Vilšanās

Rakstīts: 9 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 22 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Vakarā atbrauca no Minskas, uzreiz ievietoja. Kas neizdevā s, tika salabots. Skats bija uz baseinu ar numuru 236. Bē rns katru dienu tī rī ja, uzpildī ja degvielu, izveda atkritumus. Grī da acī mredzot netika mazgā ta, jo viņ i uz grī das uzlika papī ra lapu, tā pē c tā visas dienas gulē ja neskarta. Man nebija grū ti paš am nomazgā t visus galdus un naktsgaldiņ us. Jā , un mē s devā mies pē c saules, jū ras!
Esam Golden 5 otro reizi. 2014. gadā bijā m Golden Almaz, tad bija lieliski! Tā pē c viņ i atkal ieradā s š eit. No kā dreizē jā s greznī bas nekas nav palicis pā ri. Dimants iznī cinā š anas procesā . Dimants ir slē gts. Kopā ar mums Paradī zē atpū tā s 50 cilvē ki. Mū su Klubā ir ap 150. Viss ir ļ oti skumji. Saimnieks nomira, bē rni netiek galā . Vispā r visdrī zā k krievu nebija.
Mums stā stī ja, ka 1 reizi š eit atpū tuš ies 6 tū kstoš i cilvē ku. Aiz ceļ a viņ iem joprojā m ir slē gtas 2 viesnī cas. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Restorā ns ir tī rs, ir pietiekami daudz pā rtikas, konditorejas izstrā dā jumu. Ir skaidrs, ka viņ i cenš as. Lidojums no Minskas 1 personai maksā.360 USD. Mē s bijā m divi — tas ir 720 USD. Pā rē jā nauda no ekskursijas ir paredzē ta atpū tai. Tas bija USD 10 dienā vienai personai. Paldies viņ iem, ka nolaizī ja mū s par š iem santī miem. Baltkrievijas Republikas sanatorijā lē tā kā sanatorijā vienai personai ir 30 USD dienā . Un par ā rstē š anu ir jā maksā atseviš ķ i.

Pludmale š eit ir lieliska, jū ra bija silta. Pludmales bā rs ir murgs. Netī rumi. Nekaunī gā vietā tirgo alkoholu. Mums blakus sauļ ojā s puiš i no Bulgā rijas, tā pē c pudeles pirka pie viņ iem. Pā rē jiem nebija nekā , pat tē jas maisiņ u netrū ka. Blakus atrodas 2 aptiekas, viena blakus pludmalei, otra pa kreisi pie izejas no kontrolpunkta. Tur ir ko nopirkt. Un krē mi ir lē ti un sī kumi.
Ja jums ir nauda, ​ ​ tad iegā dā jieties citu viesnī cu. Un, ja tev vajag jū ru un sauli, tad vari nā kt š eit. Bet tikai tagad maijā . Tagad bū s miris sezona.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu