Amatierim

Rakstīts: 5 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 26 marta — 2 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
7 dienas, divi pieauguš ie un bē rns (12 gadi).
1. NORĒ Ķ INĀ JUMS no otrā s reizes un tad ar problē mā m. Abas reizes numuriņ os tika iedota divguļ amā gulta, nepietiek vietas papildu gultai (saliekamā gulta). Un paziņ ā m uz diviem iedeva divistabu dzī vokli.
2. PĀ RTIKA man nā k par labu. No augļ iem melone un dateles. Pietiekami daudz desertu. Gaļ a ir daž ā da un pietika visiem. Ē dnī cā s jums jā izpilda uzdevums, meklē jot tī ru š ķ ī vi un veselu krū zi.

3. PLUDMA ir liela, sauļ oš anā s krē sli veci, kā arī matrač i uz tiem) bet var melot. Gā jā m tuvā k pontonam, jū rā ir daudz atkritumu (etiķ etes, vienreizē jie trauki) - cilvē ki ir cū kas, bet neviens no strā dniekiem netī rī ja. Pats pontons it kā ir labs, bet kā pnes ir tikai vienas.
4. BARS darbs) ne visi, bet pietiekami. Trī s no pieciem strā dā pludmalē . Alus man patika, pā rē jo nemē ģ inā ju. Viņ i biež i ielej pusglā zi (250 ml), vispā r bā rmeņ i š ajā viesnī cā ir atseviš ķ s skumjš stā sts. Lī dz 00.00. Strā dā tikai Aqua-bā rs, vietas nepietiek, visiem vietas nepietiek. Inetai vari pateikt nē , ņ em sims. Patika galvenais bā rs pludmalē! ! ! Gardas picas un hamburgeri un draudzī gi bā rmeņ i! )
5. ANIMĀ CIJA. Nemeklē ja. Divas reizes devos uz vakara dejā m (latī ņ u un starptautiskā s), man ar to pietika)))
6. CIPARI. Remonts tika veikts galvenā s ē kas istabā s, tajā s vai par papildu samaksu tiek izmitinā ti vietē jie un eiropieš i. Slā vi vai nu ē kā no kreisā s puses pie ieejas (pilnī ga miskaste), vai divstā vu mā jā s (+ skats uz jū ru). Telpas ir vecas (pievienota foto). Soapy-rylnoe izrā dī jā s, ka mums nav atļ auts, es nebiju sarū gtinā ts, tas nav sliktā kais š ajā viesnī cā .
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un tā neattaisnoja mū su cerī bas. Pilnī gi nepretenciozs. Personā la attieksme kopumā ir laba, tač u atš ķ irī ba ir redzama attiecī bā pret eiropieš iem un vietē jiem iedzī votā jiem.

Jū ra neiepriecinā ja, tā lu lī dz dziļ umam, dibens ne visur ir smilš ains, ir akmeņ i. Teritorija sakopta, labi padarī ta, viņ i cenš as. Ir apsildā ms baseins un tas darbojas, bet ap to ir 20 sauļ oš anā s krē sli un tie visi ir aizņ emti no 7.00 no rī ta. Katram savs) Vacation mā jaslapā vē rtē jums ir 8.4, mans viedoklis ir 6-6.5.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu