Mums bija lieliska brīvdiena

Rakstīts: 13 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Es paliku pie savas mā sas un viņ as 11 gadus vecā dē la. 6 dienas, 7 naktis. No rī ta ieraš anā s, lidostā autobusā gaidī jā m ilgā k nekā devā mies uz viesnī cu. Nokā rtots stundas laikā , ar pateicī bu, korpuss 6.2 stā vs. Parasta istabiņ a, pieejams viss ē rtai atpū tai, seifs, tē jas komplekts, mini ledusskapis, kondicionieris, satelī ttelevī zija, istaba iztī rī ta, dvieļ i nomainī ti, ū dens papildinā ts. Es domā ju, ka ar to pietiek, viņ i nesē dē ja istabā , bija ko darī t, un tā pē c viņ iem nebija laika neko darī t)). Mē s ar mā su nepeldē jā mies baseinos, mans brā ļ adē ls, jā , arī uz slidkalniņ iem. Mē s centā mies pē c iespē jas vairā k laika pavadī t pludmalē . Liela lagū na, tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, kad pirmā rinda nenā ca, nu, tie ir sī kumi)). Pludmalē ir pieejams Wi-Fi. Labs bā rs ar skatu uz jū ru, dzē rieni, uzkodas, saldumi. Lagū nā nav nevienas dzī vas bū tnes, tas ir pluss, jums nav jā uztraucas, ka kā dam uzkā psit. Kam vajag dzī vas radī bas ir aiz bā ra, atklā tā jū rā , no mola vai tā , bet kurpes vajag, akmeņ u daudz, ež i slē pjas starp akmeņ iem, tos var redzē t, bet labā k sargā t sevi. Ū dens super, zivis ir, skaisti.
Ē diens labs, vismaz mē s trī s bijā m apmierinā ti. Ir izvē le, kurš grib gaļ u, kurš grib vistu, kurš grib zivis, tas viss tiek apē sts vienā ē dienreizē . Nu, piedevas, salā ti, izcirtņ i, kastroļ i, sautē ti dā rzeņ i ir pilni ar š o. Augļ i, deserti. . . daudz kas cits. Daž reiz nā cā s gaidī t galdu vai traukus, bet tas notiek reti. Apkalpoš ana laba, galdi ā tri notī rī ti. Var teikt, ka viņ i nelietoja alkoholu, viņ i izmē ģ inā ja vī nu, labi, amatieriem. ; a la carte restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta, bet tik reiž u, cik vē laties. Ir daudz batoniņ u, popkorns un saldē jums, bē rni priecā jas)
Netā lu no viesnī cas atrodas liels Senzo Mall, ir bankomā ti, kafejnī cas, pā rtikas lielveikals, veikali (terranova, Lc Waikiki, citi zī molu veikali, rotaļ lietas, aksesuā ri, eļ ļ as utt. ), vodafon, McDonalds, kfc. Ejiet lī dz senzo apmē ram 15 minū tes, izejot no viesnī cas pa labi, š ķ ē rsojiet ceļ u, kur beidzas veikalu pasā ž a, pā ri ceļ am, un jū s varat to redzē t tur, vai arī varat braukt ar taksometru par USD 1, jums vajadzē tu nedod vairā k, citā di prasa 3-5$) )) Mums bija viena ekskursija, El Gounā gandrī z visas dienas brauciens, tur daž ā das programmas, izvē lē jā mies spraigā ko, ar batiskafu, delfī niem, snorkelē š anu , makš ķ erē š ana, pusdienas, man ļ oti patika, vietē ja uzņ ē muma mā jaslapā tika atrasts š ā ds variants, bē rnam atlaide, organizā cija, attieksme un noskaņ ojums ir super. Pati El Gouna pilsē tiņ a pā rsteidza, noteikti ir vē rts to apmeklē t.

Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, pat apdegā m)), daudz peldē jā mies, redzē jā m zivis, personā ls ir draudzī gs, teritorija ir š ika, iegremdē ta ziedos, ē diens ir labs, kas vē l vajadzī gs dvē selei un atpū tai ? ! Iztē rē tā s naudas vē rts. Mē s vē l atgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu