forša viesnīca

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis — 10 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es paliku viesnī cā kopā ar savu vī ru un abiem mū su skolniekiem. Ierodoties ā tri izsniedza vī zu, gidi mū s iesē dinā ja autobusos un devā mies uz viesnī cu. Pirmajā reizē ņ ē mā m Ģ imenes istabu, nevis kā parasti Standarta, tā pē c bijā m nedaudz satraukuš ies, tač u mū su bailes bija veltas, istaba izrā dī jā s tā da kā bildē s internetā : ļ oti plaš a, viena divguļ amā gulta un divi singli. Liela vannas istaba ar vannu, duš u, tualeti, duš as piederumiem, dvieļ iem. Istabā viss izskatā s pieklā jī gi, nekas nav salauzts, viss strā dā kā nā kas, ir kondicionieris, TV, tē jkanna un viss nepiecieš amais tē jas dzerš anai, kafija istabā , ledusskapis ar mini bā ru. Plaš s balkons ar trim krē sliem un galdu. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba tika uzkopta katru dienu, mainī ta gultas veļ a, dvieļ i, par tī rī bu sū dzī bu nav.
Viesnī cas teritorija ir diezgan liela un sakopta, visur ir ziedoš i koki, zā liens. Vairā ki baseini, bē rnu un pieauguš o, ir baseina bā rs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un saulessargus ir viegli atrast, ar to nebija nekā du problē mu.
Pludmalē ir arī bā rs, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un, protams, tī ra, silta un maiga jū ra. Visu atvaļ inā jumu peldē jā mies, neizkā pjot no ū dens.

Ē dieni viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gi un kvalitatī vi. Ikdienā zivis, vista, liellopa gaļ a, rī si ar dā rzeņ iem, vā rī ti viegli cepti kartupeļ i, dā rzeņ i, makaroni. Dā rzeņ i un augļ i lielos daudzumos, apmē ram 10 vienī bas, tostarp daž ā di zaļ umi. Daudz gardu konditorejas izstrā dā jumu: kū kas, vietē jie saldumi. Brī vdienu vē deram vari sarī kot atvaļ inā jumā un kalorijas neskaitī t!
Arī viesnī cā ir daudz animatoru! Dejas, š autriņ as, ū dens aerobika, volejbols un viss, ko vē laties. Nu ir arī rotaļ u laukumi un bē rnu centrs bē rniem, bet mū sē jie jau ir pieauguš ie un atpū tuš ies pie mums visur.
Vispā r divas nedē ļ as paskrē ja vienā elpas vilcienā , ž ē l bija aizbraukt. Viesnī ca ļ oti laba, mums viss patika! Iesaku visiem! Un mē s atgriezī simies vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu