Budžets 4 ar lielisku pludmali

Rakstīts: 20 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 18 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Kopā atpū tā mies 6 naktis, izdomā jā m spontā ni, cena š ai viesnī cai ir pieņ emama, nekad neesam bijuš i, interesē . Tas, ka atsauksmes ir pretrunī gas, tā ir visur, arī dā rgā s viesnī cas tiek laminā tas, mū sē jie ne ar ko nevar iepriecinā t, vienkā rš i cerī bas ir pā rā k lielas. Un no č etriem par lē ti, ko gaidī t? Gā jā m pā ri jū rai, siltums un iespaidi, tā tad viss)), turklā t pludmale tieš ā m laba, kā jau pilsē tas viesnī cai, tī ra, ar maigu piegā jienu, lieliski noderē s bē rniem, un pat tā , jū ra mums ir tradicionā la, pieradusi pie pilnvē rtī ga saulrieta (bez bē guma ar atklā tu neglī tumu).
Kas vē l plusos š ī s viesnī cas izvē lē ir atraš anā s vieta, Mamsha ir viegli sasniedzama (labs rajons), ar taksi vai mikroautobusu var nokļ ū t Sheraton, Marina krastmalā par 20 mā rciņ ā m, pati viesnī ca ir maza, tur nav nekā da teritorija kā tā da, vakaros tajā nav ko darī t, katru dienu staigā jā m pa pilsē tu, krastmala pilna ar kafejnī cā m, patī kama kultū ras vieta. Ja vē laties, varat apmeklē t zivju restorā nu, jū s to nevarē sit nogarš ot viesnī cā ), lē ti un ļ oti garš ī gi. Kas attiecas uz viesnī cu, tad iekā rtojā s uz divā m stundā m, pirmā istaba nestrā dā ja, otrā labā ka, parasta, viss strā dā ja un paldies par to, bez balkona (tas izglā ba 3 peldkostī mu klā tbū tni, viņ iem bija laiks ž ā vē istabā ), seifs bez maksas.
Netā lu no pludmales, droš a š ķ ē rsoš ana pā ri ceļ am. Ē diens normā ls, gaidī ju sliktā ko, labā k nā kt uz sā kumu, ne vienmē r tie papildina gatavos ē dienus. Rindas ir, bet tas nav bū tiski, augļ u saprotami maz, bet uz ielas pirkt nav problē ma, jo vairā k granā tā bolu tik un tā , vī ģ es nedā rgā s viesnī cā s nedod, un vē l jo vairā k mango. Granā tas ir krā š ņ as, vā rdam skā bes pilnī bā nav. Nopirka sev sulas pakā s un ū deni, to no dzesē tā jiem - tī rī ja zobus un skaloja augļ us. Mē s vienmē r tā darā m un nejaucamies ar vē deru, arī bā ros nelietojam ledu dzē rienos.

Kas attiecas uz izklaidi, tad ir kaut kas no animā cijas, bet mē s neesam mī lē tā ji, pa dienu pludmale, vakarā braucam uz pilsē tu, braucā m tikai ekskursijā s, nebraucot jū rā ar jahtu, atpū ta nav atpū ta)), zemū dens skaistules, kur nu vē l apbrī not š o savulaik izlē ma par paraseilingu (izpletnī aiz laivas), un tas bija baisi un kayfovo, emocijas pā ri malai, wow, forš i.
Man nav nekā slikta sakā ma par personā lu. Cilvē ki ir daž ā di, vieniem ir dvē sele, ko uzart, citi klusē , aizņ emti ar savā m domā m un darbiem, nekā du konfliktu nebija, mums nav pretenziju, viss kā rtī bā .
Nezinu, varbū t kā dreiz mū s atvedī s uz š o viesnī cu, bet ieteiksim kā budž eta darbinieku ar lielisku pludmali. Miers visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu