Aladdin Beach Resort 4*– Atsauksmes

178
Novērtējums 7.010
№41 viesnīcas reitingā Hurgada
7.2 Numurs
7.0 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pirmajā līnijā, tai ir sava pludmale. Tā piedāvā plašu izklaides un aktīvās atpūtas veidu klāstu. Atvērts 1995. gadā, regulāri tiek veikta daļēja renovācija. Viesnīca ir orientēta uz ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар kryglovajaroslava
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir lieliska uzturē š anā s, relaksē još a, esam ļ oti apmierinā ti gan ar ē dienu, gan visa personā la gatavī bu. Ī paš i bē rniem animā cija un vakara programma katru dienu ir lieliska. Tī ra pludmale un jautrī ba bē rniem un piedzī vojumu parks. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir lieliska uzturē š anā s, relaksē još a, esam ļ oti apmierinā ti gan ar ē dienu, gan visa personā la gatavī bu. Ī paš i bē rniem animā cija un vakara programma katru dienu ir lieliska. Tī ra pludmale un jautrī ba bē rniem un piedzī vojumu parks
аватар ulchyk90
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atbrauca uz 10 dienā m Aladinā ar 2 maziem bē rniem svinē t Jauno gadu. Viņ i piemaksā ja 10 USD par istabu 2149, jo viņ i negribē ja dzī vot bungalo. Istaba bija labā stā voklī , liela gulta un dī vā ns, skaists skats pa logu uz rotaļ u laukumu. … Tomēr ▾ Atbrauca uz 10 dienā m Aladinā ar 2 maziem bē rniem svinē t Jauno gadu. Viņ i piemaksā ja 10 USD par istabu 2149, jo viņ i negribē ja dzī vot bungalo. Istaba bija labā stā voklī , liela gulta un dī vā ns, skaists skats pa logu uz rotaļ u laukumu. Labi tī rī jā m, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Jauno gadu sagaidī ja ļ oti pasakaini, daudz uzkodu, omā ru gardumu spē ks, krabji, garneles, suš i, makaroni, augļ i, saldumi utt. . Un vispā r ē diens bija ļ oti labs, viss garš ī gi, ieguva pā ris papildus mā rciņ as noteikti. No 2-3 gadiem viņ i dod saldē jumu, no 3-4 gadiem frī kartupeļ us, picu un burgerus restorā nā pludmalē . Teritorija ļ oti liela, ir zoodā rzs ar pē rtiķ iem gā ja viņ us barot, Ali Baba akvaparks ir ļ oti forš s, pat 3 pludmales katrai gaumei, labā kā s Jasmī nā . Baseini viesnī cā.2, apsildā mi, pastaigā jā mies tajā pie zoodā rza, kluss un mierī gs.
Viesnī ca ir forš a, ļ oti ē rta ar bē rniem. Ir bē rnu animā cija, arī diskotē kas. Senzo Viņ i saka, ka atrodas pastaigas attā lumā , staigā ar bē rniem, tuvu.
Vienī gie 3 mī nusi mums, bet ne ī paš i bū tiski - 1. Nav Ukr. Televī zijas kanā li pā rsteidza krievus. TNT. 2. Ļ oti uzmā cī gi pakalpojumu pā rdevē ji - svaigi augļ i, masā ž a, zivju restorā ns, zemenes, bizes, spa utt. , nedod klusi neē st vai apgulties. 3. Nav bezmaksas interneta.
Bet viesnī ca, kā jau 4 * bumbai, labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā . Un jā , mē s neesam pirmo reizi ā rzemē s, ir ar ko salī dzinā t!
аватар Nemo45578
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pelnī jusi piecas zvaigznes. Ē diens 5+. Reizi nedē ļ ā deva ceptas garneles un krabjus, kā arī ceptus laš a steikus. Un nevis porcijā s, bet ņ em cik gribi. Austrumu saldumi katru dienu. Dā rzeņ i un augļ i katru dienu. Alkohols ir normā li. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pelnī jusi piecas zvaigznes. Ē diens 5+. Reizi nedē ļ ā deva ceptas garneles un krabjus, kā arī ceptus laš a steikus. Un nevis porcijā s, bet ņ em cik gribi. Austrumu saldumi katru dienu. Dā rzeņ i un augļ i katru dienu. Alkohols ir normā li. Viesnī cas teritorija ir liela un zaļ a. Ir mini zoodā rzs ar pē rtiķ iem. Akvaparks tuvē jā viesnī cā bez maksas. Varat izmantot trī s pludmales. Saulriets jū ras smiltī s. Dziļ ums ir neliels. Koraļ ļ i dziļ umā tik tik daž ā das zivis ir arī mazs. Bē rnu ir daudz, tā pē c viņ i vē las mieru un klusumu, tas š eit nav. Katru dienu bū s troksnis. Blakus liels lielveikals un blakus arī tirgus.
аватар vic2710
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 3 pieauguš ie un 12 gadus vecais dē ls. Viesnī ca labā nozī mē pā rspē ja visas mū su cerī bas. Ekskursijas izvē lei piegā ju diezgan rū pī gi un tā pē c saņ ē mu daudz informā cijas no emuā ru autoriem un vietnē m. … Tomēr ▾ Atpū tā s 3 pieauguš ie un 12 gadus vecais dē ls. Viesnī ca labā nozī mē pā rspē ja visas mū su cerī bas. Ekskursijas izvē lei piegā ju diezgan rū pī gi un tā pē c saņ ē mu daudz informā cijas no emuā ru autoriem un vietnē m. Iesaku ikvienam pirms viesnī cas izvē les izvē lē ties ā rzemju tū ristu atsauksmes, kas bija ā rkā rtī gi pozitī vas. Tajā paš ā laikā.3 tū ristu no Krievijas atsauksmē m tika ziņ ots par daž ā m š ausmā m (reģ istrē š anā s nefunkcionē još ā viesnī cā Jasmine ar š ausmī gā m istabā m, odi, ķ irzakas, problē mas ar santehniku ​ ​ utt. ). Tač u pē c norē ķ inā š anā s visu saņ ē mā m ļ oti pieklā jī gā lī menī.

Istaba 4 personā m diezgan plaš a, vannasistaba - nav par ko sū dzē ties, viss darbojas № 2164 - bungalo, kas atrodas ļ oti ē rti pie jū ras, restorā ns) Ē diens - uz visu brī vdienu bez pretenzijā m, viss svaigs un garš ī gs. Apliecinu, ka reizi nedē ļ ā pasniedz jū ras veltes (laš a steiks, garneles, krabji - ņ em cik var patē rē t), ļ oti draudzī gs personā ls.
Jū ra un pludmale - ā rpus konkurences (ir 3 Ali Baba, Aladdin un Jasmine pludmales), ir rifi, gan pie pontoniem, gan tā lā k jū rā tiem, kas peld pā rliecinoš i. Neaizmirstiet par peldē š anas masku – tai noteikti jā bū t!

Un arī atpū tnieku kontingents ir svarī gs. Pirms brauciena viņ am bijuš i brī dinā jumi par tū ristu "kontrolpaketi" no Krievijas, bet viesnī ca miksē no Eiropas - Vā cijas, Polijas, Slovā kijas, Ukrainas, Baltkrievijas. Jā , krievi ir, bet viņ i neradī ja situā ciju "Tagils rullē ", vakarā viss bija kluss - bez koncertiem, piedzerš anā s un priekš nesumiem. Viesnī cā Alibaba Shipyard ir lielisks akvaparks gan pieauguš ajiem, gan atseviš ķ a zona bē rniem. Starp citu, istabā nebija tē jkannas (par to lasiet atsauksmē s) un tā pē c paņ ē mā m lī dzi savē jo, lai gan reģ istratū rā tā var bū t pieejama, bet esiet tam gatavi.
Apmeklē jot kaimiņ u viesnī cu Ali Baba, jā apsver, vai ir vē rts pā rmaksā t par viesnī cu, kurā vienmē r ir augstā ka cena, mazā ki numuriņ i un nedaudz vairā k "pompas", turklā t pludmale ir sliktā ka (akmeņ i, nepiecieš amie koraļ ļ i). Noteikti esam apmierinā ti ar savu izvē li. Sā kumā ļ oti vē lē jā mies atkal atpū sties Sunny Days el Palacio, tač u jā atzī st, ka viesnī ca pē dē jo 2 gadu laikā ir ļ oti atdevusi savas pozī cijas, neskatoties uz neticamo jū ru, lagū nu un dzī vo rifu un ē rto atraš anā s vietu. Tā pē c mē s noteikti iesakā m Aladdin Hotel ģ imenes brī vdienā m.
аватар a.gnasjuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā palikā m 07.09. -14.09. 2021.  gads (2+1). Ieradā mies no rī ta, ap 8 no rī ta ieradā mies viesnī cā , uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aicinā jā m paē st brokastis un pē c stundas atgriezties pē c dokumentiem. Ap 11iem jau paņ ē mā m istabas atslē gas, bez skandā liem, bez piemaksā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m 07.09. -14.09. 2021.  gads (2+1). Ieradā mies no rī ta, ap 8 no rī ta ieradā mies viesnī cā , uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aicinā jā m paē st brokastis un pē c stundas atgriezties pē c dokumentiem. Ap 11iem jau paņ ē mā m istabas atslē gas, bez skandā liem, bez piemaksā m. Istaba bija no vecā ka (kā es saprotu, tā s ir Jasmine Hotel istabas, kas atrodas remontā ), bet mē s devā mies uz pludmali no 8 no rī ta un atgriezā mies tikai pā rģ ē rbties, mazgā ties un gulē t, tā pē c mums bija vairā k nekā pietiekami.

Teritorija nav maza, ir kur pastaigā ties, daudz veikalu gan pludmalē , gan pie reģ istratū ras (nav vē rts braukt uz veikalu pie tū roperatora, visu var nopirkt uz vietas par tā du paš u cenu, vai pat lē tā k).
Mī nuss ir bezmaksas wi-fi trū kums, š eit tas ir 6 USD dienā , tā pē c jums vajadzē tu iegā dā ties SIM karti lidostā vai Vodafone letes tuvumā reģ istratū rai.

Ir 3 pludmales, kuras varat izmantot katrai gaumei: ar akmeņ iem un ar smiltī m.
Labā kā smilš u pludmale ģ imenē m ar bē rniem atrodas pa kreisi no zivju restorā na. Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, ir reā li ieņ emt vietu. Jū ra silta, tī ra, uzreiz nav dziļ a, pusdienlaikā ir bē gums, tad bē rniem vispā r ir super. Pludmale tiek uzraudzī ta, smiltis periodiski tiek noņ emtas, ir glā bē ji, kas pastā vī gi uzrauga bē rnus un pieauguš os. Dvieļ i tiek nodroš inā ti, un tos var aizstā t ar svaigiem katru dienu. Pludmalē ir uzkodu bā rs, tie piedā vā daž ā dus ē dienus un biež i vien 2 iespē jas dienā : frī kartupeļ i, pica, shawarma, who-dog, burgers, kebabs; ir atseviš ķ s galds ar dā rzeņ iem, augļ iem, desertiem, bā rs ar dzē rieniem un kafijas automā ts (labā k ņ em kafiju š eit, jo kafija galvenajā restorā nā ir briesmī ga).

Kas attiecas uz baseinu, mē s tur nepeldē jā mies, jo atnā cā m pie jū ras, nevis sē dē t baseinā . Tomē r baseini ir tī ri, ir gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Baseinos ir bā ri, noteiktos laikos dod arī saldē jumu.
Jū s varat bez maksas apmeklē t akvaparku blakus esoš ā s viesnī cas Ali Baba teritorijā , kas atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no reģ istratū ras.

Par ē dienu uzreiz teikš u, ka nebijā m izsalkuš i, ē diens labs, var arī paņ emt vietu, pirmajā s dienā s viesnī ca bija aizņ emta, tad ar galdiņ iem problē mu gandrī z nebija. Brokastis parasti ir standarta: galdi ar dā rzeņ iem, augļ iem, sieriem, konditorejas izstrā dā jumiem, piens ar brokastu pā rslā m, jogurts, daž ā da veida ceptas olas, pankū kas, virtuļ i, piedevas. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r tiek pasniegti 2 veidu pirmie ē dieni, dā rzeņ i un salā ti, piedevas (rī si, makaroni, kartupeļ i, kuskuss, pupiņ as, dā rzeņ u sautē jumi u. c. ), gaļ a un zivis. Dienas laikā vienmē r deva 2 veidu gaļ u (piemē ram, vistas un teļ a aknas, vistas un malkas kebabs, liellopa gulaš s un kotletes, tī tara gaļ a), zivju fileju mī klā gandrī z katru dienu, konditorejas izstrā dā jumus, desertus, augļ us (melone, ā boli, apelsī ni, pamelo, granā tā boli, dateles).
Vakariņ ā s vienmē r organizē ja ielas grilu ar gaļ u.
Ir 2 karstas atvē rtas porcijas, parasti tā s cep karstu picu vai hač apuri, olas un omletes, jū ras veltes vai vā ra siltus makaronus ar mē rcē m. Divas reizes deva krabjus un kalmā rus, vienreiz lielas ceptas garneles, tunci. Ar bezmaksas dzē rieniem tē ja, kafija, sulas (bet ķ ī miskā s), apļ i, fanta, spriti, soda, viskijs, brendijs, degvī ns, dž ins, vī ns. Alkohols, kā jau visur Ē ģ iptes viesnī cā s, nav ī paš i labas kvalitā tes. Atpū tā mies pirms 6 gadiem Turcijā labā , dā rgā viesnī cā un tikā m paē duš i sliktā k nekā š eit.
Tī riet katru dienu, ja atstā jat zī mi. Viņ i katru dienu nodroš ina telpu ar ū deni.
Mē s nedevā mies ar lielā m cerī bā m, bet mums ļ oti patika pā rē jais, ja viņ i bū tu iedevuš i vislabā ko istabu, bū tu 9 un tā tad 7 bez vilcinā š anā s.
Ir cilvē ki, kas sā kumā jau noskaņ o sevi uz visu slikto un kritiku, tad pā rē jo sabojā paš i. Vajadzē tu saprast reģ iona specifiku, cenas un kvalitā tes attiecī bu.
Ja vē laties š iku / spī dumu, tad, protams, budž ets bū s 80 tū kstoš i UAH diviem, tā pē c š eit viss atbilst cenai. Nezinu, kā viesnī ca pie jū ras pē c daž ā m atsauksmē m var “iespaidot”, š ī nav tū risma vieta, ne arhitektū ras piemineklis, tā ir tikai infrastruktū ras vieta pie jū ras, tā pē c tur ir viss nepiecieš amais.
аватар w3004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar meitu Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi. Izvē le š ai viesnī cai krita uz vairā kiem parametriem, pludmale ir galvenais, viesnī cai tā ir kā vizī tkarte. Viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, skaidrs, ka robež as ir atvē rtas) Viņ i pat atteicā s mū s izmitinā t par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Mē s ar meitu Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi. Izvē le š ai viesnī cai krita uz vairā kiem parametriem, pludmale ir galvenais, viesnī cai tā ir kā vizī tkarte.
Viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, skaidrs, ka robež as ir atvē rtas) Viņ i pat atteicā s mū s izmitinā t par papildus samaksu. maksa, nā cā s pagaidī t. . . Bet citā di ar izlī gumu problē mu nebija.
Mē s dabū jā m istabu netā lu no jū ras. Istaba tī ra un ē rta, mē beles nav jaunas, bet mums tas nebija svarī gi, jo istabā pavadī jā m tikai nakti.
Viesnī cas teritorija liela un kopta, patī kams bonuss ir tas, ka var izstaigā t kaimiņ u (viesnī cas no vienas ķ ē des). Bet diemž ē l mums nebija laika to visu apiet, jo pazudā m vai nu pludmalē , vai ekskursijā s.
Mē s nekad nepeldē jā mies baseinos, galu galā tomē r tikā m pie jū ras. Bet mē s apmeklē jā m akvaparku, mana meita sā kotnē ji lū dza viņ u bū t klā t, izvē loties viesnī cu. Akvaparks, starp citu, ir bezmaksas, Ali Baba teritorijā . Attiecī bā uz jū ru ir pludmales ar smilš u un akmens ieejā m. Smiltis Jasmine Beach ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas, mē s tur bijā m pā rsvarā . Š ī pludmale ir tikai vispopulā rā kā , tā dē ļ , ja vē laties atrasties tuvā k jū rai, nā ciet agri. Un netā lu no mola var apbrī not visu veidu dzī vā s radī bas un koraļ ļ us.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad š eit nav nekā du sū dzī bu, izņ emot nelielu augļ u izvē li. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Izvē lei bija vairā ki gaļ as veidi, ceptas zivis, omlete un olu kultenis, dā rzeņ i, salā ti, sieri, desiņ as un desiņ as, brokastu pā rslas un piens. Kā arī konditorejas izstrā dā jumi un biskvī tu deserti. Ak, un dzē rienu izvē le. Vakariņ ā s viņ i kaut ko gatavo uz grila. Reiz pat paveicā s tikt uz garneles.
Lielā kā daļ a darbinieku ir draudzī gi un pretimnā koš i. Baseini tī ri, teritorija sakopta un zaļ a, skaidrs, ka personā ls cenš as. Apkopē jai dzeramnauda tika vai nu ar dolā ru, vai š okolā des tā felī ti. Viņ iem ļ oti garš o mū su saldumi) Animatori ir ļ oti aktī vi un pozitī vi, bet mē s ar viņ iem ī sti nesadarbojā mies.
Bet no mī nusiem es joprojā m atzī mē ju bezmaksas Wi-Fi trū kumu. Protams, par to var norē ķ inā ties viesnī cā , bet es ieteiktu iegā dā ties Senzomoles sim karti, kas atrodas tikai pastaigas attā lumā no viesnī cas, jo. pē c neskaitā majā m atsauksmē m ar lidostā pirktajā m SIM kartē m ir mū ž ī gas problē mas, un diez vai kā ds tur dosies to noskaidrot.
Kopsavilkums: lē ta viesnī ca ar skaistu teritoriju, ū dens atrakciju parku un trim pludmalē m, no kurā m izvē lē ties, kā rtī gu pā rtiku, labu personā lu. Ir vē rts padomā t par brī vdienā m, ī paš i ar bē rniem. Mums patika atpū ta Ē ģ iptē , klimats tuvojā s, noteikti atkā rtosim!
аватар Odokienkoanna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta vietnei vacation. com. Cena tuvojā s, fotogrā fijā un pē c atsauksmē m viesnī ca likā s diezgan jauka Mē s gā jā m ar bē rnu, 2.10 gadi, vietnē rakstī ts, ka ir zoodā rzs un varat doties uz Ali Baba viesnī cas akvaparku. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta vietnei vacation. com.
Cena tuvojā s, fotogrā fijā un pē c atsauksmē m viesnī ca likā s diezgan jauka
Mē s gā jā m ar bē rnu, 2.10 gadi, vietnē rakstī ts, ka ir zoodā rzs un varat doties uz Ali Baba viesnī cas akvaparku.
Kopumā trī s viesnī cas Aladdin, Ali Baba un Jasmine ir viena ī paš nieka viesnī cas, tā pē c varat brī vi staigā t pa teritoriju, tikai ē st mā jā s.
Mē s ieradā mies ar nakts reisu un viesnī cā bijā m 7:00.
Mū su somas tika izkrautas netā lu no ieejas, un mū s aizveda uz reģ istratū ru, lai noformē tu dokumentus.
Uzvelc rokassprā dzes uzreiz.
Viņ i teica, ka numurs tiks dots vē lā k pulksten 10.
Mē s tuvojā mies 10, nosū tī ja gaidī t lī dz 12, un 12 viņ i teica, lai nā k 14.
Visu laiku atsaucoties uz viesnī cas pā rslodzi.
Gā jā m mierī gi, lai gan bē rns bija noguris no ceļ a un nā cā s gulē t uz terases.
Rezultā tā pulksten 16 mums iedeva istabiņ u.
Pē c seansa bija klusa aina.
Bungalo, kā vē lā k stā stī ja apkopē ja, š ī bija viesnī ca Jasmine, kas tagad nedarbojas, bija bez logiem, netī ra, uz gultā m, kas nebija pat gultas, bet tikai matrač i uz betona paaugstinā jumiem, milzī gas skudras staigā ja kā jā m. .
Atgriezā mies reģ istratū rā un atcerē jā mies bagā ž u, jo mū s bija paredzē ts aizvest uz istabu kopā ar viņ u, un paš i meklē jā m istabu un konstatē jā m, ka no 7 lī dz 17 neviens to neatnesa no ieejas uz viesnī ca vismaz uzņ emš anai
Viņ i paņ ē ma mū su koferi un devā s mainī t istabu.
Uz ko atbild, ka nav vietas, saka dzī vo tur.
Uz jautā jumu, ka tas nav tas, ko viņ i karā jas uz reklā mas fotogrā fijā m, atbilde ir, ka tā ir fotogrā fija, bet š ī ir viesnī ca.
Ar visu to visu reģ istrē š anā s dienu un turpmā kajā s dienā s novē rojā m arā bu pū ļ us, kuriem pa partijā m izsniedza parasto numuru, sarkanbaltsarkano bungalo atslē gas, kas ir viesnī cas fotoattē lā .
Reģ istratū ras darbinieks bija rupjš , izlikā s, ka mū s neklausī ja, ka pē kš ņ i kļ uva kurls un ķ irsis uz kū kas - iemeta viņ am sejā istabas atslē gas un teica, ka vai nu dzī vojam tur vai uz ielas.
Negā jā m prom, teica, ka nakš ņ osim, nevis tieš i reģ istratū rā .
Mū s pā rņ ē ma jau pulksten 20 tikai pē c sarunas ar viesnī cas vadī tā ju.
Mē s paš i paņ ē mā m savu koferi no ielas.
Istaba tika izdalī ta labā k, bet arī diezgan skumji un ļ oti netī ri, nā cā s paš am noslaucī t putekļ us ar salvetē m, pievienoju foto, mē beles visas nobruž ā tas, aizkari sisti kodes un visur putekļ u kā rta manā pirkstā .
Vē lā k uzzinā jā m, ka š ā da dū da ar norē ķ inā š anos uz mū su uzturē š anā s laiku attiecas uz visiem tū ristiem, kas nav arā bu.
Pati viesnī ca ļ oti liela, lī dz pludmalei garš gā jiens, garš paē st.
Var redzē t, ka teritorija ir par maz un rokas un lī dzekļ i - zā le dzeltena, jo. ir reti laistī ts, maz apstā dī jumu, daudz nopostī tu vai nepabeigtu ē ku.
Aladina pludmale ar akmeņ ainu dibenu, devā s uz slavē to Jasmī nu.
Sauļ oš anā s krē sli, lietussargi ir labi, laicī gi jā ieņ em vieta, jo. Ali Baba un Aladins dodas uz turienes pludmali, Jasmī na tomē r ir slē gta.
Ieeja jū rā ir smilš aina, bet ļ oti sekla, ū dens burtiski lī dz potī tes vidum, un lī dz ceļ iem, ja jau paisums ir ļ oti garš , 50 metri, tad lī dz krū tī m un jau ir bojas.
Pie bojā m atradā s zivis un koraļ ļ i.
Ē diens ir diezgan garš ī gs.
Grilē jiet katru dienu.
Dienu vē lā k, kalmā ri.
Viss bez specifiskā m garš vielā m.
Bē rniem patika un arī mums.
Bet, galdi netī ri, trauki nemazgā ti, baroš anas krē sli lipī gi, netī rumi tajos jau saē duš ies, viss drupač ā s klā ts.
Bet darbinieki mazgā grī du, durvis un izkā rtnes pie ieejas restorā nā un visu ar vienu lupatu.
Diena pirms izrakstī š anā s iezī mē jā s ar kakā m, kas bija izstieptas joslā gar gaiteni pie istabā m un uz tā m jau bija saplū duš as muš as.
Izbraukš anas dienā mū su pā rsē š anā s bija 20-30.12 mums nogrieza rokassprā dzes un izsniedza kuponu pusdienā m, vispirms uz 2, un tad pievienoja bē rnu, manam jautā jumam par vakariņ ā m, vismaz bē rnam. , administratore pagriezā s un devā s uz plaukta otru galu.
Es nevē lē jos ar viņ iem runā t un neko citu uzzinā t, iespaids jau bija sarež ģ ī ts.
аватар vitaliy_kitral
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
+ Skaists saulriets. + Ū dens atrakciju parks viesnī cā Ali Baba. Labi, ka ir dalī ts akvaparks bē rniem lī dz 10 gadiem un pieauguš ajiem, kā arī akvaparkā vē rī gi instruktori ikvienam. + Labs ē ģ iptieš u ē diens, ir bē rnu ē dienkarte. … Tomēr ▾ + Skaists saulriets.
+ Ū dens atrakciju parks viesnī cā Ali Baba.
Labi, ka ir dalī ts akvaparks bē rniem lī dz 10 gadiem un pieauguš ajiem, kā arī akvaparkā vē rī gi instruktori ikvienam.
+ Labs ē ģ iptieš u ē diens, ir bē rnu ē dienkarte.
+ Pusdienā s saldē jums.
+ Normā ls alus.
+ Tī rī ts katru dienu.

- Mē s apmetā mies vecā istabā viesnī cā un tur ir labā kie, lū dza pā rspē t, bet tur bija vietē jie.
- Istabā veca gultas veļ a un dvieļ i.
- Viesnī cas rajons ir nedaudz pamests novā rtā.
- Animā cija ir vā ja.
- Pie saldē juma vajag nostā vē t pusstundu.
- standarta ē ģ iptieš u alkohols.
- maksas Wi-Fi.
аватар albina.gavryk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Teritorija - pietiekami liela, kopta Baseini - tī ri, daž ā di dziļ umi. Viens "bikini" (slā vi), otrs slē gtiem peldkostī miem (vietē jie), bet, ja bikini baseinā biji apdedzis un gribē ja peldē ties T-kreklā , viņ i nedrī kstē ja. … Tomēr ▾ Teritorija - pietiekami liela, kopta
Baseini - tī ri, daž ā di dziļ umi. Viens "bikini" (slā vi), otrs slē gtiem peldkostī miem (vietē jie), bet, ja bikini baseinā biji apdedzis un gribē ja peldē ties T-kreklā , viņ i nedrī kstē ja.
Ir 2 pludmales, vienai viesnī cai ir mols un akmeņ aina ieeja ū denī , un burtiski pē c 10 metriem jasmī nu viesnī cas pludmale ar lielisku smilš u ieeju ū denī . Sauļ oš anā s krē sli ir apkalpojami, lietussargu ir daudz, vietas pietika
Ē dieni: diezgan daudzveidī gi, garš ī gi, tikai brokastis ir garlaicī gas. Noder konditorejas izstrā dā jumiem, ne tikai ķ ekars daž ā du cepumu, bet interesanti cepumi, daudz veidu baklavas. No augļ iem visu laiku bija melones un apelsī ni un katru otro dienu arbū zi.
Akvaparks ir labs, lieliski piemē rots bē rniem.
Istaba maza, bijā m 2+1, piedā vā ja atvest vē l vienu gultu, bet tad istabā gandrī z nebū tu caurbraukš anas, tā pē c gulē jā m uz divā m smagajā m maš ī nā m. Seifs un santehnika telpā strā dā . Istaba bija slikti iztī rī ta, kad mē s reģ istrē jā mies, un apkopē ja to neuzkopa. un par š okolā des tā felī ti, un par dolā ru, un par diviem viņ š vā rdu nemaz nenoņ ē ma, saklā ja gultas, nomainī ja ū deni un viss. Pati istaba nogurusi, bet mē beles salī dzinoš i jaunas, ir plakanais televizors. bet kanā li gandrī z visi ir arā bu valodā . Mana meita skatī jā s Maš u un lā ci arā bu valodā un tulkoja no atmiņ as savam draugam).
Š ajā periodā viesnī cā bija DR, viņ i apsē dā s pie izrotā ta galda, dejoja ar tamburī niem un pasniedza kū ku manai meitai, nevis man, tad man, un uzreiz iedeva manam draugam tē ti ar vā rdiem "aiziet". to tē jai”, tas nebija ī paš i patī kami, viņ i atnesa bū tu manam vī ram nemanā mā k. Mums nebija lī dzi naudas, mē s to nekad neņ ē mā m vakariņ ā s, mū su draugam bija tikai 3 dolā ri un tos ielika. Kā viņ i redzē ja. uzlidoja un sā ka vā kt visu no galda, lai gan mē s vē l nebijā m beiguš i ē st. Tas bija ļ oti nepatī kami, labā k bū tu neapsveikt vispā r.
Un, protams, aizbraukš ana. Uz lidostu devā mies ļ oti agri, pirms brokastī m. Gids teica pierakstī ties uz sausajā m devā m. š ī ir pirmā reize, parasti paš i gatavoja, nu ok, atnā ca un pierakstī jā s, 2 numuri 5 cilvē ki. Un kā aiziet, sanā ca, ka nebija brokastis, nepietika ar 4 istabā m, ar bē dā m uz pusē m savā cā m bē rniem 2 sausā s devas, nesaprotu kā pē c vispā r bija jā pierakstā s, un bez sausā s devas tā arī nebija ī paš i ē rti, bija jā gaida izbraukš ana. lai paņ emtu ē dienu uz laivu.
Minidisco ir vissliktā kais. ko satiku, tieš i 5 dziesmas un 15 minū tes, vienmē r tas pats, meita man jau otrajā dienā jautā ja, kā pē c te ir tik dī vaini.
Kopumā galvenā problē ma ir personā ls, un tā ir uzkopš ana un nakš ņ oš ana, ņ emot vē rā , ka istaba ir 2 + 1, nevis tikai piebā zt, un apsveicu ar DR, un mini diskotē ku, un sausajā m devā m. Š ī ir mana treš ā reize Ē ģ iptē , un esmu bijusi lē tā kā s viesnī cā s, bet es to neesmu redzē jis.
аватар katechkakotechka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rezervē ju istabu ar savu vī ru tieš saistē uz nedē ļ u. Lī dzi paņ ē mā m paš u nepiecieš amā ko, 2 lielos koferus. Turcijā no lidostas nobraukti tikai 8 km. Viesnī cā ir pieejamas daudzas aktivitā tes un viss iekļ auts sistē ma. … Tomēr ▾ Rezervē ju istabu ar savu vī ru tieš saistē uz nedē ļ u. Lī dzi paņ ē mā m paš u nepiecieš amā ko, 2 lielos koferus.
Turcijā no lidostas nobraukti tikai 8 km. Viesnī cā ir pieejamas daudzas aktivitā tes un viss iekļ auts sistē ma. Priecē neierobež ota pieeja akvaparkam. Pati viesnī ca ir ļ oti liela. Mā jdzī vniekus š eit nedrī kst, mū su Riž iks tika atstā ts Krievijā vecmā miņ ai skatī ties.
Mū su istaba bija lieliska! Visas ē rtī bas, pat: minibā rs, terase un daudz kas cits. Viesnī cas vizuā lais un kultū ras noformē jums atgā dinā ja arā bu pasaku: palmas, skulptū ras, arhitektū ra, gaismas un pē rtiķ i. Jū ra bija mierī ga un mierī ga.
Tī rs, apmierinoš s, skaists, peldē jā s, cik vē laties. . . Paldies personā lam par pieklā jī bu pret klientu.
Mē s rezervē jā m ceļ ojumu uz Luksoru.
Atpū tā mies 10+++.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tachka29
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums mysyakat
Šķiet, ka Ali Babas ūdens atrakciju parku var apmeklēt bez maksas. Vienā no vietnēm es to izlasīju tikai vienu reizi. Vai tā ir? Vai arī jūs varat doties neierobežotu skaitu reižu?
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums laddin
‹ Viesnīca Aladdin Beach Resort 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на первой линии, имеет собственный пляж. Здесь предложен большой выбор развлечений и способов активного отдыха. Открыт в 1995 году, регулярно проводится частичная реновация. Отель ориентирован на семейный отдых с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от аэропорта Хургады, в 15 км от центра города, на самом берегу моря. Расстояние до торгового центра Senzo Mall: 1,5 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж до глубины 7 метров, рекомендуется специальная обувь, причал, пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, room service (платно), заказ такси (платно), 1 конференц-зал (до 70 чел.), ТВ-зал, магазины, клиника jasmine (платно), 6 баров, 6 ресторанов — 1 основной ресторан, 5 a la carte ресторанов, 2 бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна полотенца: бесплатно, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детские зоны в бассейне (1 из них с подогревом), детский аквапарк (с подогревом в зимний период) на территории отеля Ali Baba Palace 4*, детский клуб (с 4 до 12 лет), мини-диско, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дискотека бесплатно (напитки платно), теннисный корт бесплатно (депозит), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно (депозит), освещение теннисного корта платно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, бочче бесплатно, настольный теннис бесплатно (депозит), живая музыка бесплатно, боулинг платно (Ali Baba Palace), мини-футбол бесплатно, ледовый каток платно (Ali Baba Palace).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 439 номеров. Состоит из основного 2-этажного здания (только ресепшн), двух 2-этажных корпусов и комплекса 1-этажных бунгало.

Istabās

Все номера оборудованы ванной комнатой, кондиционером (охлаждение и обогрев), телевизором, телефоном, феном, балконом или террасой.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 34385 Cairo, Egypt
Tālruņi: Tel: +20 (65) 346-04-66/ 67
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.