Aqua Joy Resort by Sunrise 4*– Atsauksmes

100
Novērtējums 6.710
№62 viesnīcas reitingā Hurgada
7.0 Numurs
7.1 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītais kūrorts Aqua Joy Resort - by SUNRISE atrodas Hurgadas pludmalē. Viesnīca atklāta 2004. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Viesnīca sastāv no 4 stāvu galvenās ēkas (galvenajā ēkā 2 lifti), 5 stāvu divām ēkām - sektora A un sektora B (katrā ēkā 1 lifts). Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem, kā arī ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар annaonishenko23
Mē s atpū tā mies decembra beigā s, no 22 lī dz 29. Tagad š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca))). Wi-Fi istabā s un teritorijā ir ā trs, pludmalē nebeidzas. Tas ir diezgan ē rti strā dā t, jū s nevarat iegā dā ties vietē jo, ierodoties. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies decembra beigā s, no 22 lī dz 29. Tagad š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca))).
Wi-Fi istabā s un teritorijā ir ā trs, pludmalē nebeidzas. Tas ir diezgan ē rti strā dā t, jū s nevarat iegā dā ties vietē jo, ierodoties.
Pakalpojums par 5*. Darbinieki ir pē c iespē jas pieklā jī gā ki un gā dī gā ki, bet nav pat ne miņ as no dzeramnaudas prasī š anas, tā pē c bija patiesa vē lme tos dot))) Animā cijas komanda kopumā ir lieliska, organizē ja daudz interesantu pasā kumu un nevelk jebkurš aiz rokas.
Teritorija ir neliela, kopta un ļ oti ē rti plā nota. Viss ir blakus.
Lielais baseins un apsildā mā bē rnu zona ir lieliska. Bet kā pē c gan nesasildī t ū deni baseinā ar slidkalniņ iem? Tur salst. Tas bija vienī gais mī nuss.
Jū ra ir tī ra, piekraste nav akmeņ aina. Š is ir neliels lī cis, tā pē c atklā tas jū ras un bezgalī go plaš umu cienī tā jiem tas, visticamā k, nepatiks. Bet ir pat nelielas rifa paliekas un daž as dzī vas radī bas (lai nokļ ū tu tajā , no mola ir jā nokā pj ū denī ).
Baseina bā rā vienmē r ir kā ds ē diens - burgeri, shawarma, pica, cepumi. Bezmaksas saldē juma maš ī na.
Vestibilā ir kafijas automā ts, vairā ku veidu tē jas un ledusskapis ar kū kā m. Vestibila bā rā ir arī profesionā ls kafijas automā ts dabī gas graudu kafijas pagatavoš anai. Tikai debesis kafijas cienī tā jiem.
Numuros katru dienu mainā s gultas veļ a un dvieļ i. Frotē peldmē teļ i vannas istabā
Mini bā rs - gā zē tie dzē rieni ieraš anā s brī dī un pudeles ū dens katru dienu.
A la carte restorā ni - 5 gab. Tas ir iespē jams ikvienā . Tiesa, mē s nekad neiekļ uvā m grieķ u, itā ļ u un aziā tu valodā s - nebija rekorda. Bet ē ģ iptietis mū s iespaidoja. Tas ir ļ oti garš ī gs un ļ oti apmierinoš s, it kā viņ i bū tu atnā kuš i apciemot savu vecmā miņ u))). Mē s nepabeidzā m visu, ko pasū tī jā m. Personā ls bija noraizē jies, ka mums kaut kas nepatī k.
Pretī viesnī cu tirdzniecī bai - viss kā visur citur. Kaulē ties un nopirkt par saprā tī gu cenu))) pat aptiekā ))) Carrefour lielveikals nav tā lu.
Vadlī nijas ir piemē rotas. Nu, protams, tū res tiek pā rdotas, bet ko lai dara, kaut kā jā pelna)) bet bez agresijas.
Kopumā iespaidi ir patī kamā kie.
Novē lam viesnī cai uzplaukumu un sirsnī gi pateicamies par mū su brī niš ķ ī go uzturē š anos! ! !
аватар dtanya2008
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika viss! Mē s ieradā mies tuvā k pusdienā m. Nedaudz pagaidī jā m un apsē dā mies. Mē s esam 2 pieauguš ie. + 1 bē rns 3 gadus vecs. Istabu iedeva 2. stā vā , nestrā dā još ā s viesnī cas pusē - klusums, kas svarī gs bē rna miegam. … Tomēr ▾ Mums patika viss!
Mē s ieradā mies tuvā k pusdienā m. Nedaudz pagaidī jā m un apsē dā mies. Mē s esam 2 pieauguš ie. + 1 bē rns 3 gadus vecs. Istabu iedeva 2. stā vā , nestrā dā još ā s viesnī cas pusē - klusums, kas svarī gs bē rna miegam. Viesnī ca nav ļ oti jauna, bet viss strā dā ja, tī rs un ē rts. Bē rnam tika atnests pods un plats statī vs zem kā jā m (ķ eblī š a veidā ), lai viņ š varē tu aizsniegt izlietnes jaucē jkrā nu. Nekur citur tā dus pakalpojumus bē rniem neesam redzē juš i.
Ē diens ir labs. Bē rniem ir bē rnu restorā ns (atrodas galvenā restorā na galā ), galvenokā rt ar diē tisko pā rtiku. Pieauguš ajiem - katrai gaumei un katram vē deram - vā rī ts, sautē ts, grilē ts, cepts. Gaļ as liellopu gaļ a, vistas gaļ a un zivis dienas laikā . Brokastis ir standarta. Bet, kurš gan nevē las vā rī tu vai ceptu olu ē dienu, bija "Olu kultenis" - tvaika omletes veidā . Daž ā di dā rzeņ i, augļ i, saldumi, jogurti, sieri u. c. Svaigi augļ i no rī tiem bez maksas restorā nā , netā lu no pludmales par maksu. Saldē jums par brī vu. Brokastī s 2-3 karstas piena putras, pusdienā s 2-3 karstie pirmie ē dieni. Ē diens ir pietiekams un labi pagatavots. Bija arī tuncis, tī tars, garneles.
Pludmale lagū nas formā . Nav viļ ņ u, smilš u, saulriets gluds. Bē rniem un nepeldē tā jiem tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Kam vajadzē ja atklā to jū ru, bija jā dodas uz lagū nas sā kumu vai jā iet pa molu.
6 baseini, bē rniem ar maziem slidkalniņ iem un bija apsildā mi, neskatoties uz to, ka ā rā bija karsts.
Ir bē rnu klubs, rotaļ u laukums, š ū poles.
Animā cija ir laba un visas dienas garumā bē rniem un pieauguš ajiem. Labi paveikti animatori - viņ i ir ļ oti pateicī gi. Bē rni ar nepacietī bu gaidī ja vakara diskotē ku.
Ī paš s paldies animatorei KATEI! ! ! Š ī ir meitene, kurai patī k savs darbs un bē rni. Liels paldies par ieguldī to darbu un uzmanī bu bē rniem!! !
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un nav uzstā jī gs.
Wifi darbojā s visur, izņ emot pludmali.
Kontingents - dominē krievi, ukraiņ i, baltkrievi. Viesnī cā bija poļ i, vā cieš i, briti, itā ļ i, franč i, no Ķ ī nas, arā bi (bet viņ u nebija daudz un nevienam netraucē ja - klusi, kulturā li), varbū t bija no kā dā m valstī m, bet Es neprecizē ju.
Mums viss patika, jo mū su ceļ ojums bija vē rsts uz bē rnu, un mē s nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Mē s iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m, ī paš i ar bē rniem.
аватар IrinaArt
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā mies vakariņ ā s, iekā rtojā mies ļ oti ā tri, iedeva istabiņ u 1211, ļ oti paveicā s, ka pa logu pavē rā s blakus esoš ā tukš ā pamestā Sultan Beach viesnī ca – bija kluss. Viesnī ca pieklā jī ga, ā rē ji nav posta, tī ra, mazgā , apgriež krū mus - laistī ja. … Tomēr ▾ Ieradā mies vakariņ ā s, iekā rtojā mies ļ oti ā tri, iedeva istabiņ u 1211, ļ oti paveicā s, ka pa logu pavē rā s blakus esoš ā tukš ā pamestā Sultan Beach viesnī ca – bija kluss.

Viesnī ca pieklā jī ga, ā rē ji nav posta, tī ra, mazgā , apgriež krū mus - laistī ja. Teritorija maza, pā rpildī ta, nav kur staigā t, izpalī dzē ja divi moli.

Par numuru komentā ru nav, viss darbojas. Mī nusi - slikta skaņ as izolā cija, pilnī gi viss bija dzirdams no koridora, un ļ oti mazs seifs. Pat neliels klē pjdators vai planš etdators nederē s. Briesmī gi spilveni!! ! Kondicionieris dū ko kā visur citur.

Ir neliels akvaparks - pieci slidkalniņ i vienā baseinā un viens liels atseviš ķ ā baseinā . Ģ imenes tipa slidkalniņ š ar triku, kurš braucis, tas sapratī s, no sirds smē jā s.

Ē diens ir visparastā kais ē ģ iptietis - brokastī s daudz cepta vista, zivis, pankū kas un omletes, pusdienā s trī s zupas, salā ti, sieri, rī vē ti vā rī ti aunazirņ i (ne humuss! ). No rī ta katru otro dienu bija garš ī ga rī su putra, nā kamajā dienā - pretī gi.
Tas izdala piedeguš u pienu, pē c tam gandrī z skā bu. Acī mredzot tas atkarī gs no pavā ru maiņ as. Auzu pā rslu nav, tikai pā rslas pildī tas ar pienu - mē ģ inā ju divas reizes, abas reizes piens jau bija skā bs, jo likā s, ka nav vā rī ts. Saldumu daudz, bet baklava - taupī gi, un ā tri izjaukta. Kam nebija laika - viņ š kavē jā s. Biež i ņ ē ma ē dienu no bē rnu galda.

Liels un trekns pluss - uz a la carte restorā niem var iet cik gribi, gā jā m katru vakaru, un ir jū ras veltes, un pieklā jī gs vī ns pudelē s, alus konservi (glā zē ieliets). Nav ž ē l atstā t dzeramnaudu. Visvairā k patika - aziā tu un itā ļ u, grieķ u valoda ir sliktā ka. Uz ē ģ iptieš iem viņ i negā ja, liecina iepriekš ē jo ceļ ojumu uz Sunrise viesnī cā m pieredze - ļ oti trekns un pikants ē diens, visur dā sni ber piparus.

Viesnī ca ir ģ imene, restorā nā daudz bē rnu skrien zem kā jā m, aci pret aci.

Galvenais kontingents - ukraiņ i, poļ i, vā cieš i, baltkrievi, krievi, mazā k - č ehi, rumā ņ i, bulgā ri.
Labi pludmales dvieļ i, maiņ a jau strā dā normā li, izsniedz veļ as maisos.

Ļ oti maza pludmale, pat neliela pludmale. Piestā tnes un platformas uz mola tika izgatavotas ar sauļ oš anā s krē sliem. No š ī m platformā m nolaiš anā s ū denī notiek pa kā pnē m.

Lieliska animā cijas komanda. Puiš i smagi strā dā , pateicoties viņ iem. Vakarā katru dienu bija kaut kā da rosī ba, gā jā m tikai uz fakī ru š ovu, bet iespaidi ir pretrunī gi. Ne visi triki ir patī kami, pā ris reizes nodrebē ju no redzē tā.

Divas reizes redzē ju putu ballī ti pludmalē . Ī sti nesaprotu vē lmi gremdē ties putā s un smiltī s, un putas ar asu ķ ī misko smarž u viennozī mī gi nav no bē rnu ziepē m. Bet katram ir daž ā das gaumes, spriež ot pē c dalī bnieku skaita – daudz normu.

Pludmalē daudz pestrē jos, sarkanais karogs neglā bj, vienalga katru dienu kā pj ar piedā vā jumiem.

Pirmajā naktī kondicionieris bija š vaki, no rī ta lū dza palī dzī bu, viss tika izdarī ts ā tri, problē mu vairs nebija.
Mē s devā mies uz pilsē tu uz Sheraton, taksis tika pasū tī ts divas vai trī s reizes lē tā k nekā viesnī ca caur Uber vietē jo, izmantojot vietē jo tā lruņ a numuru, mē s paņ ē mā m SIM karti internetam. Viņ i necerē ja uz viesnī cu, un internetam darbam un mā cī bā m vajadzē ja pastā vī gi kvalitatī vu. Veikals "House of Cotton Karkusha", manuprā t, ir sabojā jies, un aptiekas pilsē tā ir lē tā kas nekā pie viesnī cas, kas ir likumsakarī gi.

Netā lu no viesnī cas atrodas divi lielveikali, kuros pirka mango, un viens tirgus tipa izkā rtojums. Cenas par kg visur apmē ram vienā das, nogatavojuš ies uzreiz ē d 50 mā rciņ as, zaļ ā mā ja - 25-30, bet var kaulē ties ar privā tu tirgotā ju.

Netā lu no veikaliem pretī viesnī cai pā rdevē jas ir sardzē , ir daž ā di veidi - daž i no tiem ir ļ oti kaitinoš i. Izgā ž no veikala bariņ us 4-5 vī rieš us, trokš ņ o, tas ir ā rkā rtī gi nepatī kami, rokas neaiztiek, bet apņ em, kliedzot sejā “kā pē c tu drū ms, smaidi”, “kā pē c vai tu klusē , "nā c paskatī ties" - viņ i vienkā rš i pā rstā ja iet garā m.
Viesnī cas malā tā du nav, dodamies uz lielveikalu un tieš i š ķ ē rsojam ceļ u, visus š os tipus apejot.

Nedaudz tā lā k pa kreisi no viesnī cas ir laba pastaiga vieta - Hurgadas promenā de, modernas skulptū ras, veikali, tī ra, pieklā jī ga publika. Un policists staigā : ))

Liels paldies TUI Livoberezhnaya (Kijeva) un Veronikai Tkač enko personī gi par ceļ ojuma organizē š anu.
Uz drī zu tikš anos, Ē ģ ipte!
аватар Olenaposuda
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 11:00, visi apmeklē tā ji tika savā kti vestibilā , paņ ē ma pases, uzlika rokassprā dzes un drī kstē ja izmantot visus viesnī cas pakalpojumus. 13:30 pē c vakariņ ā m viņ i iedeva numuru. Istaba bez papildus maksas, pirmais stā vs, 2126. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 11:00, visi apmeklē tā ji tika savā kti vestibilā , paņ ē ma pases, uzlika rokassprā dzes un drī kstē ja izmantot visus viesnī cas pakalpojumus. 13:30 pē c vakariņ ā m viņ i iedeva numuru.
Istaba bez papildus maksas, pirmais stā vs, 2126. Viss strā dā , tī rs, normā ls izmē rs, un kas mani pā rsteidza, ar absolū ti tī riem aizkariem, kas Ē ģ iptē ir retums. Ziepju piederumi, tē jas komplekts, viss ir.
Ē diens. Vienkā rš i krā š ņ s. Daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. SchA pā rtiku ir modē novē rtē t ar 10 pē c piecu ballu sistē mas. Dzē rieni, kā visur Ē ģ iptē , tā di. Alus garš ī gs. Laba bē rnu ē dienkarte.
Personā ls ir draudzī gs un nekavē joties sazinā s.
Akvaparks ir mazs, bet labs.
Ir maz baseinu.
Teritorija maza, neesmu pieradis, parasti atpū tos lielā s viesnī cā s. Bet tam ir pluss, ja kaut ko aizmirsā t, nav tā lu jā iet uz istabu
Lielisks bē rnu klubs, bē rniem patī k tur spē lē ties.
Pludmalē ir vē lami aploki. Gultas ir vecas, bet ok. Viņ i stā v tuvu viens otram. Pludmales dvieļ i forš i, lieli, jauni.
Animā cija katru vakaru, kas paredzē ta bē rniem lī dz 8 gadu vecumam.
SchA teritorija ir vieta, kur staigā t.
5 a la carte restorā ni, bet tur kaut kā problemā tiski pierakstī ties.
4 vai 5 bā ri uz vietas, pankū ku bā rs, uzkodu bā rs.
Tagad š eit, 21. oktobrī , ir ļ oti vē jains, ū dens ir 24 grā di, man tas nav ē rti.
Rezumē jot: viesnī ca ir lieliska, ar prieku atgriezī š os š eit vē lreiz.
аватар _76127
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
NETĪ RĀ S VIESNĪ CAS NEPIECIEŠ AMS RENOVĀ CIJA((( Mē s ieradā mies no rī ta, tuvojoties viesnī cai, viņ i sā ka smieties, visas viesnī cas pirms tā s bija sabrukuš as, tā pat kā pē c kara, kafejnī cas arī bija sabrukuš as viesnī cas priekš ā , vai mē s tieš ā m ieradā mies)))), kad ienā cā m vestibils, lē ta gaisa atsvaidzinā tā ja smaka)) vestibils bija nož ē lojams un prasī ja remontu, tomē r, tā pat kā viss š ajā viesnī cā , sā kot ar galdiem, kā pnē m, ē dnī cu, istabā m, kabinetiem (tie nevē rā s, plaukts 20 cm plats par 30 , viņ am ir 40 gadi), gultas, netī rs stikls, rokturi, aizkari, tills. … Tomēr ▾ NETĪ RĀ S VIESNĪ CAS NEPIECIEŠ AMS RENOVĀ CIJA(((
Mē s ieradā mies no rī ta, tuvojoties viesnī cai, viņ i sā ka smieties, visas viesnī cas pirms tā s bija sabrukuš as, tā pat kā pē c kara, kafejnī cas arī bija sabrukuš as viesnī cas priekš ā , vai mē s tieš ā m ieradā mies)))), kad ienā cā m vestibils, lē ta gaisa atsvaidzinā tā ja smaka)) vestibils bija nož ē lojams un prasī ja remontu, tomē r, tā pat kā viss š ajā viesnī cā , sā kot ar galdiem, kā pnē m, ē dnī cu, istabā m, kabinetiem (tie nevē rā s, plaukts 20 cm plats par 30 , viņ am ir 40 gadi), gultas, netī rs stikls, rokturi, aizkari, tills. naktsskapī š i. Visur antisanitā ri apstā kļ i.
Teritorija: tas ir kaut kas, viesnī ca 35 * 500 metri, es nekad neesmu redzē jis tik neē rtu teritoriju. No jū ras sā kuma lī dz uzkodā m 450 metri, pirmā viesnī ca, kurā nekad neesam bijuš i uzkodu bā rā , tā lu, nemitī gi ejam un ir rinda, vietu vienmē r nav, aizņ em vietē jie, ir 99% viņ iem (((.
Jū ra un pludmale; tur vispā r nav, izrakta zaļ a, netī ra lagū na, uz tā s peld atkritumi, glā zes, lapas, salvetes un vietē jā s)) Ieeja jū rā pa kā pnē m, krasta lī nijas vispā r nav, Piestā tne un kuģ i, 5 metri var peldē t pa molu, tā lā k akmeņ i zem ū dens un ē diens. Pludmales krē sli ir netī ri, mazgā jiet tos paš i.
Baseini visi mazi 120 cm, viens 16.5*5. Ap baseiniem nevar atrast sauļ oš anā s krē slus, katrā baseinā ir 30 vietē jie, sauļ oš anā s krē sli visi cieš i blakus, un tur pat stā vvietas aizņ em draudzī gas vietē jā s ģ imenes ar 15 cilvē kiem katrā , tos ir pat grū ti apiet taisot. savu ceļ u uz pludmali (((.
Visā teritorijā smird pē c kanalizā cijas, krū mus laist no kanalizā cijas, tā pē c ir daudz muš u, kas neļ auj gulē t pludmalē ((.
PSRS laiku viesnī ca, kā Č ernobiļ as programmas sanatorija, skati no numuriem uz pamestu viesnī cu vai krū mu miskastē m, tā da sajū ta, ka pē c 30 gadiem nonā cu dzimtajā skolā , un tur nekas nav mainī jies.
Katru dienu tur kaut kas salū za, visu laiku kaut kas tika gleznots, smirdē ja pē c š ausmā m. Visi smē jā s, ka visi cilvē ki ir kā cilvē ki jū rā , un mē s peldamies peļ ķ ē ((
Turcijā biju 10 reizes un 5 reizes Ē ģ iptē , visas viesnī cas man patika savā veidā , no š ejienes es gribē ju aizbē gt no pirmajā m minū tē m, es skaitī ju dienas pirms izlidoš anas ((
аватар makedon
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgu laiku viņ i nevarē ja izš ķ irties par izvē li vispirms valsti, tad pilsē tu un tad viesnī cu, tad iebraukš ana jū rā nebija tā da pati, tad atsauksmes par viesnī cu bija sliktas utt. Draugs ieteica š o viesnī cu, un es piekritu. Ko es nenož ē loju. … Tomēr ▾ Ilgu laiku viņ i nevarē ja izš ķ irties par izvē li vispirms valsti, tad pilsē tu un tad viesnī cu, tad iebraukš ana jū rā nebija tā da pati, tad atsauksmes par viesnī cu bija sliktas utt.
Draugs ieteica š o viesnī cu, un es piekritu. Ko es nenož ē loju.
Viss bija visaugstā kajā lī menī no ieraš anā s lī dz izbraukš anai. Viesnī ca tika novē rtē ta par zemu, vismaz 5 zvaigznes.
Ē diens katrai gaumei, tikai daudz ē diena. Sulas, svaigas sulas, dzirkstoš o ū deni un alkoholu cik vien tī k (un viss ir ļ oti garš ī gs). Daudz daž ā du baseinu visiem vecumiem, akvaparks ir tikai klase.
Ī paš s paldies animā cijai, labi paveiktajiem puiš iem, sava amata meistariem. Nebija jā bū t garlaicī gi. Tā turpini.
CIEŅ A UN CIEŅ A visam personā lam, tā du attieksmi neesmu sastapis. Es vienkā rš i jutos kā PRINCESE, bija ļ oti jauki, kad tu saņ em tik daudz uzmanī bas.
Istaba bija laba 3. stā vā.3542. Vienmē r bija tī rs, mums vī ta daž ā das figū riņ as no dvieļ iem un katru dienu papildinā ja kosmē tiku. Viesnī cā ir Wi-Fi, pat istabā , kuru es nedaudz noķ ē ru.
Tagad palikuš as tikai patī kamas atmiņ as, liels paldies visam personā lam un visiem, visiem, visiem. Tu esi labā kais. Steidzami jā dod katram bonuss par smaidu, darbu un attieksmi pret atpū tniekiem. Š is atvaļ inā jums man bija neaizmirstams.
Ceru, ka mans pā rskats kā dam bija noderī gs.
аватар m9486624
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija maza. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Personā la zā dzī ba - viņ i istabas seifā nomainī ja 200 USD pret viltotiem. Ē diens ir izcils. Animā cija ir lieliska. … Tomēr ▾ Teritorija maza. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Personā la zā dzī ba - viņ i istabas seifā nomainī ja 200 USD pret viltotiem. Ē diens ir izcils. Animā cija ir lieliska.
аватар myboy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Restorā ns ir liels. Daudz visa kā . Mē s pā rsvarā balstī jā mies uz zivī m un delikatesē m, piemē ram, jē ru un irbe. Ir daudz un daž ā di augļ i, ē da gvajaves, arbū zi, melones un zemenes. Viņ i visu sakā rto nevainojami. … Tomēr ▾ Restorā ns ir liels. Daudz visa kā . Mē s pā rsvarā balstī jā mies uz zivī m un delikatesē m, piemē ram, jē ru un irbe. Ir daudz un daž ā di augļ i, ē da gvajaves, arbū zi, melones un zemenes.
Viņ i visu sakā rto nevainojami.
Un gandrī z visu dienu bā ros pie baseiniem dzē rieni. Vienā no tiem ir saldē jums un ā trā s uzkodas. Starp citu, tas ir arī garš ī gi.
Gribu atzī mē t, ka viņ iem ir laba tekila, garš ī gs alus. Viņ i gatavo skaistus un garš ī gus alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us.
Numuri ir vienkā rš i un plaš i. Labas kvalitā tes gultas veļ a un dvieļ i. Dvieļ i tiek regulā ri mainī ti. Tī rī š ana katru dienu, bet bez sterilitā tes)
Teritorija ir liela un ļ oti labi kopta. Daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r ir vieta. Tuvā k nedē ļ as nogalei pā rskrē ja pilna atpū tnieku viesnī ca un vē l bija ē rti atpū sties.
аватар Matilda_mur
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Precizē jot, mē s biež i atpū š amies Ē ģ iptē , viesnī cas vienmē r ir bijuš as 5 *, un pē c ieteikuma pirmo reizi paņ ē mā m 4 * Aqua joy by Sunrise. Atpū tā mies laikā no 26.01. 2021 lī dz 5.02. 2021.2 pieauguš ie un 4 gadus veci bē rni. … Tomēr ▾ Precizē jot, mē s biež i atpū š amies Ē ģ iptē , viesnī cas vienmē r ir bijuš as 5 *, un pē c ieteikuma pirmo reizi paņ ē mā m 4 * Aqua joy by Sunrise.
Atpū tā mies laikā no 26.01. 2021 lī dz 5.02. 2021.2 pieauguš ie un 4 gadus veci bē rni. bē rns. Viesnī cā ieradā mies 7.30 no rī ta (5 min braucienā no lidostas), iekā rtojā mies uzreiz, istabiņ a laba, visas istabiņ as tikko izremontē tas. Pirms pā ris gadiem š o viesnī cu nopirka Sunrise ķ ē de, pilnī ga renovā cija 2019. gadā.

Istaba: liela, 2 gultas + dī vā ngulta. Visi ziepju skaloš anas piederumi ir (š ampū ns, balzams, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons, ziepes). Ir tē jkanna, kafija, tē ja, krē jums, ledusskapī ū dens, kola, fantasy, sprite - viss iepriekš minē tais istabā tika papildinā ts katru dienu. Seifs ir pietiekami liels klē pjdatoram. Pā rsteidza lielais pakaramo skaits skapī )))). Visi numuri ar balkoniem vai terasē m.

Teritorija: maza, bet zaļ a, ir 7 baseini, no kuriem 2 tika uzsildī ti lī dz +35 temperatū rai (pieauguš ajiem un bē rniem, kuros ir slidkalniņ i paš iem mazā kajiem))). Ir neliels ū dens atrakciju parks ar 11 slidkalniņ iem pieauguš ajiem.
Teritorijā atrodas bē rnu klubiņ š un pieklā jī gs rotaļ u laukums, tas darbojā s, neskatoties uz karantī nu. Visur ļ oti tī rs un sakopts.

Ē diens: Biju pā rsteigts, ka 4* viesnī cā ir ē diens, kas daudziem dos izredzes 5*. Viņ i pagatavoja nereā li gardu pat vienkā rš u liellopa vai vistas gaļ u, es nerunā ju par krabjiem un garnelē m, kas bija gandrī z katru otro dienu. Katru dienu zemenes, gvajaves, mandarī ni, ā boli, banā ni, dateles, apelsī ni. Liela zivju izvē le, dā rzeņ i, daž ā das uzkodas un daudz kas cits, bet tajā paš ā laikā austrumu garš vielu minimums. Ir bē rnu ē dienkarte, kurā vienmē r bija dā rzeņ u biezeņ i, zivju filejas, kotletes ļ oti lī dzī gas mū su paš u gatavotajā m).

Alkohols ne visur ir ī paš i labs, bet, atstā jot regulā rus dzeramnaudu bā rā un restorā nā pretī saņ ē ma svaigas sulas, labu alu bez krā na, un garš ī gus kokteiļ us (man ļ oti patika Schweppes toniks + piparmē tru sī rups + ananā su sula + svaigs laims + tekila )).
Ir 4 a la carte (Ā zijas, Itā lijas, Grieķ ijas un Ē ģ iptes) bezmaksas un neierobež ota pieeja, galvenais no rī ta ir pierakstī ties Marina reģ istratū rā pie reģ istratū ras. Atvē rts 1 restorā ns dienā + galvenais restorā ns + uzkodu bā rs pie baseina picas burgeri (kas vakarā pā rvē rš as grieķ u a la carte ar gardā m zivī m un garnelē m). Viss a la carte ir ļ oti garš ī gs, ē ģ iptieš u kebabu bumbā , itā ļ u garš ī gā Cē zarā , jū ras veltes un teļ a gaļ as midamiljoni, garš as eksplozija. Ā zijas valodā - jū ras velš u zupa un stikla nū deles). Tā pē c ē dienam pieš ķ iru 5/5.

Pludmale: mā kslī ga smilš u lagū na, slē gta no vē ja, smiltis no krasta un apakš ā , gluda ieeja dziļ umā , koraļ ļ i nav vajadzī gi. Tā lā k no pontona dziļ ums ir sekls, bet koraļ ļ i beigti, zivju maz, tā pē c pludmale ideā li piemē rota bē rniem (izvē lē jos viesnī cu pē c š ā da principa), bet neder tiem, kam patī k peldē t ar maska, lai gan cilvē ki tur kaut ko meklē ja ar masku)).
Jū s nejū tat bē gumu un bē gumu, jū ra nekļ ū st mazā ka. Lagū nas vidū ap 3m-4m. dziļ umos.

Laikapstā kļ i: atpū tā mies janvā ra beigā s-februā ra sā kumā , gaisa temperatū ra ē nā + 27 + 28, saulē + 35, vē ja praktiski nebija 10 dienas, 1 reizi no rī ta izpū tu plauš as, bet pludmalē to nejutu, jo atkā rtoju slē gto lagū nu ar palmā m un blī viem krū miem. Jū rā +24, gandrī z visu laiku peldē jā mies, ik pa laikam atnā cā m uz karstajiem baseiniem. Labas mī kstas un ē rtas č ī bas gan uz jū ras, gan pie baseina.
Infrastruktū ra: izejot no viesnī cas, jū s nokļ ū stat jaunā pilsē tā , skaistā s, sakoptā s ieliņ ā s ar daudziem veikaliem. Pē c 2 minū tē m pa labi-pa kreisi ir veikali ar fiksē tā m cenā m pā rtikas preč u Carrefour un Cleopatra suvenī riem. Cenas ir adekvā tas. Aptieka pretī ieejai. Uz zivju tirgu ar taksi caur mob. uber lietotne - 2.5 ASV dolā ri.

Viesnī cas teritorijā ir arī veikals, mani pā rsteidza viens ar sī kumiem, cenas tā das paš as kā lielveikalā ar fix. cena.
Mango sezona beidzā s, un tā pē c cena par to bija augsta - 7-10 USD / kg, tā pē c viņ i to veda tikai uz savu istabu. Zemenes ir visur, bet nav jē gas tā s pirkt, kad tā s katru dienu atrodas viesnī cā . 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir DUTY FREE (vai 1.5 USD ar taksometru), tur jū s varat iegā dā ties preces ne vē lā k kā.48 stundas!! ! pē c ieraš anā s un ar pasi. Tā pē c nav nepiecieš ams ņ emt lī dzi viskiju vai rumu no Borispiļ as))).

Personā ls, apkalpoš ana: bez uzslavā m, izgludinā ti krekli, smaids, draudzī gums, ko lai saka, saullē kts viņ i ir Ā frikā Saullē kts. Lieliska attieksme pret viesiem

Animā cija: katru dienu pie baseina dejas, ū dens aerobika, joga, pludmales volejbols un daudz kas cits. Vakarā bē rnu animā cija naktsklubā , pē c tam š ovs ar akrobā tiem, dejotā jiem utt. Nav nakts diskotē ka, karantī na)))
Un glazū ra uz kū kas: wi-fi ir super, ķ eras absolū ti visur viesnī cā , visā s istabā s, pie baseina un pat pludmalē tā lā kajā sauļ oš anā s krē slā )), kvalitā te ir izcila, tvē ra pat mū su veikali pā ri ceļ am)))).
Array Array Array Array Array
аватар 0996543212
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikš anā s viesnī cā - pā rģ ē rbti dzī vnieciņ i, kokteiļ i. Norē ķ ins - viss ā tri, istabiņ ā mini bā rs par brī vu, tī rs, tē jas, kafijas servī zes, č ī bas. Ē diens - tas vispā r ir super, č ī kst no sajū smas. … Tomēr ▾ Tikš anā s viesnī cā - pā rģ ē rbti dzī vnieciņ i, kokteiļ i.
Norē ķ ins - viss ā tri, istabiņ ā mini bā rs par brī vu, tī rs, tē jas, kafijas servī zes, č ī bas.
Ē diens - tas vispā r ir super, č ī kst no sajū smas. Katru dienu vairā ku veidu zivis, kalmā ri, makaroni. Ļ oti garš ī gs mango deserts un laba augļ u izvē le - veseli banā ni, ā boli, mizoti granā tā boli, augļ u š ķ ē les.
Pludmale ir iztī rī ta, lagū nas ieeja bē rniem ir super. Koraļ ļ u nav. Pieauguš o dziļ ums.
Animā cija bē rniem ir super aktī va gan dienā , gan vakarā.
Ir diskotē ka pieauguš ajiem.
Personā ls ļ oti izpalī dzī gs, draudzī gs.
Slaidi darbojas, ir arī pieauguš ajiem.
Apsildā mi peldbaseini gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Viesnī ca ir 30-40% noslogota, bet neskatoties uz to viss strā dā un funkcionē.
Jū lijā atpū tā mies Dana Beach 5*, tad Aqua Joy by Sunrise 4* ē diens un izvē le ir daudz labā ka. Patī k, ka viss funkcionē , ​ ​ kompakta zona, kas ir ļ oti ē rti ar maziem bē rniem.
Blakus viesnī cai Kleopatras veikals un infrastruktū ra. Mango utt.
1) Lagū nas pludmale - tu ieej smiltī s, ej pa molu un tur ir dziļ ums. Nav koraļ ļ u. Un pakalpojums, cena un jū ra)
2) Silts, bez stipra vē ja. Bē rni 2 gadus veci sē ž ū denī . Siltie baseini. Vā rdu sakot, viss ir lieliski.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikapostoyuk
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Ol.ya
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums natabud
Vienkārši mūsu kompānijā ne visi prot peldēt, proti, ja uz jūdzes ir netīrs, tad šie cilvēki nevarēs peldēt dziļumā.
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reservationb
‹ Viesnīca Aqua Joy Resort by Sunrise 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Семейный курортный отель Aqua Joy — by SUNRISE расположен на пляже в городе Хургада. Отель был открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Отель состоит из 4-этажного главного здания (2 лифта в главном здании), 5-этажных двух зданий-сектор A и сектор B (1 лифт в каждом здании). Отель подойдет для семейного отдыха с детьми, а также для путешествий с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Хургада составляет 6,5 км. До автобусного вокзала 10 минут ходьбы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 6 открытых бассейнов, парк и частный пляж. В местах общего пользования предоставляется бесплатный Wi-Fi.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период включая 5 водных горок (80 кв.м., глубина 60 см).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, кайтсерфинг, парашют, мини-футбол. Аквапарк без подогрева в зимний период (6 горок для взрослых и детей, часы работы: 10:00-12:00/14:00-16:00).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 476 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Elmamsha, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 3465072/78
Tīmekļa vietne: Aqua Joy Resort by Sunrise
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.