Jasmine Palace Resort 5*– Atsauksmes

71
Novērtējums 6.110
pamatā
71 atsaukt
№83 viesnīcas reitingā Hurgada
5.9 Numurs
6.0 apkalpošana
5.6 Tīrība
6.2 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca ar lielu zaļo zonu, ērtiem numuriem un plašu pludmali. Atvērts 2014. gadā. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas (tikai reģistratūra) un 3 stāvu ēku kompleksa. Atrodas pirmajā piekrastē, 22 km attālumā no Hurgadas centra. Piemērots ģimenes, jauniešu vai romantiskiem ceļojumiem.Vairāk →
аватар knopulja
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
BRĪ DINĀ JUMS!!! ! Puiš i turieties tā lā k no š ī s viesnī cas. Tas nav 5 zvaigznes, kā iesniegts, tas nav pat 3 zvaigznes. Viesnī cas personā la sniegtais serviss ir vienkā rš i š ausmī gs. Viņ i izturas pret tevi kā pret dzī vnieku. … Tomēr ▾ BRĪ DINĀ JUMS!!! ! Puiš i turieties tā lā k no š ī s viesnī cas. Tas nav 5 zvaigznes, kā iesniegts, tas nav pat 3 zvaigznes. Viesnī cas personā la sniegtais serviss ir vienkā rš i š ausmī gs. Viņ i izturas pret tevi kā pret dzī vnieku. Numuri nav tā di, kā reklamē ts. Pē dē jais remonts tika veikts tikai NEKAD. Istabā viss bija netī rs, dvieļ i, izlietne, tualete un tualetes sē deklis, duš as aizkars, spoguļ i. Gultas oderē jums ir izmazgā ts, bet ir tik vecs, ka izskatā s netī rs. Ē diens ir galī gi briesmī gs, pilnī gi nekas, lai ē st vienā dus ē dienus brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Vienī gais, ko varē ja ē st, bija maize. Pavā ri ar rokā m liek ē dienu uz š ķ ī vja. Ē diens ir vienkā rš i super zemas kvalitā tes. Katru dienu mē s gā jā m uz McDonald's senzo tirdzniecī bas centru, lai kaut ko ē st.
Viss iekļ auts nav viss iekļ auts, ja vē laties dzert apelsī nu sulu nav iekļ auts, glā ze maksā $ 5, alus skā rdene $ 5, vietē jais alus ir bezmaksas un dzerams, ja tiek gatavots no pudelē s iepildī ta alus. novecojuš as divas glā zes un tu skrien uz tualeti. Viņ i vienmē r cenš as visu pasniegt vienreizē jā s lietoš anas krū zē s, lī dz jū s viņ iem sakā t, ka vē laties glā zi. Pē c 12 naktī m viss iekļ auts beidzas bez maksas, pat kolu nedos. Un tas atrodas galvenajā bā rā pie reģ istratū ras. Pē c 17:00 tikai mirusi viesnī ca, nekas nenotiek. Pat mū zika neskanē ja. Atvainojiet, viņ a spē lē jā s tualetē . A la carte restorā ni ir vē l sliktā ki par galvenajiem. Vai esat kā dreiz mē ģ inā juš i suš i ruļ ļ us ar svaigiem burkā niem? Bā ra ē dienkartē ir daž i kokteiļ i, bet par tiem ir jā maksā , tač u tie nav gatavoti ar ī stu alkoholu, viņ i joprojā m izmanto vietē jo alkoholu, lai pagatavotu mohito un par to maksā.4 USD. Vā rdu sakot, viss, kas ir nedaudz labā ks par briesmī go, maksā naudu.
un joprojā m super zemas kvalitā tes. Reģ istratū ras darbinieki nekad nav izpalī dzī gi, viņ i klausā s, kas jums sakā ms, un tad vienkā rš i pagriež as un pazū d. Nejauš i istabā salauzā m pudeli, savā cā m glā zi un lū dzā m, lai iztī ra vai iedod mums mopu, teica, ka nav problē mu, apkopē ja ir ceļ ā . Vakarā atgriezā s istabā un nekas netika darī ts, neviens neieradā s. Kad mē s to pieminē jā m reģ istratū rā , viņ š vienkā rš i pateica labi un aizgā ja. Puiš i, tā ir jū su izvē le, uzticē ties man vai nē , bet tā ir tikai laika un naudas izš ķ ieš ana. Nekad nav bijuš i tik slikti svē tki. Gribē jā s atgriezties mā jā s otrajā dienā . Absolū ti atkritumu vieta.
BRĪ DINĀ JUMS BRĪ DINĀ JUMS BRĪ DINĀ JUMS
BRIEZIET NO Š Ī S VIETAS.
аватар sasha.smajjl88
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies ap 10.30, uzvilkā m rokassprā dzes un vē l bija laiks vē lajā m brokastī m, lai gan nekas cits neatlika, izņ emot tī teņ us, sieru un "desu". Pā rģ ē rbā s un devā s pastaigā pa teritoriju, pa jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 10.30, uzvilkā m rokassprā dzes un vē l bija laiks vē lajā m brokastī m, lai gan nekas cits neatlika, izņ emot tī teņ us, sieru un "desu". Pā rģ ē rbā s un devā s pastaigā pa teritoriju, pa jū ru. 300 metri ū dens lī dz ceļ iem, man derē ja, kā jau ar mazu bē rnu. Pludmalē pasniedz frī kartupeļ us, š avarmu bulciņ ā , hamburgerus (starp citu, gaļ as pī rā dziņ u, nevis soju), divu veidu kū kas, augļ us, pie baseina tikai ā trā s uzkodas. Alkohols no pudelē m nevis no iepakojumiem. Mū s iekā rtoja vienos pē cpusdienā , istabiņ a bija "ē ģ iptieš u parastā ", bet jau apnicis protams, man galvenais matrač i mī ksti, tī ra veļ a un dvieļ i, un trū kumi mē beļ u ziņ ā , plaisā juš as flī zes ir nav ī paš i svarī gi, mē s nonā cā m pie jū ras.
Brokastis: olu kultenis, vā rī tas olas, virtuļ i, pankū kas ar Nutella, daž ā di ievā rī jumi, musli ar jogurtu, sieri, desa....
Pusdienas, vakariņ as: zupas, kartupeļ i, makaroni, vista, pī le, teļ a gaļ a, daudz zivju daž ā dā s formā s, vienu reizi redzē ju jē ra gaļ u, reizi nedē ļ ā bija steiki ar zivju skaistumu, garneles, kalmā ri, ak, daudz daž ā di ē dieni visā m gaumē m. Personā ls labs, BET izņ emot tos reģ istratū rā ir solī ds "krieviski nerunā jam, pagaidiet, es neko nezinu utt. "
Paš ā pontona galā ir zivis, redzē ju vairā kus dzeloņ rajus, teica, ka ir bruņ urupuč i, bet diemž ē l nepaveicā s tos ieraudzī t.
Teritorija nepatika, apstā dī jumi nav ī paš i.
Ē ģ iptē jau 5. reize, bet pirmo reizi redzu un diemž ē l ne tikai redzē ju, bet arī smirdē ju, zā lā jus laist ar atkritumiem no tualetes, vienreiz pamodos 01.30 naktī , izgā ju uz balkona, un tur tas tika laistī ts, smaka bija briesmī ga, viņ i man par to stā stī ja, bet es nekad nevarē ju iedomā ties, ka tas tā varē tu bū t.
Ir daudz baseinu, apsildā mi bē rniem.
Bija kaut kā da animā cija, bet tikai pie pieauguš o baseina.
Plusi: ē diens, personā ls (izņ emot reģ istratū ru), sekla jū ra bē rniem.
Mī nusi: attā lums no pilsē tas, nabadzī ga teritorija.
аватар legionpride88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1) Sā ksim, ka viesnī cā vairā kums ir ē ģ iptieš i 75%, pā rē jie ir ukraiņ i, č ehi, krievi, poļ i, franč i, vā cieš i, kazahi un pat turki bija) Ja vairogs, ka vietē jie nelieto alkoholu, tad pā rē jie ir ar blī kš ķ i, neviens nepiedzeras miskastē , nav kliedzienu un skandā lu, tā pē c viesnī cai ļ oti patika! Viesnī ca skaista, liela teritorija, darbinieki viesnī cā ir vislabā kie! 2) Pludmale liela, gara, smilš aina-oļ u un pontonu, ir koraļ ļ i, pludmale ir sakopta tik-tā , ū dens bija burvī gs, peldoties nozaga dvieli, tā pē c skatieties abus) 3)Istaba laba, mē beles tik-tā, fē ns uz ī sa stieples bija neē rti, bija 2 rezerves spilveni, ir seifs, ledusskapis vienmē r strā dā, tī rī š ana nesaprata kā ir vispirms viņ š atnā ca 12, tad 18:00, tad 22:00, daž reiz tavē jais nenā ca, bija jā sē ž bez ū dens, vai jā sazinā s ar reģ istratū ru, lai to atnestu vai meklē tu pie citā m istabā m, lai ņ emtu ū deni! Pē dē jā dienā gaisa kondicionieris lidoja, tā pē c mē s varam teikt, ka paveicā s) 4) Ē diens ir lē ts, tā pē c neaizmirstiet tabletes pret caureju, citā di ir nedaudz dā rgi nopirkt) bet bija lasis un tuncis un pī le un kalmā ri, reizi nedē ļ ā ) Ē d to, kas vienmē r bija, izņ emot makaronus ar balto. … Tomēr ▾ 1) Sā ksim, ka viesnī cā vairā kums ir ē ģ iptieš i 75%, pā rē jie ir ukraiņ i, č ehi, krievi, poļ i, franč i, vā cieš i, kazahi un pat turki bija) Ja vairogs, ka vietē jie nelieto alkoholu, tad pā rē jie ir ar blī kš ķ i, neviens nepiedzeras miskastē , nav kliedzienu un skandā lu, tā pē c viesnī cai ļ oti patika! Viesnī ca skaista, liela teritorija, darbinieki viesnī cā ir vislabā kie!

2) Pludmale liela, gara, smilš aina-oļ u un pontonu, ir koraļ ļ i, pludmale ir sakopta tik-tā , ū dens bija burvī gs, peldoties nozaga dvieli, tā pē c skatieties abus)

3)Istaba laba, mē beles tik-tā, fē ns uz ī sa stieples bija neē rti, bija 2 rezerves spilveni, ir seifs, ledusskapis vienmē r strā dā, tī rī š ana nesaprata kā ir vispirms viņ š atnā ca 12, tad 18:00, tad 22:00, daž reiz tavē jais nenā ca, bija jā sē ž bez ū dens, vai jā sazinā s ar reģ istratū ru, lai to atnestu vai meklē tu pie citā m istabā m, lai ņ emtu ū deni!
Pē dē jā dienā gaisa kondicionieris lidoja, tā pē c mē s varam teikt, ka paveicā s)

4) Ē diens ir lē ts, tā pē c neaizmirstiet tabletes pret caureju, citā di ir nedaudz dā rgi nopirkt) bet bija lasis un tuncis un pī le un kalmā ri, reizi nedē ļ ā ) Ē d to, kas vienmē r bija, izņ emot makaronus ar balto. mē rce - tas ir GO * BET! Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi, baklava ir lieliska, tač u tā nebija vienmē r, reizi pa reizei! Viegla uzkoda pie baseina, kā hotdogs, burgers un frī , par tiem dabū tikai keč upu, burgerā vai hotdogā nekas neiet, izņ emot bulciņ u un lē tu desu, kotlete bija garš ī gā ka, nu saprotams jo ir rinda, bet 10 gab vietē jie iedzī votā ji savā c visiem!

5) Serviss un apkalpoš ana lī menī , mē ģ inā ja gan tī rī t, gan rezervē t un tī rī t, bet ne vienmē r tas izdevā s, jo vietē jie ē ģ iptieš i taisī ja banketus no diviem galdiem, daž reiz tas nebija tikai tur, kur bija tī kls, Hamada viesmī lis ir vienkā rš i labā kais! Bā rmeņ i ir lieliski! Taksometru pakalpojums Mohamed Mansy BEST!
Gaidī jā m lī dz galam, lai pasū tī tu fotosesiju, bet neizdevā s, jo viesnī cas vadī bai bija augsts viedoklis par sevi. Pateicoties Mido, kurš vienojā s ar savu š efpavā ru Aš uru par fotosesiju citā ļ oti skaistā un dā rgā viesnī cā , Aš ū rs mū s aizveda, pacienā ja ar kafiju un cepumiem, noorganizē ja fotosesiju ar profesionā lu fotogrā fu viesnī cas teritorijā , kā arī uzņ ē ma. mū s uz vienu skaistu vietu ar lieliskiem vietē jiem skatiem) tikai labā kais Hurgadā cilvē ks, ko es satiku!

6) ANIMĀ CIJA! Te jā raksta atseviš ķ s ieraksts, ja ī si raidī jums ir g ...skaidri! Animatori velkas tikai uz klubiem ā rpus viesnī cas, viesnī cā pē c 10iem nekā nav! Bija meitene, kas dziedā ja daudzā s valodā s bez akcenta, nu, tas ir vienkā rš i ļ oti skaisti, pā rē jā izrā de ir miskaste, no 13 naktī m, kas bija 2 reizes, izrā de bija normā la...Tā var bū t redzē jis, ka vadī ba ietaupa naudu izklaidei...
Jautā jumi, kas slē pjas aiz tā ir pā rtikas kvalitā te, ledus un batoniņ u produktu trū kums vairā kas dienas nebija tonizē još a un nemitī gs ledus (vai pareizā k sakot ledus veidotā ju) trū kums, alkohols nav tajā labā kajā kvalitā tē , tā pē c dzerot bez ledus karstumā ir gandrī z nereā ls ...
Nu uz fotosesiju, kā plā nojā m pē dē jā dienā , bet viesnī ca tā dus servisus nesniedza visai viesnī cai, bet labi, ka Aš ū ra ir labs cilvē ks un aizgā ja pretim pusceļ ā un padarī ja to vē l labā ku!
Tā kā principā , izlaiž ot š os mirkļ us, visi ir laimī gi!
Un tomē r viesnī cas teritorijā nav ū denspī pes bā ra, bet aprakstā ir dezinformā cija .. .
аватар dom.marik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē . Sapratā m, ka uz jaunu viesnī cu nebrauksim. Istabā viss darbojā s, katru dienu uzkopju. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu.
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē . Sapratā m, ka uz jaunu viesnī cu nebrauksim. Istabā viss darbojā s, katru dienu uzkopju. Personā ls ir draudzī gs. Ē diens labs, izvē le bija, viss ok. Kopumā viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m.
Mē s pilnī bā piekrī tam pozitī vajā m atsauksmē m un vē rtē jumiem 8 un 9, kas mums ir atstā ti, mē s apstiprinā m.
Viesnī cas vestibilā ir veikali, cenas normā las, var ieiet. Izejot no viesnī cas un nogriež oties pa labi, pē c 50 metriem jū s redzē siet vairā kus veikalus. Nav vē rts uz š ejieni braukt. Ļ oti uzmā cī gi pā rdevē ji, pielī p kā kaitinoš as muš as. Ja dosies, tie noteikti sabojā s garastā vokli, nogulsnes saglabā sies vairā kas dienas.
Mē s iesakā m viesnī cu brī vdienā m ar bē rniem un/vai relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар svyatprogekt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga, viss ir miris un vecs, patiesī bā š ajā rajonā ir tikai viens restorā ns, vē l divi restorā ni tikai par naudu, pludmale ir netī ra bumbiņ ā s un pludmalē tiek tī rī ti vienreizē jie trauki tā -tā , stikla glā zes viesnī cā ir ne tikai plastmasas vienkā rš i š ausmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga, viss ir miris un vecs, patiesī bā š ajā rajonā ir tikai viens restorā ns, vē l divi restorā ni tikai par naudu, pludmale ir netī ra bumbiņ ā s un pludmalē tiek tī rī ti vienreizē jie trauki tā -tā , stikla glā zes viesnī cā ir ne tikai plastmasas vienkā rš i š ausmī gi. Wi-Fi nav istabā s, tikai reģ istratū rā un tad par naudu. Neiesaku.
аватар ANCHO1SEN
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta: atrodas Hurgadas priekš pilsē tā , ā rpus teritorijas viss kā parasti, vietē jie veikali un tuksnesis, mazliet kalni. Bet lē ts taksometrs atrisina visas problē mas. 10 minū tes lī dz lidostai, 15 minū tes lī dz Hurgadas centram. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: atrodas Hurgadas priekš pilsē tā , ā rpus teritorijas viss kā parasti, vietē jie veikali un tuksnesis, mazliet kalni. Bet lē ts taksometrs atrisina visas problē mas. 10 minū tes lī dz lidostai, 15 minū tes lī dz Hurgadas centram.
Teritorija: liela, skaista un kopta.
Pludmale un piestā tne: pludmale ir plaš a un plaš a, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. No ū dens krasta lī dz papē dim un pē c tam paisuma laikā ). Visi peld no mola, kura ir 400 metrus gara. Ū denī ir vairā kas ieejas, tur nav ļ oti dziļ i, bet ir arī ļ oti dziļ i, var lekt.
Baseini: ir vairā ki, plaš i, centralizē ti apsildā mi, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli.
Istabas: bijā m 1. stā vā pie centrā lā baseina, tī ri, ar terasi, mē beles un vannasistaba kā rtī gas un nenoguruš as. Viņ i man iedeva divas kartes, vienī gais, ka pils saslima, kartes pastā vī gi tika atmagnetizē tas, viņ i pā rstā ja skriet uz reģ istratū ru, viņ i staigā ja pa terasi).
Ē diens: lielisks (Ē ģ iptei), daudzveidī gs. Gaļ a vistas, jē ra, liellopa gaļ a, daž ā da veida zivis. Dā rzeņ i, augļ i arī . Un pats galvenais, ZVIEDRIJA nekur nav pazudusi, nekā du sasodī tu distribū ciju ar rindā m. Galdi tiek notī rī ti diezgan ā tri vairumā gadī jumu ar tiem pietiek. Negaidiet frills, tas nav riskos, lukhari) neviens neteica. Pludmalē ir uzkodas ar picu, cī siņ iem un salā tiem. Viss ir ē dams.
Bā ri: tie ir trī s, centrā lais joprojā m darbojas kā uzkoda. Dzerot, pacieš ami, var bū t sliktā k (cik saprotu, Ē ģ iptē ir vairā ki veidi vietē jie, te tas, kurš labā ks) Alus vispā r č um, pudelē s, nevis bodyaga. Ir viegli ieliet tik daudz, cik vē laties. Ī paš u rindu nav, ar mums nekas nebeidzā s.
No mī nusiem: daž i nesaprotami apsā rtumi uz salvetē m. Viesmī ļ u nav daudz, ja pats negribē si skraidī t, bū s jā gaida, kaut vai dzeramnauda.
Viesnī ca ir laba tiem, kas skaidri saprot, kas viņ am vajadzī gs. Tiem, kas iet uz "piecinieku" pē c krabjiem un viesmī ļ iem ar rullī š iem un ventilatoru, jū s š eit neesat. Tiesa, par naudu tā das viesnī cas neesmu redzē jis.
аватар ritusik.75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, lielisks ē diens (gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ i, deserti), jauks personā ls. Ģ imenē m ar bē rniem ideā la pludmale ir sekls 200 metru smilš ains dibens. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, lielisks ē diens (gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ i, deserti), jauks personā ls. Ģ imenē m ar bē rniem ideā la pludmale ir sekls 200 metru smilš ains dibens.
аватар OlesiaSlovakia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ģ imene ar 2 maziem bē rniem. Man patika viss: izcils ē diens (gaļ a, zivis, aknas, kalmā ri, smalkmaizī tes, daudz dā rzeņ u un augļ u, viss svaigs un neticami garš ī gs), sakopta teritorija, liels apsildā ms baseins. Kas attiecas uz jū ru, tad š ajā s brī vdienā s pirmo reizi sastapā mies ar bē gumiem un bē gumiem, tač u tas vairā k bija pluss nekā mī nuss - bē rniem bija liela interese par jū ras gultnes un tā s iemī tnieku izzinā š anu. … Tomēr ▾ Bijā m ģ imene ar 2 maziem bē rniem. Man patika viss: izcils ē diens (gaļ a, zivis, aknas, kalmā ri, smalkmaizī tes, daudz dā rzeņ u un augļ u, viss svaigs un neticami garš ī gs), sakopta teritorija, liels apsildā ms baseins. Kas attiecas uz jū ru, tad š ajā s brī vdienā s pirmo reizi sastapā mies ar bē gumiem un bē gumiem, tač u tas vairā k bija pluss nekā mī nuss - bē rniem bija liela interese par jū ras gultnes un tā s iemī tnieku izzinā š anu. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t smilš u pā rdevē ju galvenā restorā na ieejas priekš ā un Alibaba veikala ī paš nieku - tie ir pā rsteidzoš i puiš i! Jasmine Palace, paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
аватар _38594
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca ir laba, vienreiz. Skaista teritorija, daudzi baseini, apsildā ms baseins, visur tī rī ba, draudzī gs personā ls, garš ī gs ē diens, liela pludmale, bez zivī m un bez koraļ ļ iem. Esiet gatavi maksas WI-FI, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i 5 zvaigž ņ u viesnī cai, tā pē c tas ir ne tikai maksas, bet arī ļ oti slikti. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba, vienreiz. Skaista teritorija, daudzi baseini, apsildā ms baseins, visur tī rī ba, draudzī gs personā ls, garš ī gs ē diens, liela pludmale, bez zivī m un bez koraļ ļ iem. Esiet gatavi maksas WI-FI, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i 5 zvaigž ņ u viesnī cai, tā pē c tas ir ne tikai maksas, bet arī ļ oti slikti. Mē s nesapratā m, kā pē c mē s ar vī ru esam iekā rtojuš ies istabā ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Izbraucot viņ i nedeva sausā s devas.
аватар anna.gontarenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m februā rī , man ļ oti patika, neticami bē guma un bē guma skati, bagā tī gs koraļ ļ u rifs un zivis, kaitsē rfs un stā vsē rfings. Ļ oti profesionā ls personā ls un apkalpoš ana. Mī nusu nav, ja neskaita attā lumu lī dz tirdzniecī bas centriem un pastaigu vietā m, bet taksis ir un mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Bijā m februā rī , man ļ oti patika, neticami bē guma un bē guma skati, bagā tī gs koraļ ļ u rifs un zivis, kaitsē rfs un stā vsē rfings. Ļ oti profesionā ls personā ls un apkalpoš ana. Mī nusu nav, ja neskaita attā lumu lī dz tirdzniecī bas centriem un pastaigu vietā m, bet taksis ir un mums ļ oti patika. Cilvē ku bija maz, ļ oti tī rs, baseini pastā vī gi tiek tī rī ti. Atseviš ķ i gribu pieminē t spa un meiteni masieri, diemž ē l aizmirsu nosaukumu. Burvniece! Iesaku visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums pavlyukn
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums kluiz
Pastāstiet man, kā ir ar wi-fi, vai tas ir bezmaksas vai maksas?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель с большой зеленой территорией, уютными номерами и просторным пляжем. Открыт в 2014 году. Состоит основного 2-этажного здания (только ресепшен) и комплекса 3-х этажных корпусов. Расположен на первой береговой линии, в 22 км от центра Хургада. Подойдет для семейного, молодежного или романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен в 18 км от аэропорта Хургады, в 22 км от центра города, на самом берегу моря. Расстояние до торгового центра Senzo Mall: 4 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж протяженностью в 1 км, 1 понтон (360 м). Глубина 250 метров. Есть кораллы. Необходима специальная обувь. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi только в лобби (платно), 4 конференц-зала (от 20 до 200 человек), магазины, аптека. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Главный бассейн разделен на 4 части без подогрева в зимний период (1185 кв.м., глубина от 110 до 140 см);

Бассейн-бар с подогревом в зимний период (960 кв.м., глубина 140 см);

Waves бассейн без подогрева в зимний период (644 кв.м., глубина от 0 до 180 см);

Rose бассейн без подогрева в зимний период (288 кв.м., глубина от 75 до 125 см);

Lily бассейн без подогрева в зимний период (288 кв.м., глубина от 75 до 125 см);

Детский бассейн с подогревом в зимний период (191 кв.м., глубина от 50 до 100 см).

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно

Dunes Restaurant — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), поздний завтрак (10:00-11:00), обед (12:30-15:00), ужин (19:00-22:00), поздний ужин (23:00-00:00);

Om Ali Restaurant — a la carte ресторан египетской кухни: ужин (19:00-22:00). Возможно посетить один раз бесплатно на протяжении отдыха, по предварительной резервации;

Mama Mia Restaurant — a la carte ресторан итальянской кухни: ужин (19:00-22:00). Платно, по предварительной резервации;

Tiger Lilly — a la carte ресторан китайской кухни: ужин (19:00-22:00). Платно, по предварительной резервации;

Jabour Restaurant — a la carte ресторан индийской кухни: ужин (19:00-22:00). Платно, по предварительной резервации;

Smakmak — a la carte ресторан морепродуктов: ужин (19:00-22:00). Платно, по предварительной резервации;

Jasmine Bar — 24/7 лобби-бар (работает с 10:00 до 00:00, с 00:00 до 10:00 платно);

Dunes Bar — лобби-бар (15:30-00:00);

Pool Bar — бар у бассейна (10:00-17:00);

Fresh Bar — свежевыжатые соки (07:00-00:00 платно);

Smakmak Bar — бар на пляже (10:00-17:00; закуски 12:30-17:00);

The Hookah Café — кальян-бар (19:00-00:00 платно);

Disco Bar (22:30-03:00 платно);

VIP Lounge (бесплатно по системе «Ультра все включено», работает с 12:00 до 00:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период (191 кв.м., глубина от 50 до 100 см). Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет (открыт с 10:30 до 16:00), детская анимация, детская дискотека с 20:30, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — пляжный волейбол, пляжный футбол, водное поло, бочче, аквааэробика, анимация, вечерние программы / шоу, дартс, большие шахматы, дискотека (вход бесплатный, напитки за дополнительную плату). Платно — оздоровительный центр (для гостей с концепцией AI — 15 минут бесплатного массажа и 10% скидка на другие услуги, минимальное проживание в отеле 7 ночей), дайвинг центр, кайтсерфинг.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 449 номеров.

Istabās

Ванная комната с ванной или душевой кабиной (мыло и гель для душа), фен (бесплатно), индивидуальный кондиционер, мини-бар — 1,5 литровая бутылка воды на человека, ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (по запросу, бесплатно), сейф (бесплатно), телефон (платно), LED телевизор, спутниковое ТВ, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: один раз в 2 дня, room service: круглосуточно (платно)

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Km 18, Sahl Hasheesh Road, Hurghada, Red Sea. Mailing Address: PO Box 51, Hurghada, Red Sea.
Tālruņi: +20 100 3702 702
Tīmekļa vietne: Jasmine Palace Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.