Jauka viesnīca, trūkst wifi

Rakstīts: 5 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 18 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi nolē mu atstā t atsauksmi par viesnī cu! Hurgadā otro reizi (Ē ģ iptē - 5). Katru reizi, kad atpū tā mies 5 *, mē s nolē mā m pirmo reizi doties uz 4 *. Un Ļ OTI patī kami pā rsteigts. Tagad kā rtī bā :
Š oreiz bijā m č etri – divi pieauguš ie un divi bē rni (3.6 un 2). Tā tad pā rē jā galvenais ir, lai bē rniem bū tu ē rti.
1. Ē dieni: ne tik daudzveidī gi kā.5*, bet pats elementā rā kais - viss ļ oti svaigs! ! ! Katru dienu bija Gaļ a (liellopu gaļ a), zivis (vai nu makrele vai pangasija), vista (daž reiz pildī ts tī tars, retā k pī le). Salā tu ir maz, un nevajag daudz - tur bija daudz dā rzeņ u, garš augu, vairā ku veidu salā tu, kā postu. Formē jiet salā tus pē c saviem ieskatiem. . . mē rces, balzamiko etiķ is, eļ ļ as, jogurti. . . Arī piedevas ir cienī gas. Izsalkuš i nebijā m un bē rni bija paē duš i, neskatoties uz to, ka bē rnu ē dienkartes nemaz nav. Bet virtuve ir iekā rtota tā , lai bē rni varē tu ē st no kopē jā galda - ir gan vā rī ti, gan tvaika ē dieni, ar garš vielā m nepā rspī lē , kas arī iepriecina. . . Vairā kas reizes bija ē dienu mielasts : kā du dienu notika salā tu parā de - bija kā di 30 daž ā di salā ti, no kuriem izvē lē ties , dā rzeņ u ē dieni. Kā dreiz bija saldumu svē tki. . . brokastis ir standarta Ē ģ iptes viesnī cā m: olu kultenis / olu kultenis, sieri, desa, dā rzeņ i, pankū kas, virtuļ i, grauzdiņ i. Ievā rī jumus, medu pasniedz vafeļ u krū zē s. Kafija ir briesmī ga. Bet vestibila bā rā no 10.00 lī dz 18.00 varē ja iedzert kā rtī gu kafiju. Vē l vienā no pludmales bā riem ir arī laba kafija no pulksten 10.00. Virtuļ i no rī ta un pē cpusdienā ir ļ oti garš ī gi (bē rni novē rtē ja), bet pankū kas ir pretī gas. . .

2. Teritorija: vienkā rš i milzī ga, zaļ a kopta. Puiš i katru dienu laista, tī ra, griež . Zā lā jos staigā putni, bē rniem patika vē rot gā rņ us. . . ir kur pastaigā ties, daudz staigā jā m vakaros ar ratiem.
Atseviš ķ i vē los izcelt rotaļ u laukuma labo atraš anā s vietu. Viens atrodas netā lu no bē rnu kluba, bet otrs atrodas tieš i pludmalē ! Tas ir pā rklā ts ar salmu nojumi, lai pat dienas karstumā bē rni neapdegtu un viņ iem tur bū tu ē rti. Un vecā kiem, ē rti sauļ oties pludmalē , vē rot bē rnus, kuri rotaļ u laukumā rotaļ ā jas tuvumā...Pē c saulrieta rotaļ u laukums tiek apgaismots ar laternā m, tā pē c vakara pastaigas un rotaļ as rotaļ u laukumā sagā dā ja bē rniem prieku!
3. Animā cija: Neatkā rtoš os pē c iepriekš ē jiem tū ristiem, kuri atstā ja atsauksmes - pilnī bā piekrī tu viņ iem! Animā cija augstā lī menī! ! ! Viņ i nekļ ū st nekaunī gi, nemierinā s, bet taktiski aicina, visu izstā sta sī ki. Bē rnu diskotē ka vakaros - super! Mazais jautri dejo!
4. Skaitļ i: ir nelieli skrā pē jumi, nolietojuma pazī mes. Bet kopumā pieklā jī gas istabiņ as (dzī voja galvenajā ē kā pirmajā stā vā ). Tī rī š ana 5+. Grī das ir mazgā tas - tas ir fakts. Dvieļ i un kosmē tika mainī ti katru dienu, ū dens un kafija/tē ja/cukurs/krē jums - arī . Netrū ka. Ja kaut kas ir salū zis - jā maina 10 minū š u laikā . Gludeklis un gludinā mais dē lis katrā istabā . Elektroniskais pulkstenis ar modinā tā ju un radio - arī . Fē ns - pē c pieprasī juma. Attieksme pret viesiem ļ oti izpalī dzī ga! (Mē s nemaksā jā m par istabu, mums viss patika uzreiz). Pē c pieprasī juma bē rnam tika pievienota ē rta un vesela gulta. Istaba ir tik plaš a, ka varē tu ievietot vē l divas tā das paš as. Palagi un dvieļ i ir balti, bez caurumiem!

5. Pludmale: vienkā rš i milzī ga. Smiltis ir ļ oti sablī vē tas, atspoles var braukt un braukt. Jums nav nepiecieš ami ī paš i apavi. Gultas jau ir noguruš as. Vā jš un nepiecieš ama nomaiņ a. Bet ir izvē le, un jū s varat atrast veselus un vairā k vai mazā k pieklā jī gus. Matrač i ir ē rti. Sauļ oties ir diezgan ē rti. Jū ra ir lieliska bē rniem, sekla, lī dz ceļ iem. Ī paš i bē guma laikā . Bet š is fakts mani personī gi apbē dinā ja. Man patī k peldē t, un iespē ja doties pusi dienas lī dz molam vai 20 minū tes 150 metru dziļ umā mani neiepriecinā ja. Tur ir ī sta lagū na, kur tā ir pietiekami dziļ a un var peldē ties. . . bet ū dens tur ir auksts, salī dzinot ar jū ru ziemā . Jā , un bē rniem patī k peldē ties kopā ar vecā kiem rokā s un dziļ umā ! Un mums bija jā rā po uz ceļ iem, lai peldē tu ar bē rniem...jū s sakā t - tur ir baseins...bet mē s tad nonā cā m pie jū ras ! ! ! Un jū ras dē ļ tik tī ri un skaisti. Un vē l viens mī nuss - trauki pie bā ra - plastmasas krū zes. No higiē nas viedokļ a, jā . Bet vē jš no nevē rī giem viesiem to visu ielido jū rā! ! ! Apakš daļ a ir nokaisī ta ar plastmasu un maisiņ iem. Ne pā rā k jauki. . .
6. Wi-Fi: tikai Aqua bā rā . Ir zī me ar paroli. Mē s devā mies uz Senzo-mall (Uber - 2 USD) un nopirkā m 20 GB tā lruņ a karti. Mums pietika 10 dienā m!
7. Ū dens parks: lieli skaisti slidkalniņ i, ne ļ oti lieli, bet arī ne ļ oti mazi! Bē rnu izklaide, bet ne ziemā . Peldbaseins nav apsildā ms.
Rezumē jot: mū su atvaļ inā jums bija izdevies! Par mū su samaksā tu naudu ir vairā k plusu nekā mī nusu! ! ! Š ī nav VIP viesnī ca, bet laba 4 *. Personā la attieksme padara viesnī cu viesmī lī gu.
Kā budž eta, bet kvalitatī va uzturē š anā s - iesaku! Atgrieztos š eit vē lreiz - protams jā! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu