Klusa, relaksējoša viesnīca ģimenēm

Rakstīts: 31 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 22 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s ieradā mies agri 5:00. Par agro reģ istrē š anos prasī ja 40 USD, mē s atteicā mies. Pē c 20-30 minū tē m viņ i piedā vā ja par 20 USD. par istabu. Vienojā mies, ka nesē dē sim reģ istratū rā lī dz 14.00 ar bē rniem, koferiem un pat pē c garā ceļ a no Baltkrievijas.
Istaba liela. Mē beles istabā s ir vecas, bet viss ir ļ oti pieklā jī gi. Ū dens vienmē r bija auksts un karsts. Fē ns, darba TV - no krievu valodas ORT un TNT. Segas bija siltas 2 gab. Janvā ra naktis ir aukstas. Viesnī cā vispā r nav gludekļ a, kas ļ oti apbē dina.
Teritorija liela, ir kur pastaigā ties, daudz apstā dī jumu. Daudz pamestu ē ku (izslē gš anas zona - tā mē s saucā m), tā s cenš as kaut ko atjaunot.

Jū ra ir krā š ņ a, smilš u pludmale ir krā š ņ a - tā ir vienkā rš i milzī ga un tukš a. Gultas ir labā stā voklī . Lī dz jū rai apmē ram 7-10 minū tes nesteidzī gā solī caur viesnī cu.
Viesnī cas teritorija un pludmale tiek pastā vī gi kopta: kaut ko slauka, skrā pē , tī ra, laista, pļ auj zā li.
Bā rs pludmalē ir atvē rts no 12:00 un kaut kur lī dz 14:00 (lī dz visi ē d). Ir pica, kaut kas lī dzī gs burgeri, kū kas, kafija, tē ja, kola, sprite, fanta.
Baseina bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00 lī dz 17:00 (aptuveni). Viesmī lis pastā vī gi nes alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us (bē rniem), alu, kolu, sprite, fanta ir visur neierobež otā daudzumā . Apmē ram arī no 12.00 no restorā na tiek atnestas daž as uzkodas. Starp citu, baseins nav apsildā ms.
Reģ istratū rā ir arī bā rs, tač u tur ir tikai dzē rieni.
Ē diens vienmē r nav pat piecinieks, bet desmitnieks. Viss ir ļ ooooti garš ī gs, visa kā pietika, rindas nekad nebija, jo. Zinā t, janvā ris nav sezona.
No izklaides: pludmalē plkst. 16.00-17.00 dejoja rumbu, animators ļ oti centā s. Un viss.
Un atcerieties, ka jū s vienmē r un visur mē ģ inā t maldinā t un "iemest" naudu: gidi, tirgotā ji, gidi utt. Esiet modrs. 1$=16LE pats pā rrē ķ ini visu uz kalkulatora. Piemē ram, ekskursijā s uz beduī niem ar kvadracikliem viņ i fotografē un filmē , pē c tam to visu uzmontē un pā rdod tiem, kas vē las. Disks maksā $ 15 vai 240 LE ($ 15 * 16 = 240), un tos pā rdod par 300 LE, noapaļ ojot uz augš u. Un š ā du piemē ru ir daudz. Vienmē r visu skaita pats.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu