Izcila viesnīca!

Rakstīts: 16 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Es gribu uzrakstī t detalizē tu apskatu tieš i pandē mijas kontekstā , viņ i paš i meklē ja, bet tajā laikā jaunu bija maz. Lidostā ieradā mies 7:30 no rī ta, izgā jā m visas procedū ras un devā mies jau satikti ar gidiem, lī dz viesnī cai pagā ja burtiski lī dz 20 minū tē m. Apmē ram 9:00-9:30 no rī ta bijā m jau viesnī cā . Visi koferi tiek atstā ti pie ieejas viesnī cā un apstrā dā ti ar kaut kā du aģ entu, zā lē tos neienes. Viesnī cā var ieiet maskā s, tad tā s nav jā valkā (tikai reģ istrē joties un ejot uz tirdzniecī bas centru pē c mango). Uzreiz reģ istratū rā paņ ē ma dokumentus izlī gumam, un mums teica, ka jā iet brokastī s (neskatoties uz to, ka š ajā dienā mums nav brokastis).
Mums komplektā bija Standarta istaba, bet par 20 $ tas pā rvē rtā s par 2-istabu luksusa numuru ar skatu uz jū ru un baseinu (tur bija divi pieauguš ie un bē rns 2 gadus vecs). Istabai bija 2 milzī gi balkoni (uz viena galda un 2 krē sli, uz otrā.2 sauļ oš anā s krē sli), ledusskapis, plazmas TV, seifs, tē jkanna, mē beles, protams, nav jaunas, bet mums tā bija nav tik svarī gi. Ejiet lī dz pludmalei ne vairā k kā.3-5 minū tes. Pludmale milzī ga un pustukš a, jū ra vienkā rš i skaista. Katru vakaru pludmalē s sauļ oš anā s krē slus arī apstrā dā ja ar kaut kā du smidzinā tā ju, no rī ta pludmali attī rī ja no gruveš iem - viss tī rs, sauļ oš anā s krē sli nav jauni, bet neviens nav salauzts vai nogalinā ts. Ja dodaties ar bē rnu, pludmale ir tikai bumba - smilš aina pludmale un nevis asa ieieš ana jū ras dzī lē s.
Teritorijā ir 5 vai 6 baseini, visiem pietiek un viens otram uz galvas nesē ž (no kuriem 2 ir bē rniem). Redzē jā m, kā viņ i ņ ē ma paraugus ū dens kvalitā tei baseinā , katru dienu tī ra baseinus ar speciā lu aprī kojumu. Kā arī vienreiz bē rnistabā tika novadī ts ū dens un bija arī pilnī ga dezinfekcija - neviens tajā nepeldē jā s. Teritorijā ir akvaparks, precī zā k 4-5 slidkalniņ i, maiņ ai pietika pā ris reizes izkustē ties. Restorā nos tajā laikā , kad atpū tā mies, bija 3 A la carte restorā ni un 2 parastie ar bufeti - tie bija visur, bet neteikš u, ka A la carte ļ oti atš ķ ī rā s no ierastā s. Bufetes restorā nos - strā dnieki tev visu izlej - tu tikai parā di, kas un cik.

Pē c uztura:
- brokastis: standarta kā viesnī cā s, vā rī tas olas, olu kultenis, gaļ as un siera izcirtņ i, dā rzeņ i, pankū kas, augļ i, tē ja, kafija utt.
- pusdienas un vakariņ as: vienmē r bija 2-4 gaļ as veidi, atseviš ķ a grila ē dienkarte, ne daudz, bet kaut kas no jū ras, svaigi dā rzeņ i un augļ i, pī rā gi, graudaugi, kartupeļ i utt.
Patiesī bā jū s neaizbrauksit izsalcis. Vienī gais, ko nevajadzē tu dzert, ir sulas veids-Yuppi)))) Ir bā ri - vietē jais alkohols, viss ir standarta. Personā ls lielisks, visi cenš as un lieliski dara savu darbu, nekā du problē mu nebija. Wi-fi ir bezmaksas tikai vienuviet, bet nenā cā m pē c interneta, pietika, ka reizi dienā uz pusstundu piezvanī jā m vai uzrakstī jā m mā jā s. Animā cija - ir pludmalē , pie baseina, vakarā ir bē rnu diskotē ka un vē lā k pieauguš o diskotē ka, mē s dzī vojā m lī dz bē rnu diskotē kai))

Ekskursijas – standarta piedā vā jumā gids, kā arī vietē jie pludmalē . Izanalizē jot ekskursijas un cenas, izrā dī jā s, ka gidam ir mazā ka programma un tas ir dā rgā ks par USD 10-15 vienai personai. Izbraucā m ekskursijā uz Sahā ru pludmalē par 30$ vienai personai, nenož ē lojā m ne mirkli - programma bija bumba: kvadracikls, bagijs, dž ipu braukš ana 25 km tuksnesī , un tad izjā des ar kamieļ iem, beduī nus cienā ja ar tē ju. Vā rdu sakot, bija interesanti gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Pat viesnī cā pā rsvarā bija ukraiņ i, serbi, maķ edonieš i un vietē jie ē ģ iptieš i. Tā kā tū ristu ir ļ oti maz, mums stā stī ja, ka vietē jiem taisī juš i labas atlaides un visā s viesnī cā s tā du esot daudz. Izrakstī jā mies 5 no rī ta, visiem iedevā m lī dzi sausā s devas, bet tas jā piesaka iepriekš vakarā .
Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti ar ekskursiju un atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu