Mājīga viesnīca

Rakstīts: 20 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 11 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Godī gi sakot, man nav ī sti ar ko to salī dzinā t, bet viesnī ca MAN PATIKA! Mā jī ga, kompakta, mierī ga, pat kaut kā da mā jvieta.
Ieradā mies vē lu vakarā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Istaba bija laba, bet ne wow. Mazliet padomju, ar vecā m mē belē m, ar ne pā rā k smuku vannasistabu. Bet viss aprī kojums strā dā , istabas atraš anā s vieta ir ideā la - tuvu gan pludmalei, gan reģ istratū rai, skats no balkona ir vienkā rš i krā š ņ s. (2822. kab. ) Istaba tika uzkopta katru dienu, izņ emot pirmo dienu. Vienmē r bija svaigi dvieļ i, tualetes papī rs, š ampū na ž eleja un obligā tā ū dens pudele. Mē s tikai pā rģ ē rbā mies un gulē jā m istabā , tā pē c mums viss vairā k kā piestā vē ja.
Darbinieki ir ļ oti draudzī gi un sabiedriski, daudzi labi runā krieviski, var papļ ā pā t un jokot. Man ļ oti patika divi bā rmeņ i - viens reģ istratū rā Dž amals un otrs pludmales bā rā , neatceros nosaukumu. Viņ i varē tu pagatavot arī kā dus forš us kokteiļ us. Sā kumā viņ i teica, viņ i saka, ka š ā di sarež ģ ī ti kokteiļ i tiek maksā ti, bet diezgan drī z jū s varē tu lū gt draudzī bu))

Animators Alekss ir super! ! Ar lielisku humora izjū tu, aktī vs, dzī vespriecī gs. Mans vī rs pastā vī gi spē lē ja volejbolu, vienmē r spē lē ja ar viņ u š autriņ as, daž reiz piedalī jā s vingrinā jumos vai kā dā s sacensī bā s. Bet, ja es gribē ju vienkā rš i gulē t uz zviļ ņ a, neviens mani nespieda piedalī ties animā cijā ar varu, paldies Dievam. Vakarā kā ds š ovs, multenes bē rniem, mū zika, ū denspī pe pludmalē .
Pludmale jauka, maza, bet vietas pietiek visiem. Lai izvē lē tos ē rtu atraš anā s vietu, sauļ oš anā s krē slus vislabā k ņ emt no rī ta. Jā , paš i sauļ oš anā s krē sli, protams, ir "noguruš i", bet piesedz tos ar dvieli un nav problē mu)) Iebraukš ana jū rā ir laba, nav tā lu jā iet dziļ umā . Diena patī kama.
Ē diens diezgan normā ls, bez volā niem, izvē le ir, daž ā dī ba nedaudz klibo. Es necietu no vē dera, tas ir galvenais. Alkohols galvenajā restorā nā ir tik ļ oti atš ķ aidī ts. Pludmale mums patika labā k. Ir tē ja, kafija, sulas, dzē rieni, ū dens. Augļ u bija maz, saldumi ļ oti lī dzī gi, ā tri kļ uva garlaicī gi. Saldē jums pusdienā m, garš ī gi)) Jā , ir restorā ns, mē s pierakstī jā mies divas reizes, bet devā mies tikai vienu reizi - tā pat kā galvenajā restorā nā , tikai skaista prezentā cija.
Es dabū ju bezmaksas masā ž u uz 15 minū tē m (lai gan mana bezmaksas masā ž a bija beidzies, vienojā mies, ka vienu dienu neskaitī sim). Ir arī bibliotē ka ar krievu grā matā m, tā atrodas sporta zā lē . Man tas bija tieš i tas, kas man bija vajadzī gs, man ļ oti nepatī k bezmē rķ ī gi sauļ oties.
Baseins ir mazs un vienmē r tukš s. Iebridā m tikai vienu reizi, ieraš anā s dienā , jo nav ieteicams naktī iet uz jū ru.
Viesnī cas atraš anā s vieta nav tā labā kā , it kā daž u nomalē . Blakus bū vlaukums. Personī gi mū s tas nemaz netraucē ja.

Kopumā , ja neskaita daž as nianses, piemē ram, niecī go istabu un gardumu trū kumu, viesnī ca bija ļ oti patī kama. Labprā t tur aizbrauktu vē lreiz. Starp citu, bija daudz cilvē ku, kas pie viņ a ieradā s ne pirmo reizi, tas daudz pasaka.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu