Jewels Sahara Boutique Resort 4*– Atsauksmes

117
Novērtējums 6.910
№52 viesnīcas reitingā Hurgada
6.8 Numurs
7.3 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.3 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas smilšu pludmalē, 500 metru attālumā no vecpilsētas centra. Atvērts 1992. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2010. gadā. Piemērots ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir neliela teritorija, tuvu jū rai, klusa un mierī ga vieta. Atbraucā m vakarā , aizsū tī jā m uz vakaru un tad apmetā mies. Virsma tika tī rī ta katru dienu. Ē diens vienmuļ š un nabadzī gs, sortimenta nav. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir neliela teritorija, tuvu jū rai, klusa un mierī ga vieta. Atbraucā m vakarā , aizsū tī jā m uz vakaru un tad apmetā mies. Virsma tika tī rī ta katru dienu. Ē diens vienmuļ š un nabadzī gs, sortimenta nav. Es pats izvē lē jos viesnī cu. Pā rē jais bija diezgan maz. Ļ oti tī ras pludmales.
аватар Hristina655046
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē diens bija labs, bet ne pā rā k tī rs viesnī cā . Istabā bija tarakā ni. Pludmale bija lieliska. Viesnī ca 5 no 10, ne lielā ka. … Tomēr ▾ Ē diens bija labs, bet ne pā rā k tī rs viesnī cā . Istabā bija tarakā ni. Pludmale bija lieliska. Viesnī ca 5 no 10, ne lielā ka.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Oktobrī atpū tā s. apkalpoš ana un ē diens ir slikts. Nu, pludmale ir vairā k vai mazā k. Pati istaba nebija ī paš i laba. Tur var doties tikai ar bē rniem. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tā s. apkalpoš ana un ē diens ir slikts. Nu, pludmale ir vairā k vai mazā k. Pati istaba nebija ī paš i laba. Tur var doties tikai ar bē rniem.
аватар malinka91
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi ir ok. Bet tur vairs nav kā jas. Un cilvē ki, kas daudzas reizes atpū tā s vienā viesnī cā , bija vienkā rš i š okē ti, kad atkal ieradā s š eit. Apkalpoš ana, ē diens briesmī gs. Kopumā visi atpū tnieki tur nebija apmierinā ti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ir ok. Bet tur vairs nav kā jas. Un cilvē ki, kas daudzas reizes atpū tā s vienā viesnī cā , bija vienkā rš i š okē ti, kad atkal ieradā s š eit.
Apkalpoš ana, ē diens briesmī gs.
Kopumā visi atpū tnieki tur nebija apmierinā ti.
Dvieļ i tika mainī ti vienu reizi.
Gaļ a ir vistas mugura, cilvē ki lamā jā s, ka baroti ar kauliem, mē rces lē ja no brokastī m un pasniedza pusdienā s un vakariņ ā s, darbinieki ē damzā lē ir ļ oti mantkā rī gi, bija pat gadī jums, ka mamma raudā ja. Istabā ir viena pudele ū dens uz diviem, un tas ir 45 grā du karsts, pludmale ir maza, bija kā das piecas jahtas, kuras tur aizstā vē ja, kad atpū tnieki tualetes saturu lē ja tieš i ū denī pie peldē tā jiem.
Par laimi, viņ i apmeklē ja ekskursijas, to visu uzgleznoja. )
аватар Oleg278726
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija labi, viesnī ca nav supermoderna, bet ar savu š armu, ir kaltas mē beles, interesanti. Par naudu tas bija lieliski. Ē diens, kā vienmē r Ē ģ iptē , bija vienmuļ š , vā jš bija sausā s devas ceļ ojumiem. Teritorija ir brī niš ķ ī ga, pludmale ir lieliska, smiltis, viss ir tī rs. … Tomēr ▾ Viss bija labi, viesnī ca nav supermoderna, bet ar savu š armu, ir kaltas mē beles, interesanti. Par naudu tas bija lieliski. Ē diens, kā vienmē r Ē ģ iptē , bija vienmuļ š , vā jš bija sausā s devas ceļ ojumiem. Teritorija ir brī niš ķ ī ga, pludmale ir lieliska, smiltis, viss ir tī rs. Animā cija vienkā rš i super, bā rs pludmalē brī niš ķ ī gs, viss bija kā rtī bā . Tur jaunais Hurghada City iepirkš anā s centrs nav tā lu, tirgus vē l nebija tā lu. Bet š ajā centrā ir viss: pā rtikas veikals un viss pā rē jais. Ceļ vež i ir lieliski, ko sliktu par viņ iem varat teikt? TEZ TOUR gidi vienmē r ir forš i.
аватар Oksana405321
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas tuvu jū rai, laba atraš anā s vieta attiecī bā pret centra tuvumu un numuri bija tuvu pludmalei. Reģ istrē š anā s ieilga, ierā dī ja mums netī kamu istabiņ u tieš i blakus viesnī cas bū vlaukumam. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas tuvu jū rai, laba atraš anā s vieta attiecī bā pret centra tuvumu un numuri bija tuvu pludmalei. Reģ istrē š anā s ieilga, ierā dī ja mums netī kamu istabiņ u tieš i blakus viesnī cas bū vlaukumam. Es devos sū dzē ties, un viņ i nekavē joties mū s pā rcē la bez papildu maksā jumiem un problē mā m. Platī ba lieliska, ļ oti zaļ a, kompakta, tik maza, ka pat rokassprā dzes nedod. Visi ļ oti draudzī gi, man patika. Slikts internets. Ē diens kā.3. Animā cija ir normā la.
аватар megan2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Joprojā m nesaprotu, kā man izdevā s iepirkties š eit š ajā viesnī cā , š ķ iet, ka izlasī ju atsauksmes, bet cena, pirmā rinda un labais izbraukš anas laiks tomē r atsvē ra. Ierodoties ā tri iekā rtojā s, neko neprasī ja, istabu iedeva dabiski vecu, bet gulta liela un cieta, parasts televizors, santehnika uz pē dē jā m kā jā m, ū deni papildinā ja un it kā tī rī ja katru dienu. … Tomēr ▾ Joprojā m nesaprotu, kā man izdevā s iepirkties š eit š ajā viesnī cā , š ķ iet, ka izlasī ju atsauksmes, bet cena, pirmā rinda un labais izbraukš anas laiks tomē r atsvē ra. Ierodoties ā tri iekā rtojā s, neko neprasī ja, istabu iedeva dabiski vecu, bet gulta liela un cieta, parasts televizors, santehnika uz pē dē jā m kā jā m, ū deni papildinā ja un it kā tī rī ja katru dienu. Pludmale netā lu, smilš aina, ne pā rā k liela, bet kopta, saulriets normā ls, vē jš gadā s, ū dens kopumā tī rs, redzē jā m daž ā das zivis, bet nav nekā da skaista rifa te un tuvu. Piekrī tu, ka ē diena nav, piebā zt vē deru ar rī siem, makaroniem vai pusceptiem kartupeļ iem ar kaut kā du mē rci vienmē r var, protams, bet gaļ as praktiski nav, aknas noguruš as, pat vistas gaļ a ir reti sastopama. Mū s izglā ba tikai iepirkš anā s pilsē tā , pē dē jā s dienas pat vakariņ ā s negā jā m, aizbraucā m uz zivju tirgu un tur ņ ē mā m garneles, kalmā rus, garš ī gas zivis pē c kā rtas, tur visu vā rī ja, nopirka alu pudelē s, viesnī cā tas nebija nekas un mē s bijā m laimī gi. Arī stiprais alkohols ir negarš ī gs, ņ em lī dzi vai vē lā k nož ē losi. Arī ierodoties labā k ir iegā dā ties SIM karti ar internetu, ja vē laties normā lu savienojumu. Viesnī cā ir animā cija, pa dienu reizē m gā jā m uz volejbolu, vakarā , ja nestaigā jā m pa pilsē tu, gā jā m uz izrā dē m, tikā m tikai uz daž ā m amatieru izrā dē m. Paspilgtinā jā m laiku ar braucienu uz Luksoru, bijā m salā s, pateicoties Tibaturkam. Ē ģ ipte ir laba, jo par lē tu vienmē r var atrast, ko darī t, un pā rē jo pagriezt uz labo pusi, ja kaut kas noiet greizi. Pilsē tā var apmeklē t krastmalu, skaista vieta, aiziet uz moš eju, iepirkties, jaunieš iem ir daudz naktsklubu, vispā r nav tik dā rgi. Personā ls daž ā ds, bā rmeņ i nepatī kami, dzē rieni lieti kā savē jie, reizē m neadekvā ti joki, uzreiz jā liek savā s vietā s. Viesmī ļ i strā dā gudri, apkopē jas arī apkā rtnē , viss tī rs, zā le laistī ta, pieskata baseinu, jo teritorija nav ī paš i liela. Tā tad mū su atvaļ inā jums pagā ja kaut kā tā , nevar teikt, ka tas ir vienkā rš i slikti, jo braucieni papildinā ja emocijas un ē da jū ras veltes. Ja ņ em vē rā cenu lidojumam un nakš ņ oš anai, tad pā ris simtus vari atstā t š eit, tik un tā nebū s dā rgi, tā pē c paskatieties paš i, ko vajag vairā k no pā rē jiem, ja formā ts ir tā ds pats kā mums bija, tad vē l var, bet ar bē rniem es te noteikti nelidotu, dē ļ ē diena un niecī gā s programmas viņ iem.
аватар Nikolaj484781
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izmitinā š ana bija laba. Izvē lē jā mies labu viesnī cu par cenu un lai bū tu 1. rindā . Numura priekš rocī ba bija skats uz jū ru, un mī nusi Ē ģ iptē ir vienā di - istaba ir veca un ne pā rā k tī ra. Teritorija neliela, bet diezgan tī ra un kopta. … Tomēr ▾ Izmitinā š ana bija laba. Izvē lē jā mies labu viesnī cu par cenu un lai bū tu 1. rindā . Numura priekš rocī ba bija skats uz jū ru, un mī nusi Ē ģ iptē ir vienā di - istaba ir veca un ne pā rā k tī ra. Teritorija neliela, bet diezgan tī ra un kopta. Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals. Pludmalē visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra laba, saulriets maigs. Viss bija brī niš ķ ī gi. Internets nozvejots tikai vestibilā . Ē diens bija nabadzī gs, gaļ as un augļ u praktiski nebija. Personā ls ir lielisks, vienmē r strā dā . Animā cija bija, bet tā katru dienu ir viena un tā pati un neinteresanti, viss standarta. Principā , ja jū s vienkā rš i dodaties uz š o viesnī cu - tas ir labi. Bet, salī dzinot ar kaut ko, labā k ir pievienot naudu un doties uz labā ku.
аватар nadin.kamenskay
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
UZŅ EMŠ ANA. Ieradā mies ap 09:00, mū s uzreiz paē dinā ja un iedeva istabiņ u. Reģ istratū ra ir ļ oti maza, bet vietas pietika visiem. Wi-Fi uztver normā li. Rezultā ts: 4 ISTABA. Dabū jā m 4222. istabu, vieta normā la, teritorija un jū ra redzama pa logu. … Tomēr ▾ UZŅ EMŠ ANA. Ieradā mies ap 09:00, mū s uzreiz paē dinā ja un iedeva istabiņ u. Reģ istratū ra ir ļ oti maza, bet vietas pietika visiem.
Wi-Fi uztver normā li.
Rezultā ts: 4
ISTABA. Dabū jā m 4222. istabu, vieta normā la, teritorija un jū ra redzama pa logu. Mē beles vecas, aizkari netī ri, istabu vajadzē ja uzkopt. . . Ir tē jkanna, ledusskapis + katru dienu 1.5 litri ū dens. Istabas un atkritumu mitrā tī rī š ana tika veikta katru dienu.
Rezultā ts: 3
UZTURS. 10 dienas ē diens bija zem vidē jā , bez liellopa gaļ as, minimā li dā rzeņ i, minimā li augļ i, zivis katru dienu viens variants, vista bija vienreiz, aknas katru otro dienu.
Protams, izsalcis nebū si, bet 4* viesnī cai tas ir š ausmī gi.
Brokastis ir standarta: olu kultenis, dā rzeņ i, desiņ as un siers. Ir grauzdiņ i un pankū kas.
Pusdienas: zupa, kartupeļ i, rī si, dā rzeņ i. No gaļ as ē dieniem tikai zivis.
Augļ u minimums: ķ irbis, melone, apelsī ns un gvajava, smalki sagriezti sī rupā .
Vakariņ as: Nekas neatš ķ iras no pusdienā m. . . : (
Vē rtē jums: 3-
PLUDMA. Lietussargi un klā ja krē sli veci, ieeja jū rā maiga. Pludmales zona ir maza. Bā rs pludmalē - viens nosaukums. . . No Yuppi dzē rieniem, tē jas maisiņ iem, alu lej 100 g plastmasas glā zē s un viss. Pludmalē nav saldē juma. Man patika pludmales darbinieku darbs, viņ i vienmē r atradī s brī vu vietu un atnesī s matraci.
Dvieļ iem ir tā ds iespaids, ka tie nemazgā jas (vienmē r netī ri).
Vē rtē jums: 4- (un pē c tam pludmales pirmā s lī nijas dē ļ )
APKALPOŠ ANA. Personā ls ir draudzī gs, skaidrs, ka cenš as, bet trū kst pieredzes. . . Viesmī ļ i, kas nes ē dienu, var izbirt vai izkaisī t ē dienu.
Vē rtē jums: 4-
TERITORIJA. Mazs, bet zaļ š . Uz vietas ir viens baseins.
Vē rtē jums: 4-
ANIMĀ CIJA. Teikš u tā : uzskrē ju pacelš anā s brī dim, kad viņ i spē lē ja volejbolu. . . No visiem animatoriem Maiami ir visnormā lā kā , pā rē jie uzvedā s necivilizē ti: lamā jā s ar krievu neķ ī trī bā m, lika saprast? ka viņ i ir vienlī dzī gi ar mums. . . Ļ oti slikta uzvedī ba.
SECINĀ JUMS. Viesnī cas vē rtē jums vietnē ir nepā rprotami pā rspī lē ts, tā s patiesais vē rtē jums ir ne vairā k kā.3, 5, un pē c tam pludmales pirmajai rindai.
Viesnī cai nepiecieš ams remonts (ī paš i pludmalē ), ē dinā š anas daž ā dī ba (viesnī cā izmantotie produkti ir lē tā kie), animā cija jā maina (mū zika, kas skan, nav nekā cita, izņ emot volejbolu un vingroš anu). Vā cieš i daudz atpū š as viesnī cā , viņ iem ir pavisam cita attieksme...kokteiļ i ar augļ iem, iekā rtojas tuvā k pludmalei utt...: (
P. S. Brokastis, ko viņ i viņ iem dod, parasti ir briesmī gas: trī s maizī tes, gvajava un ola.. .
аватар ok260206.ok
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē š anā s: viņ i iedeva 10 USD - viņ i apmetā s stundu vē lā k istabā pie baseina Nr. 2612. Mē beles ir vecas, bet gultas lielas. Uzreiz gribē ja paņ emt dzeramnaudu – nedeva. Ledusskapja numurs. TV, kondicionieris - viss ir, bet vecs, pabeigts. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: viņ i iedeva 10 USD - viņ i apmetā s stundu vē lā k istabā pie baseina Nr. 2612. Mē beles ir vecas, bet gultas lielas. Uzreiz gribē ja paņ emt dzeramnaudu – nedeva. Ledusskapja numurs. TV, kondicionieris - viss ir, bet vecs, pabeigts. Santehnika - duš a strā dā , bet ū dens ar pā rtraukumiem ir vai nu auksts vai karsts, jo ir boileris, kas ar savu darbu netiek galā . 2) Paņ ē mā m brokastī s - iedeva omleti un neraudzē tā s pankū kas - un sā kā s Murkš ķ a diena - katru dienu viens un tas pats. Pusdienas - rī si, kaulains moquel, bez salā tiem, bez augļ iem, svaigi konditorejas izstrā dā jumi, vakariņ as - š ausmī gi piparotas liellopu aknas. Un tā gandrī z lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m. Cilvē ki sā ka sū dzē ties – pā ris dienas pirms izlidoš anas – atveda apelsī nus un melones. Alus ir rū gts, skā bs vī ns, citi dzē rieni - piemē ram, apelsī nu un ananā su sula - ķ ī mija ar ū deni. Kopumā ē diens bija slikts. Bet š eit, plus, es zaudē ju 3 kg. Personā ls: laipni, smaidī gi cilvē ki, kas dzī vo pie jū ras. Istabas tika izslaucī tas, saklā tas gultas, pē c tam mainī ti dvieļ i uz grī das. Viņ i nemazgā ja, nemainī ja gultas, atnesa ū deni pudelē s. Animā cija: aicinā ja uz vingrinā jumiem - bija kvorums - veica, arī ū dens aerobiku, pilates uz zā lā ju, volejbolu, skvoš o. Vakarā bē rniem pusstundu izklaides programma, multfilmas, tad pieauguš ajiem izklaidē još a programma, diskotē ka, uguns š ovs, karaoke uc ē rts). Sauļ ojā mies, peldē jā mies, devā mies uz Kairu (50 $) solī ja nacionā lo muzeju - mū s aizveda uz moš ejā m + ē dā m laivā pa Nī lu + piramī das (piezī mē ju gidu Amiru - labs, pozitī vs), Kleopatras masā ž as vanna ($ 35 ) - 2.5 stundas - normā li - var iet, batiskafi + ar maskā m izpeldē ju uz rifiem (20$) - patika. Vispā r atpū ta ir tavā s rokā s – tu pieķ ersies pie ē diena – uzskati to par sabojā tu. Mums patika - esam pozitī vi cilvē ki - meklē jam plusiņ us jebkuros laikapstā kļ os!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Vitalik35
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums asaulyak_ga
Mēs mīlam dzert kafiju no rītiem. Kā ir Sahārā?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
iemiesojums dimawqa
Godīgi sakot, es nezinu, kur iet!
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 16 atbildes
iemiesojums cergei2031
vai istabā ir bezvadu internets un kā pieslēgties
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 12 atbildes
iemiesojums oluzzka
Labdien. Uz o viesncu dodos maij Man ir oti svargi, vai jr ir zivis. Pēc ceļojuma uz Šarmu pagājušā gada augustā es tikko saslimu ar Sarkanās jūras zemūdens pasauli. Es neiegāju ūdenī bez maskas.)) Es nevaru iedomāties, kā jūs tagad varat vienkārši peldēt. Liels paldies. Rakstiet uz [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на песчаном пляже города Хургада, в 500 м от центра Старого города. Открыт в 1992 году, последняя частичная реновация прошла в 2010 году. Подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta В 11,5 км от аэропорта Хургады, в 500 м от центра Старого города.
Pludmales apraksts Есть кораллы.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 бара, 3 ресторана (2 – платно), 1 бассейн (с подогревом в зимний период), магазины, терраса для загара, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (с подогревом в зимний период).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс, караоке, ныряние с маской и трубкой, настольный футбол (бесплатно), бочче (бесплатно), прокат теннисных ракеток и мячей (платно, в Hilton Hurghada Plaza), освещение теннисного корта (платно, в Hilton Hurghada Plaza), теннисный корт (платно, в Hilton Hurghada Plaza).
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 114 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Hurghada, Red Sea, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +20 65 354 83 01
Tīmekļa vietne: Jewels Sahara Boutique Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.