Lielisks un detalizēts apskats

Rakstīts: 10 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 29 decembris 2020 — 8 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Sveiki visiem! Es rakstu ļ oti garu un detalizē tu atsauksmi par š o viesnī cu.
Numurā ir: seifs, TV, mini ledusskapis, fē ns. Viss darbojas.
Viesnī cas priekš rocī bas:
1. Viens baseins ar ū dens slī dkalniņ iem ir iesildī ts, ir "bradā š anas baseina" zona ļ oti mazajiem.
2. Liela zaļ ā zona, ē rta smilš u un koraļ ļ u ieieš ana jū rā . Ir vieta ar bū riem papagaiļ iem.
3. Covid brī dī viesnī cas noslogojums ir 10-15%, bez maksas. Tas ir ļ oti jauks, kluss un daudz vietas. Daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
4. Garš ī ga gaļ a tiek pagatavota, vakaros grilē ta, no tā s patī kama ugunskura smarž a.
5. Labi iztī rī ts un bez uzgaļ iem.
6. Plaš as istabas, mums bija pirmajā stā vā , 2 izejas - uz koridoru un uz jū ru no balkona.

7. Viesnī cas atraš anā s vieta - 15 minū tes no lidostas. Ir ko redzē t ā rpus viesnī cas un kur staigā t.
8. Patika, ka dzē rieniem izmanto koka maisī tā jus, vē l atliek pie pludmales bā ra nomainī t pret tā diem paš iem, nevis plastmasas.
9. Galda piederumus š ķ iro vienreizē jā s lietoš anas iepakojumos (nazis, dakš a, nazis, sā ls, pipari), bet nav zobu bakstā mo (! ), un ne vienmē r tī ri (slikti izmazgā ti starp dakš as zariem, paliek kā da lipī gi rī si).
Mī nusi:
Pats pirmais un treknais mī nuss ir vā jš wi-fi. Ik pa laikam tas ielā dē cilnes, un citā dienā tas pat neielā dē vienu.
Piestā tnes nav (kaimiņ u piestā tne no citas viesnī cas, tur nevar iet).
Ļ oti lipī gi masā ž as konsultanti.
Jū s varat ilgi gaidī t, kamē r jū su istaba tiks uzkopta.
Tī rī š anas un nostā dinā š anas laikā tie nez kā pē c neizdala ū deni.
Numurā nav tē jkannas un kafijas/tē jas nū jiņ as.
Vannasistabā jā maina aizkari - beigti.
Pludmales puķ u dobē s ir atkritumi.
Kafija nav garš ī ga (kafejnī cā s/restorā nos ā rpus viesnī cas kafija laba, cilvē cī ga).
Animā cijas gandrī z nav (no rī tiem daž reiz sauc uz vingroš anu un daž reiz dejā m).
Koraļ ļ i pie viesnī cas, diemž ē l, ir beigti, ir vismaz daž as zivis un daudz ež u, ar kuriem kuģ ot prom (m 10). Daudzas reizes redzē ju dzeloņ raju un pat noķ ē ru mazu astoņ kā ji. Pa kreisi no mola ir bruģ is ar koraļ ļ iem, kur var redzē t zivis ar masku.
Bā rā ir tikai dzē rieni (nav uzkodas), alkoholiskie dzē rieni arī nekas, alkohola ir trī s pilieni, es kā nedzē rā js izdzē ru vienu kokteili, nemaz neieliku.

Piezī mes:
Nirš ana viesnī cā nav ieteicama. Tas maksā.50 eiro (pat ne dolā rus), reā lā cena nav lielā ka par 10 USD, tā kā jū s nirstat tieš i blakus viesnī cai pie laivā m, tur atkal nav ko redzē t - tikai ež i. Kā es saprotu, tagad viņ i taupa uz visu, ko var, un viņ i vairs nevē las braukt ar laivu, tā tiek tē rē ta degvielai. Vislabā kā nirš ana ir doš anā s jū rā ar jahtu uz visu dienu, nirš ana rifā un pusdienas tur.
Normā la masā ž a ar kokosriekstu eļ ļ u 45 min. - cena ir 15-25 USD vienā reizē , daž ā diem konsultantiem ir daž ā das cenas, puisis ir dā rgā ks, viņ i nevē las pazeminā t cenu. Kad varē si iet. Viņ i nedod sī knaudu, viņ i piedā vā papildus. pakalpojumi, audzē ti par naudu tā pat vien. Nepatī kami. Katru dienu konsultanti piedā vā masā ž as, mē s sakā m - "mums nevajag", no viņ iem tieš ā m var tikai jū rā paslē pties, normā li atpū sties nedod, izseko no zem krū miem visiem, kas to dara. ko, kur viņ i dodas, un viņ i nepalaid garā m iespē ju izskriet visu pludmali tikai tā pē c, lai jū s noķ ertu un piedā vā tu masā ž u. Brrr, tiku pie nervozas ķ eksī š a.
Secinā jums: kopumā viesnī ca ir 4-, priecē ļ oti liela teritorija, kas ir pirmajā lī nijā un vienreiz iznā ca jū ra. Sava veida oā ze starp netī ro Ē ģ ipti, kur dzī vo vietē jie un kaitinoš i pā rdevē ji. Te aug mandarī ni, banā ni, putni dzied. . . Ja neapnikā t ar masā ž u, var atpū sties. Klusums, jū ra, saule, tirgū tu pē rc mango uzkodai pludmalē...ko vē l vajag?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu