Jaukas brīvdienas

Rakstīts: 11 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 26 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā , un tā ir mī lestī ba)). Ļ oti skaista un sakopta teritorija, daudz zaļ umu un puķ u, palmas, glī ti nopļ auti zā lieni. Personā ls ir lielisks, viņ i pā rzina savas lietas. Un tas attiecas uz visiem viesnī cas darbiniekiem, puiš i, liels paldies par jū su darbu un vē lmi padarī t mū su uzturē š anos vē l ē rtā ku. Un mazliet par visu.
Numuri ir tikko izremontē ti un aprī koti ar visu nepiecieš amo. Seifs, tē jas stū rī tis, svaigi dvieļ i, uzkrā ts bā rs, vannas kosmē tika. Tī rī š ana 5.
Pludmale ir tī ra, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, matrač i ir labi. Ieieš ana jū rā ir gluda, dibens smilš ains, ū dens apavi nederē ja, ž ē l, ka zemū dens pasaule pie viesnī cas nav bagā ta, bet, ja vē laties, varat patstā vī gi pasū tī t braucienu ar jahtu atklā tā jū rā . Mē s tieš i tā darī jā m caur tibaturku, izvē lē jā mies, bez priekš apmaksā m un uzcenojumiem sazinā jā mies pa viberu ar krievvalodī go pā rstā vi, viņ š noorganizē ja mums pilsē tas apskati, lī dz krastmalai, lī dz moš ejai, viss par nominā lu maksa, visas ekskursijas super.

Uzturs. Nelika vilties. Ir daudz, no kā izvē lē ties, bufetes sistē ma, bet ar š efpavā ru palī dzī bu pie sadales jū s parā dā t, kas jums nepiecieš ams, un viņ i to liek uz š ķ ī vja, jū s pielā gojat daudzumu. Man vienmē r ir tikai “mazliet”, pā rē jā beigā s mani atpazina)) un atkal mazliet pateica)), bet kopumā , skatoties no malas, kalpo bez problē mā m, cik tu saki - tik daudz uzliks uz š ķ ī vja, vispā r ar š o viss kā rtī bā , bez komentā riem . Sulas no pakā m, nevis UPI, laba kafija. Alkoholu ī sti nedzeram, pā ris reizes alu un kokteiļ us, var iedzert.
Bija kaut kā da animā cija, bet tā kā mū s maz interesē ja, tad tajā neiedziļ inā jā mies.
Viesnī ca pā rspē ja cerī bas, svaiga, tī ra, ar lielisku apkalpoš anu, labprā t atgrieztos vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu