Ļoti "nogurusi" viesnīca ar labu ēdienu ģimenes atpūtai

Rakstīts: 15 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
+(plusi): Cena, ē dinā š ana, akvaparks, pludmale, jū ra, bā ri
- (mī nusi): ilgs norē ķ ins.
Vairā k. Pati viesnī ca kā dreiz bija luksusa piecinieks, tač u laiks un cilvē ciskais faktors darī ja savu. Istabas ar nobruž ā tā m mē belē m un paklā ju ar nemazgā jamiem traipiem, viesnī cas teritorija liela, bet nesakopta. Jā , remonts tiek veikts, bet tie ir kaut kā kosmē tiskā ki. Atpū tas zonas ir labā stā voklī , baseini ir tī ri, pludmale ir sakopta, pie baseina nav daudz sauļ oš anā s krē slu, laicī gi jā atriebjas. Pludmalē problē mu nav, cenš as to uzturē t tī ru. Jū ra nav dziļ a, smilš aina pludmale. Ir daž i koraļ ļ i, var snorkelē t, koraļ ļ os ir daudz krā sainu zivju.

Istabas. Mē beles ir vecas, bet neskartas. 2 vienvietī gas gultas, naktsgaldiņ i, kumodes. Telpā viss ir darba stā voklī , lai gan ne gluž i jauns. Ir televizors ar 3 krievu kanā liem, bezmaksas internets reģ istratū rā . Skapī ir seifs (bez maksas). Santehnika tī ra, viss strā dā ja, ir fē ns.
Regulā ri uzkopts, nedē ļ u 4 reizes mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Vienmē r atstā jiet ū deni pudelē s. Atjauninā ti š ampū ni un duš as ž eleja. Nav zobu birstes vai zobu pastas. Ja jums kaut ko vajadzē s, apkopē ja jums iedos pē c pirmā pieprasī juma.
Akvaparks nav slikts, daudzi slī dkalniņ i gan bē rniem, gan pieauguš ajiem nebija iekļ auti ekskursijas cenā , maksā.5 buki no cilvē ka dienā , bē rniem bez maksas. Ū dens atrakciju parka bā rā nav alkohola. Tikai dzē rieni.
Bā ros no 10 lī dz 18 alkohols (alus, rums, dž ins, viskijs), dzē rieni (miza, fanta, sprite, sula - yuppie). Pie baseina tiek gatavota pica, pū dercukurā cepti “koloboki”, pludmales bā rā gatavoti burgeri.
Ciets ē diens 5. Pusdienā s no gaļ as, zivs, vista, liellopa gaļ a. Daudz salā tu un piedevu. Brokastī s gaļ as nav, ir desas un desa, bet garš o pē c rupjš audekla. Bet bē rniem brokastu pā rslas ar pienu, daudz saldu konditorejas izstrā dā jumu un desertu, "augļ i" (banā ni, dateles, bumbieri, arbū zs, melones), sautē ti dā rzeņ i, makaroni. Pusdienas no visa un daudz + gaļ a, vista, zivis. Zupas ļ oti neatgā dina sautē jumu uz ū dens. Atseviš ķ s bonuss ir vakariņ as. 3. stā vā atrodas restorā ns ar Eiropas (ukraiņ u virtuvi), ko gatavo š efpavā rs no Ukrainas. Ir borš č s ar krē jumu un kotletes un salā ti. . . Vispā r kā reklā mā par "mezim". Paldies Valerai (restorā na š efpavā ram) par gardajā m vakariņ ā m mū su uzturē š anā s laikā .

Animā cija ir vā ja. Pie baseina rī ta vingroš anā , pusdienlaikā bē rniem baseinā bija piepū š amie slidkalniņ i, putas. Pieauguš ajiem vakarā maksas bā rs + ū denspī pe.
Rezultā ts. Viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem.
P/S Ja tū re ir no Join Up. Gids Mukhtars ir ā ksts ar daudzā m izrā dē m, neko nesteidzina, muļ ķ ī gi pā rdod ekskursijas par pā rmē rī gā m cenā m. Droš i sū tiet š o š muci un meklē jiet ceļ vež us sociā lajos tī klos, ietaupiet gan nervus, gan naudu. Ekskursijas pasū tī jā m Mustafai un Valentī nai (google).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu