Lieliska uzturēšanās

Rakstīts: 9 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 25 augusts — 1 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pē c ilgā ka pā rtraukuma atkal Hurgada! Ceļ oja kā ģ imene ar 11 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca visiem trim patika, bez komentā riem viss labā lī menī . Un viņ i neaizkavē ja reģ istrā ciju, istaba bija diezgan pieklā jī ga, visa tehnika un mē beles bija labā darba stā voklī , apkopē ja bija apzinī ga, katru dienu tī rī ja un atstā ja figū riņ u no dvieļ iem, bet mē s bijā m š okolā de vai mazs rē ķ ins. Daž reiz viņ i aizmirsa izņ emt tā lruni vai planš etdatoru, viss palika neskarts (tas ir man par to, ka daž ā dā s viesnī cā s bija atsauksmes par vē rtslietu nozaudē š anu).
Kopumā personā ls ir labs, uzmanī gs, daudzi runā krieviski, bet angļ u valoda ir labā ka, viņ i centā s runā t vairā k angliski, tas nekaitē tu, un daž as dež ū ras frā zes arā bu valodā vienmē r izraisī ja sirsnī gu smaidu))
Teritorija liela, daudz baseinu, ū dens slidkalniņ i, visur puķ es, skaisti krū mi, palmas, viss kopts, acij tī kams.

Ar ē dienu nebija nekā du problē mu, laba izvē le, bija labi, tiiik garš ī gi pagatavoti ē dieni, reizē m gaļ a vienkā rš i izkusa mutē . Saldumi un deserti nā ca pē c garš as, centos neaizrauties. No bada te noteikti nenomirsi))), papildus galvenajam ir 4 restorā ni pē c pieraksta, bijā m trī s, man ļ oti patika, daudz bā ru ar dzē rieniem un uzkodā m, apkalpoš ana labs , ilgi nebija jā meklē galdiņ š , puiš i vienmē r centā s pē c iespē jas ā trā k apsē sties, labi darī ts.
Jū ra ir atvē rta ar rifu un nož ogotu teritoriju bez dzī vā m radī bā m (lagū nu) ar lielisku dibenu un saulrietu. Aquashoes bija bezjē dzī gi. Daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan viesnī ca bija aizņ emta. Maska noderē s, zivju ir daudz, ļ oti skaistas, lai gan tū risti, kas apmeklē ja Š armu, teica, ka tur esot ļ oti vā jš rifs, bet ar to mums pietika.
Animatori ir liela kompā nija, dzī vespriecī gi un aktī vi, nepā rtraukti redzami, nemitī gi kaut kas notiek, kustas, kuriem interesē š ā da veida atpū ta, domā ju, ka nepievils.
Vienu dienu veltī jā m ekskursijā m uz Luksoru, un dē ls jau ir tā dā vecumā , ka bū s interesanti, ļ oti iespaidoja, visiem patika, ļ oti forš s ceļ ojums, aizkustinā ja vē sturi, tik majestā tiskas celtnes, pat nespē ju noticē t ka tas ir cilvē ka roku darbs, mē rogs iespaidī gs. . . Ne grama nenož ē lojā m, ka paņ ē mā m š o braucienu no vietē jiem, viss ļ oti labā lī menī , viss kompetenti un par normā lu cenu. Varbū t kā ds noderē s - organizators ir uzņ ē mums Tibatur, tā mā jaslapu atradā m, pateicoties atsauksmē s sniegtajiem ieteikumiem.
Izmantojā m viesnī cas internetu, Wi-Fi ķ er daudz vietas, bet viena SIM karti tomē r nopirkā m, vī ram jā sazinā s, pat Luksorā viņ u "dabū ja")
Ļ aujiet man apkopot. Ar viesnī cu esam apmierinā ti, cenas un kvalitā tes attiecī ba ir attaisnojama, jū ra lieliska, personā ls labs, virtuve pieklā jī ga, gribu atgriezties. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu