Ceturto reizi esam un atgriezīsimies tikai šajā viesnīcā

Rakstīts: 23 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 28 oktobris — 4 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Ģ imene + saule + grā mata = super svē tki
4. reizi š ajā viesnī cā un lidosim vē lreiz ja uz Ē ģ ipti, tad tikai š eit! Divreiz mē ģ inā jā m mainī ties (Jazmakadina un Iberotel-š ausmas), ļ oti ž ē l, ka neaizlidojā m uz Mercury! Bija Saulainā s dienā s, Citadelē , Rixos Bombā , bet ieeja jū rā.....un citā s viesnī cā s un valstī s. Mū su prioritā tes: perfekta pieeja jū rai, labas kvalitā tes ē diens (mē s nekad nepeldamies baseinos), draudzī gs personā ls un mā jī ga viesnī ca. . . Mercury ir viss!
Bet, brī dinu: ja gribi diž oties, tad acī mredzot ne uz š o viesnī cu, š eit viss ir mierī gi un tikai š ajā viesnī cā ir iespē ja atpū sties pludmalē , neviens nevienam netraucē .

Bijā m Mercury pirms krī zes, tā s laikā un pē c (visaunt rushin tū rists), š oreiz viesnī ca bija pilna par 99%, š o pat negaidī jā m!! ! ! Pie tik pilnas viesnī cas personā ls nekad nebija rupjš un vienmē r smaidī ja, it kā bū tu labā kie draugi, nu jau 4. reizi protams mū s pazī st un pa š o laiku viss personā ls savā s vietā s jaunpienā cē ju gandrī z nav.
Lidojā m brokastī s, ieč ekojā mies 23:00, istabiņ a piesmakuš ā un ar zosā du, nomainī ja bez problē mā m un bez papildus maksā jumiem, paldies Elenai-skaista!
Irina vienmē r uztraucā s un jautā ja viesiem vai viss kā rtī bā.... ? ! Farid, kā vienmē r, Labi darī ts, š oreiz izrā de vadī ja bē rnus, piedalī jā s apmē ram 35 bē rni: vā cieš i, baltkrievi, ukraiņ i, lietuvieš i, un viņ š atrada kopī gu valodu ar visiem un bē rni mē ģ inā ja un piedalī jā s programmā (un tā nav tik viegli strā dā t ar bē rniem, it ī paš i salikt skaitļ us vienā dienā )! Liels paldies Farid!!!! !
Tariks ir lielisks š efpavā rs, pā rbaudī ja visus ē dienus, pats apkalpoja viesus utt. Ahmeds Gabers arī bija super, bet š oreiz nebija meistara š efpavā ra, un tā viņ i gaidī ja....(bija pā rā k daudz viesu) .
No mī nusiem ????????????......Es pat nezinu ko rakstī t, visi š ī s viesnī cas plusi sedz tos mazos mī nusus, kuriem pat nepievē rš am uzmanī bu ! Viesnī cā vienmē r ir viesnī cas menedž ere un istabiņ u menedž ere, jautā vai viss kā rtī bā , novē l labu dienu un atpū tu!! !
Es uzrakstī ju atsauksmi, lai palī dzē tu jums orientē ties viesnī cas izvē lē , varbū t tā nav priekš jums, vai varbū t tas ir tas, ko jū s meklē jat ! ! ! Veiksmi visiem un lieliskas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu