Long Beach Resort Hurghada 4*– Atsauksmes

451
Novērtējums 7.110
№32 viesnīcas reitingā Hurgada
7.2 Numurs
7.3 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas nelielā attālumā no Hurgadas, jūras krastā. Atvērta 2003. gadā, pēdējais remonts veikts 2019. gadā. Viesnīca piemērota ģimenes, romantiskām vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Zorechka
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir otrā reize viesnī cā , noteikti atgriezī simies vē l. Priekš rocī bas ir visam: teritorijai, ē dienam un, pats galvenais, labi izvē lē tajam personā lam. Ir parā dī juš ā s jaunas vietas. Viesnī cai vē l ir jā maina numuriņ u skaits, visi numuri vē l nav atjauninā ti, un to var pieteikties. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize viesnī cā , noteikti atgriezī simies vē l. Priekš rocī bas ir visam: teritorijai, ē dienam un, pats galvenais, labi izvē lē tajam personā lam. Ir parā dī juš ā s jaunas vietas. Viesnī cai vē l ir jā maina numuriņ u skaits, visi numuri vē l nav atjauninā ti, un to var pieteikties
аватар haykam12345678
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem. Kā viņ i maldina Ē ģ iptē pē c personī ga piemē ra. Es devos pirmo reizi, paņ ē mu biļ eti uz Longbī č as kū rortu uz nedē ļ u ar sievu. Š ķ irš anā s numur viens pē c ieraš anā s, vī zas pā rdoš ana ir par 2 USD dā rgā ka nekā oficiā li blakus logā , tač u pē c ieraš anā s pū lī ir grū ti saprast, kur š ī vieta atrodas. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Kā viņ i maldina Ē ģ iptē pē c personī ga piemē ra. Es devos pirmo reizi, paņ ē mu biļ eti uz Longbī č as kū rortu uz nedē ļ u ar sievu. Š ķ irš anā s numur viens pē c ieraš anā s, vī zas pā rdoš ana ir par 2 USD dā rgā ka nekā oficiā li blakus logā , tač u pē c ieraš anā s pū lī ir grū ti saprast, kur š ī vieta atrodas. Š ķ irš anā s numurs divi: viesnī cas reģ istratū rā viņ i piedā vā par 20 dolā riem. Labā kais numurs ar skatu uz jū ru, maksā jam, jo ​ ​ gribam brī vdienu. Faktiski skats uz jū ru pilnī bā iztrū kst no vā rda, istaba ir nož ē lojama ar salauztiem skapī š iem un pat slikti iztī rī ta. Jau 23.00 atgriež amies un prasā m solī to, iedodam 20 dolā rus. atpakaļ un kā atvainoš anos viņ i dod lielā ku skaitli. Mē s arī nā kam un skatā mies, tikai lielā kā telpā . Pē c 24 stundu ceļ a un saprotot, ka labā k nebū s, nolemjam iekā rtoties pa nakti.
Viesnī cas istabiņ as ekspluatā cijas laikā tiek konstatē tas acī mredzamas aplodas, kuras pē c tū roperatora Anex tour ieteikuma fiksē jam kamerā , proti: saplī sis krē sls, vannas istabā saplī sis aizkars, ziepju dozatori plū st kā upe, glā ze ar plaisu un visvairā k trā pī ts ir saplī sis televizors. Nav vairs spē ka saprast. Lē mumu pieņ emam organizatoriskajā sapulcē plkst. 9.00. par š iem defektiem ziņ o rakstiski uz tū roperatora veidlapas un lū dz novē rst trū kumus. Likvidē ja visus komentā rus, bet nolē ma mums televizoru pā rdot par 400 dolā riem!!! ! Uz ko mē s mazliet prihu ..... un aizsū tā m tos prom. Š is atvaļ inā jums beidzā s, pirms tas pat sā kā s. Administratori divas dienas pa vienam stā stī ja, ka esam parā dā nosaukto summu un, lai pē dē jā izbraukš anas dienā nepaliktu izrē ķ inā š anā s, izsauca tū ristu policiju un uzrakstī ja paziņ ojumu par naudas izspieš anu.
Cena aprī kojumam nokritā s no 400$ uz 250$, es arī nepiekritu. Laulī bas š ķ irš ana numur trī s: Ļ oti negribī gi iesniegumu pieņ ē ma policija, bet kaut kā jau tiesā mani apsū dzē ja. Tas noskaidrojā s tieš i tiesas sē dē . Ar fotogrā fijā m un iesniegumu par komentā ru izslē gš anu pietika, lai tiesnese atceltu viesnī cas prasī bu, man bija jā sē ž pē rtiķ u mā jā , jā atstā j policijas iecirknī pirkstu nospiedumi un noziedzī ga fotogrā fija, pē c kā gandrī z 3.00 tiku atbrī vots. . Lai jū s saprastu visas š ī s kustī bas, man bija vajadzī gas 13 stundas atpū tas. Pē c tam no vadī tā jiem sū dzī bu nebija. Protams, pā rē jais tika sabojā ts un atlikuš ā s č etras dienas pagā ja, gaidot kā du citu nelietī bu. Zinot, ka daž ā s Ē ģ iptes viesnī cā s š ā di gadī jumi nav nekas neparasts, esiet piesardzī gs, reģ istrē joties numurā , pretē jā gadī jumā jū s varat tikt izdrā zts.
аватар OlesiaSlovakia
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē neesam pirmo reizi un parasti apmetamies 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Š oreiz nebija iespē jams iepriekš plā not atvaļ inā jumu, tā pē c paņ ē mā m to, kas bija, tā pē c nokļ uvā m Longbī č as kū rortā no 2021. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē neesam pirmo reizi un parasti apmetamies 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Š oreiz nebija iespē jams iepriekš plā not atvaļ inā jumu, tā pē c paņ ē mā m to, kas bija, tā pē c nokļ uvā m Longbī č as kū rortā no 2021. gada 24. decembra lī dz 31. decembrim. Es gribu teikt, ka viesnī ca pā rsniedza visu cerī bas. Neticams skats uz jū ru. Apbrī nojami milzī ga teritorija. Lieliska pludmale. Siltais baseins. Lieliska animā cijas komanda. Ē dieni ir standarta, kā parasti Ē ģ iptē . Garš ī gi gurķ i, melones, mandarī ni, apelsī ni. Daudzi slavē ja granā tā bolus, dateles un gvajavi, bet neesmu mē ģ inā jusi, neesmu fane : ) Ļ oti patika a la carte restorā ni, viss bija garš ī gi : )

No mī nusiem:

Es atnā cu ar meitā m spē lē t boccia (9 un 7 gadi), jaunā kajai meitai neļ ā va spē lē t, aizbildinoties ar to, ka pieauguš ajiem nepatī k spē lē ties ar bē rniem, lai gan viņ i neiebilda un vispā r neko neteica. Meita bija ļ oti satraukta, knapi nomierinā ja.

FOTOSESIJA:
Esmu neprā tī gi iemī lē jusies jū ras fotosesijā s. Katru reizi, kad izejam ar visu ģ imeni, vienmē r cenš amies tikt iekš ā , un tad veselu gadu apbrī not spilgtā s krā sainā s fotogrā fijas...Bet ne š oreiz: viena diena no mū su dzī ves!! ! viņ iem!! !
аватар Alyona_830009
Viesnī ca ir liela. Mē s ieradā mies kompā nijā.9 no rī ta, viņ i neiereģ istrē jā s pirms 14, viņ i vispirms piedā vā ja suite pagrabā ar caurstaigā jamu istabu, drū mu, pē c tam divus mirus standartus un tikai pē c 10 dolā riem iedeva vairā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela. Mē s ieradā mies kompā nijā.9 no rī ta, viņ i neiereģ istrē jā s pirms 14, viņ i vispirms piedā vā ja suite pagrabā ar caurstaigā jamu istabu, drū mu, pē c tam divus mirus standartus un tikai pē c 10 dolā riem iedeva vairā k. vai mazā k normā las telpas. Bet pat tajā s vannasistabā ir sē nī te, balkonam nolauzts rokturis, ar vē ju atveras, tills nav nodzē sts, nezinu cik ilgi, pelē ks.
Teritorija liela, iet marš ruti, viss laistī ts un vietā m remontē ts.
Flī ze galvenajā korpusā ir slidena lī dz š ausmā m, pē dē jā dienā nokritu un vilku ķ ekaru.
Darbinieki nekaunī gi lū dz naudu, apkopē jas ī paš i nogalinā ja, vakarā atnā ca un prasī ja maiņ as, dvieļ us nemaina katru dienu, lai Dievs viņ u, bet kā pē c tos mainī t, ja istabā ir divi un mē s zinā m kurš piekarinā ja savē jos, kur, mē s nā kam, bet tie ir vienkā rš i samainī ti vai piekarinā ti uz ž ā vē tā ja, novilkti no ā ķ a. Neviens neslauka putekļ us uz galdiem, spoguli arī , bet mū su kosmē tika bija sakā rtota pē c auguma. Mē s atstā jā m dolā ru treš ajā dienā , mē s nepamanī jā m lielu atš ķ irī bu.
Bā rmeņ iem un puiš iem pludmalē jautā jumu nav.
Restorā nos bufetē ir daudz ē diena, izsalcis nebū si, gaļ a, zivis, vienmē r ir.
Animatori dzī vo pludmalē , nelī p, diezgan patī kami. Bet ir tikai daudz citu pakalpojumu sniedzē ju.
Apsildā mais baseins lika vilties, tas atradā s netā lu no restorā na, daž reiz tajā nā ca pā rtika, un ap to tika atjauninā ts arī drenā ž as restes, un ķ ī mijas atliekas, flī ž u gabaliņ i, java tika vienkā rš i grā bti no rī ta baseinā , un domā jā m, kā pē c bē rnam pē c nirš anas bija alerģ ija, pū tī tes uz sejas.
Jū ra ir daž ā da maziem un pieauguš ajiem, bet decembrī silta tikai uz pontona. Pludmale ir milzī ga, pietiek visiem.
Diemž ē l š ī nav tā viesnī ca, kur atgriezties.
аватар polak1974
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! ! ! Mē s ar sievu pirmo reizi devā mies uz š o viesnī cu. Protams, mē s lasī jā m daudz atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m, un mē s izvē lē jā mies Longbī č u. . . un, godī gi sakot, mē s to nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Sveiki! ! ! Mē s ar sievu pirmo reizi devā mies uz š o viesnī cu. Protams, mē s lasī jā m daudz atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m, un mē s izvē lē jā mies Longbī č u. . . un, godī gi sakot, mē s to nenož ē lojā m. Mē s ieradā mies pulksten 6:15. Tū ristu tikš anā s tiek organizē ta 10 no 10 (tū roperators AnexTour). Viņ i mani atveda uz viesnī cu, sasē ja viesnī cas rokassprā dzes un sū tī ja mū s paē st brokastis. Mazliet nā cā s pagaidī t ar reģ istrē š anos (tiek iztī rī tas telpas, kas palika), bet ap pulksten 11 jau bijā m iekā rtojuš ies un...sā kā m baudī t ziemas Ē ģ ipti.
Istabas jaukas, koptas, istabiņ ā s droš i. Ar Wi-Fi, protams, skumji, ka istabā s tā nav. Izmantota viesabonē š ana. Lidostā bija iespē ja paņ emt Ē ģ iptes SIM karti, bet mē s to neņ ē mā m. Nā kamreiz noteikti ņ emsim. Jū ra ir tuvu, jo viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā . Ar pā rtiku viss ir aprī kots augstā lī menī . A la carte nav vā rdos, tieš ā m ir, bet ja interesē , tad pasū ti uzreiz pē c ieraš anā s. Vienkā rš i biež i visi restorā ni ir izjaukti un tajā , uz kuru gribas doties, var nebū t vietas.
Š oreiz visas ekskursijas ņ ē mā m nevis malā , bet pie mū su pā rstā vja AnexTour un...viņ i to nenož ē loja. Viss organizē ts uz 9 no 10. Viesnī cas teritorija milzī ga, zaļ a, kopta. Viesnī cas personā ls ir atsaucī gs. Ja kā ds vē las noslī kt, iesakā m iepirkties pie viesnī cas, aiz centrā lajiem vā rtiem, pa kreisi un pa labi ir veikali. Tur kaulē š anā s ir ļ oti piemē rota. Noteikti atvaļ inā jums bija hit. Mē s iesakā m visos aspektos.
аватар maseamasea92
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2021.  gada novembrī. Es pat nezinu, ar ko sā kt. Telpas atraš anā s vieta: DIEVS ZIN, KUR! Viesnī cas teritorija pakā pienu veidā . Katram pakā pienam ir savi bungalo, tač u to ir vairā k nekā simts. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2021.  gada novembrī.
Es pat nezinu, ar ko sā kt. Telpas atraš anā s vieta: DIEVS ZIN, KUR! Viesnī cas teritorija pakā pienu veidā . Katram pakā pienam ir savi bungalo, tač u to ir vairā k nekā simts. Pē dē jā rinda paš ā augš pusē ir numurē ta ar 100+. No turienes lī dz jū rai vai restorā nam tieš ā m ir 10 minū tes, bet bez "mikroautobusa" bū s vajadzī gas 25 minū tes, lai tiktu atpakaļ augš ā . Ļ oti stā vs kā pums.
Dvieļ i: esiet gatavi tam, ka paņ emsiet dvieļ us vienā vietā , bet ņ emsiet tos citā , jo viņ iem nav kartī š u, ko jums atdot, savukā rt varat apbraukt 3-4 dvieļ u izsniegš anas vietas, lai atrastu, kur atrodas kartes.
Sauļ oš anā s krē sli: pie siltā baseina to ļ oti trū ka. Jū s tos nevarat ienest no nekur citur.
Tī rī ba: skā rda!!! ! TAS vienkā rš i nē , pat ja tas tiek noņ emts. Es neprasī ju "sterilu", bet vismaz tī rus dvieļ us katru dienu un š ķ idrā s ziepes ...
Ē diens: vairā k vai mazā k. Bet pē dē jā s dienā s ģ imene draudzē jā s ar balto draugu))))
Teritorija liela un skaista, pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale liela. Es negā ju jū rā . Meter 200 ū dens ir lī dz potī tei, lī dz ceļ galam, lī dz potī tei un pē c tam dziļ š.
Pontons labs, bet mums paveicā s tikai pē dē jā dienā . Bija vē tra.
Visi š ie mī nusi nobloķ ē ja vienu plusu ar ekskursijā m. Viņ i netika aizvesti uz viesnī cā m. Gidi joprojā m ir tie nelieš i!! ! Attieksme ir zemiska, gandrī z ar draudiem viņ i nā ca pie mums miesā lī dz tam, ka, ja mē s neieradī simies uz "sapulci", viņ i mū s nepaņ ems no viesnī cas aizbraucot, jo viņ i nezinā s, kur mē s esam un kas mē s esam.

Mē s devā mies ekskursijā no Mido. Instagram @midokairov. Ļ oti patika attieksme, laipna nevis uzmā cī ga. Mē s braucā m ar kvadracikliem. Viss ir ļ oti forš i.
Tad viņ i gribē ja paņ emt mū su bezmaksas ekskursiju pa pilsē tu no gida, ko visi nodroš ina saviem tū ristiem, bet viņ i gribē ja arī mū s š eit izdrā zt !!!
Sakarā ar to, ka mē s nepieteicā mies š ai ekskursijai pirmajā ieraš anā s dienā , tā jau maksā.5 USD (bija 4. atpū tas diena) un ja nepieteiksimies š odien, rī t bū s 10 USD ))))

Bet pat š eit palī gā nā ca Mido. Viņ š sniedza mums bezmaksas ekskursiju pa vietā m, kuras vē lē jā mies apmeklē t. Viņ š mums pastā stī ja pilsē tas vē sturi. Neko neuzspieda, ABSOLŪ TI!! ! Viņ š jautā ja, kur mē s vē lamies doties. Biju zivju tirgū , augļ u, eļ ļ as fabrikā , krastmalā , valsts aptiekā un lielveikalā . Tirgū viņ š mū s nevedī ja uz savā m vietā m, bet deva mums tiesī bas izvē lē ties. Pat kaulē jā s par atlaidi. Zivju tirdziņ ā viņ š palī dzē ja arī izvē lē ties svaigas garneles, jo mē s š ajā ziņ ā neesam stipri, bet tajā paš ā laikā viņ š viņ u neveda uz konkrē tu vietu, proti, paskaidroja, kā tā m jā izskatā s.
Nā kamreiz noteikti braukš u ekskursijā s tikai ar viņ u @midokairov.

Papildus tam, ka ar viņ u ir patī kamā k doties ekskursijā s, cena ir lē tā ka par + -10 dolā riem.
Tā kā bijā m 5, tad ietaupī jumi bija konkrē ti.
аватар romanivda
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s laika posmā.19. 10-26.10, 2+2. 1. Norē ķ ins. 8 no rī ta ieradā mies viesnī cā , aizpildī jā m anketu, uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. Pulksten 9 ieradā s reģ istratū rā un par 20 USD pē c piecā m minū tē m saņ ē ma istabas atslē gas. … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā.19. 10-26.10, 2+2.
1. Norē ķ ins. 8 no rī ta ieradā mies viesnī cā , aizpildī jā m anketu, uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. Pulksten 9 ieradā s reģ istratū rā un par 20 USD pē c piecā m minū tē m saņ ē ma istabas atslē gas. Apmetā mies bungalo tuvā k jū rai, ģ imenes istabā .
2. Uzturs. Standarts, tā pat kā Ē ģ iptei. Mē s nebijā m izsalkuš i. Pie galvenā restorā na bija nelielas rindas. Bet mē s ieradā mies tā dā laikā . Ja jū s atnā kat uz atklā š anu, vai lī dz beigā m cilvē ku bija mazā k. Bet pat sastrē gumstundā varē ja atrast kā du brī vu vietu.
3. Jū ra. Biež a bē guma, sekla jū ra. Ir jā iet dziļ umā un ne maz. Un tā kā bijā m periodā , kad pū ta stiprs vē jš , tad izkā pt no ū dens bija nedaudz neē rti. Bet kā alternatī va ir lagū na. Tur vienmē r varē ja peldē ties. Nu, peldē š anu baseinos neviens neatcē la. Un to ir ļ oti daudz, katrai gaumei.
4. Teritorija. Tas ir vienkā rš i milzī gs un ļ oti zaļ š . Apkā rt ir zaļ umi, ziedi, palmas. Neticami daudz forš ā m fotogrā fijā m. Pagā ja 7 minū tes no mū su istabas lī dz galvenajam restorā nam. Slinkā kajiem pa teritoriju kursē marš ruta autobusi, kas ir ļ oti ē rti.
5. Animā cija. Puiš i animatori ir lieliski umnichki! Š eit jū s varat pavadī t savu brī vo laiku katrai gaumei: ir zumba, ū dens aerobika, ū dens polo, joga, bē rnu klubs, mini diskotē ka vakarā un izklaides programma pieauguš ajiem. Mē s arī atzī mē jam putu ballī ti pludmalē . Forš i! Bē rni bija priecī gi.
Apmeklē jā m arī divus a la carte restorā nus. Pjedestā ls ir neslavē jams!
Longbī č a nav viesnī ca, bet gan ī sts kū rorts, kurā katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Visi darbinieki ir gudri! Draudzī gas, atsaucī gas bites, kas strā dā no rī ta lī dz vakaram. Nekā das rupjī bas netika manī tas.
Kopumā viesnī cu ieteicams apmeklē t! Un mē s noteikti š eit atgriezī simies!
аватар sklymiryna
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Ē ģ iptē ar bē rniem 10 un 11 gadi. Mums patika viss. Ā tri norē ķ inā jos (reģ istratū rā.20 USD). Viņ i iedeva divistabu istabu netā lu no villas pirmajā rindā . Lī dz restorā niem bija apmē ram 7 minū tes, bet tas nebija nekā ds stress. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Ē ģ iptē ar bē rniem 10 un 11 gadi. Mums patika viss. Ā tri norē ķ inā jos (reģ istratū rā.20 USD). Viņ i iedeva divistabu istabu netā lu no villas pirmajā rindā . Lī dz restorā niem bija apmē ram 7 minū tes, bet tas nebija nekā ds stress. Teritorija liela, viss apstā dī jumos un ziedos.
Ē diens ir daudzveidī gs - vienmē r garš ī gi pagatavota gaļ a un zivis. Neviens noteikti nebū s izsalcis. Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Pludmales dvieļ us var mainī t vismaz 5 reizes dienā – pie baseiniem, pie akvaparka vai pie jū ras. Jū ra ir sekla, bet lieliski piemē rota bē rniem. Kopumā palika tikai pozitī vi iespaidi. Tā pē c tie, kas dodas uz Ē ģ ipti atpū sties, nevis meklē t viesnī cu mī nusus un mī nusus – iesaku š o viesnī cu.
аватар leonenkoulia1992
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā ar ģ imeni nakš ņ ojā m otro reizi. Pirmo reizi 2019 Secinā jums: viesnī ca nevis degradē jas, bet patī kami mainā s uz labo pusi. Kā pē c tu brauci otrreiz? Teritorijas dē ļ tā ir skaista - milzī ga, kopta. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar ģ imeni nakš ņ ojā m otro reizi. Pirmo reizi 2019
Secinā jums: viesnī ca nevis degradē jas, bet patī kami mainā s uz labo pusi.
Kā pē c tu brauci otrreiz? Teritorijas dē ļ tā ir skaista - milzī ga, kopta.
Savs rifs.
Pludmale bē rniem.
Daudz baseinu, slidkalniņ u (ielaiž meitai 5.10 gadi un dē lam 3.4 gadi).
Ē diens - pirms diviem gadiem bija patieš ā m sliktā k (viss bija pikants, pat zupas), tagad ē diens ir eiropeisks, pazī stams mū su vē deram). Maziem bē rniem 1.5+ vienmē r ir ar ko pabarot.
Milzī gs pluss ir transfē rs viesnī cā , un nav nozī mes, kur esi iekā rtojies, pē c pā ris minū tē m tiksi nogā dā ts tur, kur saki.
Tagad pludmalē notiek animā cijas un vakara š ovi, kas ir ļ oti labi, pirms diviem gadiem tas tā nebija.
Ļ oti tī ri baseini, katru rī tu maina ū deni un iztī ra baseinus.
Kas patī kami iepriecina, viss viesnī cas personā ls nemainā s. Bija patī kami redzē t cilvē kus, kurus redzē jā m pirms pā ris gadiem.
No mī nusiem:
Ja vē lies normā li paē st galvenajā restorā nā , nā c agri! Pretē jā gadī jumā jū s stā vē sit rindā pē c ē diena / traukiem vai pat gaidī sit, kad galds bū s brī vs. Brokastī s nā cā m 07.50 labi, bet 08.30 atnā cā m sajū smas pilni. Tas pats ar vakariņ ā m, 19:00-30 viss kā rtī bā , pē c 20:00 š ausmas!
Pats kaitinoš ā kais ir paplā š u trū kums. Man kā divu bē rnu mammai pē c daudzā m rozē m nā cā s staigā t ar š ķ ī vjiem š urpu turpu un atkal stā vē t rindā s. Tā ds prieks. Kamē r es nesu bē rnus ē st sev, man vairs neko negribas. Trauki saplī suš i.
Mū s pā rsteidza arī mū su istabas apkopē ja (dzī vojā m 29 bungalo otrajā rindā ), katru dienu atstā ja 1$, bet netī rī ja, nomainī ja tikai gultu un viss. Izskatā s, ka viņ š ir ļ oti apbē dinā ts. Priekš pē dē jā tī rī š anas dienā viņ š vispā r neatstā ja ū deni, vā rdu sakot, pat nelika maisus atkritumu tvertnē s (minū ti viņ š mū s iztī rī ja 09.09 plkst. 15:00, un mū su izlikš ana bija 10.10 plkst. 12.00). Lai gan pateicī ba atstā ja.
Runā jot par a la carte, mē s pirmo reizi devā mies uz ķ ī nieš u restorā nu (izvairieties no tā ). Pasū tī ju maksas ruļ ļ us un saindē jos. Temperatū ru tur 38 dienas, vē ders sā p, nu p...s.
Stundu pirms mū su apmeklē juma š ajā restorā nā atnā ca mū su draugi, kuri pasū tī ja rullī š us ar visu ģ imeni un visi saslima, un viņ i slimoja divas dienas + temperatū ra 37.5.
Man ļ oti, ļ oti patika restorā ns Zitas (Centrā leiropas virtuve). Saldē jums wow.
Labs ē ģ iptieš u restorā ns, bet mē s tur vienkā rš i nevarē jā m ē st, viss ir ļ oti pikants. Bet prezentā cija ir tur, un pakalpojums ir lielisks. Vispā r, kam garš o pikanti – noteikti nā c š eit.
Iespaidi joprojā m palika labi, bet 3 reizes noteikti neieradī simies), izņ emot to, ka pē c 5 gadiem.
Un tas nav par viesnī cu, bet vienkā rš i gribas redzē t citas vietas.
Noteikti Longbī č a uzvar savas teritorijas, un mē s ieradā mies otro reizi, vienkā rš i tā pē c, ka viņ i neko tā du neatrada.
Вид из номера вторая линия Десерт мороженое в ресторане Zetas,дети были восторге Те самые суши из Китайского ресторана, которыми отравилась Наш номер в бунгало 29
аватар eugene2106821
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
(Uzmanī bu, spoileris: mē s nerunā jam par ī paš i tī ru jū ru - patiesī bā plastmasas atkritumi, neskatoties uz personā la pū lē m, ir diezgan plaš i pā rstā vē ti vietē jā jū ras faunā ). Te dibens ir visur – no sagrauztā m istabā m lī dz Wi-Fi, kas bez maksas pieejams tikai Aqua Lounge ē kā . … Tomēr ▾ (Uzmanī bu, spoileris: mē s nerunā jam par ī paš i tī ru jū ru - patiesī bā plastmasas atkritumi, neskatoties uz personā la pū lē m, ir diezgan plaš i pā rstā vē ti vietē jā jū ras faunā ). Te dibens ir visur – no sagrauztā m istabā m lī dz Wi-Fi, kas bez maksas pieejams tikai Aqua Lounge ē kā .
Ī sumā :
viesnī ca ir diezgan nogurusi;
telpu interjers ir ļ oti slikts;
ē dienkarte ir pieļ aujami vienmuļ a;
serviss - gandrī z neesoš s;
darbinieki (ne vienmē r vecumā ) - no labestī giem lī dz tiem, kas izjū t atturī gu riebumu pret viesiem (tomē r daž reiz diezgan pamatoti).
Attiecī bā uz personā lu ir arī atseviš ķ i gadī jumi, piemē ram, Anex Tura vietē jā pā rstā ve Isa - š im ir profesionā la izdegš ana un psihisku traucē jumu pazī mes. Administrā cijas vietā , lai saglabā tu lielgabala š ā viena reputā ciju, es š o zī li nelaistu pie viesnī cas teritorijas un tieš ā darba devē ja (Anex Tura) vietā pat aizsū tī tu augt. mango, nevis sazinā ties ar cilvē kiem.
"Atspē riens" pē c 2010. gadā aizsā ktā vispā rē jā nozares lejupslī des, ko saasinā ja 2015. gada terora akts un Covid krī ze, te joprojā m ir vā ji pamanā ma - liela teritorija, kas iepriekš š eit tika uzskatī ta par priekš rocī bu, tagad drī zā k kalpo. kā slogu, jo visas infrastruktū ras uzturē š anai atbilstoš ā stā voklī (nemaz nerunā jot par modernizā ciju, kas ir steidzami nepiecieš ama), acī mredzami nepietiek resursu.
Vē l viena absurda lieta ir akvaparks, kas š eit it kā eksistē , bet, spriež ot pē c noteikumiem, bē rni lī dz 130 cm gari tur nav ielaisti (tas ir tradicionā li ģ imenes kū rortā ).
Vispā r nepretenciozam tū ristam labas cenas gadī jumā diezgan piemē rota pludmales un baseina ripinā š anai saulē , visos citos gadī jumos - š o viesnī cu neieteiktu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tania08062012
Kur telpas ir labākas un ērtākas atrašanās vietas ziņā? Un kuras telpas ir labākas - bungalo vai galvenā ēka?
4 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в некотором удалении от Хургады, на берегу моря. Открыт в 2003 году, последний ремонт произведен в 2019 г. Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 14 км от аэропорта Хургады, в 22 км от центра города.
Pludmales apraksts Длина пляжа – 1200 м, ширина – 200 м. Пляж в 300 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

При отеле работает 4 первоклассных ресторана и 6 элегантных баров. В ресторане Al Dente можно попробовать блюда интернациональной кухни, а в ресторане La Casine с красивым видом на море подают блюда итальянской кухни. 5 открытых бассейнов (есть бассейн с подогревом), магазины, инвалидные кресла, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с подогревом в зимний период. Мини-клуб для детей с 4 лет, работает с 09:00 до 21:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), ныряние с маской и трубкой, дартс (бесплатно)
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 916 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Sahl Hashish Road, Хургада, Египет
Tālruņi: +20 65 346 15 00
Tīmekļa vietne: Long Beach Resort Hurghada
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.