El Samaka Comfort Hotel 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 4.210
№117 viesnīcas reitingā Hurgada
6.0 Numurs
5.4 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.4 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Hurgadas centra. Atvērts 1998. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2009. gadā. El Samaka Comfort ir ēka El Samaka pludmales teritorijā. Viņiem ir kopīga zona ar El Samaka Desert Inn. Viesi var izmantot visas ērtības. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар yulacha2011
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pilnī ga neatbilstī ba aprakstam, un frā ze "6 restorā ni, 4 bā ri" vispā r nogalinā ja uz vietas, ir 1 ē damzā le (kā restorā ns), 1 bā rs pie tā - VISS !!!! ! Pā rē jais nestrā dā!!!! ! Netī rs, zagts, neiesaku. … Tomēr ▾ pilnī ga neatbilstī ba aprakstam, un frā ze "6 restorā ni, 4 bā ri" vispā r nogalinā ja uz vietas, ir 1 ē damzā le (kā restorā ns), 1 bā rs pie tā - VISS !!!! !
Pā rē jais nestrā dā!!!! !
Netī rs, zagts, neiesaku
аватар chuba
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
PRIEKŠ VĀ RDS: Marts bija pagalmā , pareizā k sakot, beigas. Neviens negaidī ja $ kritumu. Tā pē c izvē le krita nevis uz kvalitā ti, bet gan uz budž eta izklaidi. Viesnī ca tika izvē lē ta....Samaka. VIESNĪ CA: Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m un katrai ē kai ir savs nosaukums Samaka……. … Tomēr ▾ PRIEKŠ VĀ RDS:
Marts bija pagalmā , pareizā k sakot, beigas. Neviens negaidī ja $ kritumu. Tā pē c izvē le krita nevis uz kvalitā ti, bet gan uz budž eta izklaidi. Viesnī ca tika izvē lē ta....Samaka.
VIESNĪ CA: Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m un katrai ē kai ir savs nosaukums Samaka……. Otrajā lī nijā , pā ri ceļ am, ir ē ka. Ir VIP ē ka un atrodas uz jū ras ala "Krima ir mū su! ". Ir bungalo. Man paveicā s, es nokļ uvu bungalo. Viņ a dzī voja bungalo otrajā stā vā , atpū š oties pie jū ras. No rī ta, nevis basā m kā jā m duš ā no istabas un baseinā . Lepota. Viesnī cas teritorija ir super mā jī ga un visa zaļ a. Daudz retu augu. Pats bungalo ir mazs, bet diezgan mā jī gs. Man bija milzī gs televizors ar plakanu seju, bet mans dibens joprojā m bija liels. Visas mē beles un aprī kojums darbojā s pareizi. No rī ta uz lieveņ a skraidī ja ķ irzakas. Mani mī ļ ā kie viesi. Viņ i man palī dzē ja vadī t nepā rtrauktu cī ņ u ar odiem.
PERSONĀ LS: ieradā s pulksten 9:00. Es zinu, ka š ī viesnī ca ir uzreiz apdzī vota. Tomē r tā nebija mana diena. Un viņ i piedā vā ja pastaigā ties lī dz pulksten 12. Es nokritu uz reģ istratū ras ar krū tī m un veltī tā m acī m sā ku lū gt pajumti. Ubagoš anas process nebija ilgs.
Ē DIENS: Par naudu, ko pā rdod ekskursijas uz š o burvī go viesnī cu, ē diens ir lielisks. Vienmē r gaļ a + zivis, zivis + aknas. Piedevas: rī si + makaroni, kartupeļ i + dā rzeņ i. Svaigi dā rzeņ i. Pī rā gi. Viena veida augļ i, bet ne vienmē r. Jā , vienalga. Biju pilns un apmierinā ts.
PLUDMA UN JŪ RA: Samake jū ra ir mans viss! Es atnā cu pie viņ a. Kamē r mē s dosimies uz jū ru, labajā pusē jū s satiksit nirš anas klubu. Es par viņ u neko neteikš u. Bet uzziņ ai teikš u, ka š odien nirš ana maksā.20$. Un manā priekš ā ir jū ra. Samake pludmale ir daudzš ķ autņ aina un daudzš ķ autņ aina, tā pat kā pati Ē ģ ipte. Pa labi ir lagū na. Viņ a ir silta un tī ra. Pa labi no lagū nas atrodas masā ž as telpa. Es zinu, ka mē s kaulē jā mies lī dz USD 10 par 50 minū š u sesiju. Es negā ju, jo man ir ilgs masā ž as terapeits Mikijs. Kreisajā pusē ir savvaļ as pludmale ar bezgalī giem koraļ ļ iem un zivī m. Ejot taisni, pareizā k sakot pa lagū nu dziļ i jū rā , tiksiet lī dz pontonam. Es tur redzē ju bruņ urupuč us. Un tur ir dziļ ums un atklā ta jū ra. Pati pludmale, vai drī zā k tā s stā voklis 3 * pieļ aujams. Kā jū s jū taties kā mā jā s.
KUR MEKLĒ T PIEDZĪ VOJUMU, KAS BŪ TU LĒ TS UN dusmī gs: Es ielidoju kā nelietis ar 100 USD kabatā . Un es gribē ju atpū sties, izglī tojoš i un izklaidē još i.
DISKO: ja izejat no Samakes un pagriezieties pa kreisi. Skatiet ieeju skaisti dekorē tajā pagrabā . Katru dienu diskotē kas ar bezmaksas ieeju sievietē m. Nu tad biezs, tad tukš s. Otrā diskotē ka ir modernā ka Hard Rock Cafe. Ja izkā psiet no Samakes un paskatī sities pā ri ceļ am pa labi, jū s redzē siet. Otrdienā s un piektdienā s sievietē m ieeja bez maksas ar neierobež otu kokteiļ u daudzumu.
Tā bija manu mierī go jū ras brī vdienu treš ā diena. 100 USD atradā s viņ a kabatā un neatrada pielietojumu sev. Pludmalē viss ritē ja kā parasti. Divi glā bē ji miermī lī gi apgā nī jā s gar pludmali, meklē jot kā du glā bt, vē lams sievieti. Kaut vai sasaldē t rā mi. Jaunais vī rietis ir ē ģ iptietis. Es vairī jos no viņ a. Es biju pā rliecinā ts, ka Habibs ir seksuā li bī stams. Viņ š sevi sauc par romu vai kumelī ti. Skrien gar pludmali un piedā vā ekskursijas. Vienmē r sapulcē viņ am dziedā ju: "Roma, Roma, romance...". Mē s sazinā jā mies ar Ē ģ iptes kumelī tē m, un mani 100 $ zinā ja, kur tā s nonā ks.
JŪ RAS EKSKURSIJĀ S: Romai (Abdurahim) kopā ar brā li Islamu un savedē ju Ahmedu ir jahta tieš i uz Samake. Ekskursijas uz brī numjahtu un Kumelī š u piedā vā tū ristiem. Dodieties ekskursijā uz Paradī zes salu, jū s to nenož ē losit. Tas nav tā pat kā visi citi, kas piedā vā š o salu. Es mē ģ inā š u aprakstī t, ko jū s vē lē tos. 8-30 no rī ta tikš anā s ar viesiem Romashka pludmales birojā . Ja jū s stā vat ar skatu uz jū ru kreisajā pusē , jū s redzē sit š ķ ū ni. Š is ir Romas birojs. Pleznu un masku izsniegš ana. Man uzreiz uz jahtu atnesa ē dienu un ū deni. Viss ir svaigs un ū dens dzesē tā jos. Izbraukš ana pulksten 9:00. Uz jahtas ir daudz tū ristu no citā m viesnī cā m. Es nopirku daž as ekskursijas no gida par USD 10 vairā k. Mums piedā vā ja brokastis ar garš ī giem burgeriem! Paradī zes salā mū su gids Islā ms mū s aizveda tur, kur nav tū ristu. Ar savu grupu izbaudī jā m nevis krā mu tirgu, bet gan vientulī bu un krā š ņ os koraļ ļ us ar zivī m. Islā ms mums noķ ē ra krabi fotosesijai. Izklaidē ja gan bē rnus, gan pieauguš os. Pē c salas mū s aizveda uz atklā tu jū ru pie koraļ ļ iem. OOOO, tas ir maģ iski. Un te islā ms mū s atkal pā rsteidza. Noķ ē ra bruņ urupuci! Pē c fotogrā fiju uzņ emš anas bruņ urupucis aizpeldē ja bez savainojumiem, dzī vs un vesels. Mū s gaidī ja pā rsteigums. Mū s atveda uz salu "Magavič a" jeb "Magarič a", kas tagad ir slē gta tū ristiem. Patī kams pā rsteigums redzē t divas salas par vienas cenu. Š eit viņ i ripinā ja mū s uz banā na un planš etes. Kas gribē ja, iekā pa laivā un brauca laivā . Es atkal iepeldē ju koraļ ļ u biezokņ os. Tas bija lieliski! Atceļ ā ē ģ iptieš u un krievu bē rni dejoja vē derdeju. Islā ms dejoš anā iekļ ā va arī pieauguš os. Tas bija jautri un dvē seliski. Zivis biež i spē lē ja aiz borta.....Iesaku visiem doties ekskursijā ! Nā kamreiz ierodoties es peldē š u uz Š armu…
IEEJA UZ VECĀ HURGADU: Romashkin savedē js, Ahmeds iznā ca ar mani uz sarunā m un pē c ī sas sarunas ar kaulē š anos piekrita parā dī t Hurgadu. Noteiktajā laikā izgā ju no viesnī cas. Ahmeds pē c Ē ģ iptes standartiem ieradā s laikā bez kavē š anā s. Nu padomā +40 minū tes. Un mē s steidzā mies izpē tī t Hurgadas vē sturiskā s vietas. Mē s devā mies uz zivju tirgu un pē tī jā m katru leti. Parā di man moš eju. Izī rē jot hidž abu, es nokļ uvu paš ā moš ejā . Nesteidzī gi pastaigā jā mies pa jahtu piestā tni. Dosimies uz Daharas augļ u tirgu. Mē s ilgi staigā jā m pa ielā m. Apmeklē jā m koptu baznī cu. Ahmeds mani cienā ja ar cukurniedru sulu ī stā netū ristu kafejnī cā . No bailē m man reizē m gribē jā s uzlē kt viņ am virsū . Un ekskursijas beigā s viņ š pasniedza banā nu ķ ekaru. Ī paš i apdā vinā tajiem uzreiz uzrakstī š u. No Ahmeda nebija neviena vulgā ra piedā vā juma, un nebija arī komplimentu no sē rijas “Tavas acis ir kā divi murē nas, un tava krū tis ir kā nogatavojies apelsī ns”.
RESTORĀ NS PLUDMAJĀ : Gribē ju ē st malaheju un sieru, ko veikalā nevar nopirkt. Pludmalē kā vairumtirdzniecī bas tū riste pievē rsos kumelī tē m. Vakariņ ā s pasū tī ja kumelī tes, un viņ i viņ am atnesa jē ra malač i un sieru. Viss maksā ja 10 mā rciņ as. Tā pē c es pasū tī ju caur Roman (Abdurahim) vai nu zivis, vai garneles. Un tieš i pludmalē , savā š ķ ū nī , birojs pusdienoja.
Aizgā ja uz viņ u veikalu. Nokaulē jā s un nopirka nepiecieš amos atkritumus. 9 dienas es iztē rē ju $ 50 baudu un saņ ē mu $ 5000. Novē lu jums to paš u!
Райский остров
аватар www.lenushka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma, vilinā ja uz pirmo krasta lī niju. Pā rcelš anā s noritē ja ā tri. Numurs otrajā stā vā ar labu skatu uz jū ru, baseinu un parku. Istaba netī ra, ledusskapis pagā juš ā gadsimta un tas pats kondicionieris. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma, vilinā ja uz pirmo krasta lī niju. Pā rcelš anā s noritē ja ā tri. Numurs otrajā stā vā ar labu skatu uz jū ru, baseinu un parku. Istaba netī ra, ledusskapis pagā juš ā gadsimta un tas pats kondicionieris. Reklamē tais fē ns nebija pieejams. Kad atvē ru skapi, man uzgā zā s kreisā s durvis. Vannasistabā visu laiku tarakā ni, daudz odu, tas viss liecina, ka teritorija nebija kopta. Veļ a atbilda numuram, veca un izmazgā ta. Starp citu, istabiņ a netika tī rī ta, un, ja tī rī ja, tad tikai naudas dē ļ ! No ē damistabas iespaidi palika tie paš i-viss senatnī gs, nož ē lojams, netī rs. Salvetes vienmē r trū ka. Galdauti ar taukainiem traipiem. Tač u visvairā k pā rsteidza trauki - tē ja un kafija tika iebē rta 100 gramu vienreizē jā s lietoš anas krū zē s, kas paredzē tas aukstajiem dzē rieniem. Tē ja un kafija tika ielieta jau pagatavota no titā niem! ! Ē diens vienmuļ š , sortiments vairā k kā askē tisks. Ļ oti maz dā rzeņ u un vē l mazā k augļ u. Ļ oti neē rts vakariņ u laiks no 20-21h. Ja ap š o laiku ir ekskursija, tad agrā k nepabaros. Ja bū si neatlaidī gs, tev atstā s “vē lā s vakariņ as” – 1 tomā tu, 1 gurķ i un 3 nož ē lojamas sviestmaizes. Tā ir sava veida ņ irgā š anā s par manu naudu. Pludmales atraš anā s vieta bija vislabā kā . Bet arī tur viss ir nož ē lojami un nesakopti. Atpū tnieki teica, ka viesnī ca ir mainī jusi ī paš niekus, bet tā nav mana problē ma. Gribē tos, lai mī tnes valsts saprastu, ka esam tū risti, nebraucam uz turieni par velti un rē ķ inā mies ar maziem cilvē ciskiem apstā kļ iem. Tā pē c vē los brī dinā t visus, kas dodas uz El Samaku, rū pī gi padomā jiet un vē lreiz izlasiet atsauksmes ! ! !
аватар Korotkaya3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē atpū tos septiņ as reizes. Atpū ta 4.5 un 3 zvaigž ņ u viesnī cā s. Ir ko salī dzinā t. Bet viesnī ca El Samaka vienkā rš i nepatī kami pā rsteidza. Lielā kā daļ a tū ristu, kas lidoja ar mani, vienkā rš i lū dza gidu pā rsē sties uz citu viesnī cu ar piemaksu. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē atpū tos septiņ as reizes. Atpū ta 4.5 un 3 zvaigž ņ u viesnī cā s. Ir ko salī dzinā t. Bet viesnī ca El Samaka vienkā rš i nepatī kami pā rsteidza. Lielā kā daļ a tū ristu, kas lidoja ar mani, vienkā rš i lū dza gidu pā rsē sties uz citu viesnī cu ar piemaksu. Cilvē ki š okā pameta š o viesnī cu. Par piemaksu USD 25 dienā vienai personai tū risti ieguva iespē ju mainī t š o viesnī cu uz labu. Es jums uzreiz pastā stī š u par El Samaka viesnī cas trū kumiem. Viss ir ļ oti netī rs un nekopts. Ē damistabai steidzami nepiecieš ams remonts. Netī ri krē sli un galdi. Sienas ir nobruž ā tas un netī ras. Mē beles ir briesmī gas. Pā rtika ir pavisam cits jautā jums. Ļ oti ierobež ota izvē le un garš ī gs ē diens. Pulverveida sulas arī ir greznī ba. Biež i vien sulu vietā bija tikai ū dens (turklā t nepatī kama pē cgarš a). Bija gan degvī ns, gan rums, gan dž ins, bet tik pretī gas kvalitā tes, ka tas vienkā rš i pā rsteidza. Salī dzinā jumam, es atpū tos citā trī szvaigž ņ u viesnī cā FESTIVAL SHEDWAN GOLDEN BEACH RESORT 3 *, tā pē c tur alkoholiskie dzē rieni, ē dieni un apkalpoš ana bija daudz labā ki. El Samakā vī ns bija par papildu samaksu. Alus "Luxor" pudelē s bija normā ls, bet deva ļ oti maz un tas pastā vī gi beidzā s (daž reiz nesā kā s).
Viesnī cas platī ba ir laba. Š ī ir pirmā lī nija, un no loga vienlaikus paveras skaists skats uz jū ru un baseinu. Bet atkal jū rā ir daudz plastmasas trauku un pludmale ir nekopta. Sauļ oš anā s krē sli ir veci (tie tika krā soti), lietussargi ir izgatavoti no sausā m palmu lapā m.
Tū ristu parasti ir maz. Nabaga animatori mē ģ ina kaut kā paspilgtinā t š o blā vo vidi, bet nav ar ko strā dā t. Viņ i pulcē jas uz ū dens aerobiku 4 personā m. Daudzas arā bu ģ imenes atpū š as. Viņ i nepiedalā s animā cijā . Vienī gais, kas man ļ oti patika, bija 3 stundu izrā de, kas notiek reizi nedē ļ ā . Tas bija š ovs ar kobrā m (tieš ā m lielisks, tā du neesmu redzē jis pat dā rgā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s) un tradicionā lajā m vē derdejā m un fakī ru š oviem. Teikš u arī to, ka viesnī ca atrodas labā vietā un abā s tā s pusē s ir nebeidzama veikalu un kafejnī cu ķ ē de. Tas palī dzē ja labi pavadī t laiku. Daž kā rt devā mies uz blakus esoš ā s Grand Hotel teritoriju un vienkā rš i apbrī nojā m tā s teritoriju un vakara š ovus.
Tagad viesnī cas teritorijā sā kas neliels remonts un viesnī cas ī paš nieks solī ja tuvā kajā laikā veikt pilnī gu visas viesnī cas renovā ciju. Protams, ja viņ š to izdarī s, viņ š atgriezī s viesnī cu tā s agrā kajā krā š ņ umā (jo pirms 5 gadiem tā bija laba viesnī ca). Gribē tos cerē t, ka Ali kungs spē s paveikt brī numu un atjaunot viesnī cu. Bet pagaidā m tas ir ļ oti zems lī menis.
аватар gthctq
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Slikta viesnī ca, ļ oti veca un netī ra, pat ne Komforta! Nav pludmales! Ir piestā tne, no kuras visi lec, jo jū rā nav pakā pienu, ir tā da veida lagū na, kurā ū dens parā dā s paisuma laikā . Pludmalē nav bā ra, kabī ņ u vai tualetes! NORMĀ LĀ S PIEEJAS JŪ RAI NAV! Ē dienu brokastis ir vienā das vakariņ ā s, vieni un tie paš i produkti ir tikai daž ā di pagatavoti! Personā ls: neviens neko nedara, slinki iet tikai paskatī ties uz mū su meitenē m. … Tomēr ▾ Slikta viesnī ca, ļ oti veca un netī ra, pat ne Komforta! Nav pludmales! Ir piestā tne, no kuras visi lec, jo jū rā nav pakā pienu, ir tā da veida lagū na, kurā ū dens parā dā s paisuma laikā . Pludmalē nav bā ra, kabī ņ u vai tualetes! NORMĀ LĀ S PIEEJAS JŪ RAI NAV!
Ē dienu brokastis ir vienā das vakariņ ā s, vieni un tie paš i produkti ir tikai daž ā di pagatavoti! Personā ls: neviens neko nedara, slinki iet tikai paskatī ties uz mū su meitenē m. Par 20$ reģ istratū rā piedā vā "labu" istabiņ u kurā : ā rdurvis neslē dzas(slē gta slē dzene), ledusskapis tek , gultas veļ a ir netī ra. Uzkopš ana istabiņ ā.5+, bet š is ir vienī gais + š ai viesnī cai. Daudz odu. Recepcijā nav bagā ž as nodalī juma, ir parasta istabiņ a, kas netiek apsargā ta un neaizveras. Nav ģ ē rbtuvju! Viesnī ca atrodas pā rdoš anas stā voklī , tā pē c tuvā kajā laikā viss paliks pa vecam! Padoms: dodieties tikai tad, ja tiek piedā vā ts bez maksas!
аватар marienn
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ahoi! Ī sumā : Ē diens nav ē dams, nav ē stgribu, it ī paš i, ja paš ā ē dnī cā , "bullī š u" stū ros ir netī rumi, no galdiem tika noņ emti tikai trauki, drupatas, ē diena pā rpalikumi, bija jā meklē tī rs galds. … Tomēr ▾ Ahoi!
Ī sumā :
Ē diens nav ē dams, nav ē stgribu, it ī paš i, ja paš ā ē dnī cā , "bullī š u" stū ros ir netī rumi, no galdiem tika noņ emti tikai trauki, drupatas, ē diena pā rpalikumi, bija jā meklē tī rs galds. Trauki bija saplaisā juš i un netī ri, viņ i pā rstā ja ē st pē c pirmajā m vakariņ ā m.
Pati viesnī ca ir netī ra, un 1. stā vā pie biljarda jau sen smirdē ja, ka tur kā ds bū tu nomiris, bet aizmirsa izvē dinā t.
Istaba pieticī ga, pirmajā vakarā nebija karstā ū dens. atnā cu uz istabu 12, bet izdomā jā m, ka jā mazgā jas lī dz 8-9 max, tad zum. ziepes 2 gab. nedē ļ ā . Viņ i piespieda mani mazgā t grī du. Dvieļ i tika nomainī ti, bet tie bija pelē ki. spogulis jau pie ieejas bija netī rs, tualetē tecē ja ū dens, veidojot nepatī kamu skaņ u un sarū sē juš u pilienu. balkons super, skats uz basu, pat piemaksā ja par š o skatu 10$. Naktī odi ē da, gulē t ar atvē rtu logu nav reā li, no kurienes odu bari nā kuš i joprojā m ir noslē pums.
Pludmale skaista, bet netī ra, viss drupā s, mols it kā slē gts remontam, bet neviens to neremontē , tā pē c visi lec un peld.
Dā rzs skaists, ir kur pastaigā ties, teritorija nav maza.
Ir animā cija, cilvē ki tiek izklaidē ti, kaut arī tā pat.
Basikā ū dens ir auksts, sauļ oš anā s krē sli veci, bet mē s tur nekavē jā mies.
аватар Prosto.Sashulya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas ir ī sts murgs, nevis viesnī ca! ! ! Es esmu tā lu no izvē lī bas, es neatrodu vainu katrā sī kumā , bet tas bija briesmī gi. Ieradā mies vakarā , ap desmitiem. Grupā bija ģ imene ar gadu vecu mazuli. Tā mē s bijā m turē ti reģ istratū rā vairā k nekā stundu, lī dz es pienā cu un kliedzu uz viņ iem kā nogrieztu. … Tomēr ▾ Tas ir ī sts murgs, nevis viesnī ca! ! ! Es esmu tā lu no izvē lī bas, es neatrodu vainu katrā sī kumā , bet tas bija briesmī gi.
Ieradā mies vakarā , ap desmitiem. Grupā bija ģ imene ar gadu vecu mazuli. Tā mē s bijā m turē ti reģ istratū rā vairā k nekā stundu, lī dz es pienā cu un kliedzu uz viņ iem kā nogrieztu. Viņ i visus nokā rtoja “vienā di”, mū su kompā nija bija izkaisī ta pa visu ē ku, un mē s bijā m 8. . . Viņ i mū s aizveda uz vakariņ ā m, ē diens ir cits stā sts. . . Paē st nav iespē jams, visur ir netī rumi, trauki visi netī ri, saplī suš i, galdi vienkā rš i nenoslaukā s . No ē diena neko nevar izvē lē ties, jo nav no kā izvē lē ties! ! ! Gatavoja tī ri krieviem, ar cerī bu, ka "krievu cū kas visu apē dī s". . . ļ oti nepatī kami, godī gi sakot. . . Telpas samē rā panesamas, bet mū su kondicionieris strā dā ja tikai apkurei, vī rs vienkā rš i nī kuļ oja no plkst. karstumu (karstumu izturu vieglā k), nevarē ju gulē t vispā r. Pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, ja no rī ta tos nepaņ emsi, tad ar visu kompā niju neizgulē sies, izņ emot varbū t paš am tos vilkt. Jū ras nav. kaut kā da mā kslī gi izrakta bedre ar jū ras ū deni, peldē ties š ajos dubļ os ir ā rkā rtī gi nepatī kami. Mē s tikai skaitī jā m dienas lī dz izbraukš anai. Mē s bijā m tā lu no pirmā s reizes Ē ģ iptē , bet pirmo reizi saskā rā mies ar tik š ausmā m.. .
аватар elina7026
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
. . . Ziņ a: Es tikai nesaprotu, kā pē c š ī viesnī ca ir tik **reids?? ? Es neesmu pirmā reize Ē ģ iptē un man ir ar ko salī dzinā t. El samaka komplekss sastā v no trim ē kā m, es dzī voju el samaka komfortā no 23.01. 2011-02. … Tomēr ▾ . . .
Ziņ a: Es tikai nesaprotu, kā pē c š ī viesnī ca ir tik **reids?? ? Es neesmu pirmā reize Ē ģ iptē un man ir ar ko salī dzinā t. El samaka komplekss sastā v no trim ē kā m, es dzī voju el samaka komfortā no 23.01. 2011-02.02. 2011.... atveda mū s uz viesnī cu 12-00...uzreiz nokā rtojā s un bez "kukuļ iem" iedeva man labu istabiņ u 3 stā vā nr. 770.... istabiņ ā viss bija tī rs, kā rtī gs, vienmē r bija ū dens un karsts un auksts...katru dienu nā ca sakopt (lai gan ne vienmē r ielaidu istabā )))))) kad tā s tika tī rī tas, no dvieļ iem ar svaigiem ziediem savija visdaž ā dā kos ziedus. Brokastī s vienmē r bija pā rslas, siers, sieri, desiņ as, desa. sviests, olu kultenis milzī gs bulciņ u un dā rzeņ u klā sts, ievā rī jums, medus, brokastu pā rslas....vispā r varē ja ļ oti labi paē st !! ! pusdienā s un vakariņ ā s bija 2 zivju veidi, 3-4 gaļ as veids , vista, + kā ds ē diens no š efpavā ra . . rī si, spageti, kartupeļ i vairā kā s versijā s, 7-10 veidu dā rzeņ u gabaliņ i, salā ti..... ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un vispā r deserti, dateles, zemenes, apelsī ni, ā boli.... par ļ oti garš ī ga halva!! ! (lai gan pusdienas laikam tika pā rceltas no ē damistabas uz pludmali). . . par bā ru. . . bā rā bija alus, vodka, viskijs, rums, tekila, dž ins..... lē ja protams plastmasas glā zī tē s , bet lē ja visiem cik prasī ja , biež i sē dē ju un bā rmeņ i nebija rupji un nevienam atteicā s !! ! vienī gais mū su tautieš i ir š ausmī gi rupji !!! ! uzvedas ar personā lu kā vergi.... rupji lamā š anā s.... pretī gi jau!! ! maksā s 3 kapeikas par biļ eti, bet gaida apkalpoš anu kā Eiropā . . Viesnī cā bija Metro diskotē ka.... ļ oti normā li.....un kā dus kokteiļ us taisa ! ! mmm !!! ! viesnī cas viesiem ieeja diskotē kā bija bez maksas + meitenes arī dabū ja dā vanā kokteili.... piecas reizes bija bums vispā r !! ! daudziem bija ļ oti jautri !! ! Vē l viens milzī gs viesnī cas pluss ir liela zaļ ā zona....ir kur pastaigā ties....pludmale smilš aina no vienas puses, oļ i no otras.... turpat blakus viesnī cai kā atplū de, jū ra, un tad jū s š ķ ē rsojat molu dziļ i tur.... Mani ļ oti iepriecinā ja viesnī cas atraš anā s vieta.... jū s izejat uz Esplanā des tū ristu iela...tur tur ir viss un diskotē kas un kafejnī cas. , un ū denspī pes un kaudzes veikalu, un banka. . . Vispā r es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz ! ! !
Хочу обратно!!! Хочу обратно!!! Хочу обратно!!! Хочу обратно!!! Хочу обратно!!! Хочу обратно!!!
аватар Pacman
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ā rpus izskatā s cienī jamā k nekā iekš ā . Teritorija pietiekami liela un patī kama, daudz apstā dī jumu. Izskatā s, ka tas ir sen remontē ts. Mū su istabā darbojā s tikai viena izeja, labi, ka vienmē r nē sā ju lī dzi pagarinā tā ju ar tē ju. … Tomēr ▾ Ā rpus izskatā s cienī jamā k nekā iekš ā . Teritorija pietiekami liela un patī kama, daudz apstā dī jumu. Izskatā s, ka tas ir sen remontē ts. Mū su istabā darbojā s tikai viena izeja, labi, ka vienmē r nē sā ju lī dzi pagarinā tā ju ar tē ju. Ledusskapis darbojā s, kondicionieri nevajadzē ja izmantot, jo vakarā nebija karsts. Karstais ū dens parā dī jā s jau pē c treš ā brauciena uz reģ istratū ru un bija gandrī z vienmē r, citreiz siltā ks, citreiz mazā k. Pabarojā m apmierinoš i, bez augļ u un gardumu pā rbagā tī bas, bet izsalcis nepaliksi. Jū rā var nokļ ū t pa smiltī m no krasta un pa tiltu, nokā pjot pa kā pnē m. Pa kreisi no tilta ir neliels daudzums beigtu koraļ ļ u, uz tiem diezgan daudz jū ras ež u. Domā ju, ka var doties uz viesnī cu, ja plā no tikai tur nakš ņ ot un tevi nesamulsina. plaisas flī zē s un vairā k nekā pieticī gas mē beles. Es pats turp dotos tikai ar ļ oti lē tu pē dē jā brī ž a biļ eti.
аватар serg53
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais brauciens uz Ē ģ ipti, ļ oti gribē jā m doties ekskursijā s un izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viena no lē tā kajā m 3 zvaigž ņ u viesnī cā m Hurgadā . Mē s trī s braucā m ar pieauguš u dē lu, paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Pirmais brauciens uz Ē ģ ipti, ļ oti gribē jā m doties ekskursijā s un izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viena no lē tā kajā m 3 zvaigž ņ u viesnī cā m Hurgadā . Mē s trī s braucā m ar pieauguš u dē lu, paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as.
Viesnī cas mī nusi - 14 gadus vecam dē lam istabā bija gulta kā garš bē rnu dī vā ns, es redzē ju rindas ē damistabā un pē c dzē rieniem un neapmierinā tī bu ar to no tiem, kuriem bija viss iekļ auts...
Plusi - viesnī ca pie jū ras, blī vi apdzī votā vietā , normā li uzkopta, animā cija, vakarā ir kur pastaigā ties, ē diens bija kā rtī bā , dzē rieni tika ņ emti bez rindas par ietaupī tajiem dolā riem.
Mē s devā mies uz Kairu, Luksoru un pavadī jā m dienu uz jahtas.
Kopumā esam apmierinā ti ar braucienu, iesaku mazbudž eta atpū tai.
Каир, Гиза, сфинкс и пирамиды Вечером на крыше отеля Луксор, Карнакский храм Диванчик для сына На яхте в Красном море
Parādīt vairāk »


iemiesojums mercusha
Sultana Beach Resort, Samaka Beach, Samaka Comfort Ko izvēlēties no lētām viesnīcām? Interesē pludmale, teritorija, ēdiens. Vai varat ieteikt ko citu?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
iemiesojums oksana.thebest
hurgadā ir draugi, vai viņi var mani apciemot manā istabā?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 7 км от центра г. Хургада. Открыт в 1998 году, последняя частичная реновация прошла в 2009 году. El Samaka Comfort – это корпус на территории El Samaka Beach. У них общая территория с отелем El Samaka Desert Inn. Гости могут пользоваться всеми удобствами. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 8 км от аэропорта Хургады в 7 км от центра города.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Основной ресторан (завтрак, обед и ужин).

Рыбный ресторан.

Ресторан итальянской кухни.

Бар на пляже.

1 открытый бассейн (без подогрева), 1 конференц-зал (до 200 персон в Samaka Beach Hotel).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка в Samaka Beach Hotel, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 163 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, балкон. Ванная комната с душем и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 36 Sheraton Rd, Hurghada, Red Sea Governorate, Египет
Tālruņi: +2 065 465 143
Tīmekļa vietne: El Samaka Comfort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.