Golden 5 Emerald Hotel & Aqua Park 5*– Atsauksmes

314
Novērtējums 6.110
№78 viesnīcas reitingā Hurgada
6.6 Numurs
6.1 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 17 km no Hurgadas centra, jūras krastā. Atvērts 2007. gadā un pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Sastāv no 4 stāvu ēkas (2 lifti). Emerald Aqua Park City ir Golden 5 City viesnīca. Kompleksā Golden 5 City ir 7 viesnīcas, kas atrodas blakus vienā lielā teritorijā (šobrīd strādā tikai 2 viesnīcas no 7). Starp viesnīcām un pludmali kursē viesnīcas vilciens "Taf-taf". Viesnīcas Emerald Aqua Park City ēkas atrodas kompleksa kreisajā pusē. Pludmales un ūdens atrakciju parka tuvums ir viena no galvenajām viesnīcas priekšrocībām. Viesnīca ir piemērota ģimenes, jauniešu vai romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар astoriya0304
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Mē s ieradā mies 5:00 š ajā viesnī cā un bijā m š ausmā s. Š ī nav viesnī ca, tas ir stallis. Gaismas nav, neviena, izsmē rē tā aitā das kaž okā iznā k kā ds brī nums un sā k mū s rotā t. Un viņ š mums tieš i saka, ka, ja mē s vē lamies reģ istrē ties pirms pulksten 14:00, mums ir jā maksā. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 5:00 š ajā viesnī cā un bijā m š ausmā s. Š ī nav viesnī ca, tas ir stallis. Gaismas nav, neviena, izsmē rē tā aitā das kaž okā iznā k kā ds brī nums un sā k mū s rotā t. Un viņ š mums tieš i saka, ka, ja mē s vē lamies reģ istrē ties pirms pulksten 14:00, mums ir jā maksā.10 USD. Skaits nogalinā ts, asfalta krā sas dvieļ i, veļ a no tā s paš as kolekcijas. Rezervē jā m 3-vietī gu, bet istabā bija tikai 2 gultas un sā kam pievilkt gultiņ u. Bet viss jau bū tu labi, bet nav kur likt. Un viņ š to noliek istabas vidū . Un fragments vienkā rš i nepaliek. Bet visa š ī apogejs ir karstā ū dens trū kums. NAV KARSTA Ū DENS!! ! ! Nopietni?! ! ! Reģ istratū rā saka, kas bū s, pagaidiet un rezignē ti devā mies uz pludmali.
Teritorija liela, bet nekas nestrā dā . Baseins ir netī rs un, visticamā k, neviens to nav tī rī jis jau ilgu laiku un nepā rprotami netaisā s to tī rī t.
Vakarā , atgriež oties istabā un cerot ieiet duš ā , ko mē s redzam? Redzam, ka nav karstā ū dens.
Vispā r, ja vē laties brī vdienas ar negatī viem iespaidiem, tad laipni lū gti.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par cienī gu apkalpoš anu viņ iem pietrū ka lī dz 10 punktiem. Aplaistī ja alkoholu. Reģ istrē š anā s bija vidē ja. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija labā kā izvē le. Kad atbraucā m, apsildā mais baseins nestrā dā ja, 3 dienas mē ģ inā ja salabot. … Tomēr ▾ Par cienī gu apkalpoš anu viņ iem pietrū ka lī dz 10 punktiem. Aplaistī ja alkoholu. Reģ istrē š anā s bija vidē ja. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija labā kā izvē le. Kad atbraucā m, apsildā mais baseins nestrā dā ja, 3 dienas mē ģ inā ja salabot. Tī ri tad, kad dod dzeramnaudu, ja kaut kas ir kaut kur, tad, ja neko nepievieno, tad nekas nenotiks. Labā k izvē lē ties citu viesnī cu, cena neatbilst kvalitā tei.
аватар antonina.korzh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Gā ja otrreiz. Pē c pirmā s reizes mums radā s pozitī vs iespaids, tā pē c izvē lē jā mies to vē lreiz. Par personā lu un istabā m pretenziju nav - lieku 4+. Ē diens ir normā ls, kā Ē ģ iptē . BET: - ierodoties uzzinā jā m, ka - pie viesnī cas baseini nolaisti, akvaparks ir maksas, animā cijas nav! ( Viņ i sā ka strī dē ties, lū dzot tikš anos ar viesnī cas vadī tā ju, pē c 3 dienā m baseini tika salaboti un ū dens tika ieslē gts. … Tomēr ▾ Gā ja otrreiz. Pē c pirmā s reizes mums radā s pozitī vs iespaids, tā pē c izvē lē jā mies to vē lreiz.
Par personā lu un istabā m pretenziju nav - lieku 4+.
Ē diens ir normā ls, kā Ē ģ iptē .
BET: - ierodoties uzzinā jā m, ka - pie viesnī cas baseini nolaisti, akvaparks ir maksas, animā cijas nav! (
Viņ i sā ka strī dē ties, lū dzot tikš anos ar viesnī cas vadī tā ju, pē c 3 dienā m baseini tika salaboti un ū dens tika ieslē gts. Animā cija kā dreiz bija, vismaz kaut kas! Vē derdejas un tautiskā s dejas, bija interesanti.
Š odien no viesnī cas ir noņ emta zī me. Mē s bijā m vieni no pē dē jiem. . .
На фото спущенные бассейны и начало ремонта. Ремонтировали 4 дня.  Ремонт начали на третий день ничего пребывания
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viesnī ca nebija patī kama. Istaba nav ī paš i laba, ilgu laiku nebija remonts, fē ns padomju, vannasistaba jauna, labi tī ra. Teritorijā ir daudz nepabeigtu bungalo, teritorijā redzami bū vgruž i. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viesnī ca nebija patī kama. Istaba nav ī paš i laba, ilgu laiku nebija remonts, fē ns padomju, vannasistaba jauna, labi tī ra. Teritorijā ir daudz nepabeigtu bungalo, teritorijā redzami bū vgruž i. Ē diens nav ī paš i labs, bija dienas bez gaļ as un zivī m vakariņ ā s. Pludmale ir tī ra, ieeja jū rā ir laba. Ā rpus teritorijas ir daudz veikalu, iepretim viesnī cai un uzreiz pie ieejas, 2 restorā ni. .
аватар key111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Sā kš u kā visi, viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas, atsauksmes bija daž ā das. Viesnī cai ir 5 zvaigznes, bet es tai pat 3 nedotu! Pirms tam atpū tos 4! Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, gids autobusā brī dinā ja, ka bez 10$ neiztiks, ko arī izdarī ja, mē s bijā m izkā rtojuš ies pē dē jie (protams). … Tomēr ▾ Sā kš u kā visi, viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas, atsauksmes bija daž ā das. Viesnī cai ir 5 zvaigznes, bet es tai pat 3 nedotu! Pirms tam atpū tos 4! Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, gids autobusā brī dinā ja, ka bez 10$ neiztiks, ko arī izdarī ja, mē s bijā m izkā rtojuš ies pē dē jie (protams). Personā ls ir briesmī gs, viņ i pat neslē pa savu nepatiku.
No priekš rocī bā m: personā ls runā krieviski, viesnī cā ir daudz krievu, kam labi, kam nē .
Istabu iedeva nobruž ā tu, ļ oti vecu, ar sē nī ti, dvieļ i un gultas veļ a bija baigi netī ri, treš ajā dienā prasī ja nomainī t, vecos dvieļ us aizveda, jaunus nenesa. + viņ i arī treš ajā dienā no somas nozaga 20 USD (bet tā ir mana vaina, es to neaiznesu seifā ). Ē diens vienkā rš i briesmī gs: 1 veids liellopa gaļ a, 1 veids vistas, 1 veids kartupeļ i, rī si, makaroni un vairā ku veidu salā ti ar gurķ iem un tomā tiem, ozolkoka konditorejas izstrā dā jumi, 7 veidu kū kas, bet katru dienu viens un tas pats, kafija ir pretī gi un tikai brokastī s , pusdienā s un vakariņ ā s tikai ananā su un apelsī nu sula (pulveris un ū dens), sodu vē l var paprasī t, bet ar neapmierinā tu seju lej, kaut kā ds alkohols ir (bet es ne t dzert).
Animā cijas pilnī gi nav, viss animatora darbs ir ieslē gt krievu dziesmas pludmalē un uzaicinā t uz diskotē ku par 5-10 USD (neļ aujiet sevi apmā nī t), paš ā viesnī cā nav ko darī t, akvaparkā ir MAKSĀ TS - 5$, ū dens tur ledains (pā rbaudī ts), apsildā mu baseinu NAV, tā pē c peldē jā mies aukstajā jū rā (ziema tā da pati), bē guma nav, ieeja jū rā smilš aina, bet tas nav viesnī cas nopelns. Teritorija tieš ā m pamesta, apkā rt guļ daudz atkritumu, zā lienu neviens nepieskata, vienī gais pluss daudz palmu.
Ļ oti nož ē loju naudu, ko iztē rē ju, neskatoties uz to, ka piektdien steidzā mies un nopirkā m ekskursiju, pirmdien jau bija normā la cena par labā m viesnī cā m! Nesteidzies!
аватар Natalja682155
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dzirdē ju labas atsauksmes par š o viesnī cu, bijā m apmierinā ti arī ar cenu, tā pē c devā mies uz Golden 5 Emerald Hotel & Aqua Park. Mē s tikā m apsē duš ies 2 stundu laikā . Ieradā mies ap 11:00, paē dā m pusdienas un ap 13. … Tomēr ▾ Dzirdē ju labas atsauksmes par š o viesnī cu, bijā m apmierinā ti arī ar cenu, tā pē c devā mies uz Golden 5 Emerald Hotel & Aqua Park. Mē s tikā m apsē duš ies 2 stundu laikā . Ieradā mies ap 11:00, paē dā m pusdienas un ap 13.00 bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m. Redzams, ka kā dreiz viesnī ca bija ļ oti dā rga, redzamas kā dreizē jā s greznī bas paliekas, tagad pamazā m tiek kopta, bet iespaids, ka par viesnī cu netiek kopts, kā agrā k. Reizē m ū dens pazuda istabā...Ē diens bija normā ls, bija no kā izvē lē ties, izsalkuš i nebijā m, lai gan nevarē tu teikt, ka ē diens bija ļ oti daudzveidī gs. Bija problē mas ar internetu, viņ i solī ja problē mu novē rst, viņ i to neatrisinā ja Paldies viesnī cas darbiniekiem, kuri dalī jā s ar savu mobilo internetu. Viesnī cas vadī tā ji vienkā rš i nevē las ar to nodarboties. Pludmale - daž i plusi, bez komentā riem. Teritorija liela, ir daž as slē gtas ē kas, bet bija, kur pastaigā ties, varē jā m aizbraukt uz kaimiņ u viesnī cu. Blakus bija veikali un restorā ni, cenas veikalos ir fiksē tas, kas ir labi. 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas bija liels lielveikals. Katrs varē ja atrast sev izklaidi ā rpus viesnī cas.
аватар meche
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un pludmales, var bū t jautā jumi par visu pā rē jo, bet mē s meklē jā m relaksē još u atpū tu. Iekā rtojā mies treš ajā reizē , iespē ja izvē lē ties istabu, protams, bija par pateicī bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un pludmales, var bū t jautā jumi par visu pā rē jo, bet mē s meklē jā m relaksē još u atpū tu. Iekā rtojā mies treš ajā reizē , iespē ja izvē lē ties istabu, protams, bija par pateicī bu. Iekš ā viss ir vairā k vai mazā k pieklā jī gi, protams, mē beles un santehnika nav jaunas, bet joprojā m labā stā voklī , nebija jē gas ieslē gt kondicionieri, tī rī ja vidē ji, bet katru dienu.
Teritorija atstā ja dubultu iespaidu, blakus mū su ē kai viss bija tī rs un kopts, un, ejot tā lā k, var redzē t atklā ti pamestas teritorijas. Lī dz jū rai nebija tā lu, pludmale plaš a un smilš aina, ieeja nav slikta, bet kurpes ir vajadzī gas. Ū dens noteikti nav tas siltā kais, ne maija mē nesis, ilgi vajadzē ja pierast, vispā r ū dens no rī ta ir ledains, bet pē cpusdienā uzsilst un vispā r nav slikti, var pat redzē t zivis un ir vairā kas koraļ ļ u salas.
Ē diens kā man pieticī gs, bet badā neviens nepaliks, makaroni vai, piemē ram, rī si ar vistas gabaliņ u ar svaigiem dā rzeņ iem, vienmē r varē ja atrast, brokastis vā jas, tikai man garš oja smalkmaizī tes. Ja lieto stipro alkoholu, tad ņ em lī dzi, nav kvalitā tes un vienmē r beidzas. Saziņ ai arī iesaku lidostā iegā dā ties vietē jo SIM karti, ļ oti ē rti.
Viņ i izklaidē jā s tikai paš i, vai devā s uz pilsē tu, vai pat tā lā k. No braucieniem izvē lē jā mies Kairu un Aleksandriju un bijā m arī super safari. Tā tad viesnī ca ir piemē rota kā budž eta variants nepretencioziem tū ristiem, par akvaparku nesamaksā jā m, tā pē c nopirkā m vienu apmeklē jumu uz vietas un izrā dī jā s pilnī gi pietiekami, ņ emiet vē rā š o punktu, kā man ir nekā ī paš i interesanta tur nav.
аватар alex.suleymanov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Centī š os bū t objektī vs. Sā kš u ar plusiem: 1. Jū ra ir ļ oti laba. Ieieš ana jū rā ir maiga, zivju diezgan daudz. 2. Istaba ir diezgan laba, tī ra un skaista, neskatoties uz to, ka ir saplī sis fē ns, tualetes pods un krē sls. … Tomēr ▾ Centī š os bū t objektī vs.

Sā kš u ar plusiem:
1. Jū ra ir ļ oti laba. Ieieš ana jū rā ir maiga, zivju diezgan daudz.
2. Istaba ir diezgan laba, tī ra un skaista, neskatoties uz to, ka ir saplī sis fē ns, tualetes pods un krē sls.

Un tagad mī nusi:
1. Ē diens!! ! Tas kopumā ir š ausmas. Nav nekā ī paš a ē st. Gaļ u ē d reti un izdala pa porcijā m (jā lū dzas, lai dod porciju kā pieauguš am cilvē kam), zivs ir tikai pangasija š ausmī gā cietes mē rcē , makaroni lē tā kie, siers un desa (pat nevarē ju noteikt, kas tie ir izgatavoti no, bet noteikti ne no ē damā m vielā m), 1-2 veidu augļ iem (zaļ ā melone, bezgarš ī gi granā tā boli vai kā ds citrusauglis). Saldumi ir pā rsteidzoš i, pagatavoti no mannas un cietes,

2. Viss iekļ auts sistē ma. Viņ a š eit nestrā dā . Vakariņ ā s 10 alus pudeles visai viesnī cai. Pē c 5 minū tē m beidzas un cita alkohola vispā r nav. Drī zā k tā ir, bet rums ar apmē ram 3-4 grā du stiprumu, t. i. , vairā k kā.10 reizes atš ķ aidī ts!!!
Tas netraucē ja man atpū sties, bet kā dam tas var bū t svarī gi.

3. Viesnī cas personā ls ir neprofesionā ls. Jebkurš pieprasī jums tiek ignorē ts vai aizmirsts pē c 5 minū tē m.

4. Pludmale nav smiltis, bet gan putekļ u un akmeņ u maisī jums.

5. Viesnī cas teritorijā viss ir vecs un nekopts.
аватар zavisha_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par nelielu cenu - laba izvē le. Protams, "Emerald", tā pat kā citas viesnī cas "Golden Five City", nepiesaista 5 zvaigž ņ u viesnī cu Eiropas izpratnē . Bet par cenu, kas ir mazā ka par atpū tas izmaksā m daž os "trī s", diezgan pieklā jī gs variants. … Tomēr ▾ Par nelielu cenu - laba izvē le. Protams, "Emerald", tā pat kā citas viesnī cas "Golden Five City", nepiesaista 5 zvaigž ņ u viesnī cu Eiropas izpratnē . Bet par cenu, kas ir mazā ka par atpū tas izmaksā m daž os "trī s", diezgan pieklā jī gs variants.
Pludmale ir viena no viesnī cas priekš rocī bā m: tuvu, ē rta smilš aina ieeja ū denī , pakā penisks dziļ uma pieaugums. Netā lu ir beigts koraļ ļ i ar daž ā m zivī m, nedaudz tā lā k pie jū ras - ir vairā kas dzī vo koraļ ļ u salas ar zivī m - nav daudz, bet ir ko redzē t. Pā rsvarā smilš ains dibens bez biedē još i tumš a bezdibeņ a – psiholoģ iski ē rta vide garo distanč u peldē š anas cienī tā jiem. No rī ta var redzē t dzeloņ rajas, citu bī stamu radī jumu te nav. Kreisajā pusē , aiz bojā m, ir vairā ki ķ irurgi, ja tiem aktī vi netuvojas, briesmas nedraud. Runā , ka no rī ta viņ i jū rā redzē juš i bruņ urupuci, bet tas izskatā s pē c fabulas. Daž i tū risti sū dzas par tā rpu kaudzē m, kas guļ uz dzirnavā m, it ī paš i no rī ta.
Bet š ī s saujas - patiesī bā sastā v no smiltī m - tā s tiek izmestas no savā m urā m zem ā das. Tā s ir lī dzī gas sliekā m, kas dzī vo smiltī s jū ras gultnē , kur tā s ir ļ oti grū ti iegū t. Jū s varat redzē t viņ u "saujas", nirstot ar masku. Lielā kā daļ a peldē tā ju, ieejot ū denī , nepamana tos ķ ekarus, kas, tiem uzkā pjot, vienkā rš i sabrū k. Hurgadas pludmalē s ir daudz smilš u kā pu, to klā tbū tne liecina par a) tieš ā m smilš ainu, nevis akmeņ ainu dibenu; b) par ū dens tī rī bu - pischkirils netī rā ū denī nedzī vos c) viņ i patiesī bā ē d. Tā tad š ie tā rpi attī ra dū ņ u dibenu.
Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un tie visi ir neskarti un ē rti (plastmasa ar izstieptu sietu). Ir ž ogi no vē ja. Pludmalē ir tualete un duš a. Pludmali grū ti nosaukt par ī paš i skaistu, tač u tā nav pelnī jusi sliktas atsauksmes. Normā la pludmale.
Animā cija - pludmalē ir diezgan aktī va.
Dejas, ū dens aerobika, volejbols. Viņ i jā j ar kamieļ iem, zirgiem un visurgā jē jiem.
Vakaros, manuprā t, nav animā cijas.
Baseins(-i): no abiem ir dekoratī va funkcija. Vē l viens ir diezgan piemē rots atpū tas peldē š anai. Decembrī tikpat kā nesildī ja, tā pē c ū dens ir nedaudz auksts, bet, ja kustas aktī vi - tieš i tā di. Baseins tiek tī rī ts katru dienu.
Skaitlis(i): visi vienā di, vairā k vai mazā k pieklā jī gi un ē rti, pē c kosmē tiskā remonta kaut kas var nesanā kt, bet pē c [pieklā jī ga] lū guma visu sā kt vai nomainī t. Ir vecs televizors, ledusskapis, fē ns, seifs. Skapis, liela gulta, galds, galds un daž i atzveltnes krē sli, lampas - viss mazliet vintage, bet ne tik biedē još i. Mē beles uz balkona ir mazliet vecā kas, bet piemē rotas ...patiesī bā uz balkona nav ko darī t, izņ emot pelddrē bju ž ā vē š anu.
Bija nepatī kami redzē t, kā tū risti seš os no rī ta kliedz uz reģ istratū ras vadī tā ju, pieprasot tū lī tē ju (??? ) norē ķ inā š anos, lai gan pē c visiem noteikumiem viņ š nevarē ja viņ us izmitinā t lī dz pulksten 14:00.
Kā likums, ap pulksten 9, varbū t nedaudz agrā k, saņ emsi atslē gu karti no istabiņ as, dvieļ u karti un piezī mi par viesnī cu. Nē sā jiet rokassprā dzi pē c 10 — tā di ir noteikumi. Izbraucot, telpa jā atbrī vo lī dz 12:00, dvieļ u karti var atdot reģ istratū rā vē lā k. Arī rokassprā dzi, ja pieklā jī gi pajautā – negriež.
Restorā ns: labs. Nav nepiecieš ams to saukt par ē damistabu, ē damistabā s š ā du mē beļ u nav. Ē diens ir diezgan ē dams, un ar to pietiek, daudzumu neviens neierobež o. Brokastis, kā visur - kontinentā lā s. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir vismaz viens gaļ as, vistas un zivju ē diens. Daž reiz - tā lumā , daž reiz - ne pā rā k. Daž as zupas. Makaroni, putras, sautē ti un cepti dā rzeņ i. Daž reiz pildī ti dā rzeņ i ir diezgan labi.
Salā ti vietē jiem š efpavā riem nav ī paš i labi, tā pē c labā k ir ē st tikai svaigus dā rzeņ us. Augļ i – par maz, par daudz saldumu.
Par alkoholu nezinu - ē š anas laikā nedzeru, bet bija sū dzī bas, ka alus ā tri beidzas, vai arī vasks nav pietiekami stiprs. Cola-fanta-sprite no pudelē m vai š ķ ī stoš ā m sulā m (patiesī bā tā s nav no Yupi pulvera, bet no koncentrā ta) no dozatoriem - bez ierobež ojumiem. Brokastī s kafija - piedodiet, bet pieklā jī gi, pusdienā s un vakariņ ā s - standarta espresso no aparā ta, dzert var.
Pludmales bā rs - domā , ka tā nav, tas ir vieglā k. Tā pat kā baseina bā rs. Bā rs vestibilā ir normā ls. Daž kā rt alus beidzā s un cilvē ki sā ka strī dē ties. Es daž reiz dzē ru Cuba Libri vakaros, kad gribē jā s pasē dē t internetā . Ja sveicinā siet bā rmeni arā bu valodā , viņ š to darī s pat ar ledu un laimu. Tī rā veidā vietē jais alkohols nav ī paš i ievē rī bas cienī gs. Labā k ņ emt lī dzi, vai iegā dā ties "Duty Free" (tuvā kais "Senzo Mall").
Wi-Fi vestibilā ir diezgan spē cī gs, pat vakarā.
Es to vairā kas reizes izslē dzu, un tā dā gadī jumā pietiek ar lū gumu reģ istratū rā vadī tā jam pā rstartē t marš rutē tā ju, un visi atkal ienirt savos viedtā lruņ os.
Tī rī š ana istabā s ir normā la, pat berzē ja grī du (tā ir marmora), lai spī d. Dvieļ us nomainī ja pret svaigiem, veļ u vienkā rš i nomainī ja. Pie higiē nas lī dzekļ iem pieder š ampū ns un cietā s ziepes, tač u labā k ir izmantot savas. Gulbji-krokodili-sirdis-kobras un rož u ziedlapiņ as - katru dienu bez dzeramnaudas (atņ emta tikai aizbraucot, jo apkopē ja tieš ā m labi strā dā ja).
Teritorija ir kopī ga visā m Golden City viesnī cā m, liela, vairā k vai mazā k zaļ a, lielā kā daļ a atpū tnieku neizlaiž nedē ļ u. Ir vietas straumē š anas remontam, bet tā s ir nož ogotas un nebojā kopskatu (lai gan ī paš s skaistums, teikš u godī gi un nepievienoš u).
Tā lā kos stū ros ir pamestas mā jas, piemē ram, vairā kas skaistas kotedž as ar privā tiem pagalmiem, kā dreiz ļ oti, ļ oti ē rtas. Pamazā m kompleksa darbī bu atsā k jaunie ī paš nieki (Princess Hotels ķ ē de). Bijā m š eit pavasarī – strā dā ja tikai "Paradī ze" un "Smaragds". Sapphire un Topaz Club tika uzsā kti rudenī , un ir manā ms, ka viņ i gatavojas laist Diamond.
Jauns akvaparks - domā ju, ka ziemā ir auksti. Vasarā ir ļ oti vē ss. Daž i tū risma operatori to iekļ auj paketes izmaksā s, daž i to nedara, tad ieeja maksā.5 USD dienā . Tas ir tā vē rts.
Fitnesa centrs pavasarī bija "Harlem swing" stā voklī , bet man tas patika. Š obrī d nestrā dā – un man personī gi tā ir galvenā vilš anā s, jo nevaru iedomā ties atvaļ inā jumu bez treniņ iem.
Pludmalē jau sen nav sē rfoš anas stacijas (lai gan tū risma aģ entū ru vietnes raksta par to kā esoš u). Jo mani interesē ja ratiņ krē sls – pē c viņ as brauciena Makadi lī cī.
Š eit ir paraplā na laiva, pā ris ū densslē pes un vecs wakesurf, no faktiski visiem "ū dens sporta veidiem" viesnī cā.
Vairā kus veikalus uz ielas var sasniegt ar kā jā m 10 minū š u laikā (mā jiens: lai netiktu cauri "Paradī zei", viesnī ca jā atstā j uz ielas tieš i no "Smaragda" garā m moš ejai). 15 minū š u gā jienā var nokļ ū t lī dz tū ristu iecienī tajam fiksē to cenu veikalam "Cleopatra" (tomē r tas nav ī paš i izdevī gi). Tirdzniecī bas centrs Senzo ir viegli sasniedzams pusstundas gā jienā . Ir valū tas maiņ as punkts, bankomā ts, KFS, McDonalds, daudzi firmas un ne pā rā k zī molu veikali, tostarp lielveikals ar ļ oti pievilcī gā m cenā m un iespē ju norē ķ inā ties ar karti. Lai sasniegtu Mamsha promenā di, nepiecieš ams apmē ram 15-20 minū tes. Var braukt ar taksometru, ja ir iedvesma kaulē ties, tas ir salī dzinoš i lē ti. Mikroautobusā - vispā r par santī miem. Marina un vecpilsē ta ir tā lu, bet kā pē c tā s vajadzī gas?
Ceļ vež i...
Viņ u darbs ir tā ds sunī gs - melot tū ristiem par nestrā dā još ā m apdroš inā š anas polisē m un taisī t dā rgas ekskursijas. Ja nevē laties (nā kamajā ) sabojā t savu garastā vokli - neejiet uz viņ u sanā ksmē m. Pasakas, ka viņ iem tevi jā reģ istrē tū ristu policijā , vai arī , ja neatnā ksi, nesaņ emsi savlaicī gu informā ciju par atgrieš anos – bā kugunis.
Pā rdevē ji pludmalē : jā , ir ekskursiju, masā ž u, spa un citu pakalpojumu pā rdevē ji. Bet viņ i ī paš i netraucē , tikai pieklā jī gi pasaki, ka tevi tas neinteresē , un turpmā k tevi neaiztiks, nu, gandrī z.
Kontingents. Pā rsvarā ukraiņ i (dī vaini, bet kaut kur Donbasa okupē tajā daļ ā ), nedaudz mazā k baltkrievi. Krievu tikpat kā nav. Ir ierobež ots skaits baltieš u, poļ u, č ehu, vā cieš u, ungā ru. Eksotiski š oreiz bija trī s iekaisī gas brunetes no Argentī nas. Ķ ī nieš i nebija redzami, bet lī dz ar Ķ ī nas Jaunā gada iestā š anos janvā rī tas ā tri mainī sies.
Vietē jo ziemā ir ļ oti maz, vasarā vajadzē tu bū t nedaudz vairā k, bet tā ir vidusš ķ ira, tā pē c nav nekā du š ausmu ar trokš ņ ainiem un neizglī totiem ē ģ iptieš u bē rniem un ē dienu rindā m Golden City. Ja neesi ksenofobs, tad saziņ a ar ē ģ iptieš u tū ristiem var bū t diezgan interesanta.
Vata: Grū ti pateikt, cik tas ir tipiski, bet Zelta pilsē tā , Paradī zē un Smaragdā ir daudz mū su tautieš u, kas savā prokrieviskajā dabā ir zinā mā mē rā agresī vi. Sarunu lī menī , protams. Zī mī gs bija gadī jums, kad divas pensionā res (no Ukrainas) zvanī ja vadī tā jai, lai sū dzē tos par bā rmeni, kas viņ us apkalpoja krieviski! Teritorijā atradā s viens no "Princess Hotels" direktoriem, godam viņ š , ar tulka starpniecī bu skaidrojot, ka viesnī cas ir orientē tas uz tū ristiem no Ukrainas, viņ š aicina darbiniekus apgū t valodu. Bet, ja dā mā m nav ē rti, viņ as ar prieku apkalpos angļ u vai vā cu valodā.
Tas izsmē la jautā jumu.
Visi darbinieki ir pieklā jī gi un cenš as bū t jauki. Interesanti, ka, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, daudzu, vismaz bā rmeņ u un animatoru, vā rdu krā jums ir bū tiski papildinā jies ar vā rdiem un izteicieniem ukraiņ u valodā . Smieklī gi bija vairā kas reizes dzirdē t, kā viesnī cas darbinieki tū ristiem no Ukrainas jautā ja, kā pē c viņ i runā krieviski. Viens no bā rmeņ iem ne tikai iegaumē ja atseviš ķ us izteicienus, bet arī apgū s valodu, izmantojot aplikā ciju viedtā lrunī . Ja jū s aizverat acis un klausā ties viņ a sarunā s ar tū ristiem, jū s varē tu domā t, ka diaspora runā , izņ emot runā t nedaudz lē ni, uztverot vā rdus. Skaidrs, ka krievs viesnī cā nav aizmirsts. Angļ u valoda, protams, ir universā la atslē ga, tā pat kā tagad gandrī z visur pasaulē.
Slavenā s "dziedoš ā s strū klakas", kas savulaik bija slavenas ar kompleksu "Zelta piecpilsē ta", pamazā m brū k.
Š obrī d Ē ģ iptes ķ ē de "Princess Hotels" veic kompleksa atdzī vinā š anu. It kā (neizmantojis, bet dzirdē jis no citiem), kā senā k, tagad var brī vi doties uz citu viesnī cu bā riem un restorā niem, lai gan darbinieki pē c inerces izrā da neapmierinā tī bu ar "sveš inieku" ciemoš anos. Pamazā m teritorija tiek sakā rtota, un vietā m tas ir diezgan acij tī kami. Tač u ir arī vietas, kas raisa ilgas un domas par dekadenci.
Ī paš niekiem ir interesanta, bet diezgan paredzama politika. Viņ i uzrauga konkurentu cenas un pastā vī gi izmet lī dzī gas klases un pat sliktā kā s viesnī cas. Tā pē c var š ķ ist, ka kompleksā esoš ā s viesnī cas - "lē tā s". Tā nav pilnī ga taisnī ba, tikai, lai uzturē tu tik lielu kompleksu ar augstā m fiksē tā m izmaksā m, ir nepiecieš ams pastā vī gs tū ristu piepildī jums pat par pazeminā tu cenu.
Bez tū ristiem komplekss, atš ķ irī bā no kompaktā kā m viesnī cā m, neizturē s pat ī su laiku. Un vē l jo vairā k nespē s atgū ties. Atveseļ oš anā s notiek lē ni, skaidrs, ka ī paš nieki nesteidzas investē t krasā uzlaboš anā . Varbū t viņ i necenš as pā rā k augstu pacelt pakalpojumu kvalitā tes latiņ u. Hurgadā ir daudz labu viesnī cu, un tuvojas Rixos ķ ē des nopirktā milzī gā Magavis atvē rš ana. Tā pat Golden Five viesnī cas ir orientē tas uz vidē ju kvalitā ti, un bū tu godī gi tā s attiecinā t uz budž eta segmentu.
Tā tad, rezumē jot, es varu diezgan atklā ti ieteikt jums izvē lē ties brī vdienu "Emerald", tā pat kā jebkuru citu viesnī cu kompleksā "Golden Five", tikai par zemu cenu.
Ja jums ir svarī ga jū ra-saule, "vasara ziemas vidū ", kā arī plaš a teritorija rī ta skrē jieniem un vakara pastaigā m, un vairā k vai mazā k pieklā jī gi dzī ves/ē š anas apstā kļ i un nevē laties pā rmaksā t - jū s ir š eit.
Ja vē lies arī kvalitatī vu izklaidi, kvalitatī vu servisu un kvalitatī vu alkoholu – izdzē siet "Zelta piecinieku" no sava ī sā saraksta. Iespē jams, vē lē sities pievē rst uzmanī bu vietē jiem "Grand Resort" (Hurgadā , Š armā , nedaudz sliktā k), "Labranda", "Marlin Inn", "Continental", "Parotel", "Tropitel", "Ecotel", "Pelē ks", Dana "vai" Hiltone". Nav slikti, bet nedaudz dā rgā kas par "Zelta piecī š u" viesnī cā m "Jazz", "Jolie Willie", "Albatross", "Concord", "Movenpick" vai "Sheraton". Nu par "Rixos", "Hyatt Regency", "Heidelberger Al Dau", "Savoy" vai, nedod Dievs, "Baron" es jums pat neatgā dinā š u, citā di jū s neesat lasī juš i š o reportā ž u : )
Ej un izbaudi atvaļ inā jumu. Un atstā jiet vilcinā š anos citiem. Lai jums laba Ē ģ ipte!
аватар EAKotov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tusies ģ imene 2+2. Istaba bija pieklā jī ga, lai gan mē beles nav jaunas. Istabā vienmē r bija dvieļ i un mazgā š ana un ū dens, bet ik pē c 2-3 dienā m nā cā s atgā dinā t, ka aizmirsa ielikt ū deni, mazgā š anu vai dvieli kā jā m (atnesa bez problē mā m). … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene 2+2. Istaba bija pieklā jī ga, lai gan mē beles nav jaunas. Istabā vienmē r bija dvieļ i un mazgā š ana un ū dens, bet ik pē c 2-3 dienā m nā cā s atgā dinā t, ka aizmirsa ielikt ū deni, mazgā š anu vai dvieli kā jā m (atnesa bez problē mā m). Es nevaru noteikt viesnī cas kategorijas, jo. Es nekad neesmu bijis 3, bet tas droš i vien balstā s uz vā ju ē ģ iptieš u 4.
Ar pā rtiku nav problē mu, lai gan, ja nebū tu augļ i, š ī bū tu mana sliktā kā pieredze, arī bē rniem ē dienu var atrast. Jā , ir daudzi ē dieni asi un sā ļ i, bet ir parasta vista. Lielas rindas (2-3 cilvē ki) neievē roju. Kafija š eit ir pretī ga. Daudz augļ u (ja vien, protams, nenā kat lī dz ē damistabas slē gš anai): vī nogas, granā tā boli, melone un kuagava.
Man patika tas, ka ē dienu var izņ emt no ē damistabas. Uz pludmali vienmē r ņ ē mā m lī dzi augļ us un bulciņ as. Reizē m, ja bē rns slikti paē da, kopā ar traukiem arī ē dienu nesa uz istabu.
Netā lu no viesnī cas krastā ir bā rs, tur taisa picu, un akvaparka bā rā (nevis pie slidkalniņ iem, bet gan pludmalē , paš ā s beigā s) gatavo frī kartupeļ us ar kotletē m. Manuprā t, kotletes ir rī vmaizē ripinā ta vistas gaļ a.
Alkohola cienī tā jiem un cienī tā jiem tur nav ko darī t. Degvī ns, viskijs, rums tiek atš ķ aidī ts ne mazā k kā.1:3. Tikai alus netiek audzē ts. Cits alkohols tikai par naudu.
Š ika ieeja jū rā , iespē jams, labā kā Hurgadā : no krasta ir smilš aina ieeja bez akmeņ iem un koraļ ļ iem.
Liels akvaparks, bet par to jā maksā atseviš ķ i (pateicoties TurPravda vietnei, to atradu apskatos). Es vē rsu uz to sava tū risma operatora uzmanī bu un, pasū tot ekskursiju, samaksā ju par akvaparku mā jā s. Akvaparkā daž i slidkalniņ i nedarbojas, jo. neviens nevē las. Tuvē jā kalnā pieej pie akvaparka darbinieka un saki, ka gribi doties uz nogrieztu kalnu, tur uzreiz skrien viens no strā dniekiem un kalns strā dā tik ilgi, kamē r ir gribē tā ji ar to braukt. Parasti pirms pusdienā m braucā m ar vaļ ē jā m, un pē c tam lū dzā m ieslē gt augstā kos. Daž kā rt viņ i nedrī kst pā rvietoties pa muguru vai ar vilcienu, bet, ja uz slidkalniņ iem nav senioru, var braukt. Daudz bē rnu slidkalniņ u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums natochka__74
Kurš nesen atpūtās Golden Five Emerald? Vai vakariņās ir pieņemts ģērbties kā restorānā vai derēs valkāt džinsus un T-kreklu? Kā jums pēdējā laikā patīk viesnīca? Varbūt kāds padoms par istabas izvēli
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums 7777751
Braucam uz jūnija vidu.Baidās,ka jūra var "aiziet" vai lagūnā smirdēs,un peldēt-tā tikai no pontona šķūrēt lielā dziļumā.Peldēju,bet esmu vecs un dziļi - es baidos.Dalies, pliz
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums lukra
aprakstiet, kur ģeogrāfiski atrodas tā saucamā "papildu ēka", 3 stāvi attiecībā pret galveno 4 stāvu ēku, bildē nav iespējams izšķirt ...
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums smirnova98
Vai cilvēks ar pelēko ārzemnieka pasi un pastāvīgās uzturēšanās atļauju Igaunijā var lidot no Maskavas uz Ēģipti un iegādāties vīzu Hurgadā?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums rsalesd
‹ Viesnīca Golden 5 Emerald Hotel & Aqua Park 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 17 км от центра города Хургада, на самом берегу моря. Открыт в 2007 году, а последний ремонт произведен в 2017 году. Состоит из 4-этажного здания (2 лифта). Отель Emerald Aqua Park City — отель комплекса Golden 5 City. Комплекс Golden 5 City включает в себя 7 отелей, которые находятся рядом на одной большой территории (в данное время работают только 2 отеля из 7-ми). Между гостиницами и пляжем курсирует отельный паровозик «Таф-таф». Корпуса отеля Emerald Aqua Park City находятся в левой части комплекса. Близость к пляжу и аквапарку — одно из главных преимуществ отеля. Отель подойдет для семейного, молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта Хургады и в 17 км от центра Хургады.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 1,5 км, шириной: 50-20 м (принадлежит всему комплексу Golden Five), расположенный в 100 м от отеля. Вход в море: песок и галька, имеются небольшие кораллы. Для захода в море рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi бесплатно в лобби отеля, интернет-кафе (платно), 2 конференц-зала (500 кв.м. и 144 кв.м., максимально рассчитаны на 300 гостей-платно), магазины, 2 бассейна для взрослых без подогрева в зимний период, у бассейна зонтики, шезлонги0 полотенца: бесплатно, аквапарк без подогрева в зимний период расположен около пляжа на территории комплекса Golden 5 City (12 горок для взрослых и 26 горок для детей, часы работы: 10:00-12:00, 13:00-17:00). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно). Таф-таф автобус курсирует по всей территории комплекса Golden 5 City с 9:00-17:00 — бесплатно.

Рестораны и бары:

Главный ресторан Menagerie — интернациональная кухня, питание по системе «шведский стол» завтрак: 07.00-10.00, обед: 12:30-14:30 и ужин: 18.30-21:30.

Promenade — A la Carte ресторан средиземноморской кухни в Golden 5 Emerald Resort (19:00-21:00).

Восточный ресторан A la Carte, рассчитан на 150 гостей (19:00-21:00).

A la Carte ресторан Sea Food в Golden 5 Emerald Resort (19:00-21:00).

Лобби-бар Moon Light — снэки, напитки (24 часа).

Lion Terrace кальянная (19:00-02:00).

Quick Club Pub — фаст-фуд.

Бар на пляже (10:00-17:00).

Бар у бассейна Sunset — снэки, алкогольные и безалкогольные напитки, кофе, чай (10:00-17:00).

Бар в аквапарке — снэки, алкогольные и безалкогольные напитки, кофе, чай (10:00 — до заката).

Бильярд-бар Rainbow — местные напитки, чай, кофе, снэки (10:00 — 2:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, аквапарк без подогрева в зимний период расположен около пляжа на территории комплекса Golden 5 City (26 горок для детей, часы работы: 10:00-12:00, 13:00-17:00), детский клуб (находится в отеле Emerald в районе пляжа, часы работы: 10:00-13:00, 15:00-17:00), детская дискотека с 20:30, детская анимация, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, танцующие фонтаны с 21:00-21:30 (бесплатно), водные виды спорта (платно), мини-футбол (бесплатно), мини-гольф (платно, один час бесплатной игры в неделю, минимальное проживание в отеле 7 ночей), бильярд (платно, один час бесплатной игры в неделю, минимальное проживание в отеле 7 ночей), дартс (бесплатно). теннисный корт, оборудование и освещение — платно (один час бесплатной игры в неделю, минимальное проживание в отеле 7 ночей). Оздоровительный центр платно, на территории комплекса Golden 5 City. Заниматься в тренажерном зале разрешается только в спортивной обуви. Аквапарк 5 Springs, самый большой в Хургаде, прямо на пляж (38 слайдов 26 для детей и 12 для взрослых). Время работы с 10:00 до 12:00 и с 13:00 до 16:00. Есть трансфер каждые 30 минут от ресепшенa Emerald Resort 5 *в Aквапарк Водные горки платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 421 номер.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной или ванной (шампунь, мыло и гель для душа), фен (бесплатно), халат и тапочки (платно), сплит кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (заполняeтся бесплатно для гостей системы All inclusive — один раз при заезде), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (бесплатно, по запросу), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно (по запросу), room service: круглосуточно, (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese KM 21 Sahl Hashesh Road, Хургада, Египет
Tālruņi: Tel: +20 65 3446300 Fax: +2 065 3446307
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.