Le Pacha Resort 4*– Atsauksmes

111
Novērtējums 6.910
№53 viesnīcas reitingā Hurgada
7.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas pilsētas centrā, jūras krastā. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Tas sastāv no galvenās 3 stāvu pieņemšanas ēkas un 10 trīsstāvu ēkām, kas izvietotas pa teritorijas perimetru. Viesnīca ir piemērota ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар valievtimurik
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba, sirsnī ga ģ imene, atrodas uz rosī gas ielas. Istabas vecas, mē beles nobruž ā tas, viesnī ca 25 gadus veca, bet ē rta. Bijā m 2022. gada februā rī . Pludmale diezgan plaš a, daudz sauļ oš anā s krē slu, smiltis rupjas, ū denī koraļ ļ i, bez karaļ u pacē lā jiem ir neē rti peldē t, kā ju var nogriezt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, sirsnī ga ģ imene, atrodas uz rosī gas ielas. Istabas vecas, mē beles nobruž ā tas, viesnī ca 25 gadus veca, bet ē rta. Bijā m 2022. gada februā rī . Pludmale diezgan plaš a, daudz sauļ oš anā s krē slu, smiltis rupjas, ū denī koraļ ļ i, bez karaļ u pacē lā jiem ir neē rti peldē t, kā ju var nogriezt. Animā cija nav kas! Pludmalē ir bā rs, restorā ns un diennakts reģ istratū ras bā rs. Teritorijā ir liels aukstais baseins un siltais baseins ar 4 slidkalniņ iem. Alkohols, kā citur Ē ģ iptē , nav kas, bet viņ iem ir pudelē s vā cu alus - labs. Ē diens normā ls, bet vienmuļ š , mē ģ ina kaut kā pā rsteigt, bet reti, bet cenš as: pludmales restorā nā gatavo grilē tas zivis un man garš oja aknas. Galvenajā restorā nā : bija cepts tī tars un tuncis, bet reti! Patika lidostas tuvums. Viesnī ca solī da ē ģ iptieš u 4. Es tur ietu vē lreiz: jā , lieliska ģ imenes viesnī ca, bet veca! ! ! Wifi tikai reģ istratū rā .
Холодный бассейн Территория Пляж Пляж Пляж Пляж Территория Ресторан на пляже
аватар irishka.sashko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu! Mē s atpū tā mies ar vī ru un trī s bē rniem gadā , astoņ i un divpadsmit! Ne jau pirmā reize Hurgadā un viesnī ca nav no labā kajā m, bet cieņ pilna un laipna attieksme pret cilvē kiem un bē rniem dzē sa visus citus trū kumus! Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs un vienmē r svaigs! Ir vienmē r! Apsildā ms baseins ar slidkalniņ iem ir lieliski piemē rots bē rniem un tī ra zaļ ā zona! Ar animā ciju nepietika, bet tā bija! Jū ra ir silta un vajadzē ja valkā t koraļ ļ us, citā di varē ja sagriezt kā jas! Daudz jū ras dzī ves un ir vē rts redzē t! Svē tki izdevā s 100% un paldies visiem dalī bniekiem! Dodieties uz viesnī cu un nevilcinieties! Tas atrodas Hurgadas centrā , un katru vakaru varat staigā t pa pilsē tu, un, izejot no viesnī cas pa kreisi, jū s uz daž ā m minū tē m atradī sit atrakciju parku. … Tomēr ▾ Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu! Mē s atpū tā mies ar vī ru un trī s bē rniem gadā , astoņ i un divpadsmit! Ne jau pirmā reize Hurgadā un viesnī ca nav no labā kajā m, bet cieņ pilna un laipna attieksme pret cilvē kiem un bē rniem dzē sa visus citus trū kumus! Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs un vienmē r svaigs! Ir vienmē r! Apsildā ms baseins ar slidkalniņ iem ir lieliski piemē rots bē rniem un tī ra zaļ ā zona! Ar animā ciju nepietika, bet tā bija! Jū ra ir silta un vajadzē ja valkā t koraļ ļ us, citā di varē ja sagriezt kā jas! Daudz jū ras dzī ves un ir vē rts redzē t! Svē tki izdevā s 100% un paldies visiem dalī bniekiem! Dodieties uz viesnī cu un nevilcinieties! Tas atrodas Hurgadas centrā , un katru vakaru varat staigā t pa pilsē tu, un, izejot no viesnī cas pa kreisi, jū s uz daž ā m minū tē m atradī sit atrakciju parku. cena! Jauku atpū tu un labu garastā vokli!
аватар FunnyCat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Es rakstu ļ oti garu un detalizē tu atsauksmi par š o viesnī cu. Numurā ir: seifs, TV, mini ledusskapis, fē ns. Viss darbojas. Viesnī cas priekš rocī bas: 1. Viens baseins ar ū dens slī dkalniņ iem ir iesildī ts, ir "bradā š anas baseina" zona ļ oti mazajiem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es rakstu ļ oti garu un detalizē tu atsauksmi par š o viesnī cu.
Numurā ir: seifs, TV, mini ledusskapis, fē ns. Viss darbojas.
Viesnī cas priekš rocī bas:
1. Viens baseins ar ū dens slī dkalniņ iem ir iesildī ts, ir "bradā š anas baseina" zona ļ oti mazajiem.
2. Liela zaļ ā zona, ē rta smilš u un koraļ ļ u ieieš ana jū rā . Ir vieta ar bū riem papagaiļ iem.
3. Covid brī dī viesnī cas noslogojums ir 10-15%, bez maksas. Tas ir ļ oti jauks, kluss un daudz vietas. Daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
4. Garš ī ga gaļ a tiek pagatavota, vakaros grilē ta, no tā s patī kama ugunskura smarž a.
5. Labi iztī rī ts un bez uzgaļ iem.
6. Plaš as istabas, mums bija pirmajā stā vā , 2 izejas - uz koridoru un uz jū ru no balkona.
7. Viesnī cas atraš anā s vieta - 15 minū tes no lidostas. Ir ko redzē t ā rpus viesnī cas un kur staigā t.
8. Patika, ka dzē rieniem izmanto koka maisī tā jus, vē l atliek pie pludmales bā ra nomainī t pret tā diem paš iem, nevis plastmasas.
9. Galda piederumus š ķ iro vienreizē jā s lietoš anas iepakojumos (nazis, dakš a, nazis, sā ls, pipari), bet nav zobu bakstā mo (! ), un ne vienmē r tī ri (slikti izmazgā ti starp dakš as zariem, paliek kā da lipī gi rī si).
Mī nusi:
Pats pirmais un treknais mī nuss ir vā jš wi-fi. Ik pa laikam tas ielā dē cilnes, un citā dienā tas pat neielā dē vienu.
Piestā tnes nav (kaimiņ u piestā tne no citas viesnī cas, tur nevar iet).
Ļ oti lipī gi masā ž as konsultanti.
Jū s varat ilgi gaidī t, kamē r jū su istaba tiks uzkopta.
Tī rī š anas un nostā dinā š anas laikā tie nez kā pē c neizdala ū deni.
Numurā nav tē jkannas un kafijas/tē jas nū jiņ as.
Vannasistabā jā maina aizkari - beigti.
Pludmales puķ u dobē s ir atkritumi.
Kafija nav garš ī ga (kafejnī cā s/restorā nos ā rpus viesnī cas kafija laba, cilvē cī ga).
Animā cijas gandrī z nav (no rī tiem daž reiz sauc uz vingroš anu un daž reiz dejā m).
Koraļ ļ i pie viesnī cas, diemž ē l, ir beigti, ir vismaz daž as zivis un daudz ež u, ar kuriem kuģ ot prom (m 10). Daudzas reizes redzē ju dzeloņ raju un pat noķ ē ru mazu astoņ kā ji. Pa kreisi no mola ir bruģ is ar koraļ ļ iem, kur var redzē t zivis ar masku.
Bā rā ir tikai dzē rieni (nav uzkodas), alkoholiskie dzē rieni arī nekas, alkohola ir trī s pilieni, es kā nedzē rā js izdzē ru vienu kokteili, nemaz neieliku.
Piezī mes:
Nirš ana viesnī cā nav ieteicama. Tas maksā.50 eiro (pat ne dolā rus), reā lā cena nav lielā ka par 10 USD, tā kā jū s nirstat tieš i blakus viesnī cai pie laivā m, tur atkal nav ko redzē t - tikai ež i. Kā es saprotu, tagad viņ i taupa uz visu, ko var, un viņ i vairs nevē las braukt ar laivu, tā tiek tē rē ta degvielai. Vislabā kā nirš ana ir doš anā s jū rā ar jahtu uz visu dienu, nirš ana rifā un pusdienas tur.
Normā la masā ž a ar kokosriekstu eļ ļ u 45 min. - cena ir 15-25 USD vienā reizē , daž ā diem konsultantiem ir daž ā das cenas, puisis ir dā rgā ks, viņ i nevē las pazeminā t cenu. Kad varē si iet. Viņ i nedod sī knaudu, viņ i piedā vā papildus. pakalpojumi, audzē ti par naudu tā pat vien. Nepatī kami. Katru dienu konsultanti piedā vā masā ž as, mē s sakā m - "mums nevajag", no viņ iem tieš ā m var tikai jū rā paslē pties, normā li atpū sties nedod, izseko no zem krū miem visiem, kas to dara. ko, kur viņ i dodas, un viņ i nepalaid garā m iespē ju izskriet visu pludmali tikai tā pē c, lai jū s noķ ertu un piedā vā tu masā ž u. Brrr, tiku pie nervozas ķ eksī š a.
Secinā jums: kopumā viesnī ca ir 4-, priecē ļ oti liela teritorija, kas ir pirmajā lī nijā un vienreiz iznā ca jū ra. Sava veida oā ze starp netī ro Ē ģ ipti, kur dzī vo vietē jie un kaitinoš i pā rdevē ji. Te aug mandarī ni, banā ni, putni dzied. . . Ja neapnikā t ar masā ž u, var atpū sties. Klusums, jū ra, saule, tirgū tu pē rc mango uzkodai pludmalē...ko vē l vajag?
аватар lena240276
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teikš u uzreiz, ja brauc uz RELAX, tad viesnī ca ir diezgan pieņ emama. Ja dodaties meklē t trū kumus, tad bū s ko darī t. Teritorija ir pietiekami liela, baseins ir apsildā ms. Istabu skaits - viss vecs, daudzkā rt krā sots, pati istabiņ a maza, siltais ū dens pazuda pilnī bā dienu pirms izbraukš anas. … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, ja brauc uz RELAX, tad viesnī ca ir diezgan pieņ emama. Ja dodaties meklē t trū kumus, tad bū s ko darī t. Teritorija ir pietiekami liela, baseins ir apsildā ms. Istabu skaits - viss vecs, daudzkā rt krā sots, pati istabiņ a maza, siltais ū dens pazuda pilnī bā dienu pirms izbraukš anas. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Personā ls ir lielisks, visi ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Pie viesnī cas ir aptieka, cenas normā las. Mū su istaba bija ļ oti tuvu jū rai, ļ oti ē rta!
Pludmale vē sa, klusa, ideā li piemē rota maziem bē rniem, sekla. Bet tiem, kam patī k redzē t jū ras dzī vi - mazliet biedē još i, varē tu teikt, nav gandrī z nekā . Spa centrs - viņ i cenš as, personā ls labs, es paņ ē mu hammam un masā ž as. Dž akuzi spa - nekaunī gi smarž oja pē c balinā tā ja)) Animā cijas gandrī z nav, bet es kā klusu brī vdienu cienī tā js par to pat priecā jos. Helikopteri pā ris reizes dienā lido diezgan zemu, ļ oti skaļ i. Vakarā bija auksts un daudz odu, noteikti paņ emiet fumigatoru! Bē rns tika "apē sts" pirmo nakti.
Viesnī ca kopumā laba. Par š o naudu, manuprā t, atpū tā mies diezgan pieņ emami.
аватар clove12
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izbraukš ana no Minskas. Pie Teztour letes jū s paņ emat Covid testus un stā vat rindā uz reģ istrā ciju (viss ir tuvumā ). Lī dzi jā ņ em maskas un cimdi. Belavia uz kuģ a baro labi, bet kafiju/tē ju nedod. Uz klā ja aizpildiet migrā cijas kartes, paš deklarā ciju (vē lā k tā nebija nepiecieš ama) un deklarā ciju, ierodoties Hurgadā (to paņ ē ma lī dzi izkā pjot no lidmaš ī nas, kā arī pā rbaudī ja testus uz covid). … Tomēr ▾ Izbraukš ana no Minskas. Pie Teztour letes jū s paņ emat Covid testus un stā vat rindā uz reģ istrā ciju (viss ir tuvumā ). Lī dzi jā ņ em maskas un cimdi. Belavia uz kuģ a baro labi, bet kafiju/tē ju nedod. Uz klā ja aizpildiet migrā cijas kartes, paš deklarā ciju (vē lā k tā nebija nepiecieš ama) un deklarā ciju, ierodoties Hurgadā (to paņ ē ma lī dzi izkā pjot no lidmaš ī nas, kā arī pā rbaudī ja testus uz covid). Pē c lidmaš ī nas iedod migrā cijas karti un viss.
Ieraš anā s bija agra (6 no rī ta jau bijā m viesnī cā ). Pie ieejas vienmē r mē ra temperatū ru un pā rbauda, ​ ​ kas ir iepakojumos. Viņ i norē ķ inā jā s tikai pē c 20 dolā riem, un uzlika rokassprā dzes pulksten 10.00. Mums iedeva istabiņ u netā lu no spa.
Numurs. Bija 2 atseviš ķ as gultas, bet mē s tā s salikā m kopā . Vannas istaba bija nedaudz nosmē rē ta, un duš a tikko skrē ja. Visā s istabā s bija pelnu trauki. Tē ja, kafija, mini bā rs, istabā nav tē jkannas, vannas istabā paš reiz ir 2 glā zes. Ir seifs. Tī rī ts katru dienu.
Viesnī cas teritorija. Vairā k vai mazā k kopts. Ir bū ri ar papagaiļ iem. 1 bā rs pie baseina (nestrā dā ja). Pludmales bā rs bija atvē rts no 10.00 lī dz 17.00 (tē ja, kafija, alkohols). 11.00 pludmalē tika atnestas saldā s maizī tes. Pē c plkst. 17.00 peldē ties baseinā ir aizliegts. Galvenajā restorā nā pastā vī gi tiek mē rī ta temperatū ra un reģ istrē ts telpas numurs. Ē dienu izvē le no rī ta ir vienā da, pusdienā s un vakariņ ā s daudzveidī gā ka. Izvē le maza, izsalcis nepaliksi (rī si, makaroni, zupas, vista, zivs, liellopa gaļ a). Salā ti daž reiz bija, un daž reiz savā kt sevi. Visi pavā ri kalpo, nevis viņ š pats. Viesmī ļ i valkā maskas, visi pā rē jie bez tā m. Animā cijas nav vispā r, tika iekļ auta tikai mū zika.
Pludmale. Ieeja tikai ar koraļ ļ iem, nogriezī si kā jas. Pie mola ir zivis. Burā ja murē nas un sē pijas.
Izbraukš ana no Hurgadas. Pie reģ istrā cijas letes atkal jā aizpilda migrā cijas karte (jā sniedz pasu kontrolē ) un deklarā cija (to paņ ems iekā pjot lidmaš ī nā ). Mango var pā rvadā t kastē kā rokas bagā ž u, var bū t bagā ž ā . Paš deklarā cijas atkal tiks izsniegtas uz kuģ a, tač u tā s atkal neprasa. Ir dutiks, bet pa 3-5 USD. dā rgā k nekā Minskā . Ierodoties Minskā ir 2 dutik. Pē rciet tur, lē tā k (uzreiz pē c pasu kontroles un pirms bagā ž as saņ emš anas).
аватар ludmila_panfer
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā ieradā mies 23:00. Restorā ns mums laipni sagā dā ja siltas vakariņ as. Bet nevar teikt, ka viņ am tas patika - viņ i uz š ķ ī vjiem salika “muļ ķ ī bu” no visa, kas bija pa rokai. Bet paldies arī par to. Izlī guma laikā viņ i bija š ausmā s - visa viesnī ca bija pilna ar arā biem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 23:00. Restorā ns mums laipni sagā dā ja siltas vakariņ as. Bet nevar teikt, ka viņ am tas patika - viņ i uz š ķ ī vjiem salika “muļ ķ ī bu” no visa, kas bija pa rokai. Bet paldies arī par to. Izlī guma laikā viņ i bija š ausmā s - visa viesnī ca bija pilna ar arā biem. Ilgu laiku mū s apgrū tinā ja numurs, jo negribē jā m dzī vot blakus arā biem. Viņ i lū dza mū su uzņ ē mumu ar trim ģ imenē m novietot kompakti un blakus. Pē c dzeramnaudas solī š anas viņ i devā s mums pretī . Teikš u, ka š ajā viesnī cā esam jau atpū tuš ies pirms trim gadiem. Un tikai no svē tī gas atmiņ as nolē ma š eit atgriezties. Bet velti! Virtuve ir ļ oti nesakā rtota. Jū ras veltes, izņ emot zivis, vairs nav. Pirms trim gadiem restorā nā katru dienu bija tematiskā virtuve. Ko tagad? Uz grī das olas, rullī š i, galda piederumi. Viesmī ļ u ir daudz, un neviens nesteidzas sakopt. Cū kkū ts vienā vā rdā.

Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija jū ra. Š eit tas ir greznā kais Hurgadā . Bijā m vē l 6 viesnī cā s Hurgadā , bet tā nav.
Vai nu pā rā k sekla (Long Beach, Mercury), vai dubļ aina (Amc royal, Festival Riviera). Dzert, kā jau visā Ē ģ iptē - nē . Daž reiz viņ i paņ ē ma rumu, bet citā di viņ i bija apmierinā ti ar vietē jo alu un to, ko viņ i nopirka dutikā . Nav animā cijas. Bē rnu diskotē kas nav. Baseins ar slidkalniņ iem ir piepildī ts ar arā biem, un nav kur peldē ties. Viņ i vienmē r bija pie jū ras. Reģ istratū ras darbinieki ir nedraudzī gi. Izrā dī jā s, ka ierodoties mums iedeva salauztu atslē gu piekariņ u ar atslē gu. Mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu - gaisma darbojā s un televizors no atslē gas piekariņ a. Tā tad tā tam vajadzē tu bū t. Bet izejot no mums izspieda naudu. Tā kā , domā jams, mē s to salauzā m. Man bija jā maksā . Un tas bija pē dē jais piliens, lai š o viesnī cu nemaz neieteiktu.
аватар pbnpbn308
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Č etru zvaigž ņ u viesnī ca. Ē diens tā ds-tā , baseini kā visur citur, nav animā cijas, apkalpoš ana - ziniet, viesnī cas ē ka veca utt. utt. Milzī gs pluss privā tajā smilš u pludmalē . Jauka maza pludmale. Jū s varat staigā t bez koraļ ļ iem. … Tomēr ▾ Č etru zvaigž ņ u viesnī ca. Ē diens tā ds-tā , baseini kā visur citur, nav animā cijas, apkalpoš ana - ziniet, viesnī cas ē ka veca utt. utt.

Milzī gs pluss privā tajā smilš u pludmalē . Jauka maza pludmale. Jū s varat staigā t bez koraļ ļ iem. Blakus piestā tne. Zem mola ir daudz zivju, kuras jū s varat barot tieš i no rokā m. Katru rī tu uz pludmali lidoja liels skaists putns. Ļ oti jauks skats uz saullē ktu no pludmales. Nebiju pā rā k slinks un filmē jos. Kam patī k skaistums un kam interesē , tad paskaties - https://www.youtube.com/watch? v=M9Js-60FYLo
Птичка, которая каждое утро приходила на пляж Утренний рассвет на пляже Утренний рассвет на пляже Утренний рассвет на пляже Утренний рассвет на пляже
аватар helenka12
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i abi atpū tā s. Lidojums normā ls, transfē rs arī . Vī za netika samaksā ta, patī kams bonuss). Viesnī cā viss tī rs, tagad laikam tā , kā principā vienmē r ir jā bū t. Absolū ti neizjutu nekā das neē rtī bas, kas saistī tas ar karantī nas jauninā jumiem, ē dienkartes ē dienkartē , bez uzkodā m pludmalē , pludmales dvieļ iem istabā , bez cilvē ku pū ļ iem ne ē damzā lē , ne pludmalē (sauļ oš anā s krē sli atrodas tā lu viens no otra), nav animā cijas, bet tā nav problē ma, nav ī sti vajadzī ga. … Tomēr ▾ Viņ i abi atpū tā s. Lidojums normā ls, transfē rs arī . Vī za netika samaksā ta, patī kams bonuss). Viesnī cā viss tī rs, tagad laikam tā , kā principā vienmē r ir jā bū t. Absolū ti neizjutu nekā das neē rtī bas, kas saistī tas ar karantī nas jauninā jumiem, ē dienkartes ē dienkartē , bez uzkodā m pludmalē , pludmales dvieļ iem istabā , bez cilvē ku pū ļ iem ne ē damzā lē , ne pludmalē (sauļ oš anā s krē sli atrodas tā lu viens no otra), nav animā cijas, bet tā nav problē ma, nav ī sti vajadzī ga. Apkalpoš ana ļ oti laba, par personā lu var teikt tikai labus vā rdus.
Istaba 2. stā vā , maza, nav jauns remonts, bet viss glī ts un bez bojā jumiem. Karantī na ļ ā va beidzot vadī t gē nu. uzkopš ana viesnī cā s un aizkaru mazgā š ana, ieskaitot)). Kā dreiz lidojā m saules un jū ras dē ļ š ajā ziņ ā , visa bija pā rpilnī bā . Pludmale normā la, zivju maz, iekļ ū š ana ū denī nav lieliska, bijā m bez koraļ ļ iem, ir akmeņ i, otrajā dienā nopirkā m apavus Sheraton par 3 USD - tas ir ar atlaidi (tur bija 4 USD). Viesnī ca atrodas pie Sheraton, tur ir daudz daž ā du veikalu, tajos tirgojas. Maiņ as punkti, aptiekas, kafejnī cas, augļ u veikali (š iki lē ti mango), krastmala pa labi no viesnī cas, vē l nedaudz vairā k kā.10 minū tes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska.
No ekskursijā m viņ i paņ ē ma tikai oranž o salu, tas bija pā rā k lī dzī gi staigā š anai ar jahtu). Izbaudī jā m braucienu uz pilnu klapi, ļ oti patika, gandrī z par neko par naudu. Jā , viesnī cas baseini darbojas, ū dens slidkalniņ i arī (attiecas uz ģ imenē m ar bē rniem). Lieliska uzturē š anā s, negribē jā s doties prom. Viņ i to nenož ē loja. Paldies visam personā lam, lai veicas!
аватар pectop
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedē ļ u atpū tā mies, uzreiz iekā rtojā mies, bet par 10 dolā riem. Darbinieks, kurš atnesa koferus, izspieda naudu). Istabas ir vecas, bet viss darbojas. Personā ls ir pā rsteidzoš i draudzī gs. Baro uz bufetes bā zes, ne pā rā k daudzveidī ga, bet garš ī ga. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies, uzreiz iekā rtojā mies, bet par 10 dolā riem. Darbinieks, kurš atnesa koferus, izspieda naudu). Istabas ir vecas, bet viss darbojas. Personā ls ir pā rsteidzoš i draudzī gs. Baro uz bufetes bā zes, ne pā rā k daudzveidī ga, bet garš ī ga. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija zivis, liellopa gaļ a, vistas gaļ a, salā ti un dā rzeņ u izcirtņ i. Bija deserti, vienmuļ i, bet arī garš ī gi.
Darbinieki cenš as bū t maskā s, jums ir jā lū dz tī ras ierī ces, ja jū s nelū dzat, viņ i jums dod vienkā rš u vairumu. Ir grila zona: bija gaļ as pī rā gi, pica, kebabs, grilē ti dā rzeņ i. Kafijas automā ti un tirdzniecī bas automā ti ar daž ā diem jupijiem un kolu 3 gab. , vestibilā visu diennakti. Ū deni no dzesē tā ja vajag savā kt paš am, istabā neliek. Pludmalē no 9 lī dz 18 ir bā rs. Pusdienā s tur var paē st: makaronus, aknas, salā tus utt.
Jū ra tī ra, pludmale smilš aina, bet ieeja tikai aplokos. Ū denī starp akmeņ iem ir smilš u celiņ i, pa kuriem var nokļ ū t dziļ umā un peldē ties. Piestā tnes nav, tikai blakus esoš ajā viesnī cā . Skaista rifa nav, uzpeld pā ris zivis.
Viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas un ir iespē ja nedaudz pastaigā ties, apkā rt ir daudz veikalu/aptieku un augļ u, ir bankomā ti un veikali ar kartē m. Uz laipas jū s varat saņ emt svaigu mango sulu par 1 USD.
Baseins darbojā s, baseina bā rs ne, slidkalniņ i tajā laikā bija ieslē gti. Animā cijas vispā r nav, bā rā ir tikai mū zika.
Bija daudz ē ģ iptieš u ģ imeņ u - trokš ņ ainas un nekaunī gas, nemitī gi cenš as tikt cauri bez rindas, visur apkalpo pirmā m kā rtā m, ja nekliedz un nepievē rš uzmanī bu, tad reakciju var gaidī t ļ oti ilgi. no personā la. Bet, ja nepievē rš uzmanī bu vietē jiem, tad viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai atpū tai.
Ū denslī dē jiem tur nav ko darī t, bet gulē t pludmalē un peldē ties - jā .
аватар daryabylinska_Darya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ierados 5:00 Hurgadā . Mē s bijā m viesnī cā.6. Mē s tikā m apsē duš ies pulksten 9. Pē dē jo reizi bija Elysees Dream Beach Hotel, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Istabas parastas, mē beles vecas, bet bija vairā kas, tika veikta tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. … Tomēr ▾ Ierados 5:00 Hurgadā . Mē s bijā m viesnī cā.6. Mē s tikā m apsē duš ies pulksten 9.
Pē dē jo reizi bija Elysees Dream Beach Hotel, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Istabas parastas, mē beles vecas, bet bija vairā kas, tika veikta tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Dzī vojā m 2. stā vā ar skatu uz baseinu un jū ru, man ļ oti patika balkons, Elizejā balkona nebija.
Ē diens ir normā ls un daudzveidī gs. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Vairā kas reizes nedē ļ ā bija grilē ta gaļ a, burgeri, bā rbekjū , kalmā ri utt. Alkohols, kā jau vairumā viesnī cu – atš ķ aidī ts. Mē s par to zinā jā m un paņ ē mā m lī dzi. Tā pat, 3 dienas pē c ieraš anā s, jū s varat doties uz vietē jo beznodokļ u. Pludmalē bā rmenis Khaled pagatavoja gardus alkoholiskos dzē rienus un piena kokteiļ us). 1 reizi atpū tas laikā bija iespē ja doties uz China town ķ ī nieš u restorā nu bez maksas, iepriekš piesakoties. Tur nosvinē ja dzimš anas dienu. Vakariņ ā s pienā ca administratore, apsveica un uzdā vinā ja kū ku, kas bija ļ oti jauki. Priecē arī kafijas automā tu klā tbū tne reģ istratū rā un pludmalē . (Elizejā tas tā nebija, un, ja gribē jā t kafiju, jums bija jā iet uz savu istabu. Kafija bija tikai pusdienlaikā restorā nā , un tad tā bija š ķ ī stoš a).
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti forš a, pastaigas attā lumā no zivju tirgus un jahtu piestā tnes, tuvumā arī daudzi veikali, ir siltummainis.
Pludmale ir laba un tī ra. Katru dienu (laikam tā pat kā visur citur) iedeva jaunus dvieļ us. Gultas ir vecas. Janvā rī biež i bija bē gums, un tad ieieš ana jū rā kļ uva neē rta lielā akmeņ u daudzuma dē ļ , un labā k bija iet č ī bā s. Kad bija plū dmaiņ as, viss bija super. Ū dens bija normā ls, bet uz janvā ra beigā m pastiprinā jā s vē ji, un peldē ties jau bija vē ss. Teritorijā ir vairā ki peldbaseini. Bija viens apsildā ms baseins (bē rniem).
Mē s nedevā mies ekskursijā s, jo mē s visi ceļ ojā m, kad bijā m pē dē jo reizi, un tagad mē s devā mies pludmales brī vdienā s)
No rī tiem pludmalē bija vingroš ana, tad volejbols, vakarā - izklaides programma bē rniem un diskotē ka.
Vairā kas reizes gā jis uz pilsē tas klubiem. Patika, ī paš i Hard Rock Cafe.
Š ī viesnī ca man patika daudz vairā k nekā Elysees Dream Beach Hotel tā s atraš anā s vietas, daudz labā kas apkalpoš anas un komfortablā s, draudzī gas atmosfē ras dē ļ . Es negribē ju no turienes aizbraukt.
Kas attiecas uz pludmali - pludmale ir labā ka Elizejā - ideā ls lī dzens, smilš ains, ar gludu ieeju)
Š ī s viesnī cas mī nuss ir internets. Tas darbojā s tikai lī dz 23:00 (daž reiz lī dz 10) un ļ oti lē ni (viber vai insta fotoattē lus bija grū ti augš upielā dē t, un pat tad ne vienmē r, tā pē c labā k ir iegā dā ties SIM karti).
Noteikti š eit atgrieztos vē lreiz!
Пляж. Территория отеля. Рыбный рынок ???? Территория отеля. Марина Территория отеля. Ресторан.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mairita1199
Hotim vstretit Novij God!!!
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums irma69
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums net_666
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums i5556
‹ Viesnīca Le Pacha Resort 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в центре города Хургада, на самом берегу моря. Построен в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Состоит из главного 3-этажного здания ресепшен и 10-ти трехэтажных корпусов расположенных по периметру территории. Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта г. Хургада в центре города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж (до глубины 20 метров). Вход в море: пологий, песок и мелкая галька, рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi: платно на всей территории отеля (бесплатно только в лобби), магазины 1 открытый бассейн для взрослых с подогревом в зимний период 560 м2, бассейн с мини-аквапарком с подогревом в зимний период (4 водных горки для взрослых и 2 детские горки), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период (20 м2), 2 детские горки в мини-аквапарке с подогревом в зимний период, детский клуб для детей от 3 лет (часы работы: 10:00-12:00), детская дискотека с 20:30-21:00, детская анимация, детский уголок в ресторане. Детских колясок в отеле нет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — живая музыка, пляжный волейбол, дартс, аквааэробика, водное поло, бочче, дискотека бесплатно (напитки платно). Платно — дайвинг центр, бильярд (один бесплатный час игры на комнату за весь период отдыха), массаж. Аквапарк с подогревом в зимний период (4 горки для взрослых и 2 для детей).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 210 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Sheraton Road, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +2 065 3444 150/1/2/3
Tīmekļa vietne: Le Pacha Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.