Jauka viesnīca, BET...

Rakstīts: 20 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 12 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s lidojā m uz Ē ģ ipti mū su 15. kā zu gadadienā . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un rū pī gi. Mē s izvē lē jā mies Hilton Plaza un rī kojā mies pareizi. Viesnī ca ir lieliska, tī ra un skaista. Teritorija ir sakopta, pludmale ir bumba, jū ra ir brī nums! Delfī ni jū rā peld gandrī z katru dienu!
Visi numuri ar skatu uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu. Telpas gaiš as, skaistas, ē rtas, ir tikai veļ as ž ā vē tā js.
Tas viss ir labi, bet...Nokļ uvā m musulmaņ u svē tkos Eid al-Adha un sā kā s! ! ! Mū s stulbi ignorē ja viesmī ļ i, bā rmeņ i utt. Viņ i skraidī ja ap savē jiem kā applaucē ti, bet mē s nevienam stulbi neesam vajadzī gi. Musulmaņ i ir appludinā ti! Piecas dienas nā cā s nemitī gi lamā ties ar personā lu, lai mū s apkalpotu normā li. Paldies menedž erei Emī lijai par nekā rtī bas iztī rī š anu. Tiklī dz ē ģ iptieš i š ķ ī rā s, viss uzreiz uzlabojā s.

Gribu uzrakstī t arī par brokastī m. Brokastis vienmuļ as, izvē le ļ oti slikta. No Hiltones bū tu vē lams sagaidī t to labā ko. Augļ u gandrī z nav. Dodiet gabaliņ u arbū za, melones un ā bolu. Kur atrodas Ē ģ ipte? Kur ir mango, banā ni, ananā si utt. Ā bolus ē dī sim mā jā s! Iesakā m vadī bai tam pievē rst ī paš u uzmanī bu.
Kopumā esam apmierinā ti ar braucienu. Ī paš s paldies Daš unai, animatorei no Vinnitsas. Viņ a neļ ā va mums garlaikoties. Jaunkundze, ļ oti aktī va un patī kama saskarsmē . Vī rietis ir ī stajā vietā ! Vē los pateikties arī bā rmeņ iem Mikaelam un Dž o. Milzī gs paldies viņ iem! Dž o - par brillē m, Mikaels - par laipnī bu un sabiedriskumu.
Nu vē l! Ja iespē jams, noteikti ieradī simies Hiltonē vē l. Sarkanā jū ra ir dabas brī nums. Un mē s joprojā m braucam uz JŪ RU pirmajā vietā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu