Viss ir labi, bet tikai vāciešiem

Rakstīts: 17 marta 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 13 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Ē ģ iptē jau 4. reizi, bet pirmo reizi sastapā mies ar š ā du servisu. Krievvalodī gie valkā oranž as rokassprā dzes, savukā rt eiropieš i (galvenokā rt vā cieš i) valkā zaļ as. Un š eit viss sā kas. Jū s uzrunā jat problē mu reģ istratū rā (mū su istabā tika nozagts pludmales dvielis), viņ i jū s ignorē . Kamē r vā cieš i š ā du problē mu atrisinā ja 5 minū tē s, mē s 1.5 stundu strī dē jā mies, ka dvielis ir nozagts (tas ž ū va uz 3. stā va balkona), un mē s to nepazaudē jā m.
Tu atnā c uz restorā nu, visi strā dnieki sā k skatī ties uz grī du, sienu, jebkur, bet ne uz tevi. Kamē r ar vā cieš iem visi peld smaidos utt. Ī paš i "patī k" viesmī lim, kurš ielej kafiju. Š odien speciā li noskatī jos ģ imeni arī ar oranž ā m rokassprā dzē m. Tā tad oficiants apiet katru ?????? ? ? galds, daž i viesi atjauninā ts ar mani 3-4 reizes kafiju. Un mū su galds un š ī ģ imene vienkā rš i iet garā m ?? ? ? Un tā vairā kas reizes, lī dz es pats viņ am piezvanī ju. Es labprā t pati pagatavotu tē ju/kafiju, tač u š ai viesnī cai tā das iespē jas nav.
Puisis, kurš pludmalē izdala dvieļ us, mū su „labrī t” tikai stā v klusi ar akmens seju. Un š ā du stā stu par “speciā lo” pakalpojumu krievvalodī gajiem ir vē l daudz.

Starp citu!! ! ! Ņ emiet vē rā , ka, ja ieradā ties agri no rī ta un parasti pirms pulksten 14:00, pat naktī , jums netiks dotas rokassprā dzes un nav atļ auts ieturē t brokastis. Tā kā reģ istrē š anā s ir pulksten 14:00. Jū s mierī gi sē dē sit reģ istratū rā un gaidī sit. Nu vai par maksu pē c pierunā š anas tev uzliks rokassprā dzi un pā ris stundas meklē s numuru. Tajā paš ā laikā , sē ž ot reģ istratū rā , var skatī ties, tiklī dz vā cieš i ierodas, viņ i uzreiz saņ em rokassprā dzes un dodas ē st. Un neviens nesaka, ka ir oficiā la 10 USD agrā s reģ istrē š anā s maksa. Neviens nav ieinteresē ts sniegt jums nekā das ē rtī bas. Pat ģ imenes, kas nakš ņ oja uz ceļ a, sē dē ja ar maziem izsalkuš iem bē rniem, un viņ iem netika dotas rokassprā dzes.
Nu, no labā ir vē rts atzī mē t skaistu pludmali, lielu sakoptu teritoriju, nevis daudzveidī gu, bet garš ī gu ?? ? ? ē diens, labi batoniņ i un garš ī gas uzkodas tajos. Un Ļ OTI draudzī gi apsargi 6. korpusā . Varbū t vienī gie draudzī gie darbinieki š ajā viesnī cā??? ?
Ja viesnī cas vadī ba "strā dā tu" pie servisa, kopumā viss bū tu kā rtī bā . Bet izskatā s, ka viņ i to dara ar nolū ku. Lai krievvalodī gie nenā k un neieņ em vietu. Tā kā vā cieš i par to paš u tū ri maksā.2x vairā k kā mē s pē rkam.
Nu, atseviš ķ a tē ma par pievienoš anos. Vienmē r lidoja ar tez tur. Tā pē c es varu droš i teikt, ka tā s ir debesis un zeme. Nekad ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu