Viesnīca "Lilu Land" Hurgadā - sliktākā 4 *

Rakstīts: 7 marta 2013
Ceļošanas laiks: 24 februāris — 7 marta 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Lilu Land Hotel Hurgadā ir sliktā kā.4* viesnī ca ar ļ oti, ļ oti sliktu servisu. Tā nav pirmā reize, kad esam Ē ģ iptē . Mē s nolē mā m doties uz š o viesnī cu ar draugiem un bē rniem, apskatot skaistas fotogrā fijas daž ā dā s vietnē s un katalogos. Nolē mis, ka 4 * viesnī cas un viss iekļ auts sistē ma ir garantija ja ne laba, tad vismaz normā la apkalpoš ana. Diemž ē l viņ i kļ ū dī jā s! Apkalpoš anas sistē ma atpū tniekiem ir veidota pē c principa taupī t uz visu un visiem.
1. Teritorija tieš ā m liela, zaļ a, diezgan kopta, atbilst foto objektos. Ar labu tas atbilstu 4* viesnī cas statusam, tas arī viss.
2. Skaitlis. Dzī vojā m bungalo - 2 istabas + virtuve, tvaika nosū cē js, viltus plī ts. Mē beles tikko izmiruš as, skapjos durvis nokrī t, kumodes atvilktnes atveras, aiztaisa problē mu, gulta muzikā la, santehnika ļ oti veca. Vienreizē jā s lietoš anas iepakojumos ierasto ziepju, š ampū nu, kondicioniera, losjona vietā tualetē pie sienas ir plastmasas dozators ar š ķ idrumu kā nezinā mas izcelsmes š ķ idrā s ziepes, un duš ā tas pats. Istabā nav ne tē jkannas, ne glā ž u! Bet tas viss nobā l dvieļ u un gultas veļ as stā vokļ a priekš ā - izmazgā ts, pelē ks, saplē sts, turklā t regulā ri nemainī ts. Tu nomet netī ru dvieli uz grī das, tu atnā c, bet tas pats dvielis ir salocī ts plauktā .

3. Ū dens. Dzeramais ū dens tiek nodroš inā ts tikai ieraš anā s dienā , 1 litrs, neatkarī gi no cilvē ku skaita, kas uzturas numurā . Turklā t š ajā viesnī cā "viss iekļ auts" nav iekļ auts ū dens pudelē s. Tas nozī mē , ka ir jā iegā dā jas ū dens zobu tī rī š anai, dzerš anai istabā un lī dzi ņ emš anai ekskursijā . Telpā nav ne tē jas, ne kafijas, ne cukura.
4. Kukaiņ i. Odi un muš as - daudz! Viesnī ca š ajā sakarā neveic nekā das darbī bas.
5. Baseini. Liels un auksts. Kad vē jš ir ļ oti auksts, lai tajā peldē tu, ī paš i bē rniem. Ap baseinu, attiecī gi, viņ i mazgā jas ļ oti reti, esiet uzmanī gi, ejot basā m kā jā m.
Februā rī , kad atpū tā mies, akvaparkā tika apsildī ts tikai baseins. Bē rnu zona akvaparkā nav slikta, pieauguš ajiem ir 6 slidkalniņ i, no tiem 2 ir normā li, pā rē jie ardievu biksī tes. Ū dens baseinos ir tik hlorē ts, ka lauž degunu.
6. Lagū na. Skaisti, apaļ i, lieli, ar degvielas plē vi uz ū dens un nemitī gi izklaidē još iem instruktoriem uz ū densslē pē m. Ū dens temperatū ra ir nedaudz zemā ka par jū ras temperatū ru. Bet tomē r siltā ks par baseinu.
7. Pludmale. Krastā netī ri: gobiji, vienreizē jā s krū zes, somas, apelsī nu miziņ as. Publiskā s tualetes un duš as ir tikai kapetes, netī rī bas....! ! ! Gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli ir salauzti. Matrač i ir veci, saplī suš i un netī ri. Pludmales dvieļ i ir sliktā ki par grī das lupatā m, tos nevar mainī t dienas laikā , viņ i tos ņ em lī dz 17:00, ja jums nav laika atgriezties nā kamajā dienā , jums bū s jā izmanto tas pats.
8. Ieeja jū rā . No krasta tikai ī paš os apavos - akmeņ i, koraļ ļ i! ! ! No mola ir divas kā pnes, kas nokrī t, pakā pieni pa vienai. Glā bē ju nav.
9. Jū ra. Par laimi, nekas to nevar sabojā t! Skaisti, sirsnī gi, zivju pilni. Ir vairā ki mazi rifi, ir ko un ko redzē t!

10. Restorā nā parasti trū kst servisa. Katrā zā lē ir 2 viesmī ļ i, kuru pienā kumos ietilpst tikai netī ro trauku notī rī š ana no galdiem, jo ​ ​ viņ us neinteresē , lai pie galdiem sē dē tu jauni atpū tnieki (ir vairā k darba), viņ i ļ oti lē ni tī ra netī ros traukus un veido jaunu pasniegš anu. ļ oti negribī gi, tā dē ļ , ja neierodaties brokastu, pusdienu vai vakariņ u sā kumā , esiet pacietī gs un prasī gs, lai sasniegtu pasniegtu ē š anas vietu. Viņ i pat nerunā par slaucī š anu, galda mazgā š anu, viņ i maksimā li nokratī s ē diena paliekas uz krē sliem ! ! ! Galdi lipī gi, netī ri, krē sli tā dā paš ā formā! ! ! Trauki ļ oti slikti nomazgā ti, ar daudz š ķ eldotiem, kamē r neatradī si tī ru krū zi puspē du kā rtosi. Viesmī ļ i galdiņ us ar dzē rieniem neapkalpo, tā pē c arī paš i dosieties pē c dzē rieniem, stā vē siet rindā un prasī siet vairā kus uzreiz, lai katru reizi neskrietu un nestā vē tu rindā .
11. Ē diens. Slikta, vienmuļ a ē dienkarte. Brokastī s omlete tiek pagatavota ar ko š efpavā rs vē las, jums neprasot, pareizā k sakot, omletē tiek likti trū kstoš ie zaļ umi, pipari, nevis siers, š ķ iņ ķ is un tomā ti. Pieeja ir – ņ em to, ko viņ i dod. Tas pats attiecas uz spageti gatavoš anu. Brokastī s gaļ as nav vispā r. Piens ir auksts. Jogurti vairā k atgā dina kefī ru. Vistas, zivis principā ir katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s, bet gatavotas pretī gi. Liellopu gaļ u dod maltā s gaļ as izstrā dā jumu veidā , ē st nav iespē jams. Galvenie dā rzeņ i š ajā viesnī cā : kā posti, burkā ni, ķ irbi, sī poli – daž ā dā s formā s. Gurķ i, tomā ti - mazos daudzumos, ā tri beidzas un negribī gi papildina. Augļ i tikai sagrieztā veidā : apelsī ni, gvajava, melone. Brokastī s augļ u salā ti - visi sasmalcinā tie augļ i peld ū denī ar nepatī kamu pē cgarš u. Grils: vistu, zivi iedod pa 1gab, ja uzreiz neiziesi un neprasi 2. gab iedos, bet ar izskataam, ka tu viesnicu grauj, var nedot, bet sū tī t to lī dz rindas beigā m. Pulverveida sula, kas atš ķ aidī ta ar ū deni, nav ieteicama bē rniem. Fasē tas sulas, svaigas sulas nav nekur, ne ē dnī cā , ne bā ros, ne par samaksu. Ū dens no dzesē tā jiem, pudelē m bez etiķ etē m, tā pē c nav fakts, ka tas nav no krā na.
12. Animā cija. Vakara priekš nesumi tik kvalitatī vi, ka labā k nevar bū t. Pludmales volejbolu labā k nespē lē t, paš am tas ir dā rgā k - nav smilš u, akmeņ u.
13. Kontingents. 95% krievi un ukraiņ i, 5% visi pā rē jie (poļ i, vā cieš i utt. ). Vā cieš i - vienī bas (arī rā dī tā js - nebrauc uz viesnī cā m ar slogu servisu).

Es neieteiktu š o viesnī cu draugiem un ģ imenei. Un vispā r pirmo reizi nokļ uvā m tā dā “popandos”. Vispā r nekoncentrē jos uz niekiem, un mani nekaitina tas, ka duš ā lien uz galvas ū dens, un vī rs nemaz nav izvē lī gs, bet kaut kā negribas maksā t par netī rumiem. Pat vietē jie taksisti, pieminot Lilu zemi, saka - fu, netī ri. . . Kas brauc pirmo reizi un nekur nav bijis, var braukt, bet vai vajag? Tas patiesī bā arī viss. Es uzrakstī ju faktus, un jū s izvē laties. Es nevarē ju nebrī dinā t. Viņ a rakstī ja patiesī bu, neko nepā rspī lē jot. Lai visiem veicas un jaukas brī vdienas.
07.03. 13 Svetlana
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu