normāla viesnīca!

Rakstīts: 1 jūnijs 2015
Ceļošanas laiks: 22 — 30 maijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Hurgadā bijā m otro reizi. Pirmajā reizē , kad bijā m Hilton Hurghada Resort, mums viss patika, un arī š oreiz nolē mā m lidot uz Hiltoni, tač u savā dā k. Izvē le krita uz Hilton Hurghada Plaza. Lidojums turp un atpakaļ pagā ja bez kavē š anā s un viņ i ielē ja (š ampanietis) lidmaš ī nā . Man bija patī kami gandarī jums, ka ierodoties nebija jā gaida 14:00, tikā m iekā rtoti uzreiz (pulksten 12). Reģ istratū rā ļ oti patī kami darbinieki jautā ja, kā du skatu mē s vē lē tos, protams, prasī jā m jū ru, kā arī prasī ja, vai istabā smē ķ ē vai nē . Tad mū s ierā dī ja istabā . Ko teikt par istabu. Istaba ir lieliska. Viss ir tī rs, kā rtī gs un diezgan pieklā jī gs. Kā ds varbū t teiks, ka vanna nav pā rā k jauna, bet man un vī ram tas nemaz netraucē ja. Skats no balkona ir krā š ņ s, liela, ē rta gulta. Labs TV ar 4 krievu kanā liem. Bā rs ir tukš s, bet par maksu ir piepildī ts. Ū dens tiek nodroš inā ts reģ istrē š anā s brī dī , pē c tam jums tas ir jā paņ em paš am vestibila bā rā . Tī rī ja katru dienu, katru dienu arī atstā ja š ampū nus un citas lietas. Reiz pat gulbi savē rpuš i) Paš ā pirmajā tī rī š anas dienā mums iesmē rē ja balkona durvis (tā s bija grū ti atvē rt), lai gan mē s nelū dzā m. Uzturoties viesnī cā , gaismas tika izslē gtas trī s reizes, bet burtiski uz piecā m minū tē m. Meitenes ar gariem matiem, ņ emiet lī dzi fē nu) Istabā ir fē ns, bet tas ir ļ oti vā jš . Kas attiecas uz gludekli, tad mums tas bija lī dzi, bet draugi tur teica, ja vajag, zvaniet uz reģ istratū ru un atnesī s bez maksas.
Tagad par pā rtiku. Brokastis, pusdienas un vakariņ as, viss daudzveidī gs un garš ī gs, protams augļ u ir par maz, bet saldumu. ) Yum) Ē diens ir piemē rots cilvē kiem, kuri sev neko nenoliedz, kā arī meitenē m, kuras vienmē r ievē ro diē tu) Gaļ a, zivis, vista, aknas, viss bija. Restorā nā visi ļ oti pieklā jī gi, atseviš ķ a cieņ a pret viesmī li Ahmedu) Viesnī cā ir arī itā ļ u a la carte restorā ns, viena apmeklē juma reize bez maksas, pierakstī ties galvenajā restorā nā . Ir ļ oti garš ī ga pica)
Pludmale ir tī ra, labi uzturē ta, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Jū ra ir lieliska. Tī rs (un dienas laikā tiek tī rī ts vairā kas reizes, ), ir medū zas, bet tā s nedzeļ ). Jū ra ir lī cis, smiltis, bez akmeņ iem un koraļ ļ iem. Dziļ uma ziņ ā piekrastes tuvumā tas ir piemē rots bē rniem, bet tas ir piemē rots arī pieauguš ajiem, tikai pā ris metru dziļ umā vai pat mazā k. Naktī devā mies uz pludmali, redzē jā m tuksneš a lapsu, kā arī pa smiltī m skraida daudzi mazi krabji) Piekrastē peldē jā s arī neliels astoņ kā jis) Ja vē laties, varat pa dienu pastaigā ties pa pludmali lī dz akmeņ iem (jū s redzē s kur tas ir) teritorija, kur cilvē ki peld, š ie dzī vnieki nepeld) Pludmalē ir bā rs, bā rā ir š ika kafija no automā ta) Ir arī saldē jums, limonā de un alkohols) ir arī bā rs pludmalē , kur var ē st pa dienu) Dā rzeņ i un kaut kas lī dzī gs hotdogiem, bet ne ar desiņ ā m, bet ar vistu vai aknā m) Garš ī gs, apmierinoš s un nav jā iet pusdienā s)

Animā cijas ziņ ā puiš i ir lieliski, ne pā rā k uzmā cī gi, bet tajā paš ā laikā jautri un interesanti. No rī tiem vingroš ana, austrumu dejas, joga, ū dens aerobika, volejbols, ir arī futbola laukums. Bija izklaide komandu sacensī bu veidā kanoe laivā s un katamarā nos) Vakarā bija arī ikdienas š ovs.
Mē s gā jā m bez bē rniem, bet viesnī cā ir daudz pā ru ar bē rniem, un ir arī visā das izklaides bē rniem, bē rnu istaba, mini diskotē ka)
Reiz viesnī ca pludmalē rī koja kokteiļ u ballī ti ar š ovu. Tas bija ļ oti skaisti un garš ī gi)
Visi viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gi, personā ls ļ oti izpalī dzī gs, nav uzmā kš anā s un roku turē š anas. Kopumā ar atpū tu esam 100% apmierinā ti, klusa, mierī ga, ē rta uzturē š anā s. Noteikti iesaku viesnī cu visiem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu