beach - č etrzvaigž ņ u, pirmā lī nija. Cik tā lu no Hurgadas lidostas – nevaru pateikt, lidojā m caur Kairu. No Kairas ir piecu stundu brauciens ar autobusu, bet ņ emot vē rā nesaprotamā s pieturas (š oferi izgā ja papļ ā pā t, tad uzpī pē t, tad atveda uz kafejnī cu. . . ) var braukt vairā k par astoņ ā m stundā m (tik ilgi). mē s braucā m TUR), un seš as stundas (tik ilgi mē s devā mies ATPAKAĻ ).
Ā tri norē ķ inā jā s pē c 20 dolā ru kukuļ a. Viesnī ca ir liela, daudzas ē kas divos stā vos. Teritorija arī liela, daudz apstā dī jumu. Vairā ki baseini. Ī paš i iepriecinā ja zem mū su logiem izvietotais Relax baseins: tur nevar atpū sties ar bē rniem, nevar klausī ties mū ziku un skaļ i kliegt. Vā rdu sakot, normā la atpū tas vieta. Un tas mū s izglā ba: viesnī cā izrā dī jā s milzī gs viesu skaits no vietē jiem iedzī votā jiem, un ar katru - pē cnā cē ji no trim vai vairā k bē rniem. Un visi š ie biedri - nu, ļ oti trokš ņ aini. Kā mē s zvē ram - viņ i tā runā . Skaļ i un č ī kstoš i. Godī gi sakot, tas mani vienkā rš i sadusmoja. Š is apstā klis ​ ​ manā s acī s krietni pazeminā ja viesnī cas lī meni.
Istaba bija tī ra, seifs, balkons, TV ar trim krievu kanā liem. Tī rī š ana - katru dienu. Puslitra ū dens pudele uz cilvē ku ledusskapī - arī katru dienu, plus ū dens dzesē tā js uz grī das. Bet mē s neriskē jā m dzert ū deni no dzesē tā ja, vā cā m to tikai zobu tī rī š anai. Tas, manuprā t, mū s izglā ba, š ajā braucienā nebija nekā du gremoš anas traucē jumu. Nu jū s sapratā t domu.
Ē dienu ziņ ā viss bija diezgan pieklā jī gi, skaidrs, ka š efpavā ri cenš as. Gaļ a bija vista, liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, viņ i reiz deva krabjus. Dā rzeņ i - vienmē r. Tiek pagatavota pā rsteidzoš i garš ī ga zivs, ko nevarē tu teikt par iepriekš ē jo Ē ģ iptes braucienu. Zupas-biezenī š u š ķ irne, ļ oti garš ī ga. Pat burkā ni un brokoļ i. Katru dienu viņ i kaut ko gatavo uz grila. No augļ iem visgardā kā s bija vī nogas un persiki, dī vains izrā dī jā s arbū zs: sarkans, bet ne salds. Arī melone ir garš ī ga.
No alkohola restorā nā , vietē jais alus un vī ns (sarkanais un baltais) no tetrapaka. Stiprā ki dzē rieni – tikai ā rā , pie Relax baseina un pludmales bā rā . Pandē mija, zini.
Ir trī s a la carte restorā ni. Mē s apmeklē jā m itā ļ u valodu. Viņ i ē da picu, lazanju, dzē ra vī nu no stikla pudeles. Tas bija ļ oti garš ī gi. Bet otrreiz nedevā mies, lai gan mums bija ultra viss iekļ auts un š os restorā nus varē jā m apmeklē t vismaz katru dienu. Tas ir "ultra" š ajā viesnī cā . Importa alkohola tur nav. Vismaz tas ir bez maksas.
Uz vietas ir picu restorā ns. Lī dzņ emš anai - tikai par naudu. Ja palutina sevi ar paš u restorā nu – tas ir bez maksas, bet pats primitī vā kais. Ja gribi gaļ u vai jū ras veltes – maksā .
No mū su istabas lī dz jū rai - trī s simti metru pā ri teritorijai. Pludmale ir smilš aina, bet neattaisno viesnī cas nosaukumu: viens no viesiem, spē lē jot futbolu, ar kaut ko sagrieza sev kā ju. Gan redzē jā m, ka darbinieki smiltis nolī dzinā ja ar speciā lu grā bekli. Un bā rā nav stikla trauku. Bet tomē r tā ds gadī jums bija. Tā tad pati pludmale atrodas uz "č etrinieka". Ieeja jū rā ir tik gara. . . Vieglā k uz mola 200 metri un no kā pnē m - ū denī . Bet tuvumā vienmē r ir laivas, daž reiz uztī tas, un tad solā rija smarž a pavadī s peldē š anas procesu (. Peldvieta ir iež ogota ar bojā m. Bet bē guma laikā pat ir nedaudz sekls. Bet jū ra ir skaista , tī ra, maiga, silta! Ja drupinā si maizi no mola, tā s burā s zivis, gan mazus zivju barus, gan eksemplā rus iespaidī gā kus, krā sainā kus, koš ā kus. Uz to var skatī ties bezgalī gi!
Tas, kas mani š oreiz patī kami pā rsteidza, bija jū ras ež u neesamī ba peldvietā . Nezinu, varbū t viņ i š ajā gadalaikā ir “ā rpus sezonas”, bet manā pirmajā Ē ģ iptes ceļ ojumā mani pā rsteidza to skaits, tu ej pa molu – un apakš ā TĀ S ir veselas ģ imenes. . Tū rista š ausmas un murgs.
Covid pandē mijas dē ļ izklaide ir minimā la. Ū denspī pes ir aizliegtas. Vakaros pludmalē daž kā rt tika ieslē gta karaoke, pulcē jas kompā nijas, pā rsvarā krievvalodī gie pilsoņ i, dzer, smejas, dzied. Atpū tas cienī tā jiem.
Ir neliels teā tris, kur vakaros viņ i sniedza izrā des no ē ģ iptieš u folkloras kategorijas. Nekad negā jā m, nebija vē lē š anā s sē dē t iekš ā siltumā .
Nepatī kami pā rsteidza no rī ta pludmales bā rā esoš ā netī rī ba, pat netī rī ba. Bā rs atvē rts no pulksten 10 lī dz pusnaktij, bet atpū tnieki uz jū ru un pludmali dodas no agra rī ta. Ir jā kā pj pā ri izš ļ akstī tajā m peļ ķ ē m ar izlijuš ā m dzē rienam uz notraipī tā s grī das. Tas ir pretī gi.
Mū su viesnī cas gids no Coral bija draugs Mahmuds Suleimans. Viņ š uz mums atstā ja nepatī kamu iespaidu: bija rupjš , viņ a acī s bija tikai viena vē lme - pā rdot ekskursiju. Ja jū s neizrā dī sit interesi par viņ a satraukumu, viņ š uzreiz zaudē savu attieksmi pret jums. Jū s to nevarat izdarī t š ā dā veidā .
Izejot no viesnī cas, mums bija jā sē ž vestibilā no 12:00 lī dz 17:00. Mums bija pusdienas. Bet pa ceļ am (un mē s braucā m uz Kairas lidostu) mums neko nepiedā vā ja paņ emt. Paš i iznesa pā ris sviestmaizes un dabū ja ū deni. Izrā dā s, ka mums paš iem jau iepriekš bija jā pasaka, ka vajag sauso barī bu. Tas ir rakstī ts arī viesnī cas noteikumos broš ū rā , kas ir katrā numurā . Bet mē s š o brī di palaidā m garā m. Tā tad mums vajag.
Viesnī cas ē kā ir vairā ki suvenī ru veikali. Var iegā dā ties č ipsus, soda, skotu, smarž as. Gandrī z teritorijā atrodas aptieka ar visu nepiecieš amo. Likā s, ka vienī gais bankomā ts darbojā s, bet neizdevā s izmantot: ilgi "koš ļ ā ja" mū su karti, tad beidzot atdeva, bet neļ ā va veikt nekā du darbī bu. Tomē r tā nav problē ma: jū s vienmē r varat iegā dā ties dolā rus un eiro pie ieejas gudrā apsarga. Kurss ir pieņ emams. Kā arī mainot tā s uz vietē jā m mā rciņ ā m.
Rezumē jot, varu teikt sekojoš o: Golden Beach Hotel cenš as visu iespē jamo, lai sasniegtu savas 4 zvaigznes. Negaidiet neko ideā lu, un jū s nebū siet vī luš ies. Jū s vienmē r bū siet pilns un noteikti iedegieties, jo saule regulā ri spī d katru dienu un jū ra tik tā lu netek)) Par 135 tū kstoš iem par 12 naktī m ar lidojumu no Novosibirskas mē s lieliski atpū tā mies)) Paldies uz Ē ģ ipti, viesnī cu, jū ru!
Въезд на площадь перед отелем. Справа - аптека. Это наш  номер 407 Ресторан. Шведский стол с закусками.
аватар natalkaz2017
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aizgā jā m lī dz jū rai un nokļ uvā m viesnī cā ar baseinu. Tā ir mana kļ ū da, neskatī jos atsauksmes un uzticē jos tū roperatoram. Mē s jū rā nemaz nepeldē jā mies, jo tā das nav. Lī dz potī tē m dziļ š ū dens 400 metrus no krasta. … Tomēr ▾ Aizgā jā m lī dz jū rai un nokļ uvā m viesnī cā ar baseinu. Tā ir mana kļ ū da, neskatī jos atsauksmes un uzticē jos tū roperatoram. Mē s jū rā nemaz nepeldē jā mies, jo tā das nav. Lī dz potī tē m dziļ š ū dens 400 metrus no krasta. Turklā t es nekad neesmu redzē jis tik netī ru ū deni. Paciņ as, glā zes, papī ri peld jū rā . Apakš ā - mū lis. Ī sā k sakot, mē s iztē rē jā m naudu, lai visu dienu pavadī tu laiku pie baseina (((
аватар Valentina_Kolot
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar lielu zaļ o zonu, 6 daž ā da dziļ uma baseiniem. Internets - bezmaksas viesnī cas publiskajā zonā , un no pieslē guma Wi-Fi istaba par papildu samaksu (ā trums lī dz 50 Mbps). Ē diens ir vienkā rš s un skaidrs, pie kā esam pieraduš i: kartupeļ i, rī si, makaroni, daudz dā rzeņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar lielu zaļ o zonu, 6 daž ā da dziļ uma baseiniem.
Internets - bezmaksas viesnī cas publiskajā zonā , un no pieslē guma Wi-Fi istaba par papildu samaksu (ā trums lī dz 50 Mbps).
Ē diens ir vienkā rš s un skaidrs, pie kā esam pieraduš i: kartupeļ i, rī si, makaroni, daudz dā rzeņ u. Tiek gatavota arī grilē ta gaļ a un zivis.
Apkalpoš ana ļ oti laba, personā ls draudzī gs un gā dī gs, vienmē r laipni gaidī ts, noskaidro kā ir, vai viss ir labi, vai viss patī k, vai vajag palī dzī bu.
аватар femida44
Atbraucot bija forš i, pē c divā m dienā m +32 gaiss un +28 ū dens. Viesnī ca atrodas Hurgadas nomalē , tā lu un neē rti. Jū ra ir ļ oti sekla, tā pē c otrreiz mē s š eit nebrauksim, rifs ir miris. Ē diens galvenajā restorā nā ir normā ls, vienmē r kaut kas jauns. … Tomēr ▾ Atbraucot bija forš i, pē c divā m dienā m +32 gaiss un +28 ū dens. Viesnī ca atrodas Hurgadas nomalē , tā lu un neē rti. Jū ra ir ļ oti sekla, tā pē c otrreiz mē s š eit nebrauksim, rifs ir miris. Ē diens galvenajā restorā nā ir normā ls, vienmē r kaut kas jauns. No a la carte tikai itā ļ u restorā na - makaroni un pica. Baseina un pludmales bā ri ir atvē rti no pulksten 10 lī dz 17, tad vienī gais bā rs vestibilā . Baseini nesā k darboties no 8, gandrī z lī dz 9.10-9.20 baseini tiek mazgā ti, nu, velkas ar š ļ ū teni un peldē t nevar, sā kumā slē dza 16.30, tad 17.00. Pē c pulksten 17:00 dvieļ i netiek pieņ emti. Istaba kā visur citur, normā la, nemainī jā s, viss darbojā s, bet nepā rtraukti dvieļ us nelika, tad aizmirsa ielikt duš as ž eleju, ziepes vispā r ir greznī ba. Animatori patī kami, neuzbā zī gi, var dejot un lē kā t. Nav animā cijas bē rniem, nav bē rnu pā rtikas, bē rnu baseins ir auksts. Slī dkalniņ i - neiesaku, sā p ar muguras lejasdaļ u sist pa baseina dibenu. Mē s devā mies atpū sties, tā pē c labi atpū tā mies, bet noteikti vairs nenā ksim. Neiesaku.
аватар ermishin.m
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar to, ka budž ets bija ierobež ots, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Vakarā ieradā mies viesnī cā . Pē c ceļ ojumu rī kotā ja ieteikuma par 20 USD viņ i reģ istratū rā uzreiz prasī ja labā ku numuru nekā ekonomisku. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka budž ets bija ierobež ots, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas.
Vakarā ieradā mies viesnī cā . Pē c ceļ ojumu rī kotā ja ieteikuma par 20 USD viņ i reģ istratū rā uzreiz prasī ja labā ku numuru nekā ekonomisku. Istaba liela, viss darbojā s. No numura paveras skats uz klusu baseinu. Varbū t karantī nas dē ļ , bet dvieļ u kartes nedeva, no rī ta mums paš iem bija jā ķ er apkopē js un jā paņ em no viņ a pludmales dvieļ i. Kas attiecas uz ē dienu: brokastis ir ļ oti pieticī gas un vienmuļ as. Pusdienas un vakariņ as ir pienā cī gas: vienmē r bija vairā ki gaļ as un sā nu ē dieni. Dā rzeņ i un augļ i ir standarta š ā dā s viesnī cā s. Lai gan nebija daudz ē dienu, no kuriem izvē lē ties, tas bija garš ī gi.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, neuzbā zī gs, naudu neizspiež ne par ko, bet bū s apmierinā ts ar dolā ru) Istabu uzkopš ana ē ģ iptieš u valodā )) tas nozī mē skaisti uztaisī t palagus un vī t gulbi) Lielā kā vilš anā s ir jū ra . Dienā , stundas lī dz 16:00 tas vispā r nav no vā rda! 300 metrus lī dz potī tē m dziļ š ū dens. Var aiziet uz pontonu un tur nopeldē ties, tač u ir arī mī nusi: stā v vairā kas jahtas un laivas, no kurā m reizē m speciā li tika izvilkts solā rijs. Vispā r peldē ties starp laivā m nesagā dā prieku.
Pā rsvarā sē dē jā m uz baseiniem – tā di ir č etri. Viens no baseiniem ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem, tā pē c apsē dā mies uz tā . No tā izriet sekojoš ais: atpū tnieku kontingents ir 90% vietē jie arā bi ar bē rnu pū ļ iem! Visticamā k, tas ir saistī ts ar karantī nu, jo. agrā k bija atsauksmes, ka pā rsvarā vā cieš i atpū š as. Patieš ā m, viss teksts viesnī cā ir arā bu, krievu un vā cu valodā . Tā pat karantī nas dē ļ slē gtas daudzas ekskursijas, tostarp Luksora un Kaira. Kopumā š obrī d Ē ģ iptē ir skaidri manā ms ā rvalstu tū ristu trū kums. Tagad tur staigā vietē jie)) No 01.09. 2020 ukraiņ iem ir atļ auts apmeklē t Ē ģ ipti tikai tad, ja viņ iem ir negatī vs koronavī rusa tests!
Kopumā viesnī ca ir savas naudas cienī ga, teritorija ir laba, bet jū ra ir ļ oti satraukta. Skatiem un skaistai pludmalei - tas š eit nav.
аватар slk1902
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas tā lu no Hurgadas, nav ubagu un var iziet ā rā mierī gā pastaigā , neviens tev nepieķ ersies ar vā rdiem "Nu nopē rc. " Un es neiesaku jums palikt Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park viesnī cā , tā atrodas pilsē tas vidū Sheraton ielā netā lu no Mack, un tur jū s dabū sit kedas sliktā kas nekā Barabashovo Harkovā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tā lu no Hurgadas, nav ubagu un var iziet ā rā mierī gā pastaigā , neviens tev nepieķ ersies ar vā rdiem "Nu nopē rc. " Un es neiesaku jums palikt Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park viesnī cā , tā atrodas pilsē tas vidū Sheraton ielā netā lu no Mack, un tur jū s dabū sit kedas sliktā kas nekā Barabashovo Harkovā . Man patika viesnī cas teritorija, ē diens, izklaides daudzums, cenu attiecī ba, tā pē c ieliku 9. Ē diens bija ultra, brokastis pusdienas
un vakariņ as + viņ iem teritorijā strā dā ā trā s ē dinā š anas iestā de visu diennakti, var ē st cik gribi hamburgerus, hotdogus, frī . Tē ja, kafija, kapuč ī no. Un 4 tematisko restorā nu teritorijā . Kā pē c ne 10? Bija problē mas ar elektroniskajā m atslē gā m, tā s nemitī gi tika atmagnetizē tas, nemitī gi nā cā s skraidī ties, lai mainī tu atslē gas. Viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u, bet atradā s pirmajā piekrastē . Ieeja jū rā ir smilš aina, jū ra ir lī dz potī tē m 20 cm, un tad ir klints, piekrastes zona ir 20 metri. Laba animā cija katru vakaru kaut kas jauns, tad faķ ī ru š ovs, tad nacionā lā s dejas utt. Ģ imenē m draudzī ga viesnī ca, jo atpū tnieku kontingents galvenokā rt ir Vā cijas iedzī votā ji, krievu un ukraiņ u ir ļ oti maz. Nekā dā gadī jumā nepiekrī tiet tā m ekskursijā m, kuras piedā vā pludmalē , labā k uzreiz sū tī t prom, jā pē rk pie tū roperatora, mums bija TUI, brauciens ar jahtu bū s par 5 dolā riem dā rgā ks. persona, bet bū s vairā k privilē ģ iju nekā tiem, kas pirka no vietē jā . Es dzirdē ju no cilvē kiem, ka Anex un Coral ir sliktas ekskursijas, TUI ir labā ka kvalitā te, bet tas ir tikai Hurgadā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieč ekojā s ļ oti ā tri, iekā rtojā s lī dz 12:00, nebija jā gaida. Telpā nebija nekā du defektu, viss darbojā s. Man patika apkā rtne, baseins, pludmale. Jū rā , protams, bija vairā k bē guma, no krasta peldē t nevar, bet no mola var labi. … Tomēr ▾ Ieč ekojā s ļ oti ā tri, iekā rtojā s lī dz 12:00, nebija jā gaida. Telpā nebija nekā du defektu, viss darbojā s. Man patika apkā rtne, baseins, pludmale. Jū rā , protams, bija vairā k bē guma, no krasta peldē t nevar, bet no mola var labi. Mums viss derē ja, neesam izvē lī gi tū risti. Viesnī ca attaisno savu cenu.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на самом берегу моря к северо-западу от Хургады, в 16 км от центра Старого города. Отель открыт в 1999 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 150 метров, расположен в 300 метрах от главного здания, заход в море с берега или с понтона. На пляже есть душевый кабинки и раздевалки.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

7 ресторанов, 9 баров, 5 бассейнов для взрослых (один с подогревом в зимний период), терраса для загара, магазины, открытая терраса, автобус до центра города (платно), камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, детский клуб для детей от 4 до 12 лет, дискотека, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, кинотеатр, пиратский Корабль «Черная Жемчужина» без подогрева в зимний период (5 горок для взрослых и 3 горки для детей)+ комната ужасов на борту, мини-гольф (бесплатно), дартс (бесплатно), освещение теннисного корта (платно). Бочча, бадминтон, водное поло, кинотеатр и 3-d кинотеатр: бесплатно, кинофестивали, «сад кино», фото и видеосъёмка, гигантские шахматы.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 456 номеров. Отель состоит из основного 4-этажного здания (только ресепшн) и комплекса 2- и 3-этажных корпусов.

Istabās

Все номера оборудованы кондиционером, сейфом, телефоном, спутниковым телевидением, феном и мини-баром.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Km 12 Ahiaa Road, Hurghada, Egypt
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.