Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5*– Atsauksmes

103
Novērtējums 5.710
№93 viesnīcas reitingā Hurgada
5.8 Numurs
5.2 apkalpošana
5.1 Tīrība
6.1 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca Caesar Palace Hotel and Water Park atrodas Hurgadas kūrortā pie Sarkanās jūras, pludmales pirmajā līnijā. Atvērts 2015. gada 20. septembrī, pēdējais remonts veikts 2017. gadā (viesnīcas teritorijas mēbeļu, ainavas un istabu remonts). Viesnīca ir piemērota aktīvai un ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар olga-262812
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierados no atvaļ inā juma pirms 3 dienā m, atpū tos ar bē rniem š ajā viesnī cā no 2022. gada 16. lī dz 25. novembrim. Sā kš u ar sev svarī gā ko, un to noderē s ikvienam, ja dodaties atpū sties š ajā viesnī cā ! Man gadī jā s tā ds gadī jums, veikli nesē dos uz sauļ oš anā s krē sla malas un atkritu uz flī zē m pie baseina, sauļ oš anā s krē sls dabiski apgā zā s! Viss jau bū tu labi, bet . … Tomēr ▾ Ierados no atvaļ inā juma pirms 3 dienā m, atpū tos ar bē rniem š ajā viesnī cā no 2022. gada 16. lī dz 25. novembrim.

Sā kš u ar sev svarī gā ko, un to noderē s ikvienam, ja dodaties atpū sties š ajā viesnī cā ! Man gadī jā s tā ds gadī jums, veikli nesē dos uz sauļ oš anā s krē sla malas un atkritu uz flī zē m pie baseina, sauļ oš anā s krē sls dabiski apgā zā s! Viss jau bū tu labi, bet ....kā ja tajā pā rsprā ga ....Skatī tā ji uzreiz pieskrē ja, sā ka bildē ties, savā starpā runā t vietē jā valodā . Pē c kā dā m 15 minū tē m pienā ca menedž eris un teica, lai man ar viņ iem š o bojā jumu segt! Pē c ilgas apspriedes, 40 minū tes, viņ i nonā ca pie secinā juma, ka esmu viņ iem par to parā dā.266 USD, es atvē ru muti! Uz ko viņ i teica, tu biji, kas to salauza, tu biji vainī ga, ka viss notika! Tajā brī dī viesnī cā nebija gida, nebija kam tuvoties, mani neatstā ja ne soli un prasī ja naudu! Vai es nokasī ju tos 266 USD? Samaksā ju un prasī ju kvī ti.
Lī dz vakaram ieradā s gids, bet viņ š nevarē ja man palī dzē t š ajā jautā jumā , domā ju, ka vismaz daļ u naudas atdos, bet nē ! Jebkurš bojā jums vai bojā jumi š ajā viesnī cā jums bū s jā maksā par jaunas lietas izmaksā m! Tev istabā nokrita TV, izsita stikls, vai kā mums atvaļ inā juma beigā s pie gultas nolū za kā ja un kaut kā pieliku, lai viņ i nepamana, par visu maksā si š eit! Visiem!! ! Tā pē c paturiet to prā tā , ierodoties š eit!

Pati viesnī ca nav slikta, liela plaš a halle, ē rti dī vā ni un atzveltnes krē sli, to ir daudz, vietas pietika visiem. Viss tī rs, cik saprotu, tī ra pa dienu, bet galvenā tī rī š ana ir naktī ! Dzī vojā m pirmajā stā vā , istabiņ a ar balkonu ar skatu uz iekš pagalmu ar baseinu, istabiņ a nav slikta, te visi ir vienā di, tikai daž iem labi balkoni, un daž iem trū cī gi, salī dzinā ju istabas, es nebija vienā.
Mums bija trī s gultas, 2 lielas un 1 pusotra, 2 atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š un liels galds, zem tā mazs ledusskapis un virs tā karā jā s televizors. Ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs un 2 pudeles 0.5 ū dens katru dienu atnesa, ja esat atstā jis vai neesat to izņ ē mis))))) jū s nepapildī sit)))) 2 dienas es lū dzu ziņ ot 3. dvieļ u komplekts, atnests. Tī rī š ana katru dienu, bet tas nav kas, nomainiet dvieļ us un mē s appludinā jā m tualeti ar tualetes podu, radī ja tī rī š anas izskatu. Grī das nav mazgā tas! Izmesti atkritumi. Tī rī š ana vienmē r tiek veikta š ā di. Pā ris reizes no segas uztaisī ja gulbi un no dvieļ a pē rtiķ i. Mē beles ir vecas, visur! bet tas nav kritiski, nolū za tikai gultas kā ja))) Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i paķ ē ra mū su koferus un pavadī ja mū s uz istabu, pastā stī ja, ko un kā viņ i gaida naudu, iedeva 5 USD.

Restorā ns ir liels, tajā iet ē st atpū tnieki no š ī s un blakus esoš ā s viesnī cas (labajā pusē atseviš ķ a ē ka).
Mē beles arī visas nobruž ā tas, nav galdautu, kā bildē )))

Gribu teikt, mē s pirmo reizi atpū š amies ā rzemē s! Mē s neesam lutinā ti ar garš as vē lmē m, mums nebija jā ē d omā ri un nekā da greznī ba, bet mē s mī lam ē st! pretē jā gadī jumā jū s varē tu domā t, ka mē s esam kaprī zi un ē dam restorā nos! Nē , mē s esam mā jas cilvē ki un ē diens ir parasts, kā jau daudziem! Mans viedoklis ir tī ri personisks!

Brokastis - pā rslas ar pienu, daž as pā rslas, pankū kas ar ievā rī jumu, medus, pū dercukurs, var pievienot visu, kā vē laties. Kartupeļ u biezenis (š ķ idrs), falafels (pupiņ u bumbiņ as vai kaut kas nesaprotams) fritinā ts (es gā ju), maize, maizī tes, mafins tas viss bija vakar un sauss, augļ i - melone (nav nogatavojusies), dateles, apelsī ni, vī nogas, svaigi dā rzeņ i (daudz), olu kultenis (viena ola un dā rzeņ i sajaukti, ir tukš a ola, ja parā dī si bildi ar mū su vienkā rš ā s ceptas olas, tad ceps tā , bet necep paš i! ) Vā rī tas olas. Ja es aizmirsu kaut ko uzskaitī t, nespriediet))) Brokastis ir sliktas!
11os pē c brokastī m izņ em galdu un uzliek milzī gu kū ku (sagriež porcijā s), cep pankū kas, arī tā s paš as pildvielas, augļ us (apelsī nus, melones, dateles) ē d.

Pusdienu laikā š eit varat nedaudz pastaigā ties un ē st un izvē lē ties pē c saviem ieskatiem! Cepta liellopa gaļ a, cepta jē ra gaļ a, ( sagriež porcijā s priekš ā , bet ne maz! ) Ceptas vistas ( tikai pasaki, kā du daļ u vē lies! ) Vesela zivs vai gabaliņ i (cepta), vesela cepta zivs! Kartupeļ u biezenis, saldie kartupeļ i, makaroni un tukš i (tie stā v, kur bē rnu stū rī tis) un ar mē rcē m un mē rcē m, liellopa gaļ as gulaš s (garš ī gs! ), zupā m (ū dens un loboda! ), daž ā das mē rces, marinē ti dā rzeņ i (asanti), svaigi dā rzeņ i. Cepš ana daudzveidī ga pilna! (negarš oja pī rā gi, bē rni ē da! Katram sava gaume! ) Maize savā dā ka un svaiga, augļ i, Liellopu aknas ceptas ar dā rzeņ iem, vistas iesmi, ne visi par to zina, atrodas kur cep olas , viņ i dod tikai pusdienā s.
Daudz daž ā du rī su un tukš i un ar dā rzeņ iem un gaļ u. Pupiņ as mē rcē , makaronu kastroļ i. Viņ u desu un sieru nav iespē jams ē st! Vai arī tā ir soja, vai es nezinu, kas)) Desas tomā tu mē rcē (asa), mana meita ē da, es nē . Pishsha, cepta uz lielā m taisnstū rveida cepeš pannā m un sagriezta taisnstū ros, tajā s nav gaļ as, š ī nav pica, pie kuras mē s esam pieraduš i! Ir tomā tu mē rce un pā rkaisa ar sieru, var pievienot dā rzeņ us, bet biež ā k bez tiem (vienmē r garas rindas uz š aš liku un picu un arī pē c olā m). Mū su kā postu tī teņ u un dalmas lī dzī ba man nav ī paš i laba! )) Pusdienā s mums bija hurma un banā ni. (arī banā ni brokastī s un pusdienā s un vakariņ ā s). Ir daudz desertu un arī ē dienu, katrs paņ ems pē c garš as! Pie izejas gatavo saldē jumu (tas ā tri kū st un ir ū deņ ains, bet tomē r bē rni ē d un tas nav slikti, ir vē rts pamē ģ inā t! )

Vakariņ ā s gandrī z viss ir tā pat kā pusdienā s, precī zi neatceros, tikai nedaudz mazā k un kur cep olas un bā rbekjū , tie smeldz mini kebabus (nedaudz pikants), garš ī gi!
Pē c pusdienā m 15:00 bā rā aiz slidkalniņ iem teritorijā pasniedz frī kartupeļ us (nav ļ oti cepti! iespē jams lielā cilvē ku skaita un ī sā laika dē ļ ! Tā da pati pica kā restorā nā , svaigi dā rzeņ i, mē rces, apelsī ni , dateles. un burgeri (tā saucamie) š ī ir maza apaļ a bulciņ a un tur liek plā nu kotleti, pusi no tā s! Daudziem garš o. Var pielikt mē rci un gurķ i! Atkal katram ir daž ā das gaumes!
Bā ros dzē rieni ir Pepsi, Seven Up (porcionā li no pudelē m), negā zē tie dzē rieni - apelsī ns un ananā ss (var dzert), liet plastmasā , tī rs dzeramais ū dens (var izdomā t savu pudeli un ciparnī cu). tas pats restorā nā , tas pats visur. Š ķ ī stoš ā kafija tikai restorā nā ! un bā rā jū s varat baudī t kapuč ī no, latte, americano ar kafijas automā tu. Tē ja ir visur un bā rā un restorā nā , lū dzu, ko gribat, tikai bā rs strā dā no 10-24h. Kapuč ī no kafija man ir nedaudz stipra, bet latte ir vislabā kā!
Parasta tē ja, piemē ram, mū su Lipton, un etiķ etes ir lī dzī gas)) Viņ i dodas piedā vā t maksas kokteiļ us
(neņ ē mā m).

Teritorija ir milzī ga! Skaisti un kopti! Visi griež , laista, tī ra un mazgā ! (lai viņ i uzkoptu telpas)))
Daudz slidkalniņ u un baseinu! Tikai viens trekns mī nuss - viņ i visi ir auksti! tikai viens apsildā ms baseins, un ne vienmē r tas, kas atrodas uzreiz pie izejas kreisajā pusē ! Protams, vietē jie iedzī votā ji (to ir daudz! ) un visi pā rē jie peldē ja tur, kur gov
Lai gan ū dens tur ir auksts, mans dē ls tur peldē jā s un brauca ar prieku! dod siera kū kas! Labā kais laiks ir no 15-17 stundā m, ja nolemjat! ū dens nedaudz sasilst. Pē c pieciem slidkalniņ i ir aizvē rti, un ar to pietiek, jo kļ ū st tumš s un kļ ū st vē ss, un arī ū dens ir ledains!

Aiz slidkalniņ iem pā ri teritorijai ir pludmale, viss tī rs un mū su gadī jumā pamests, jo jū ra ir ļ oti vē sa, bet pā ris reizes nopeldē jā mies.
Bet kā ir ar pirmo reizi Ē ģ iptē bū t jū rā un neiegremdē ties))) Pludmale nez kā pē c bija klā ta ar celtniecī bas granti, izeja slikta, bet ir kā pnes, var nobraukt. Paisums š ajā laikā bija zems, un jū ra nav ī paš i dziļ a. Kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, tad tā lumā ir mols, ļ oti skaista jū ra un labs dziļ ums.

Viņ i visiem ģ imenes locekļ iem izsniedz dvieļ u kartī tes, nodeva dvieli, atdod kartī tes jums, ja nevē laties tā s nodot dienas beigā s, ko vien vē laties.

Otrajā dienā bija tikš anā s ar gidu, nav slikts cilvē ks, ekskursijas pā rdeva par uzpū stā m cenā m! (Protams, es visu saprotu, lai nopelnī tu procentus), bet visas ekskursijas ņ ē mā m pie vienas sievietes (olga_gidegypt, iesaku, cenas 2-3 reizes zemā kas! ) 3. dienā pierakstī jā mies uz a. bezmaksas brauciens - iepirkš anā s tū re. Iesaku aiziet, viss ir tieš i bez maksas un ne uz ilgu laiku! Tas ilga 2-3 stundas, mani aizveda uz veikaliem un es palū dzu aiziet uz krievu aptieku, viņ i nopirka zā les, cenas ir zemā kas! Es iesaku!
) Mē s pievē rsā mies kaž okā dā m un ā dai, nopirkā m sev ā das mugursomu, kaulē jā mies par pē dē jo, piekā pā mies no 24 USD lī dz 60 USD, tā pē c kaulē jieties, viņ iem tas patī k! Visur prasiet č ekus! Visur! lai viņ i ir, pretē jā gadī jumā , kad viņ i aizlidoja, vī rietis kaut ko nopirka un viņ i viņ u nelaida, kā pē c es nezinu! Bet labā k ļ aujiet viņ iem bū t, viņ i jū s nepač akarē s! Viņ i paš i aizvadī ja 3 ekskursijas 9 dienā s - tā ir LUKSORA + BANĀ NU SALA, BATHISAFA un SAFARI BĒ RNIEM (kopš viņ i bija kopā ar bē rniem, bet programma ir tā da pati kā pieauguš ajiem bez bē rniem)
Iesaku š ampū nus, matu maskas, zobu pastas, medikamentus, garš ī gu halvu, izskatā s pē c vatī tes tikai ar š ķ iedrā m, pā rdod caurspī dī gos maisiņ os, tik irdens un ļ oti garš ī gs!

Izejot no viesnī cas pā ri ielai ir veikali, piramī da Nr. , cenas telpa! kā tu kaulē jies citos)))
Kreisajā pusē , ja pastaigā si nedaudz pa pā ris viesnī cā m, bū s veikali un veikali, liela izvē le un cenas visur daž ā das.
Mē s nokļ uvā m MISHA veikalā un likā s, ka tas ir iepirkš anā s centra beigas))) mē s nedevā mies tā lā k, š ķ iet, ka tur nekā nav.

Ja nebū tu ekskursiju, bū tu garlaicī gi, nekā das animā cijas! Viņ a bija, bet nav ko skatī ties! Slinkie izliekas, ka izklaidē ! Viens puisis ar gariem matiem dejoja gaiš os svā rkos, uz viņ u ir interesanti skatī ties, un pā rē jais ir sapuvis.

Bija seju apgleznoš ana, viņ i zī mē tik tā , bet patiesī bā tā bija. Dē ls nā ca klajā.2 reizes, tik tikko nomazgā ja krā su))))

Un tā , neskatoties uz š o nepatī kamo atgadī jumu, viss bija pacieš ams, es centos jums visu izstā stī t tā , kā ir.
Ja brauksi uz š ejieni, esi uzmanī gs, visi smaida, bet, ja kaut kas nav kā rtī bā , viņ i ielī dī s kā bars!
Wi-fi tikai reģ istratū rā un tad ne ko!
Par 9 dienā m no 16. -25. novembrim samaksā jā m 14.000 rubļ u. par 3
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
центральный вход территория территория холл на 1 этаже батат
аватар Olenaposuda
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies 8. Rokassprā dzes tika uzvilktas tieš i 10, kad brokastis bija beiguš ā s. Plusi: liela, kopta teritorija; ē diens 4 personā m; dienas animā cija; normā ls atsaucī gs personā ls; istabā viss darbojas. Mī nusi: viesnī cai ļ oti nepiecieš ams remonts; ļ oti netī rs, pie ieejas iedeva netī ru numuru, sauca apkopē ju, iztī rī ja mums priekš ā ; dvieļ i netī ri un notraipī ti. … Tomēr ▾ Ieradā mies 8. Rokassprā dzes tika uzvilktas tieš i 10, kad brokastis bija beiguš ā s.
Plusi: liela, kopta teritorija; ē diens 4 personā m; dienas animā cija; normā ls atsaucī gs personā ls; istabā viss darbojas.
Mī nusi: viesnī cai ļ oti nepiecieš ams remonts; ļ oti netī rs, pie ieejas iedeva netī ru numuru, sauca apkopē ju, iztī rī ja mums priekš ā ; dvieļ i netī ri un notraipī ti.
Nav š ampū nu vai kondicionieru. Tualetes papī rs, vienslā ņ a, 1 rullis katrā istabā . Un ū dens 2 pudeles pa 0.5 uz istabu. Protams, nepietiek, jums ir jā pē rk. Tiesa, kad palicis dolā rs, apkopē ja atstā j 2 papī ra ruļ ļ us un 3 ū dens pudeles.
Dzē rieni ir vai nu UPI, vai Cola Sprite pudelē s.
Alus vienmē r beidzas vai nu vestibilā , vai pie baseina.
Nav uzkodu bā ra.
Trauki visi š ķ eldoti, slikti mazgā ti. Ierī ces atrodas uz galdiem nevis atseviš ķ ā iepakojumā , kā lī dz š im covid, bet gan kopē jā paplā tē . Nav ne galdautu, ne pat salveš u. Salvetes vietā zem karstā trauka novieto A4 formā ta papī ra loksnes.
Vakara animā cija ir vā ja.
1 baseins ir apsildā ms, slidkalniņ i un bē rnu baseini ir auksti.
Jū rā neiegā jā m, mums ziemas jū ra ir auksta. Bet sauļ oties ir lieliski.
Nav skaidrs, pē c kā diem kritē rijiem viesnī cai ir 5 zvaigznes. Oktobrī atpū tā mies 4, tas ir daudz labā k nekā Havaju salā s.
Kopumā viesnī ca ir 3. Vienkā rš i cenas uzlē ca un agrā k par 30 tonnā m varē ja apmeklē t lielisku viesnī cu. Š ī viesnī ca par vecajā m cenā m ir lī dz 1.000. Tikai kaut kā joprojā m nevar noticē t, ka par 30 tonnā m tagad tiksi uz tā du sū du.
аватар sasza22
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
2019. gadā atpū tos š ajā viesnī cā , man ļ oti patika viss (manu atsauksmi varat lasī t no 2019. gada 2. decembra). 2021. gada martā nolē mā m doties vē lreiz uz to paš u viesnī cu, kaut kas mainī jā s uz slikto pusi, bet visu norakstī ja uz koronavī rusu, visur viss kļ uva pieticī gā k, ne tikai š ajā viesnī cā , bet kopumā bija apmierinā ti. … Tomēr ▾ 2019. gadā atpū tos š ajā viesnī cā , man ļ oti patika viss (manu atsauksmi varat lasī t no 2019. gada 2. decembra). 2021. gada martā nolē mā m doties vē lreiz uz to paš u viesnī cu, kaut kas mainī jā s uz slikto pusi, bet visu norakstī ja uz koronavī rusu, visur viss kļ uva pieticī gā k, ne tikai š ajā viesnī cā , bet kopumā bija apmierinā ti. Un tā.2021. gada novembrī nolē mā m atkal lidot uz Ē ģ ipti un tā bija laba cena š ai viesnī cai, nolē mā m braukt uz š ejieni treš o reizi, un lidojā m.

Atbrauca agri no rī ta, rokassprā dzes nē sā ja 10, bet nesakā rtojā s uzreiz ne 10, ne 12, ne 14.00 (kā pē c noteikumiem pienā kas) ...rezultā tā pē c skandā liem nokļ uva istabiņ a tikai lī dz 15.00) gaidu reģ istrē š anos !!! ! ). Istaba bija parasta, bez pretenzijā m, izņ emot sievas apgalvojumu, ka telpa bija trokš ņ aina zem tā s esoš ā restorā na dē ļ.

Un tagad kas ir mainī jies 2 gadu laikā
Galvenajā restorā nā sortiments samazinā jies par 40%, saldajam vispā rī gos daudzumos, iespē jams, ir 40% no tā , kas bija, ar visu garš ī gā ko un dā rgā ko pazuda, ir tikai vienmuļ as lē tā s kū kas un to standarts katrai viesnī cas cepumiem un baklava , nekā di deserti, putas, ž elejas utt. , lai gan kā dreiz bija, man kā saldumu cienī tā jam bija skumji. Arī augļ i novā jinā jā s. Otro ē dienu klā sts ir samazinā jies, tač u, pacieš ami, neviens nav palicis izsalcis. Kas attiecas uz dzerš anu, tad arī daž ā di kokteiļ i iztvaikoja, atstā jot tikai standarta sulas un kad, sevenapi...Par ē dieniem daudzi rakstī ja, ka š ķ ī vji biež i ir sapakoti, domā ju, ka cilvē kiem nav kam pievē rst uzmanī bu, bet patiesī ba ir tā da, ka gandrī z katra otrā plā ksne ir iepakota vai ar č ipsiem, pat kaitinoš i. Vē l viena zinā tī ba, restorā nā nebija ne sā ls, ne piparu, ne galdu, ne savienojumu.
Kad prasī ju darbiniekam, kur ir sā ls un pipari, viņ š pē c pā ris minū š u meklē š anas mani noveda pie 2 bļ odā m, kur bija sā ls un pipari, un no turienes jā ieraksta š ķ ī vis, viesnī cas lī menis! ! ! !!
Kas attiecas uz salvetē m, tad apkalpojot tā s nekur nebija atrodamas, katram galdiņ am vajadzē ja 2 salvetes (uz 2.4, 6.8 vietē jiem galdiņ iem) ap 500 vietu rezultā tā bija 200 salvetes, kam nepietika, viņ a problē mas un nekur. ņ emt. Vē l viena know-how, ļ ā va no 2 viesnī cā m Palace un Dreams doties uz abu viesnī cu abiem restorā niem, kā jau varē ja nojaust, no Palace uz Dreams neviens negā ja, no Dreams nā ca gandrī z visi, jo tur ir trī sreiz mazā ks restorā ns. Rezultā tā reizē m nepietika brī va galdiņ a + rindas pē c dzē rieniem un saldē juma, blakus viesnī cā restorā ns vienmē r bija pustukš s. Sā ka iet uz tuvē jo viesnī cu pē c saldē juma un alus kompā nijas, kā rezultā tā vietē jais bā rmenis, taupot alu, sā ka aizvainot - ejiet kā uz savu restorā nu.
Par alu kopumā bija skumji visa atpū ta, visos bā ros teritorijā lē ja sā kumā vā rglā zē s pa 100 gramiem (50 alus 50 putas) uz 4 glā zē m, tad bija pavē le ​ ​ liet bez putā m, bet tikai uz 2 glā zē m, kā pastā vī gas krievu un vietē jo darbinieku grauzš anas rezultā ts. 1 dienu nebija alus vispā r, visi bā rmeņ i atbildē ja tikai pē c 10 minū tē m vai pē c 30 minū tē m kā rezultā tā vakarā izgā ja ā rā pirkt alu.
Personā ls nesmaidī ja kā pirms 2 gadiem, un necentā s iepriecinā t klientus, bet visā bija sals un rupjī bas kā visur Ē ģ iptē . Pē c tī rī š anas arī palika sliktā k, neviens nespodinā ja grī du, parastā lupata ž ā vā jā s un tā nolaidī sies, stieņ os plauktos ap putekļ iem neviens neslaucī ja kā agrā k. Tī rī š anas laikā istabā s netika turē ti gulbji vai auni, pat neskatoties uz 1 dolā ru.
Lielā mē rā pazuduš as arī paklā ju celiņ i pie akvaparkiem, "slidiniet dā rgie viesi" pa slapju betonu un flī zē m.
Arī dzī vnieki no mini zoodā rza iztvaikoja. Un tā it visā , viss degradē jā s uz slikto pusi.

Arī atpū tnieku kontingents ir ļ oti mainī jies, tagad 40% Ukraina, 40% Krievija un ap 20% visi pā rē jie kopā.

Ir grū ti saprast viesnī cas vadī bas loģ iku, nopelnī t reputā ciju un pē c tam to tik bezjē dzī gi zaudē t. Visticamā k, es š ajā viesnī cā neatgriezī š os, lai gan, ja nedē ļ as biļ ete ir 13-17 tū kstoš i UAH diviem, varat doties, tač u š ī viesnī ca vairs nav tā vē rta. Apkā rtne joprojā m ir laba, un jū s nepaliksit izsalkuš i, neskatoties uz daudzajiem trū kumiem. Lai gan dzē riena un saldumu cienī tā ju tagad noteikti nav. Vienmē r skaties jaunā kā s atsauksmes, nevis viesnī cas kopē jo vē rtē jumu, jo 2 gadu laikā , kā izrā dā s, viesnī ca var mainī ties lī dz nepazī š anai, gan uz labu, gan uz sliktu. . .
аватар irinarevenko91
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā mies viesnī cu ar akvaparku, bē rnam, un akvaparks ir vienkā rš i krā š ņ s, teritorija ļ oti, ļ oti skaista un tī ra, uz ielas visi darbinieki atrodas uz bā riem, uz slidkalniņ iem, kurus tī ra labi, draudzī gi cilvē ki š eit 5 *** pat 6 *. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu ar akvaparku, bē rnam, un akvaparks ir vienkā rš i krā š ņ s, teritorija ļ oti, ļ oti skaista un tī ra, uz ielas visi darbinieki atrodas uz bā riem, uz slidkalniņ iem, kurus tī ra labi, draudzī gi cilvē ki š eit 5 *** pat 6 *.
BET tā lā k murgs paš ā viesnī cā , istabiņ as ļ oti vecas un netī ras, istabu uzkopš ana tikai par 1? un noteikti ļ aujiet viņ iem mainī t gultu priekš ā , viņ i to pā rtaisa, bet tas nav svaigs, ar matiem, 3 *.
Ē diens normā ls, gaļ as vienmē r pietiek, dā rzeņ i, augļ i, saldumi garš ī gi.
Š ķ ī vji visi sasita, reizē m trekni 4 *.
Ir pienā cis laiks mainī t uzņ emš anu, puiš i ir nedaudz noguruš i, vai arī viņ i ir pā rā k pā rliecinā ti, ka nav nomainā mi, viņ i dusmī gi atbild, daž reiz, kad jū s uznā kat, viņ i aiziet, vispā r š eit 2 *.
Mums patika jū ra, bez dzī vā m radī bā m, sekla, tī ra, mums patī k vienkā rš i staigā t pa ū deni 5 *.
Un teritorijā strā dā arī salons, kaut kā da Mā ra gā ja uz 3 dienā m, un tik pieklā jī gi pļ ā pā ja, lai pī tu bē rnam bizes, vienojā mies, protams nauda tika samaksā ta avansā ,
Sā ka aust, nepietika rozā diegu, pielika violetu, labi, bet jau otrajā dienā viss atš ķ etinā jā s, gā ja pie viņ iem, sā ka bļ aut, neviens netaisā s aust, piedā vā ja maksā t vē l $ 10 un veikt labojumu, nauda tika izmesta, par savu naudu pievī la, nevienam NEIESAKI 1*.
аватар anna.gutsko.93
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un tū risma operatora Anex Tour ieteikumu. Ieradā mies vakarā ap 19-20:00, ā tri iekā rtojā mies. Istaba bija maza, ar netī rā m un "nogalinā tā m" mē belē m, ar spoliem izskalotu gultasveļ u, kas ne reizi nedē ļ ā nebija mainī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un tū risma operatora Anex Tour ieteikumu. Ieradā mies vakarā ap 19-20:00, ā tri iekā rtojā mies.
Istaba bija maza, ar netī rā m un "nogalinā tā m" mē belē m, ar spoliem izskalotu gultasveļ u, kas ne reizi nedē ļ ā nebija mainī ta. Istabai bija neliels balkoniņ š ar "skatu" uz saimniecī bas pagalmu un tā lumā jū ru, jo bijā m iekā rtojuš ies nevis galvenajā ē kā , par ko samaksā jā m, bet blakus, mazā kā , tad attiecī gi apstā kļ i bija sliktā ki. Pludmales dvieļ i nekad netika mainī ti, jo viņ i paš i noķ ē ra koridorā apkopē ju un piespieda viņ us mainī t. Mitrā tī rī š ana notika katru dienu. Kondicionieris darbojas (visiem istabā s tā nebija), tē jkanna, fē ns, seifs ir tas, kas ir ar aprī kojumu istabā . Nav duš as ž eleju, š ampū nu un losjonu, tā pē c ņ em lī dzi visu, vienī gais bija š ķ idrā s ziepes.
Ē diens š ajā viesnī cā ir vienkā rš i pretī gs, alkohols, sulas, kokteiļ i ir vienkā rš i š ausmī gi, to nav iespē jams lietot, dzē ra tikai ū deni un kafiju. Restorā nos valda pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, trauki visi š ķ eldoti un slikti mazgā ti, daudz arā bu ar bē rniem, kuri visu laiku kliedz, un vairā kkā rt ir redzē ts, kā viņ i “garš o” ē dienu no kopī gas porcijas ar kopē jā karote. Biež i vien pā rtikā saskā rā s melni savī ti mati. Ē diens vienmuļ š , bezgarš ī gs, jū ras veltes no vā rda vispā r nav.
Pludmale laba, ieeja smilš aina, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietiek visiem, jū ra ļ oti silta, bet sekla, lai nopeldē ties jā iet kā di 1.5 km.
Viesnī cas teritorija liela un zaļ a, kopta, daudz ziedu. Daudzi baseini un slidkalniņ i, ū dens ir tī rs.
Viesnī cas teritorijā ir daudz un biež i vien tiek rī kotas ekskursijas un citi pakalpojumi, visi cenš as ar jums nopelnī t naudu, ieskaitot personā lu.
Otrajā dienā mums ar vī ru parā dī jā s pā rtikas saindē š anā s pazī mes, kas pagarinā jā s arī pē c ieraš anā s mā jā s.
Viesnī cā nav animā cijas, vakarā pilnī gi nav ko darī t, garlaicī ba.
Neiesaku š o viesnī cu un vairs š eit nebraukš u.
аватар 80501414767
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Plusi: - Liela labiekā rtota teritorija. – Ē diens ir labs, kā jau Ē ģ iptei. Gaļ as pietika. - Daudz baseinu. - 3 ū dens slidkalniņ u komplekti, un tas ir milzī gs pluss, jo uz slidkalniņ iem nebija rindu. - 80-90% atpū tnieku ir arā bi. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca.
Plusi:
- Liela labiekā rtota teritorija.
– Ē diens ir labs, kā jau Ē ģ iptei. Gaļ as pietika.
- Daudz baseinu.
- 3 ū dens slidkalniņ u komplekti, un tas ir milzī gs pluss, jo uz slidkalniņ iem nebija rindu.
- 80-90% atpū tnieku ir arā bi. Pē c saskarsmes pieredzes arā bi, salī dzinot ar turkiem, nemaz nesasprindzinā jā s.
- AQUAMEN dež urē ja pie katra slidkalniņ a un katra baseina. Viņ i tieš ā m sekoja visiem.
- Ar pludmali viss ir kā rtī bā .
Mī nusi:
- Ū dens baseinos ir auksts. Par apkuri jautā jiet iepriekš .
- Sasodī ts, no mī nusiem vairs nav ko rakstī t. . .
Taksometrs lī dz vecpilsē tai turp un atpakaļ.5$.
Aptiekas ir labas tikai zilā un zaļ ā krā sā .
аватар WasabiSon
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū ra ir auksta. Daž i cilvē ki peldas apsildā majā pieauguš o baseinā , bet mums joprojā m ir forš i...Bē rnu baseinā ū dens ir nedaudz labā ks, bet mazais ripo no kalna un iziet aukstā gaisā . Š odien nolē mā m aiziet uz pirti, hammam, dž akuzi sasildī ties. … Tomēr ▾ Jū ra ir auksta. Daž i cilvē ki peldas apsildā majā pieauguš o baseinā , bet mums joprojā m ir forš i...Bē rnu baseinā ū dens ir nedaudz labā ks, bet mazais ripo no kalna un iziet aukstā gaisā .
Š odien nolē mā m aiziet uz pirti, hammam, dž akuzi sasildī ties. . . Samaksā jā m 50 naudiņ as, bet dž akuzi arī bija auksts ū dens (
Alus un viskijs tiek pasniegti pudelē s. Ļ oti labi.
Vī ns ir tik tā ds, laikam apū deņ ots. . .
Ir daudz daž ā du zivju, un ir daž ā das gaļ as: gaļ a, vista, tī tars, grilē tas zivis. . . Viss der pā rtikai.
Internets ir slikts, nopirku karti.
Saule cep labi, esam jau izdeguš i, bet vē jš stiprs un auksts.
Animā cija - mē s uz to ī paš i neejam, bet vakarā ir megaauksts, nevar pagriezt laupī jumu. Vē jš izņ em smadzenes.
Viesnī ca tagad kā skudru pū znī ir ļ oti trokš ņ aina.
Teritorija ļ oti skaista. . . Piebē ra jū rmalu, laikam, lai nestaigā tu 100 metrus seklumā , uztaisī ja kaudzi ar baseiniem, pielika vē l vienu restorā nu pludmalē , viss ziedos. . . Jautā jums š eit nav viesnī ca, bet gan laikapstā kļ i. . . Vienkā rš i nav paveicies ar laikapstā kļ iem.
аватар oksikoba
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Normā la viesnī ca, viens apsildā ms baseins, peldē ties jū rā iespē jams tikai no pamestas viesnī cas pontona pa kreisi - lī dz tam jā iet cauri lagū nai. Ē dieni - ekonomisks variants, dzē rieni - vī ns pusdienā s, vakariņ ā s, alus pudelē s, apelsī nu sula pusdienā s, vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca, viens apsildā ms baseins, peldē ties jū rā iespē jams tikai no pamestas viesnī cas pontona pa kreisi - lī dz tam jā iet cauri lagū nai. Ē dieni - ekonomisks variants, dzē rieni - vī ns pusdienā s, vakariņ ā s, alus pudelē s, apelsī nu sula pusdienā s, vakariņ ā s. Noslogojums ir 30%, galvenokā rt - arā bu ģ imenes, mē s - baltkrievi un ukraiņ i - 5%. Ē diens ir, bet specifisks: gaļ a, zivis un vista, vienmē r ir tī tars (izņ emot brokastis). Ē dienu restorā ns ir š ausmī gs. Pagrabā bez logiem. Kā cietumā , bet ir lielisks caurspī dī gs restorā ns ar skatu uz baseinu/jū ru, bet tas ir slē gts. Kopumā jū s nekad neaizbrauksit izsalcis! Viesnī cā ē st negatavo, viņ i atved no Hawaii Le Jardin.

Netā lu no galvenā baseina - apsildā ms - pē c brokastī m, saldumus + svaigus + augļ us katru dienu izved un cienā tū ristus. Š ķ iet, ka akvaparks ir atvē rts laikā no 10 lī dz 12, bet, ja tas nav ieslē gts, jums jā iet uz Aquaman baseinā un jā jautā : viņ i to ieslē dz pē c pieprasī juma. Akvaparka baseini ir ledus auksti!
Teritorija ir tī ra un labi kopta. Atpū ta ir mierī ga. Spa - masā ž a USD 10. Lielisku masā ž u veic Lehs - meitene. Istabas 3. stā vā ir normā las, nepiecieš ams pā rbaudī t un uzrā dī t "č emodā nu direktoru" reģ istrē joties. Pē c tam zvaniet uz reģ istratū ru un pieprasiet salabot nestrā dā još o/salauzto. Gulta tika mainī ta divas reizes 10 dienu laikā , tī ra normā li, no rī ta. Naudu nelū dz. Vispā rī gi. Istabas atslē gas var bū t tikai divas, uz otrā s tu uzraksti un paraksti uz lapiņ as - ja pazaudē - sods par izlikš anu. Izsitu arī treš o atslē gu - praktiski ar kautiņ u (istabā bijā m pieci pieauguš ie).

Gids - Ahmeds - protams - nesaspringa, no vā rda vispā r. Viņ š teica – ja nevajag ekskursijas: č au, tiekamies. Mē s nedevā mies ekskursijā s, braucā m ar taksometru uz tirgu (viņ i to ņ ē ma no viesnī cas) - 7 dolā ri turp un atpakaļ . Pretī forš am lielveikalam, liela. Ir visas cenu zī mes, preces tajā ir turku. Maksā t var ar skaidru naudu un karti (maksā jot ar karti, tiks pievienoti 3%). Labs veikals.
Š ķ iet, ka to sauc par 3 piramis. Internets viesnī cā ir reģ istratū rā , bez maksas. Velk protams slikti. Jū s nevarat skatī ties youtube, bet kurjeri ir labi.

Ja ir nepiecieš amī ba iegā dā ties vietē jo SIM karti, dalos pieredzē : pē c brokastī m izej no viesnī cas, dodies centra virzienā (pa kreisi), lī dz ieraugi pretē jā pusē Ē ģ iptes banku. Tur samaini 20 dolā rus pret ē ģ iptieš u mā rciņ u, š ķ ē rso ceļ u un dzī vojamajā kvartā lā - tieš i pie š osejas ir Vodafone veikals (tips), bet tas ir viltots veikals, tur tirgojas krā pnieks, bet katru rī tu - pat brī vdienā s - tur augš ā brauc Vodafone maš ī na. Š is draugs pā rdod SIM kartes un papildina numurus, tikai lī dzi jā bū t Ē ģ iptes mā rciņ ai - pretē jā gadī jumā bū s jā iet uz banku (ko jau minē ju) un jā maina. Izskatā s, ka tas arī viss.
аватар kobadzin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ķ iet, ka viens baseins ir apsildī ts. Vietē jie tur peldas/š ļ akstā s. Pusdienas - zivs, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, spageti, dā rzeņ i, trī s veidu zupas, rī si, kartupeļ i. Daudz saldumu. Daudz augļ u. Laiks ir karsts. … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka viens baseins ir apsildī ts. Vietē jie tur peldas/š ļ akstā s. Pusdienas - zivs, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, spageti, dā rzeņ i, trī s veidu zupas, rī si, kartupeļ i. Daudz saldumu. Daudz augļ u. Laiks ir karsts. Tukš a pludmale pie jū ras. Ū denī neviena nav. Jū ra nav auksta taustei, 22 grā di. Istaba ir veca. Bet tī rs. Mē beles ir nedaudz nevī ž ī gas, bet viss darbojas pareizi: viss tika pā rbaudī ts sā kotnē ji, ļ oti stingri. Visas atsauksmes ir pirmie iespaidi. Cilvē ku ir maz. Pā rsvarā arā bi. Personā ls ir draudzī gs.
аватар ksanav16
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir normā la. Ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , atstā jā m mantas, kā das 15 minū tes aizpildī jā m anketas ar gidu, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja uz restorā nu. Pē c vakariņ ā m mū s ā tri iekā rtoja istabiņ ā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , atstā jā m mantas, kā das 15 minū tes aizpildī jā m anketas ar gidu, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja uz restorā nu. Pē c vakariņ ā m mū s ā tri iekā rtoja istabiņ ā.4. stā vā , viesnī cas darbiniece atnesa mū su mantas. Jā skatā s istabā lai viss ir vesels, kad reģ istrē jaties, gids autobusā mū s brī dinā ja, ka izrakstoties liks samaksā t par visiem bojā jumiem, nav svarī gi vai tas bija pirms jums vai kad tu to salauzi. Tā pē c ieejot istabā viņ i uzreiz sā ka visu pā rbaudī t. Pirmais, kas iekrita acī s, bija saplī susi kontaktligzda, tā vienkā rš i tika izplē sta, tē jkanna tika ieslē gta - tā nedarbojā s, televizora tā lvadī bas pults bez akumulatora un bez vā ciņ a. Viņ i izklā ja gultas palagus netī rus ar melniem cirtainiem matiem. To visu redzē ja cilvē ks, kurš mū s atveda uz istabu.
Zvanī ju uz reģ istratū ru, viņ i lieliski saprot krievu valodu, esmu saš utis. Uzreiz atnā k elektriķ is salabot rozeti, pulti, puika atskrē ja ar tī ru gultu. Es viņ us nelaidu 10 minū tes, mē s pā rbaudī jā m slē dž us, seifu, seifs nedarbojā s. Atnā ca cits strā dnieks un salaboja seifu. Mē s izgā jā m uz balkona, krē sli bija neskarti, stikls bija neskarts. Tikai tad mē s viņ us atbrī vojā m. Citā s telpā s nevar iekļ ū t visur, kur ir videokameras, viss tiek skatī ts. Restorā ns brī niš ķ ī gs, liela gaļ as, dā rzeņ u izvē le, no rī tiem ir gaļ as ē dieni, kas mani pā rsteidza. Dienas un vakara zivis, vista, pī le, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, vistas bā rbekjū vakarā un daudz kas cits. Ē diens 5. Teritorijā ir vairā ki bā ri. No 15 lī dz 17 pie baseina kafejnī cā iespē jams uzkost ar augļ iem, ceptiem kartupeļ iem, burgeriem, picu. Slaidi augstā kā s klases! Apsardze strā dā par 5 plus.
Atpū tnieki pā rsvarā ir itā ļ i, vā cieš i, franč i. Viss mierī gi, tikai č ehi piedzē rā s, 50 gadī gi puiš i skrē ja viens pē c otra, lika mums smieties. Man nepatika jū ra, tā ir sekla, lai nopeldē tu, jā paklup apmē ram 200 metri. Teritorija ir ļ oti skaista, daudz ziedu. Animā cija par 3 punktiem, gausā s meitenes mē ģ inā ja kaut kā izklaidē t, bet bija garlaicī gi, nesā kā s. Nu vispā r man patika. Ē ka jauna, mē beles jaunas. Ja iespē jams, atgriezī š os viesnī cā . Viņ i no gida paņ ē ma tū ri ar kvadracikliem, nepatika, stundu brauca pa tuksnesi trakulī gā tempā , ielidoja, ā tri, gandrī z 3 minū tes stā vot, pī pē ja ū denspī pi, 5 minū tes, lai uzkā ptu kamielis, kurš grib. Kā pē c tā da steiga ekskursija, grupa atlidoja, laikam aizkavē jā s, fuuuuu vispā r nevienam nepatika.
Vispā r iesaku viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums smaczulevich
Atsauksmes ir divējādas, gribas specifiku - kā laikapstākļi šajā periodā, jūra un, protams, atpūtnieku kontingents.
4 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель и аквапарк Caesar Palace расположен на курорте Хургада на Красном море, на первой линии пляжа. Открыт 20 сентября 2015 года, последняя реновация проводилась в 2017 году (реновация мебели на территории отеля, ландшафта и номеров). Отель подходит для активного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на первой береговой линии между городом Хургада и Эль Гуна в районе Аль Ахья, в 18 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, песчаный вход в море. Протяженность пляжа — 115 м. Ярко выраженные приливы и отливы.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 1 конференц-зал, ТВ-лаунж, магазины, 11 бассейнов включая детский бассейн без подогрева в зимний период (два бассейна для взрослых с подогревом в зимний период), терраса для загара, зонтики, шезлонги, полотенца у бассейна (бесплатно). 2 ресторана, 6 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, 6 горок для детей, детский клуб для детей от 4 до 12 лет, детская дискотека, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный волейбол (бесплатно), дартс (бесплатно), настольный теннис, бочче (бесплатно), 1 теннисный корт с твёрдым покрытием и оборудование — бесплатно, освещение теннисного корта (платно), кайтсерфинг (платно), массаж (платно). Аквапарк без подогрева в зимний период (9 горок для взрослых и 6 горок для детей) бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 430 номеров. Состоит из главного 5-этажного здания и отдельно стоящих бунгало, есть 4 лифта в главном здании.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной, фен, индивидуальный кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое телевидение (русские, украинские и музыкальные каналы), мини-бар (согласно концепции отеля), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), лдна маленькая бутылка минеральной воды на человека (ежедневное пополнение), сейф (бесплатно), дополнительная не стандартная кровать (размер: ширина 90 см, длина 180 см), балкон, окно или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Km 11, Al Ahyaa Road, North Hurghada, Red Sea, 84517 Egypt
Tālruņi: Tel: +2 (065) 350 22 90-99
Tīmekļa vietne: Hawaii Caesar Palace Aqua Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.