Viesnīcas specifika

Rakstīts: 14 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 28 novembris — 5 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 3.0
Bijā m kopā ar draugu un diviem bē rniem (13 un 14 gadi) š ajā viesnī cā novembra beigā s - decembra sā kumā.

Ē ģ iptē esam pirmo reizi, pirms tam atpū tā mies Turcijā un Eiropā . Galvenais, ko gribu uzreiz norā dī t, ka š ī viesnī ca ir piemē rota introvertiem (ja vē laties atpū sties no cilvē kiem) un tiem, kas prot paš i izklaidē ties, jo viesnī ca ir saspringta ar izklaidi un animā ciju.


SVARĪ GĀ KAIS (lielā kajai daļ ai mū su tū ristu) ņ emiet lī dzi savu alkoholu (1 litru var atvest no Ukrainas, ja nepē rkat uzreiz dutikā ). Mē s to darī jā m un nebijā m atkarī gi no bā ra alkohola pā rtraukuma. Tā bija galvenā visu atpū tnieku pretenzija, bet ņ emot vē rā ekskursijas cenu (saņ ē mā m 340 no cilvē ka), domā ju, ka par labu alkoholu var pieskaitī t 30 dolā rus.

Par priekš laicī gu norē ķ inā š anos prasī ja 40 dolā rus, bet pē c pā ris stundā m nokaulē jā mies par 20 dolā riem par istabu.
Ē diens patika, 1 reizi bijā m uz akvaparku (5 dolā ri no cilvē ka), jū ra un pludmale super, maskas ir vajadzī gas, akvaparka teritorijā atpū tā mies gandrī z kā "Robinsoni" (ļ oti maz cilvē ku).

Jū s varat iepirkties "Cleopatra" (10 minū š u gā jienā ) un "SENZOMALL" (2 dolā ri ar taksometru).

Braucā m ekskursijā s (Kaira un Luksora) - pasū tī jā m internetā , maksā jā m autobusā.

Par 10 dolā riem bijā m uz diskotē ku pilsē tā ar animatoriem. Man ļ oti patika!

Vē l par 5$ vienā virzienā aizbraucā m uz pilsē tas zivju tirgu, tī ģ ergarneles par 14 dolā riem kg (tur arī tā s gatavo par velti), kamē r pavā rs 30 minū tes gaidī jā m lī dz moš ejai (tuvumā.3 min. ).

Tā tad jū s paš i redzat, ka mums š onedē ļ nebija garlaicī gi, noteikti nav jē gas pā rmaksā t par viesnī cu ar tik aktī vu programmu. Bet, ja vē laties neiziet no viesnī cas, tad tas jums noteikti nederē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu