VASARA ZIEMĀ!

Rakstīts: 10 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, lai bū tu sava smilš u pludmale, bezmaksas wi-fi, labs ē diens. Un š ajā viesnī cā ir viss! Viesnī ca ir lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Pati tū re pirkta internetā , neizejot no mā jā m, saņ emtas biļ etes, apdroš inā š ana, vauč ers izlī gumam, vienoš anā s pa pastu. Ietaupī ja laiku un naudu, neskrienot cauri ceļ ojumu aģ entū rā m. Kas ir ieinteresē ts iegā dā ties ekskursijas tieš saistē par konkurē tspē jī gā m cenā m, es jums pateikš u. Sazinies ar mums!
Pludmale ir liela smilš aina. Tas patiks arī koraļ ļ u mī ļ otā jiem. Netā lu atrodas koraļ ļ u rifs, kur var redzē t skaistas zivis arī bez maskas. Pludmalē ir arī kafejnī cas un bā ri. Var uzkost picu, grilē tus dā rzeņ us, grilē tā s desiņ as. Bā rā tē ja, kafija, ū dens, alus, kokteiļ i. Pieklā jī gs alus. Katru dienu animatori izklaidē jas ar zumbu, vingrojumiem, ū dens aerobiku, volejbolu, bachey, kamieļ u š oviem un pat zirgu dejā m.

Reģ istratū rā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Sociā lajiem tī kliem un zvaniem tuviniekiem pietiek. Ja reģ istratū rā ir daudz cilvē ku, signā ls bija attiecī gi vā jā ks.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Ir viss, dā rzeņ i, augļ i, saldumi un gaļ a - katru vakaru grilē ta vista, maiga liellopa gaļ a mē rcē vai kebabu desu veidā , vairā ku veidu ceptas, marinē tas zivis, pat siļ ķ e. Bija arī krabji un jū ras veltes, bet ne katru dienu.
Mē s bijā m reģ istrē ti 7:15. ieradā s pulksten 6:00. Mē s ā tri iekā rtojā mies. tū risti mums priekš ā atteicā s no š ī s telpas, jo nevis ar skatu uz jū ru, bet uz dejojoš u strū klaku. Mums tas nebija svarī gi. Lielā kā daļ a tū ristu tika izmitinā ti tikai pē c pulksten 13:00. Numuri ir lieli un plaš i ar lieliskiem balkoniem. Mē beles nav jaunas, bet viss nepiecieš amais atpū tai ir. Personā ls ļ oti atsaucī gs, laicī gi atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem. Teritorija ir apzaļ umota, tač u darbi notiek, tač u skaidrs, ka bijis stagnā cijas periods. Bet tas netraucē ja mums lieliski pavadī t laiku.
Mē s devā mies uz Utopijas salu. Ekskursija no 9:00 lī dz 17:00. Visa diena uz jahtas jū rā , peldē š ana, nirš ana, vizinā š anā s ar laivu ar caurspī dī gu dibenu, SKAISTUMS! Cenā bija iekļ autas š ikas pusdienas ar augļ iem un dzē rieniem. Mums laimē jā s jū rā ieraudzī t delfī nus. Un fotoattē ls no paš as salas, š ķ iet, atrodas Maldivu salā s, ja neteiktu, kas tika darī ts Ē ģ iptē )) Visas ekskursijas ir lī menī ! Krieviski runā još i, atbildot uz visiem jautā jumiem, gidi paš ā ekskursijā . Neš aubieties! Zvaniet! Luksora, Kaira un cenas patī kamā kas nekā no viesnī cu ceļ vež iem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu