Ja cena nav augsta - aiziet!

Rakstīts: 8 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 30 augusts — 6 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Esmu izlasī jis iepriekš ē jo atsauksmi un piekrī tu tam nepiekrist.
Pirmkā rt, ja esat veicis lē tā ko ceļ ojumu, jums nevajadzē tu gaidī t zelta kalnus! Ja gribi, lai alu lej stikla glā zē s – un visi skrē ja tev paklanī ties – tad ņ em viesnī cu daudz dā rgā k.
Un tagad es jums pastā stī š u, kā mē s atpū tā mies. Dabū jā m lē tu biļ eti, izlasī ju atsauksmes, biju gatava uz visu. Bet ir vē rts atzī mē t, ka puse no atsauksmē m ir meli, te es lasī ju tā du lietu, ka š ausmas. Patiesī bā lieliski pavadī ja laiku. Un tagad nedaudz par pā rē jo.
1. Ieradā mies naktī , pie reģ istratū ras mū s palū dza pagaidī t 10 minū tes ē damistabā tajā laikā viņ i gatavoja ē st.

2. Istaba ar skatu uz jū ru maksā.20$, bet ja labi pajautā tad par 10$
3. Jā , patieš ā m, istabā nebija balkona ar skatu uz jū ru, bet es runā ju ar kaimiņ iem, kuriem tā ds bija - viņ i saka, ka viņ i nekad nav pat sē dē juš i uz balkona))) tā pē c, kas attiecas uz mani, tas nav vissvarī gā kā lieta. Turklā t pilnī bā atveras lieli panorā mas logi. Bet istabā nā cā m tikai pa nakti, visu laiku bijā m pludmalē un ekskursijā s.
4. Istaba bija laba, skapis vecs, bet tie ir sī kumi. Gulta ir balta, un arī dvieļ i ir ļ oti tī ri. Tī rī š ana katru dienu. Mē s pastā vī gi atstā jā m apkopē jai š okolā des tā felī ti vai dolā ru, tā pē c viņ š mums no dvieļ iem izgatavoja visā das skaistas lietas =)
5. Katru dienu apkopē ja noliek ziepes un š ampū nu, 1.5 litrus ū dens.
6. Apkopē jas nemitī gi iet uz viesnī cu un mazgā grī du, stiklus, jo viesnī ca jau sen ir renovē ta, tad protams tas ietekmē ja mē beļ u izskatu priekš namā .
7. Internets ir bez maksas, noķ ē ru pat istabā , arī pludmalē un vestibilā .
8. Personā ls ir neticami draudzī gs. Visi nemitī gi smaida un novē l labu dienu, jautā , kā iet =) .
9. Teritorija nav liela, bet ļ oti zaļ a, daudz palmu, figū riņ u. Var izmantot visus pakalpojumus un blakus esoš ā s Sfinksas viesnī cas teritoriju.

10. Izbraukš anas dienā mū s lū dza izrakstī ties pirms 12:00, bet tā ds ir noteikums visā s viesnī cā s, mē s to zinā jā m. Mē s atstā jā m savas mantas noliktavas telpā , paņ ē mā m lī dzi uz pludmali maiņ as drē bes un visu dienu gulē jā m pludmalē , tad iegā jā m duš ā un pā rģ ē rbā mies, lai gan rokassprā dzes tika nogrieztas, mums ļ ā va ē st un stundu pirms pā rsē š anā s gaidī jā m autobusu viesnī cas vestibilā . Kad atgriezā mies 12. istabā , atstā jā m pasi un pludmalē drī kstē jā m ņ emt lī dzi dvieļ us (nezinu, kā pē c iepriekš ē jā apskatā viņ i pusi dienas sē dē ja viesnī cā ).
11. Seifs bija ciet, reģ istratū rā teica no 17-18 bū s meistars, nā ks pie tevis, gaidī jā m, meistars atbrauca bez problē mā m un visu sakā rtoja.
12. Ir 2 pludmales - sekla bē rniem un dziļ a - tiem, kam patī k nirt. Noteikti iegā dā jieties masku un snorkeli - daudz zivju un ir koraļ ļ i, bet prom no krasta. Ū dens ir ļ oti tī rs un pā rsteidzoš s! Un neticami silti!
13. Ē diens ir nedaudz vienmuļ š , bet izsalkuš i nebijā m. Grils katru dienu, pludmalē restorā nā pusdienā s pica un frī kartupeļ i, tē ja, kafija, sulas - viss garš ī gi; bet gā zē tos dzē rienus nedzē rā m, izskatā s pē c "yupi"), alus, vē l kaut kas no alkohola arī bez maksas.
14. Daudz saldumu: baklava, kū kas, visā das maizī tes, no rī ta pankū kas ar medu vai š okolā di. Pilns ar pienu, pievienojā m kafijai.
15. Viesnī cas atraš anā s vieta laba, pā ri ceļ am veikali, aptieka, ir arī uz vietas, bet pā ri ceļ am viss lē tā ks.
16. Tas, ka atpū tas laikā bija daudz vietē jo arā bu, tikai tā pē c, ka viņ iem bija kaut kā di svē tki un atvaļ inā jums sakrita ar mū su atvaļ inā jumu, bet viņ i uzvedas daudz labā k nekā mū sē jie. Labā k prā tī gie arā bi nekā mū su dzē rā ji! No viņ iem nav nekā du diskomfortu.

Vispā r gribu teikt, ka viesnī ca ir normā la, ja dabū lē tu biļ eti, ej drosmī gi. Es runā ju ar citiem tū ristiem no Montillon un Hilton, ē diens ir vienā ds, bet ekskursija uz Hiltoni maksā trī s tū kstoš us grivnu vairā k. Un mans ieteikums jums, pā rā k nepaļ aujieties uz viesnī cu atsauksmē m, vienkā rš i ir cilvē ki, kuri ar kaut ko dzī vē nav apmierinā ti, viņ iem vienmē r viss ir nepareizi, izlasiet visas atsauksmes un parā diet vidē jo vē rtē jumu. Pā rē jais mums ļ oti patika, bet viens pā ris arī nā ca ar mums, tā pē c viņ i vienmē r kliedza un viņ iem viss nepatika. Kā jums arā biem un tā da atgrieš anā s. Ja kaut ko vajag, pajautā pieklā jī gi, un viss tiks izdarī ts tavā vietā =) . Lai jaukas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu