Lieliska viesnīca, lielisks serviss.

Rakstīts: 17 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 6 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Atbraucu agri no rī ta, uzreiz uzvilku rokassprā dzes, stundas laikā iekā rtojos istabā . Ļ oti labs ē diens, viesmī ļ i uzreiz iztī ra netī ros traukus, vienmē r prasa, ko atnest no dzē riena un tā tā lā k. Ieeja jū rā ir laba, tī ra. Mē beles istabā s ir nedaudz vecas, bet viss ir tī rs un labā stā voklī . Nav neviena salauzta. Tī rī ts katru dienu.
Animā cija ir atseviš ķ a tē ma) ļ oti laba komanda, tā du ir daudz. Viņ i ir ļ oti pretimnā koš i. Es gribē tu izcelt Miš u un Oksanu. Viņ i atdod 100%. Visi vienmē r piedalā s. Priecī gs.
Un š ī s viesnī cas izcilā kā vieta ir Fari! Par viņ u var daudz rakstī t. Mans bē rns to atcerē sies ilgu laiku. Viņ š atrod pieeju jebkuram bē rnam. Droš i vien tekoš i runā visā s valodā s) bē rni viņ u vienkā rš i dievina. Viņ š pats personī gi iet no rī ta un savā c visus bē rnus, izdomā viņ iem spē les un aktivitā tes. Viņ i nesē ž slē gtā telpā , viņ š viņ us visur ved, visi viņ am paklausa un viss tiek kontrolē ts. Viņ š var ar tā m bū vē t pilis, var iemā cī t aust rokassprā dzes, zī mē t, amatniecī bu no mā la, aplikā cijas, mā cī t dejot utt. Viņ š pats personī gi pē c stundā m ved visus pie vecā kiem. Vakarā viņ š rī ko dejas bē rniem, visi dejo un atkā rto pē c viņ a. Viņ š izklā jas tā , lai vienmē r iznā ktu slapjš . Pē c katras nodarbī bas viņ š iedod bē rniem š okolā des vai saldumus, paņ em pē c saldē juma vai lej sulas. Milzī gs paldies viņ am! Vecā ki atpū š as un bē rns ir laimī gs.

Fari dē ļ es atgrieztos š ajā viesnī cā vairā k nekā vienu reizi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu