Long Beach Resort Hurghada: mājīga viesnīca ar lielu teritoriju, ļoti starptautiska

Rakstīts: 11 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 19 decembris 2020 — 10 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Tiklī dz atgriezos no Longbī č as, tur satiku Jauno gadu un abus Ziemassvē tkus. Iesaki! Par diezgan nelielu cenrā di jū s gaida skaista viesnī ca ar lielu zaļ o zonu, lielisku servisu, labu infrastruktū ru, kā rtī gu pā rtiku un interesantu atpū tu. Labas telpas nav jaunas, bet ar pienā cī gu remontu. Daudzi baseini ar daž ā du temperatū ru un dziļ umu. Akvaparks. Diennakts trenaž ieru zā le ar pilnu trenaž ieru komplektu, stieņ iem un hanteles un vē l viena, mazā ka, brī vdabas pludmalē . Personā la darbs, siltā attieksme pret viesiem atstā j labu iespaidu. Vietē jie pavā ri ir lieliski! Animā cija - tikai uguns! Lieliski apstā kļ i sportoš anai visas dienas garumā . Labvakar š ovi.

Vienī gais viesnī cas "bet" ir nedaudz specifiska pludmale. Tas ir ļ oti liels, garš un plaš s, ar vairā kā m mā kslī gā m lagū nā m.

Bet, lai peldē tu dziļ umā nevis lagū nā , bet jū rā , ir vai nu jā iet krietns attā lums pa seklumu, vai arī jā iet lī dz molam pludmales malā . No mola ir izeja uz plaš u akvatoriju ar vieglu smilš ainu dibenu, ko ieskauj koraļ ļ u lauku pusloks. Zem paš a mola koraļ ļ i ir bā li, zivju maz, bet tā lā k no tā pievienojas krā sa un interesantas zivis. Ir pat bruņ urupucis. Peldē ties tur ir ļ oti patī kami, bet… lai nokļ ū tu piestā tnē , ir jā paiet mazliet, no centrā lā baseina apmē ram 10 minū tes. Daž iem var š ķ ist, ka tas ir tā lu. Kā dam patī k, kā jau lī cī , iziet no mā jas, noskriet 10 metrus pa smiltī m un ienirt jū rā . Š eit nav runa par Longbī č u. Pā rē jā viesnī ca ir visaugstā kajā lī menī.

Vairā k:

1. Uz Ē ģ ipti

Tagad, lai iebrauktu Ē ģ iptē , jums ir jā nodroš ina koronavī rusa tests, kas veikts ne agrā k kā.72 stundas pirms robež as ar Ē ģ ipti š ķ ē rsoš anas. Ar Anex Tour un Coral š ā dus testus veic MedLab laboratorijas. Par brī vu.
Rindu nav (vismaz Otradnojas medicī nas pilsē tas nodaļ ā ). Saites uz dienas laikā nokā rtotā testa rezultā tiem vakarā tiek nosū tī tas uz SMS un e-pastu, nā kamajā dienā var paņ emt sertifikā tu oriģ inā lā.
Hurgadas lidostā tiek pā rbaudī ts sertifikā ts. Zinā ms, ka agrā k bijuš i precedenti ar viltotiem sertifikā tiem un nosū tī š anu uz otru pā rbaudi lidostā , neskatoties uz sertifikā ta klā tbū tni. Lidostā sertifikā tā esoš ais svī trkods tiek skenē ts, lai uzreiz apstiprinā tu tā autentiskumu.
Ja nav sertifikā ta no Ukrainas, pā rbaudi var veikt lidostā . Tas maksā.30 USD. Nā kamajā dienā viesnī ca saņ ems informā ciju par pā rbaudes rezultā tiem. Pē c pozitī va rezultā ta tū rists gaida izolā ciju viesnī cā . Par to, kā tas izskatā s Longbī č ā - nedaudz tā lā k.
Vē l viens patī kams pā rsteigums. Vī zas uz Ē ģ ipti ir bez maksas gan Š armelš eihas lidostā , gan Hurgadā.
Lī dz 30 dienā m, tad policijas iecirknī var pagarinā t vē l uz mē nesi, arī bez maksas.
Pabalsts ir spē kā lī dz 30. aprī lim.

2. Kaut kas par koronavī rusu Ē ģ iptē


Ē ģ ipte koronavī rusa gadī jumu maksimumu piedzī voja vasarā , kad saslimuš o skaits sasniedza 60 tū kstoš us. Rudenī slimī ba tika samazinā ta lī dz minimumam, tagad atkal sā kusies izaugsme, tač u mazā k nekā vasarā un galvenokā rt megapilsē tā s. Hurgadā (kā arī Š armā ) maskas nē sā maz cilvē ku, izņ emot oficiā lajā s iestā dē s un daž os lielos iepirkš anā s centros.
Ja tū ristam koronavī rusa tests ir pozitī vs, viņ š tiek ieslē gts viesnī cas istabā un tiek turē ts lī dz negatī vam. Pā rbaude notiek katru nedē ļ u. Uz tū rista rē ķ ina. Tā pat tū ristam bū s jā pē rk biļ ete atgrieš anā s reisam, ja viņ š nokavē s savu. Bet nakš ņ oš ana viesnī cā un ē dinā š ana ir uz valsts rē ķ ina.
Long Beach Resort Hurghada jautā jumam piegā ja diezgan humā ni.
Tiem, kuri saņ ē ma pozitī vu testu, viņ i pieš ķ ī ra atseviš ķ as kotedž as viesnī cas tā lā kajā pusē . Citas tuvumā esoš ā s kotedž as ir tukš as.
Pie kotedž ā m (tā m ir 4 vai 6 istabas) ir peldbaseins, kā arī atseviš ķ i lietussargi un sauļ oš anā s krē sli vienas lagū nas tā lā kajā krastā , kur tiem neviens netuvosies, viesiem ar koronavī rusu. Lai viņ i varē tu peldē ties jū rā . Viņ iem ir arī iespē ja papildus parastajiem ē dieniem no galvenā restorā na pasū tī t ē dienu no a la carte restorā niem. Nav slikti?
Manas uzturē š anā s laikā karantī nā bija tikai viens tū rists, kurš izbaudī ja privā to baseinu (ne mazo) un privā to pludmali. Protams, viņ am tika liegta komunikā cija ar citiem viesiem un izklaides no animā cijas komandas, un tas ir viens no viesnī cas treknajiem "plusiem". Tā pē c labā k neslimot.
Tikmē r Long Beach Resort Hurghada visi darbinieki valkā maskas, izņ emot mā ksliniekus un animatorus.

Katru dienu speciā ls strā dnieks ar smidzinā tā ju ar ī paš u risinā jumu apstrā dā visus sauļ oš anā s krē slus pludmalē un pie baseiniem, galdus un krē slus bā ros un restorā nos.
Katru dienu ē kā s tiek dezinficē tas arī grī das.

3. Par viesnī cu

Long Beach Resort Hurgada nav jauns kū rorts. Tas tika uzcelts gandrī z pirms 20 gadiem kā liels lauku piecu zvaigž ņ u komplekss. Komplekss sastā v no divā m ē kā m - galvenā s un ģ imenes, un lielas kotedž u pilsē tiņ as ar divstā vu mā jā m (no 4 lī dz 7 istabā m katrā kotedž ā , pā rsvarā divstā vu, bet ir arī trī sstā vu). Kopā.101 atseviš ķ a kotedž a, kas savienotas 6-7 kotedž u grupā s ar atseviš ķ ā m blakus zonā m. Viesnī cas teritorija ap ē kā m un kotedž ā m ir ļ oti zaļ a un kopta.
Ilgu laiku viesnī ca bija daļ a no Hilton ķ ē des. Paš laik viesnī ca pieder Ē ģ iptes valdī bai.
Tač u pē c pastā vī go viesu iespaidiem, kuri ierodas Longbī č ā jau daudzus gadus, un es esmu sastapis diezgan daudzus no viņ iem, lī dz ar izieš anu no starptautiskā tī kla viesnī ca ir mainī jusies uz labo pusi, jo ī paš i ē diens, neskatoties uz to, ka atpū tas izmaksas tajā ir ievē rojami samazinā juš ā s.

Protams, pie tā ir "vainī ga" vispā rē jā Ē ģ iptes tū risma nozares krī ze. Ne no labas dzī ves, viesnī cas pazeminā s cenas. Tač u jā atzī mē , ka, neskatoties uz grū tī bā m, Longbī č a visu infrastruktū ru uztur labā stā voklī , ko nevar teikt par lielā ko daļ u Ē ģ iptes viesnī cu. Varbū t tā pē c pat nesezonā Longbī č ā ir daudz vairā k viesu nekā citā s viesnī cā s, nemaz nerunā jot par to, ka daudzas viesnī cas vienkā rš i ir slē gtas. Tajā paš ā laikā "Long Beach" varē ja veikt galvenā s ē kas renovā ciju, savukā rt ģ imenes ē kas un kotedž u atjaunoš ana pamazā m turpinā s.

4. Atraš anā s vieta

Viesnī ca atrodas ā rpus pilsē tas, 15 minū š u brauciena attā lumā no lidostas.
Ar mikroautobusu uz Sheraton - apmē ram pusstunda, varbū t nedaudz ilgā k (ņ emot vē rā pastā vī gā s pieturas), sagatavojiet 5 mā rciņ as. No vienas puses, Longbī č ai piekļ aujas arī Coral Beach kotedž as tipa viesnī ca, aiz tā s jau sā kas Sal Hasheesh, tostarp Oberoi viesnī cas un slavenā citadele (lielā kā daļ a naktsdzī ves cienī tā ju ir pazī stama ar naktsklubu Golden Buddha) ). Tā lā k pa ceļ u ir kontrolpunkts Sal Hasheesh, caur kuru nepiederoš ie netiek ielaisti.
Otrā pusē viesnī cai ir tukš a teritorija (vieta topoš ajai viesnī cai), un tā lā k, tuvā k Hurgadai - Jasmī ns, Titā niks, vairā ki Jazz, Mamluk Palace, Mirage Bay, Big Five viesnī cu komplekss "un tā lā k viesnī cu skaits lī dz slavenajam tirdzniecī bas kompleksam Senzo Mall.

5. Teritorija

Milzī gs. Asprā tī gi, bet lielā kā daļ a tū ristu to pat neapiet. Pē c nedē ļ as tas nav ī sts.
Galvenā dzī ve kū sā starp galvenā korpusa spā rniem, kur atrodas galvenie baseini, un pludmales pieskares posmā.
Vakarā cilvē ki pā rceļ as uz "Aqua Lounge", kur ir mini disko un vakara š ovi, wi-fi un vakara alkohola deva.
Tikmē r teritorijā ir ļ oti labi stū rī š i, piemē ram, vesels dā rzs visu izmē ru kaktusu. Visa viesnī cas teritorija ir sakopta, arī tajā s vietā s, kur viesi netiek izmitinā ti.
6. Istabas

Viesnī cas numuri ir diezgan plaš i, ir divistabu apartamenti ar diviem balkoniem vai terasē m. Visi galvenā s ē kas numuri ir vē rsti uz jū ru. Vismaz tas ir redzams no treš ā stā va. No otrā s un pirmā s - diez vai, bet no balkoniem un terasē m paveras skats uz dā rzu vai baseiniem, arī blī vi klā tas palmas un krū mi.
Numuros ir viss nepiecieš amais, pat gludekļ i un modinā tā ji. Seifs, ledusskapis, tē jkanna, plazmas televizori ar lieliem ekrā niem. Gaisa kondicionieri ir trokš ņ aini. Fē ns tiek nodroš inā ts pē c pieprasī juma.
Lī dzi dos arī peldmē teli (pirmo reizi redzu ē ģ iptieš u "č etriniekus", kur ciemiņ iem iedod halā tus).
Gardi pagatavots, bez liekā m austrumnieciskā m garš vielā m, pilnī bā uz parasta eiropieš a vē dera. Katru vakaru uz grila tiek pagatavota vista vai gaļ a. Ir salā ti, bet pā rsvarā tikai dā rzeņ i. Tie izdalā s pa porcijā m, bet jebkurā daudzumā neviens uz tevi neskatī sies kā uz vilku pē c papildu vistas karbonā des vai karotes gulaš a. No rī tiem viņ us pabaro ar standarta ē ģ iptieš u desiņ ā m, sieriem, dā rzeņ iem, omletē m utt. Brokastu akcents ir garš ī gi virtuļ i. Medu un ievā rī jumus pankū kā m dod vafeļ u krū zē s.
Restorā na interjers nav iespaidī gs ar greznī bu, bet tas ir diezgan normā li. Tie, kas vē las, var ē st restorā na ā ra terasē , tač u jā uzmanā s, lai ē dieni uz galdiem neatstā tu bez uzraudzī bas - vai vietē jā s vā rnas gaida droš os?
A la carte ē dienkartes viesnī cā piedā vā trī s restorā nus.
Mazā viesu skaita dē ļ viņ i nestrā dā vienmē r, bet ar pā rtraukumiem. Bet pastā vī gi ir pieejams vismaz viens no a la carte. Grieķ ijas, Itā lijas un starptautiskā s.

Ē dieni atš ķ iras no galvenā restorā na ē dieniem, ī paš i itā ļ u valodā . Interesanti, ka a la carte restorā nu apmeklē jumam nav ierobež ojumu – vismaz pusdienojiet tur katru dienu.
Vē l viens no galvenajiem restorā niem ir slē gts nelielā viesu skaita dē ļ . Papildus galvenajam restorā nam varat pusdienot uzkodu bā rā pludmalē.

8. Stieņ i

Viesnī cā viņ u ir daudz, bet ne visi tagad strā dā . Divi bā ri - pludmalē (galvenais pludmales bā rs ir slē gts), viens - pie galvenajiem baseiniem, pierē - "Vī nes" bā rs un "ballī š u" bā rs Aqua Lounge, kur notiek vakara š ovi.
Ielejiet standarta vietē jos dzē rienus. Viņ i nenož ē lo – cik prasi, tik lej. Uz vietas - stiklā , lī dzņ emš anai - plastmasā . Tā pat bā ros ir laba kafija un angļ u skaita dē ļ pieprasī ta ir tē ja.

9. Sports
Hilton viesnī cu standarta iezī me ir diennakts trenaž ieru zā le, kas tiek atvē rta ar karti no numura durvī m.
Trenaž ieru zā le ir aprī kota ar amerikā ņ u fitnesa aprī kojumu, ir stangas, hanteles, tī ri dvieļ i un ū dens dzesē tā js. Laikā , kad lielā kajā daļ ā viesnī cu ir slē gtas sporta zā les, tas ir labs risinā jums. Turklā t jau decembrī viņ i pludmalē brī vā dabā aprī koja mini š ū puļ krē slu ar trenaž ieriem un hantelē m.
Sporta atpū tas centrs pludmalē ir labi aprī kots paviljons ar mā kslī go zā li, kur animatori vada jogas, stiepš anā s, deju uc nodarbī bas, loka š auš anu vai š autriņ u meš anu. Pludmalē ir sē rfoš anas stacija (skatī t zemā k).
Skrieš anas cienī tā jiem - kilometri taku kotedž u pilsē tiņ ā.

10. Animā cija


Viesnī cas animatori ir pelnī juš i ī paš us pateicī bas vā rdus. Viņ i ir lieliski!
Neuzkrī toš s, bet vienmē r blakus. Viņ i ir ī sti profesionā ļ i savā jomā un tajā paš ā laikā dzī vespriecī gi un neatlaidī gi cilvē ki, vienkā rš i un ī sti.
Ar viņ iem ir ļ oti patī kami komunicē t. Tev patiks arī joga, vē lē sies iemā cī ties dejot un varbū t pat iemī lē ties kā dā no burvī gajā m animā cijas komandas meitenē m.
Gandrī z vienmē r aizņ emta un nopietna, bet ar dē moniem acī s, ko viņ a slē pj aiz dū makainā s saulesbriļ ļ u glā zes. Gara, slaida, elastī ga, vienkā rš i neticama - tā ir Kristī na.
Zoja staigā ar lapsas maigo gaitu, sarunā s viņ a ir ā rkā rtī gi lē nprā tī ga, turklā t viņ a nemitī gi eksperimentē jogas nodarbī bā s un, esiet droš i, neviena nodarbī ba ar viņ u nebū s lī dzī ga citai. Viņ as blondā zirgaste tik jautri dejo uz deju grī das.
Dž ū lija, viņ a ir atklā ta un tieš a, kā kaķ ene, un bē rni pie viņ as velk, tā pē c viņ ai biež i nā kas strā dā t minidiskotē kā vai apgleznot bē rnu sejas ar sejas apgleznoš anu.
Viņ a ir laba dejotā ja, pasniedz arī jogas un stiepš anā s nodarbī bas. Viņ ai ir arī ļ oti smieklī gi smiekli.
Komandā ir arī pastā vī gais vakara š ovu vadī tā js, galvenais animators Bodeš s un zumbas meistars Hima (es mī lu savu suni! ). Par labā m dziesmā m jā pateicas dī dž ejam (manuprā t, Semam). Ē ģ iptes meitene arī strā dā ar bē rniem (nezinu viņ as vā rdu).

Animatori pavada visas aktivitā tes pludmalē , viņ i rī ko vakara š ovus. Viņ i ved tos, kas vē las, uz naktsklubiem (parasti tas ir "Zelta Buda" "Albatrosa citadelē "). Un animatori rada unikā lu brī vdienu atmosfē ru, kas Longbī č ā nekad nebeidzas.

11. Atpū ta

Ko darī t viesnī cā bez sporta, sauļ oš anā s un peldē š anas? Vakara izrā des bē rniem un pieauguš ajiem ir obligā ti jā dara. Ja nestaigā jat pa tā m, uzskatiet, ka esat zaudē jis daļ u atpū tas. Interesanti deju kolektī vi ir diezgan profesionā li. Pusprofesionā las, bet iedvesmotas dejas no animatoriem.
Amatieriski, bet aizdedzinoš i un jautri konkursi.
Turklā t viesnī cā ir "Š ausmu nams". Tieš i pie ieejas.
Es nezinu, kas ir iekš ā , man nebija laika iet iekš ā . Bē rniem ir vairā ki rotaļ u laukumi ar soliņ iem pieauguš o pavadī š anai. Tiem, kas dod priekš roku TV vakaros, viesnī cu ķ ē dē ir laba TV kanā lu izvē le, tostarp vairā ki Ukrainas un lielā kie starptautiskie kanā li (palaikam skatī jos CNN un BBC).
Daž i viesi sarī koja vakara pulcē š anos pludmalē , bā ros vai kotedž u terasē s. Katram ir savas idejas atpū tai.

12. Viesi

Pā rsteidzoš i, ka viesnī cas viesu sastā vs ir pā rsteidzoš i internacionā ls. Ja lielā kā daļ a viesnī cu Ē ģ iptē tagad ir ukraiņ i - lielā kajā daļ ā Log Beach ir daudz angļ u, poļ u, vā cieš u, franč u, rumā ņ u, č ehu, serbu.
Ņ emot vē rā , ka lielais vairums viesu brī vi pā rvalda angļ u valodu, visi savā starpā sazinā s.
Iespē jams, tas ir saistī ts ar mazo viesu skaitu (viesnī ca ir knapi 10% noslogota, sezonas laikā tajā var izmitinā t vairā k nekā.3000 tū ristu vienlaikus), bet Ziemassvē tku brī vdienā s bija ļ oti patī kami sazinā ties ar gandrī z visiem.

13. Pludmale


Milzī gs. Ļ oti plaš s. Pā rsvarā mā ls ar retā m smiltī m tuvā k ū denim. Pludmalē "sē ņ u" pā rpilnī ba, sauļ oš anā s krē sli ar ž ogiem no vē ja. (Matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem ir diezgan labā stā voklī ). Arī pludmalē ir neskaitā mi sporta laukumi (tas jau minē ts), bā ri, rotaļ u laukums, vairā ki š ū puļ tī kli (pā rsvarā bildē jas, bet neguļ ).

14. Jū ra

Savā di, bet jū ra decembrī -janvā rī š ajā apgabalā ir diezgan silta.
Salu komplekss, kuru vada Giftuns un koraļ ļ u rifi, veido milzī gu kvazilagū nu jū rā netā lu no Hurgadas dienvidu puses, kas stiepjas no viesnī cas Sheraton (brī niš ķ ā viesnī ca, no kuras sā kā s kū rorta celtniecī ba) un lī dz pat Sal. Haš iš s.
Longbī č a arī ietilpst š ajā zonā ar savu mikroklimatu. Jū ra š eit ir silta jebkurā gadalaikā.
Kā jau rakstī ju, viesnī cā jū ras ū denī var peldē ties vai nu lagū nā s, vai no krasta, vai no mola.
Log Beach ir divas lagū nas, viena ir salī dzinoš i neliela (60-70 metru diametrā ), otra ir daudz lielā ka. Nav zinā ms, kā pē c, bet lagū nā s ū dens vienmē r ir aukstā ks nekā jū rā , turklā t jū tami. Ieeja ū denī lagū nā s ir slī pa, smilš aina, brī ž iem ir oļ i, nav koraļ ļ u, kā arī zemū dens dzī vnieki. Jā , daž as mazas zivtiņ as.
Daudzviet iespē jama iebraukš ana no krasta uz atklā tu jū ru. Bet, lai sasniegtu vismaz pusotra metra dziļ umu, jums bū s jā dodas prom un jā aiziet.
Tā pē c vislabā kā iespē ja peldē ties jū rā ir piestā tne.
Piestā tne atrodas tā lā kajā pludmales stū rī , lī dz tai bū s nedaudz jā pastaigā jas. Stacionā ra ē ka ar lielā m platī bā m. Nolaiš anā s ū denī ir aprī kota ar ē rtā m metā la kā pnē m ar margā m.

Var, protams, ielekt ū denī – smilš ains dibens, dziļ ums zem mola sasniedz 2-3 metrus. Bet mols ir diezgan augsts, tā pē c labā k lē kt kā karavī ram.

15. Rifs

Viesnī cai ir savs rifs, kas kā pusmē ness stiepjas no mola jū rā . Sā kumā tas izskatā s atklā ti nabadzī gi, bet jo tā lā k no mola, jo interesantā k. Ir atrastas gandrī z visas zinā mā s zivis. Ir daudz visu izmē ru krabju. Vietē jā rifa "izceltā vieta" ir bruņ urupucis, tas nā k no rī ta. Viņ i stā sta, ka kā du dienu vakarā netā lu no krasta zem paš a mola noķ ē ruš i “jū ras velnu” (mantu), pat tad, kad cilvē ki vē l atradā s ū denī . Man ir grū ti noticē t, bet liecinieki ir uzticami, tā pē c...viņ š nav tik nabags, tas rifs...

16. Baseini
Viesnī cā ir 8 peldbaseini. Visos baseinos ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir pat vietas, kur varat doties pensijā . Trī s galvenie baseini pie galvenā s ē kas ir savstarpē ji savienoti ar sava veida "upē m", kurā s var arī peldē ties. Š ā das upes ir piecas.
Tagad viens no baseiniem ir silts, viens vē ss, treš ais ir vistuvā k pludmalei, ir vidē ja temperatū ra.
Vē l viens liels baseins atrodas starp galveno un ģ imenes ē ku. Kamē r tas nedarbojas, lai gan ir lieliskā stā voklī . Viesu ir maz, tā pē c tas bija iež ogots ar sauļ oš anā s krē sliem. Parasti to apsilda arī ziemā.
Aiz ģ imenes ē kas atrodas arī akvaparka peldbaseins. Viņ š ir auksts. Kopumā akvaparks atrodas tā lu no pludmales. Tajā ir astoņ i ū dens slidkalniņ i. Vienreiz pamē ģ inā t ir labi. Tomē r pie akvaparka parasti ir tukš s, un daž reiz nav neviena. Bet, kad parā dā s vismaz viens tū rists, tiek ieslē gts ū dens.

"Klusais" baseins atrodas netā lu no "Aqua Lounge".
Es nezinu apmā cī bas cenu, bet es pastā vī gi skatī jos trenerus ar studentiem. Droš i vien saprā tī gas cenas.
Vismaz puiš i no stacijas saka, ka tā ir uz pusi lē tā ka nekā Makadi lī č a un Soma lī č a stacijā s.
Vieta Longbī č as viesnī cā ir diezgan patī kama. Koraļ ļ u š elfs (vai rifu segums, kā daž i to sauc) zem krasta sasniedz 100 metrus platu. Dziļ ums - no pusmetra lī dz pusotram metram. Vietas platumu ierobež o Longbī č as viesnī cu un blakus esoš ā s Jasmī nas robež u ā rē jā s kontū ras. Un tas ir pieklā jī gs puskilometrs. Tā tad uz vietas nemitī gi plī vo no vairā kiem lī dz desmit pū ķ i un vairā kas buras slī d uz priekš u un atpakaļ.

18. Iepirkš anā s

Paš ā viesnī cā ir veikali, tie ir nedaudz dā rgā ki par "ielas" un piedā vā pilnu tū risma preč u klā stu. Iepirkš anā s pasā ž a ā rpus viesnī cas paš laik ir slē gta. Ja no viesnī cas ejat uz Hurgadu 15-20 minū tes, jū s varat sasniegt daudzus jebkura kalibra veikalus.
Brī niš ķ ī ga izrā de, kas tika prezentē ta viesnī cas viesiem gada pirmajā dienā tieš i pludmalē ! Ī paš s paldies viesnī cā strā dā još ajiem dejotā jiem.
Viesnī cas direktors, kurš ik pa laikam neatsakā s doties "pie cilvē kiem", lai uzzinā tu viesu viedokli par pā rē jo. Un tas ir arī par Longbī č as viesnī cu.


Un jā , kad bū sit viesnī cā , pastā stiet Kristī nai, ka viņ as boccia partneris drī z atgriezī sies. Mana politika nav divreiz doties uz vienu un to paš u viesnī cu. Ē ģ iptē esmu bijis divus desmitus reiž u, bet katru reizi jaunā vietā . Tomē r š oreiz esmu gatavs izdarī t izņ ē mumu. Varbū t martā un varbū t jau februā rī . Tomē r ne tas, ka es bū tu iemī lē jies.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu