Sunrise Alma Bay Resort 4*– Atsauksmes

44
Novērtējums 7.210
№48 viesnīcas reitingā Hurgada
8.0 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.3 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas dienvidu daļā. Viesnīca ar skatu uz Sarkano jūru. Ir pieejami dažādi ūdens sporta veidi. Viesnīca tika atvērta 2002. gadā. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар kyprt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies š o kluso vietu, viņ i bija pirms pā ris mē neš iem. Reģ istrē š anā s visumā bija ā tra, tuvā k vakariņ ā m nonā cā m viesnī cā . Istaba, ko dabū jā m, nebija slikta, ar skatu uz baseinu, iekš ā viss darbojā s labi, kondicionieru pat nemē ģ inā ja ieslē gt, santehnika un gulta bija ē rta, tī rī ja panesami, tā pē c par vietu sū dzī bu nebija. … Tomēr ▾ Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies š o kluso vietu, viņ i bija pirms pā ris mē neš iem. Reģ istrē š anā s visumā bija ā tra, tuvā k vakariņ ā m nonā cā m viesnī cā . Istaba, ko dabū jā m, nebija slikta, ar skatu uz baseinu, iekš ā viss darbojā s labi, kondicionieru pat nemē ģ inā ja ieslē gt, santehnika un gulta bija ē rta, tī rī ja panesami, tā pē c par vietu sū dzī bu nebija. dzī vesvieta un nepiecieš amī ba mainī t arī istabu. Pludmale ir blakus, brī vu vietu vienmē r bija vairā k nekā pietiekami, jū ra ir sekla, jā iet lī dz dziļ umam, kas ī paš i nav ē rti ziemā , jo ū deni ir grū ti nosaukt par siltu un izkļ ū t no tā . mazā kais vē jiņ š nav tas ē rtā kais. Uztura ziņ ā viss ir standarts, protams, marinē tus gurķ us te neredzē si, bet badā arī nepaliksi, ē dienu aprakstam neredzu jē gu, varu tikai teikt, ka neizvē lī gs cilvē ks var vienmē r atrodiet sev kaut ko ē damu, un, ja ar to nepietiek, tad pilsē tā par lē tu vienmē r ir kaut kas, ar ko daž ā dot savu uzturu. Tiesa, tas ir tā lu no tā dā m vietā m kā jā m, tā pē c visas pā rvietoš anā s ar vietē jiem mikroautobusiem vai taksometriem un maksā jot par visu lē tā k savā s mā rciņ ā s, dolā ros vienmē r bū s dā rgā kas. . No pilsē tas skaistajā m vietā m uzmanī bu ir pelnī jusi tikai Š erotonas krastmala un veikali ar zemā m cenā m par jebkā diem atkritumiem, starp citu, iesaku tur iegā dā ties vietē jo SIM karti, internets ir briesmī gs viesnī cā un ne visur. , centrā var ē rti apskatī t vairā kas tirdzniecī bas vietas no daž ā diem operatoriem, Tas bū s lē tā k nekā lidostā . Iesaku arī odu atbaidī š anas lī dzekļ us iegā dā ties jau uz vietas, mū sē jie Ē ģ iptē ī sti nestrā dā . Temperatū ras starpī ba straumē ir spē cī ga, vakarā obligā ti jā bū t virsdrē bē m, daž i vietē jie vakaros valkā jakas, un, protams, ir nepiecieš ami dž insi vai treniņ tē rps. Viesnī cas personā ls ir atš ķ irī gs. Dabiski, ka dzeramnauda manā mi uzlabos apkalpoš anas kvalitā ti un ā trumu, to nekavē jas, piemē ram, vā cieš i, par ko uzreiz saņ em, tā teikt, godu un cieņ u, tač u tā ir katra personī ga lieta. Atpū tnieku kontingents pie mums pā rsvarā bija rietumeiropieš i, maz krievvalodī go. Izklaide viesnī cā ir vā ja, š eit arī viss ir atkarī gs no tevis, ir daudz iespē ju atpū sties ā rpus viesnī cas, tur var atrast daž ā dus ceļ ojumus un tamlī dzī gi lē tā k. Secinā jumu izdarī š u, ka kā budž eta variants viesnī ca nav slikta, bet viss jā kā rto paš am, neviens tevi š eit neatvedī s un nekas nesanā ks.
аватар Volodimir146806
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o viesnī cu par cenu. Izlī gums bija normā ls. Istabā ir mazliet vecas mē beles, bet varbū t. Kas attiecas uz pā rtiku - ne pā rā k liels klā sts, bet badā nenomiru. Viesnī ca pirmajā lī nijā , tieš i aiz baseina - pludmale, bija tī ra, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i tika doti. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu par cenu. Izlī gums bija normā ls. Istabā ir mazliet vecas mē beles, bet varbū t. Kas attiecas uz pā rtiku - ne pā rā k liels klā sts, bet badā nenomiru. Viesnī ca pirmajā lī nijā , tieš i aiz baseina - pludmale, bija tī ra, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i tika doti. Personā lam sū dzī bu nav. Teritorija liela, daž ā di baseini, bā ri - tas bija normā li. Netā lu no viesnī cas nav veikalu, bet, ejot 40 minū tes, ir lielveikals. Tū roperatora pā rstā vis ieradā s tuvē jā viesnī cā , tur satikā m viņ u un nopirkā m daž as ekskursijas, to kvalitā te bija laba. Gids arī bija normā ls.
аватар duman
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Lidojums stipri aizkavē jā s, tā pē c nokļ uvā m viesnī cā pirms vakariņ ā m, ā tri iekā rtojā mies, dzeramnaudu neprasī ja, cik saprotu, prasa tikai agro reģ istrā ciju. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , plaš a, gaiš a ar skatu uz baseinu, patika, mē beles protams nav jaunas, bet tī ri labas, kondicionieris normā li dzesē ja, katru dienu uzkopš ana ir tik-tā padomi kvalitā ti ī paš i neietekmē ja. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Lidojums stipri aizkavē jā s, tā pē c nokļ uvā m viesnī cā pirms vakariņ ā m, ā tri iekā rtojā mies, dzeramnaudu neprasī ja, cik saprotu, prasa tikai agro reģ istrā ciju. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , plaš a, gaiš a ar skatu uz baseinu, patika, mē beles protams nav jaunas, bet tī ri labas, kondicionieris normā li dzesē ja, katru dienu uzkopš ana ir tik-tā padomi kvalitā ti ī paš i neietekmē ja. Pludmale ir blakus, grū ti nosaukt smilš ainu, kurpes ir vajadzī gas, jū ra sekla, lai stutē tu un stutē tu lī dz dziļ umam, rifu vispā r nav, ir tikai kaut kā du beigtu koraļ ļ u gabaliņ i. Ja vē laties skaidru jū ru un skaistus rifus, izvē lieties viesnī cas ā rpus pilsē tas. Pā rsvarā ir vā cieš u grupas, kas vai nu visu laiku dzer, vai vakaros tusē pilsē tā , guļ istabā un tad iemalko baseinā , kas lī dz dienas beigā m ir tieš ā m netī rs. Ē diens vispā r mums bija normā ls, mums ar visu pietika, jo regulā ri pilsē tā uzturu papildinā ja ar garnelē m un kalmā riem, jū ras velš u viesnī cā tikai negarš ī gā s zivis. Daudz daž ā du piedevu vē dera piepildī š anai, svaigi dā rzeņ i, daž i augļ i, daž ā di rullī š i, vistas gaļ a, tas viss ir. Man nepatika vietē jais alkohols, labi, ka vī rs nedaudz paņ ē ma lī dzi, bet pilsē tā nopirka alu pudelē s par dolā ru, tas ir daudz garš ī gā ks nekā viesnī cā , un š eit glā zē s ielej 150 gramus. nesaprotu, daž i padomi lū dz bez vilcinā š anā s. Internets viesnī cā ir š ausmī gs, labā k nopē rc vietē jo SIM karti kā mē s un sazinā sies gan pludmalē , gan istabā , gan ā rpus viesnī cas, lidostā bū s pā ris dolā ri dā rgā ka nekā pilsē tā . No ekskursijā m paņ ē mā m nenogurdinoš us un lē tus braucienus uz Paradī zes un Utopijas salā m, atklā tā jū ra vienmē r ir skaista, un man ļ oti patika super tuksneš a safari uz kvadricikliem. Es iesaku jums atrast ekskursijas internetā Midobikhamā , jū s noteikti ietaupī sit pusi. Viesnī cā ir animā cija, pa dienu nedevā mies karstuma dē ļ , bet vakarā pā rsvarā staigā jā m pa pilsē tu, tā pē c ī sti nezinu, bet uzaicinā ja vakariņ ā s. Lī dz ar to mū su atvaļ inā jums bija ļ oti notikumiem bagā ts, nekā du nopietnu konfliktu ne ar vienu nesaņ ē mā m, tač u izlemiet paš i, braukt uz š ejieni vai nē , atkarī bā no tā , kas jums personī gi jā iegū st no pā rē jiem.
аватар murlik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kuri interesē jas par lē tu nakš ņ oš anu un pē c tam lielā ko daļ u laika pavada ekskursijā s ā rpus viesnī cas, vai dodas uz kafejnī cā m, klubiem, iepē rkas vai nirst daž ā dā s vietā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kuri interesē jas par lē tu nakš ņ oš anu un pē c tam lielā ko daļ u laika pavada ekskursijā s ā rpus viesnī cas, vai dodas uz kafejnī cā m, klubiem, iepē rkas vai nirst daž ā dā s vietā s. Par laimi, cena š eit nav dā rga un pilsē tas atraš anā s vieta. Ģ imenē m ar bē rniem š eit bū s patieš ā m garlaicī gi, bet, ja esat gados vecā ki cilvē ki un meklē jat relaksē još u atpū tu, tad tas jums varē tu bū t labi. Pludmale pie viesnī cas ir vidē ja izmē ra, drī zā k jaukta, nevis tī ras smiltis, vienmē r var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Jū ra ir sekla, bet patiesī ba ir tā da, ka tur ir piestā tne, kur var redzē t zivis, tač u tur nav liela daudzveidī ba. Bet bū sim godī gi, ū dens ir tī rs. Pā rtika ir normā la. Sā lī tus gurķ us te neredzē si, bet izsalcis arī nepaliksi. Brokastis standarta, omletes, bulciņ as, sojas desa. Pusdienā s un vakariņ ā s ir visi galvenie sā nu ē dieni, sā kot no kartupeļ iem lī dz rī siem, ir liellopa gaļ a, tā da paš a nosaukuma zupas, sautē tus dā rzeņ us labā k neņ emt, tie var nebū t lī dz galam pagatavoti. Alkohols ir vietē jais. Mē s dzē rā m tikai vieglus kokteiļ us, neko tī rā veidā . Personā ls ir daž ā ds, ir pieklā jī gi darbinieki, un ir ļ oti nedraudzī gi, viņ u arā bi vienmē r tiek apkalpoti bez rindas vai vā cieš i pē c dzeramnaudas. Mē s saņ ē mā m numuru vairā k vai mazā k. Neko papildus nemaksā ja, gultas lielas un ē rtas, santehnika nav jauna, bet darba kā rtī bā , katru dienu tī rī ja un papildinā ja ū deni. Animā cija mums bija garlaicī ga, mē s to visu esam redzē juš i iepriekš un vislabā kajā izpildī jumā . Tā pē c viņ i izklaidē ja sevi ar ceļ ojumiem. Bija Luksorā , Utopijas salā , tuksneš a safari. Iesaku arī iegā dā ties vietē jo SIM karti, ļ oti ē rti ir sazinā ties gan pludmalē , gan istabā . Pilsē tā iesaku apmeklē t krastmalu un moš eju, nekā cita interesanta nav. Krastmalā kafejnī cā gatavo ļ oti garš ī gu jū ras velš u zupu, iesaku. Laiks bija normā ls. Neviens nav apdedzis. Karstumu patiesī bā ir vieglā k izturē t nekā Turcijā . Tā tad mū su atvaļ inā jums nebija tik slikts, mums nepatī k gulē t pludmalē , tā pē c noķ eram lē tu cenu un lidojam. Nu, jū s redzat, kas jū s interesē vairā k.
аватар hope1902
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Februā rī ceļ oju kopā ar vī ru. Viss ir ļ oti labi, mums patika. patiesī ba ir mī nuss - š ī ir Eiropas apmetne (atbraucā m 7 no rī ta, un rokassprā dzes saņ ē mā m tikai pē c 12, un tad mums teica, ka tas ir drī zā k izņ ē mums - mē s bū tu gaidī juš i lī dz 14:00). … Tomēr ▾ Februā rī ceļ oju kopā ar vī ru. Viss ir ļ oti labi, mums patika. patiesī ba ir mī nuss - š ī ir Eiropas apmetne (atbraucā m 7 no rī ta, un rokassprā dzes saņ ē mā m tikai pē c 12, un tad mums teica, ka tas ir drī zā k izņ ē mums - mē s bū tu gaidī juš i lī dz 14:00). Tī ra istaba, viss darbojas. Normā la pludmale gan varē tu bū t tī rā ka. . . Jū ra ir tikai lī dz pusdienā m, tad tā vienkā rš i aiziet un pa kauliem ū denī klī st ilgi, ilgi. . . Liels baseins 160cm dziļ umā . Personā ls ir izpalī dzī gs, pieklā jī gs. Patiesī ba ir animatoru iegū š ana (vienmē r jū s kaut kur velk). Ē diens ir ļ oti labs, ņ emot vē rā , ka š is ir č etrinieks. Es domā ju, ka mē s noteikti š eit atgriezī simies.
аватар o.siminkovych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē dieni - vienmuļ i (rī si, frī kartupeļ i, liellopa gaļ a, viena veida zivis) nav augļ u, tikai apelsī ni. Salā ti biež i tiek sabojā ti!! ! Pludmale ļ oti netī ra, izsmē ķ i, somas, pā rpalikumi, saplē stas pudeles, koka gabali ar naglā m! Ar bē rniem - vienkā rš i nevar bū t pludmalē ! Bē rni - nav rotaļ u laukumu, bē rnu klubs nedarbojas. … Tomēr ▾ Ē dieni - vienmuļ i (rī si, frī kartupeļ i, liellopa gaļ a, viena veida zivis)
nav augļ u, tikai apelsī ni. Salā ti biež i tiek sabojā ti!! !
Pludmale ļ oti netī ra, izsmē ķ i, somas, pā rpalikumi, saplē stas pudeles, koka gabali ar naglā m! Ar bē rniem - vienkā rš i nevar bū t pludmalē !
Bē rni - nav rotaļ u laukumu, bē rnu klubs nedarbojas. Š ajā viesnī cā nav nekā da sakara ar bē rniem.
Istabas - pastā vī gi aizsē rē jusi santehnika, ū dens neiet cauri.
Teritorija – nav kopta. Atkritumu tvertnes netiek tī rī tas.
аватар o.siminkovych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visur ir netī rī ba, personā ls nav draudzī gs, dzeramnaudu gribas ik uz soļ a, viesnī cas administrā cija ļ oti atstā stī ta. Restorā ns vairā k atgā dina ē dnī cu. Viesnī cas pieredze ir sliktā ka par vidē jo. Viesnī ca tieš ā m ir tumš a! 4 zvaigznes tur nesmarž o. … Tomēr ▾ Visur ir netī rī ba, personā ls nav draudzī gs, dzeramnaudu gribas ik uz soļ a, viesnī cas administrā cija ļ oti atstā stī ta. Restorā ns vairā k atgā dina ē dnī cu. Viesnī cas pieredze ir sliktā ka par vidē jo. Viesnī ca tieš ā m ir tumš a!
4 zvaigznes tur nesmarž o.
аватар vara_22
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikā m nosē dinā ti, tiklī dz ieradā mies, nebija jā gaida. Istaba plaš a, katrā ir sava divguļ amā gulta, kas bija patī kams pā rsteigums. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t un konsultē t. … Tomēr ▾ Tikā m nosē dinā ti, tiklī dz ieradā mies, nebija jā gaida. Istaba plaš a, katrā ir sava divguļ amā gulta, kas bija patī kams pā rsteigums. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t un konsultē t. Animā cijas gandrī z nav. Ē diens — ja meklē jat plaš u augļ u un jū ras velš u izvē li, tā s š eit vienkā rš i nav. No augļ iem apelsī ns un mandarī ns. Un viens zivju veids ir tikai daž ā di gatavoš anas veidi. sekla jū ra. Jū s varat iet tā lu. Lielā kais mī nuss ir tas, ka pienā k izlikš anas diena. Lī dz 12 atbrī vosiet istabu, noteikti nododiet rokassprā dzi un nedabū siet ne pusdienā s, ne vakariņ ā s. Tas ir lielā kais mī nuss. Tā kā daudziem ir lidojums vakarā . Un visu dienu jū s un jū su bē rni esat izsalkuš i. Un tuvumā nav pat veikala. Nav daudz dī vainas viesnī cas koncepcijas.
аватар oligazavod
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vidē ja viesnī ca labā rajonā . Apstā dī jumi tiek kopti un uzturē ti tī ri. Istaba liela un gaiš a. Tī rī š ana notiek normā li, pat dzeramnauda palika. Veļ as maiņ a divas reizes nedē ļ ā . Ē rti ir arī tas, ka visi viesnī cas darbinieki runā krieviski. … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca labā rajonā . Apstā dī jumi tiek kopti un uzturē ti tī ri. Istaba liela un gaiš a. Tī rī š ana notiek normā li, pat dzeramnauda palika. Veļ as maiņ a divas reizes nedē ļ ā . Ē rti ir arī tas, ka visi viesnī cas darbinieki runā krieviski. Laimī gi cilvē ki vienmē r smaida. Mums ļ oti patika animā cija, katru dienu kaut kas jauns. Puiš i ir profesionā li animatori, mē s neesam par to fani, bet mē s arī piedalī jā mies) Ir neliela sporta zā le. Bet ar uzturu mē s nesaņ ē mā m maz, un tas, pirmkā rt, attiecas uz augļ iem. Jū ras veltes bija arī ļ oti maz mī dijas un garneles, un tad tikai daž as reizes visu svē tku laikā . Divu veidu zivis. Ar gaļ u viss kā rtī bā vista, liellopa jē ra gaļ a. Svaigi salā ti ar dā rzeņ iem, atš ķ irī bā no augļ iem, nav nekā du problē mu. Saldē jums č etru veidu garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir lieliski un izvē le ir liela. Man patika pludmale, jū ra ir sekla, visvairā k tā ir ģ imenē m ar bē rniem. Ī paš i apavi nav nepiecieš ami. Bet zivju praktiski nav. Bet tad mē s devā mies brī niš ķ ī gā ekskursijā uz Utopijas salu un tur izbaudī jā m visu zemū dens pasaules skaistumu. Ekskursija ir patieš ā m forš a un pastaiga ar jahtu un makš ķ erē š ana un garš ī gas pusdienas, un netā lu no salas tā ir tikai paradī ze zem ū dens)! Noskuvā mies arī pā ris ekskursijas un devā mies uz Kairu, kas arī ir ļ oti interesanti. Viesnī cā ir labs spa. Bet ar internetu man nedaudz nepaveicā s. Internets viesnī cā ir maksas, tā pē c ē rtī bas labad parū pē jieties par gaļ as SIM karti iepriekš , un tā ir lē tā ka. Ir arī tenisa korts, bet aprī kojums tiek apmaksā ts. Bē rniem ir neliels rotaļ u laukums. Un bē rnu klubs. Kopumā viesnī ca ir labs variants atpū tai ar bē rnu bez pretenzijā m uz atdzesē tu ē dienu. !
аватар derbent
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar draugiem divos pā ros. Ā tri iekā rtojā mies jaukā istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Istabā ir viss nepiecieš amais. Mini bā rs tika papildinā ts un tī rī ts katru dienu. Teritorija diezgan liela un kopta. Daudz skaistu taciņ u un krū mu zaļ ā m fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem divos pā ros. Ā tri iekā rtojā mies jaukā istabiņ ā ar skatu uz baseinu. Istabā ir viss nepiecieš amais. Mini bā rs tika papildinā ts un tī rī ts katru dienu. Teritorija diezgan liela un kopta. Daudz skaistu taciņ u un krū mu zaļ ā m fotogrā fijā m. Centrā lais baseins ir liels un neparastas formas. Ē dinā š ana č etriem, tas ir ļ oti pat nekas. Katru dienu kaut kas bija uz grila. Pusdienā s un gaļ a un vistas visu laiku. Protams, viņ i dzē ra alkoholu. Neviens nav cietis. Man patika baltvī ns. Pludmale nav ī paš i liela, bet sauļ oš anā s krē slu un vietu pietika visiem. Ieeja jū rā ir smilš aina. Mē s nelietojā m apavus. Ir garš mols. Zivis bija, bet ne daudz. Tā pē c ar draugiem paņ ē ma nirš anu. Apmeklē jā m arī Luksoru. Pā rsteidza. Atpū tnieku kontingents ir ļ oti daž ā ds. Daudzi krievvalodī gie un arā bi. Es nepamanī ju lielu skaitu vā cieš u. Biež i vien baltus ar tiem maldā s. Animā cija man ir garlaicī ga. Bet noskaņ ojumu veidojā m paš i.
Viesnī cu iesaku visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ZhannaA
Labdien. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai viesnīcā ir bezmaksas Wi-Fi? Ja nē, pastāstiet man, lūdzu, cik izdevīgi ir zvanīt uz Krieviju? Kur un kādu karti pirkt, no kura automāta zvanīt un kur? Jau iepriekš paldies par atbildi!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tomas1961
Lai izvēlētos viesnīcu
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Mey30
KAS GĀJA AR BĒRNIEM, ATSAUKŠANĀS! ... un kāpēc atsauksmes par šo viesnīcu dažādās vietnēs, izņemot šo, ir tikai par 2010. gadu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pr8889
‹ Viesnīca Sunrise Alma Bay Resort 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в южной части Хургады. Отель с видами на Красное море. К услугам гостей различные водные виды спорта. Отель был открыт в 2002 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 15,6 км от острова Гифтун и в 12 км от района Новой пристани для яхт. Расстояние до международного аэропорта Хургады составляет 7 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

8 баров, круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги такси, круглосуточная доступность врача по вызову, мини-маркет, книжный магазин, магазин подарков, бассейн (с подогревом в зимний период).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem Детский клуб: 3-12 лет. Время работы: 9:00-22:00. Игровая комната, спортивные мероприятия, игры, прикладное искусство, живопись, кулинария, мини-диско, кино, мини-аквапарк.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Массаж за доплату, аквааэробика, соревнования по плаванию, водное поло, аквацентр за доплату, парусный спорт за доплату, снорклинг за доплату, бочча, дартс, живая музыка, вечерние мероприятия, аквапарк: 5 горок, Спа 16+, тренажерный зал 16+.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

226 номеров и люксов. Deluxe Room: 120, Mega Room:32, Junior Suite: 28, Mega Family Room: 46.

Istabās

Телевизор, бесплатный Wi-Fi, телефон, сейф (под ноутбук), столик для багажа, кондиционер, мини-бар, чайно-кофейный уголок, фен, зеркало для макияжа, банные принадлежности Aurora Senses, ванная комната с душем, весы (по запросу), заказ еды в номер (за дополнительную плату), утюг и гладильная доска (по запросу), адаптеры для розеток (по запросу), балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 14km. Safaga Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 065 3460111-2-3-6-7 +(202) 16032
Tīmekļa vietne: Sunrise Alma Bay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.