Desert Inn Hotel 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 4.910
№111 viesnīcas reitingā Hurgada
6.2 Numurs
6.1 apkalpošana
6.1 Tīrība
5.9 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 6 km attālumā no Vecrīgas centra, 2. krasta līnijā. Daļa no El Samaka Beach&Comfort Hotel kompleksa. El Samaka pludmalei un Desert Inn ir koplietošanas zona, un viesi var izmantot visas abu viesnīcu iespējas. Atvērts 1995. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem un ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар Natalie85
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu mums izvē lē jā s Hot Tours aģ entū ra, Nikolaev, st. Decembristi, 28A. Mums ar puisi bija zinā mas ierobež otas finansiā lā s iespē jas, tā pē c meklē jā m ekonomisku variantu, bet tajā paš ā laikā ar normā liem apstā kļ iem un pā rtiku. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums izvē lē jā s Hot Tours aģ entū ra, Nikolaev, st. Decembristi, 28A. Mums ar puisi bija zinā mas ierobež otas finansiā lā s iespē jas, tā pē c meklē jā m ekonomisku variantu, bet tajā paš ā laikā ar normā liem apstā kļ iem un pā rtiku. Un atradu vienu! Mū s laipni sagaidī ja un ilgi nebija jā gaida. Istabā mū s sagaidī ja tī rī ba un kā rtī ba, un, lai arī mē beles nebija jaunas, kopumā atradā m visu, kas vajadzī gs ē rtai atpū tai. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Daudz laika pavadī jā m pludmalē – dvieļ us izsniedza bez maksas. Par uzturu ī paš u sū dzī bu nav, mū su biļ etē bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Vienī gais negatī vais ir tas, ka viņ i pasniedza maz augļ u, bet jū s varat tos iegā dā ties pats uz ielas. Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta, blakus viesnī cai beznodokļ u, kur var iegā dā ties dā vanas saviem radiniekiem. Mū suprā t, viesnī ca pilnī bā atbilst tā s deklarē tajā m trī s zvaigznē m.
аватар linochka_8
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies vienkā rš ā ko 3 zvaigž ņ u viesnī cu, un ekskursijas ar nakš ņ oš anu tajā bija lē tā kas. Mē s negrasī jā mies sē dē t greznā s istabā s, devā mies sasildī ties pē c aukstiem vakariem siltumā , uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru izvē lē jā mies vienkā rš ā ko 3 zvaigž ņ u viesnī cu, un ekskursijas ar nakš ņ oš anu tajā bija lē tā kas. Mē s negrasī jā mies sē dē t greznā s istabā s, devā mies sasildī ties pē c aukstiem vakariem siltumā , uz jū ru. Man ļ oti patika pludmale, tī ra, ar sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem un saulessargiem, gadī jā s, ka bija slinkums doties uz pludmali un gozē jā mies pie baseina. Kas var bū t labā ks par bū t vienam ar savu mī ļ oto. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r ar smaidu sejā . Dzert ir normā li, lai gan ē dienā bū tu gribē jies lielā ku daž ā dī bu. Diskotē kas mū s iekaroja, ne vienmē r, pareizā k sakot, mē s nevarē jā m atļ auties iet uz disko klubu, darbs, bē rni, slinkums...Un tad viņ i iznā ca pilnī bā . Viņ i labi uzkopj istabu, kā romantisks pā ris katru dienu taisī ja gulbjus uz gultas, tas ir jauki...Vispā r es gribu š eit atgriezties, jo ī paš i tā pē c, ka mē s neredzē jā m daudz no Ē ģ iptes kopumā , un tas bū s bū t tikai ceļ ojums š im nolū kam.
аватар Elena5983
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem, kas dodas atpū sties Ē ģ iptē . Atpū tā s Hurgadā , viesnī cā Desert Inn. Es Hurgadā atpū š os ne pirmo reizi. Pirms tam bija 4 * viesnī cas. Tuksneš a krogs atbilst savai 3 *, klubu sistē mai. Neliela pludmale, kas piemē rota tiem, kas nirst un patī k peldē ties ar masku. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas dodas atpū sties Ē ģ iptē . Atpū tā s Hurgadā , viesnī cā Desert Inn. Es Hurgadā atpū š os ne pirmo reizi. Pirms tam bija 4 * viesnī cas. Tuksneš a krogs atbilst savai 3 *, klubu sistē mai. Neliela pludmale, kas piemē rota tiem, kas nirst un patī k peldē ties ar masku. Pie krasta ir skaisti koraļ ļ i un zivis. Paš i numuri š ajā viesnī cā ir normā li, mums katru dienu bija istabu uzkopš ana, pat izkā rā m zī mi "netraucē t" un tas ir bez dzeramnaudas. Restorā ns normā ls, pusdienas reizē m tika rī kotas pludmalē . Ē diens bija daudzveidī gs, augļ i katru dienu. Personā ls laipns, vienmē r sveicina, smaida. Es to redzu pirmo reizi! ! ! Saskaņ ā ar mū su apdroš inā š anu visas zā les saņ ē mā m bez maksas. Tu neko nevarē ji paņ emt lī dzi. Daktere Oksana, viņ a staigā ja pa pludmali un piedā vā ja medicī niskos pakalpojumus. Labi padarī ts! ! ! Diskotē kas darbojā s gan viesnī cā , gan ielā s. Ļ oti laba diskotē ka "Daughter Bar", iesaku apmeklē t. Jaunieš iem, kuri nav izvē lī gi un mī l pavadī t laiku – š ī ir jū su viesnī ca. Un nelasiet sliktā s atsauksmes!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga viesnī ca! ! ! Es atpū tos El Samakas tuksnesī no 22.10. 10. lī dz 11.01. 10. Sliktā ko apkalpoš anu neesmu redzē jis, lai gan atpū tos Ē ģ iptē kopš.1997.  gada. Forumā sastapu sliktas atsauksmes par š o viesnī cu, bet tā s visas attiecā s uz vienu un to paš u ē dienu, biju gatava, ka 3* viesnī cā viss nav kā labi kā. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca! ! ! Es atpū tos El Samakas tuksnesī no 22.10. 10. lī dz 11.01. 10. Sliktā ko apkalpoš anu neesmu redzē jis, lai gan atpū tos Ē ģ iptē kopš.1997.  gada. Forumā sastapu sliktas atsauksmes par š o viesnī cu, bet tā s visas attiecā s uz vienu un to paš u ē dienu, biju gatava, ka 3* viesnī cā viss nav kā labi kā.4* viesnī cā , bet tas, ko novē roju 10 dienas, mani š ausminā ja. Razgeldyaystvo un personā la zā dzī ba pā rsniedz visas iedomā jamā s robež as. Ē damzā lē traukus no galdiem nenoņ em, un galdus nenoslauka, ir atseviš ķ a dziesma par traukiem - ar tiem vienkā rš i nepietiek, bija jā paņ em krū ze, zupas bļ oda un karote. lī dzi uz istabu, lai vē lā k tos izmantotu, pieejamie trauki visi netī ri un taukaini, dauzī ti, š ķ eldoti, tī ri nož ē lojami. Ar "viss iekļ auts" ē dinā š anu visiem atpū tniekiem bija jā stā v rindā pē c tē jas maisiņ a un, saņ emot, jā parakstā s, liekot savu numuru un uzvā rdu, tas pats attiecas uz visiem dzē rieniem.
Alkohols tika atš ķ aidī ts, ne tikai tas, ka darbinieki pastā vī gi mē ģ inā ja pā rdot pudeli nozagta ruma no grī das par 15 USD. Alu lē ja tik mazā s plastmasas krū zī tē s, ka pietika vietas tikai putā m, bet putas bija biezas. Istabā s viss, kas nevar strā dā t, nestrā dā ja, tajā skaitā no kondicioniera lī dz kanalizā cijai tualetes podā , ū dens duš ā bija nedaudz silts. Gultas veļ as un dvieļ u veidu neaprakstī š u, paļ aujoties uz jū su iztē li, iespaidu, ka tie ir izmantoti kopš faraonu valdī š anas. Telpas ir invadē tas ar odiem, un vadī ba nekad nav mē ģ inā jusi telpas iztī rī t no odiem. Vispā r radā s iespaids, ka personā ls ir nemitī gā "augstā " stā voklī , staigā ja kā samnambuļ i, ne uz ko nereaģ ē jot. Es nezinu, kā pē c tū roperators š o viesnī cu pozicionē kā.3 *, es personī gi redzē ju zī mi ar 2 *, ž ē l, ka nenobildē ju.
аватар tanusa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki! Man gadī jā s apmeklē t "viesnī cu" "El Samaka" laika posmā no 2010. gada 13. lī dz 18. novembrim. Gaisa temperatū ra ap 35, ū dens - 25-28. Jau no pulksten 7 pludmalē ir karsts, izbraucot no pludmales vē lā kais pulksten 17, pulksten 16-30 var gatavoties. … Tomēr ▾ Sveiki! Man gadī jā s apmeklē t "viesnī cu" "El Samaka" laika posmā no 2010. gada 13. lī dz 18. novembrim. Gaisa temperatū ra ap 35, ū dens - 25-28. Jau no pulksten 7 pludmalē ir karsts, izbraucot no pludmales vē lā kais pulksten 17, pulksten 16-30 var gatavoties. Ā tri satumst. Par struktū ru. Viesnī ca pozicionē sevi kā.3+ un 4, piedā vā jot 3 izmitinā š anas veidus. 1. Destrt Inn (New El Samaka). Domā jams, 4 zvaigznes (otrā lī nija, nav pludmales un ē damistabas; , atrodas otrajā lī nijā , El Samaka viesnī cas pludmale ir pā ri ceļ am, ejiet 3 minū tes, ē diens ir arī El Samaka viesnī cā , lai gan teritorija tur liela un pieklā jī ga. 2. El Samaka Komfort. Par vispieklā jī gā ko tiek uzskatī ta 3.4 stā vu ē ka netā lu no pludmales. 3. El Samaka Beach - 1 un 2 stā vu bungalo visā teritorijā. Es esmu ne pirmo reizi Ē ģ iptē , man bija steidzami jā dodas prom, lasī ju atsauksmes par viesnī cu , bet viņ a nebija ī paš i sarū gtinā ta, uzskatot, ka visur var atrast plusu jū ras un brī niš ķ ī gu laikapstā kļ u veidā...Tā tad, in pasū tiet, vispirms meklē jot plusus ...
1. Norē ķ ins.
Tū risma operatoram (Tez-Tour) par tikš anos un vadiem sū dzī bu nav, viss skaidrs, ā tri. Viesnī cā.2 vai pat 3 drosmī gi stipendiā ti pavadī s jū s lī dz jū su istabai, uzreiz pateiks, ka jums ir nepiecieš ams tikai viens eskorts, un š im brī dim sagatavos 1 dolā ru vai 5 mā rciņ as. Nedod vairā k. Viņ i tev apgalvos, ka vienosies par numura maiņ u utt. , neienā k. Es dzī voju Comfort ē kā netā lu no jū ras. Vispirms mani, protams, veda uz istabu 1. stā vā ar skatu no loga uz betona sienu, aiz kuras atradā s tuksneš a zeme un atkritumu izgā ztuve. Aizgā ju uz reģ istratū ru, iedeva 10 eiro, man iedeva istabiņ u 4 stā vā ar sā nu skatu uz jū ru. Man bija svarī ga laba istaba, jo es ierados viena. Cienī jamam tū roperatoram Tez-Tour derē tu uz pā ris dienā m nosū tī t savu darbinieku uz š o viesnī cu, galu galā cilvē ki nerakstī s gluž i sliktas atsauksmes.
2. Istabā.
Š ķ iet, ka viss izrā dī jā s vairā k vai mazā k, vienī gais, kas uzreiz nepā rbaudī ja televizora darbī bu, bija tas, ka nebija antenas, bet bija tā lvadī bas pults. Televizoru nevajag, bet, kad dzī vo viens, vakarā varē tu piezvanī t. Aizgā ju uz reģ istratū ru, sū dzē jos, 1. reizi izlikā s, ka pieraksta bojā jumu grā matā . Nā kamajā dienā situā cija nemainī jā s. Viņ i atkal pierakstī ja krakazyabry un teica "rī t". Uz rī tdienu nekas nav mainī jies. Pē cpusdienā atnā cu uz istabu, atradu apkopē ju, pastā stī ju par TV, viņ š teica 5 minū tes, pazuda nezinā mā virzienā un vairs neredzē ju. Tad 4dien atnā ca jauns televizors, bez tā lvadī bas pults un joprojā m bez antenas. Es negribē ju iet, taisī t traci, es negribē ju to izdomā t, tā pē c es sē dē ju bez televizora. Es katru dienu redzē ju daudz ķ ildnieku par to.
Mē beles ir vairā k vai mazā k, viss ir vesels, santehnika ir normā la, š ajā ē kā vienmē r ir karsts ū dens, un bungalo ir ū dens no jumta, kas tur tiek sildī ts mucā s, tas ir, silts, es biež i dzirdē ts, ka tā das nav. Liels balkons. Tī rī š ana, neskatoties uz dzeramnaudu katru dienu (1 dolā rs vai 5 mā rciņ as), sastā vē ja no gultu klā š anas un visā du gulbju zvē ru vē rpš anas, kas nebija iespaidī gi, jo, ja pē c tī rī š anas staigā si basā m kā jā m pa grī du, kā jas bū s melnas, tu to izdarī ji. Nemaz nepū las mazgā t grī das, gultas veļ u, piemē ram, nomainī t vai labi palaist, kas likā s tī rs. Dvieļ i pelē ki, izmazgā ti, bet, š ķ iet, arī mainī ti. Istabā nebija fē na. Tie dod maisu ar š ampū nu visu veidu matiem mazam kā mim paredzē tā devā un smirdī gu ziepju gabaliņ u. Bet es domā ju, ka visi pilsoņ i to nē sā lī dzi. Istaba diezgan plaš a, diviem normā li, treš ajam arī š aurs dī vā ns.
Ieskatī jos bungalo, mē beļ u komplekti apmē ram vienā di, tikai viss vecā ks un nobruž ā ts, par Desert Inn sū dzē jā s par ū deni, santehniku, uzkopš anu, vispā r par visu, kas iespē jams. Istabā ir seifs, dzirdē ju, ka ja uz 5-6 dienā m - 5$, ja uz 10-14 dienā m - 10$. Atslē ga jā ņ em lī dzi reģ istratū rā , tur par to jā samaksā . Daž iem netika izsniegtas atslē gas, iesaku naudu un dokumentus glabā t seifos nevis reģ istratū rā , kas nav ī paš i ē rti. Nevienu seifu nepaņ ē mu, š ķ iet, ka nekas nav nozagts.
3. Tikš anā s ar gidu 8-30 no rī ta, ierastā ekskursiju pā rdoš anas kā rtī ba, ne pā rā k skaidra informā cija par viesnī cu, pats visu nezinā ju, nā cā s noskaidrot jau plkst. spē le. Informā cija par izbraukš anu bija iepriekš ē jā vakarā informā cijas stendā . Tieš i ekskursijā s. Tā lu (Kaira, Luksora) - nenož ē lojiet liekos 20-30 dolā rus, labā k caur tū roperatoru, un tuvā kajiem - jū ra, safari utt.
- tas ir iespē jams un 2-3 reizes lē tā k no pludmales un pilsē tas pā rdevē jiem, tač u noteikti vispirms aprunā jieties ar cilvē kiem, kuri jau ir izmantojuš i š o pā rdevē ju pakalpojumus, pretē jā gadī jumā jū s varat arī aizķ erties.
4. Naudas maiņ a. Lidostā uzreiz var samainī t 10-20 dolā rus, tikai palū gt maiņ u, lai uzreiz iedotu dzeramnaudu, nedaudz, bet vajag. El Samaka reģ istratū rā ir siltummainis, kurss visur ir vienā ds: 1 dolā rs - 5.7 mā rciņ as. Pilsē tā daudz naudas mijē ju.
5. Pilsē ta. Pilsē tā , tas ir, Hurgadas centrā , jū s nevarat doties, jo ap viesnī cu ir diezgan attī stī ta tirdzniecī bas struktū ra un cenas ir zemā kas nekā pilsē tā . Es devos, jo viņ i prasī ja. Taksometrs uz pilsē tu 3 dolā ri jeb 15 mā rciņ as, ceļ ojuma laiks 10 minū tes. Nedodiet vairā k naudas, naudai jā bū t bez sī knaudas, taksis ir tieš i pie viesnī cas. Nauda ceļ ojuma beigā s. Pilsē tā nosauc skaidru mē rķ i. Centrs - McDonald's. Viss, ko es nopirku pilsē tā , izrā dī jā s dā rgā ks nekā netā lu no viesnī cas. Nav ko tē rē t naudu un laiku.
Ja dodaties pa kreisi no viesnī cas, ir skaista gā jē ju zona. Tikai, ziniet, nav iespē jams staigā t, viņ i no visur lec ā rā , satver aiz rokas, kliedz vulgaritā ti. Visefektī vā kā izeja ir aizbā zt ausis ar austiņ ā m, neapstā ties, nesasveicinā ties, nerunā t. Tu tiksi sū tī ts, bet tu nedzirdē si; . Viesnī cas apkā rtnē ir daudz kafejnī cu-restorā nu, kur var paē st tie, kam nav viss iekļ auts, lai gan š ajā dā rgajā pludmales laikā nav vē lams pavadī t dā rgo pludmales laiku, jo dienas gaiš ais laiks ir ļ oti ī ss.
Tagad sagatavojieties un pierakstiet (CONS):
6. Pludmale. Cilvē ki no tā sauktā Desert Inn č etrinieka dodas uz El Samakas pludmali, turklā t tur ir daudz savē jo. Oktobris ir samta sezona, viesnī ca ir pilna. Pludmalē ir pretū dens dzelzs sauļ oš anā s krē sli, pa retam kā du no tiem izlaiž vai, gluž i otrā di, paceļ as atzveltnes, viss sametinā ts. Bet jums var paveicies, ja jū s pametat savu istabu pulksten 6-30 no rī ta. Matrač i ir rā pojoš i, netī ri, veci un ne uz visiem sauļ oš anā s krē sliem.
Un pats galvenais - neesiet pā rā k slinks, lai paņ emtu no mā jā m plā nu dvieli vai nopirktu to tuvē jā veikalā par 3 USD. Tā das š ausmas nebiju redzē jis. Dvieļ i jā izsniedz no 7 rī tā , jo ir jau diezgan karsts un gribē tā ju ir daudz, bet, ieraugot, ko gribas, vē lme momentā pazū d. Dvieļ i tiek iedalī ti 2 kategorijā s: jaunie jau ir nedaudz netī ri, balti oranž i un veci, lī dzī gi kā dzeltenpelē ki grī das lupatas. Dvieļ us nemazgā , nedod Dievs, ja pa nakti mē ģ ina vismaz kaut kā izž ā vē t, bet neizž ū st, kā rezultā tā no rī ta jautrajiem atpū tniekiem tiek piedā vā ta netī ra un smirdī ga kaudze. Pirmā s divas dienas es to nesaņ ē mu, lī dz sapratu, ka pē c dvieļ iem, uz pludmali, ē damistabu utt. , jums ir jā nā k pirmajā s rindā s. Pirmā s kategorijas dvieļ us bezkaunī gais arā bs piedā vā no viņ a pirkt par 2 USD. Viltī gā s tantes tā arī dara, dabū un tad neizī rē lī dz pā rē jā s beigā m, paš as mazgā.
Daž reiz visu dienu nav dvieļ u vispā r. Paņ ē mu no istabas, baltu un pelē ku, uz grī das lupatu fona izskatī jā s labā k, tomē r lī dz vakaram nojuka. Arī pati pludmale nav apskates vieta vā jprā tī gajiem. Sā kumā.1. lī nijā tā ir atteka, ar smirdī gu seklu peļ ķ i, tieš ā m. Vakarā ir paisums. Pilsoņ i, kuri nezina, ka nedaudz tā lā k ir cita pludmale, visu atvaļ inā jumu pavada pirmajā , dziļ ums tur ir lī dz ceļ iem augumam 1 m 55 cm (mans augums). Kreisajā pusē ir arī pludmale ar rifu (š ī joprojā m ir š ī s viesnī cas pludmale, ir bū vniecī bas vieta), tā arī ir ļ oti sekla, var ilgi staigā t lī dz ceļ iem. Daudz pā rsietu pilsoņ u steidzas uz koraļ ļ u rifu. Lai peldē tu Š Ī S viesnī cas pludmalē s, ir nepiecieš ami Ī PAŠ I APAVI. Biež i vien ir izgā ztuves no laivā m, un tur ir tumsa, jebkas var peldē t ū denī , ī paš i vē lā pē cpusdienā . Arī dibens š aubā s, biež i var kaut ko uzskriet.
Bet kopumā kreisajā pusē ū dens ir tī rs, dzidrs, diezgan zivs, no pirmā s dienas pē rc masku, snorkeli, spuras, saka, ka ir ko redzē t, es neesmu fans. Jums nav nepiecieš ams ņ emt lī dzi aprī kojumu, tas viss maksā.5-10 dolā rus, nav ž ē l vē lā k atmest. Un tā lā k, kur ne visi iet - tas ir uzbē rums starp š iem diviem purviem, kas beidzas ar solī to pontonu, aizslē gts un aizsprostots ar visā du malku, no kura var nirt un vismaz kā du dziļ umu uzreiz. Pa labi no pontona - sekls, pa kreisi - vairā k vai mazā k un liels rifs, pē c kura visi mī lē tā ji dodas pā rsienami. Ikviens, kurš vē las peldē t normā lā dziļ umā vairā k vai mazā k tī rā ū denī , lec pā ri barikā dē m, riskē jot salauzt kā jas un paslī dē t.
Kā du dienu uzņ ē mī gi pilsoņ i uzlauza barikā des un normā lā gaitā izlauzā s uz pontonu, bet pē c 5 minū tē m, kas arā biem ir ļ oti dī vaini, skrē ja pū lis, kurš teica, ka pontons ir nederī gs un nevar tikt. tur. Kā viņ i brī dinā ja, bloķ ē jot to ar sarū sē juš iem sauļ oš anā s krē sliem, un viss pā rē jais ir jū su paš u briesmā s un risks! Viņ i sakrā va barikā des no jauna, sliktā kas kvalitā tes, un kļ uva gandrī z neiespē jami tur nokļ ū t. Un š ī ir vienī gā vieta kā rtī gai peldei. Pludmalē ir puika, kurš visu dienu guļ zem nojumes, š is ir tas, kas jā tī ra, bet pludmali netī ra katru dienu. . Netī rs, saprotu, ka atpū tnieki paš i visu sasmē rē , bet arī jā sakopj. Visas brī niš ķ ī gā s salmu mā jas, kas viesnī cas bildē izskatā s ļ oti jauki, ir pilnī gā postā , sabrukuš as, bija ļ oti karsts, bet zem tā m arī nevar paslē pties.
Nu paš saprotami, kā pludmales atribū ts, tas ir bezgalī gs masā ž u, tetovē tā ju, pinē ju, pirtnieku, gidu virkne. Ja gribi parunā t - lū dzu, nē - nereaģ ē vispā r, pat galvu nepacel, arī š ajā gadī jumā sapratī s un pametī s tikai treš ajā dienā , bet pā rē jā laikā neatlaidī gi pamodiniet jū s un izstiepiet viņ u ne pā rā k tī rā s rokas, lai sasveicinā tos. Daž i ir draudzī gi, viņ i ir kā ū dens no pī les muguras - viņ i atteicā s un atteicā s, un daž i arī lamā jas uz visu pludmali; .
7. Animā cija. Cilvē ki ir letarģ iski, ļ oti karsti. Pludmale ir izkaisī ta, baseins nav ļ oti tuvu tā lajai pludmalei, tā pē c animatoriem bija grū ti. Viņ i principā tika aicinā ti uz tradicionā liem pasā kumiem: vingroš anu, ū dens aerobiku, vē derdejas, volejbolu. Biež i tā neviens netika dozē ts. Bija puisis un meitene Vova un Jū lija no Ukrainas, pā rē jie arā bi. Tā nu mē s pastaigā jā mies pa pludmali, parunā jā mies ar cilvē kiem.
Katru vakaru zā lienā pie galvenā s ē kas notiek standarta š ovs pē c grafika: bungas, uguns ē dā ji, vē derdejas, puiš i pret meitenē m, viesnī cas jaunkundze un kungs, staigā š ana un gulē š ana uz stikla. Vietu izrā dei ir daudz, bet pats izrā des sā kums, kas tika izsludinā ts pulksten 21:00, bija jā gaida lī dz pulksten 22:00 vai vairā k. Paš as izrā des ir no 15 minū tē m lī dz 1 stundai. Beigā s tiek iekļ autas vairā kas dziesmas vai viena, piemē ram, Pelē kā nakts, tauta grib dejot, bet ā tri visus salauž , un cilvē ki izklī st pa kaktiem. Kas attiecas uz tā lā kiem svē tku pasā kumiem, proti, viesnī cā ir noteikta METRO diskotē ka, tikai ieeja ir no ielas, tur kustī ba sā kas pulksten vienos naktī , tajā laikā izdzī vojuš o ir maz, un, protams, ka tur vajag nā kt ar jau gatavu kompā niju, Eirodisko mū ziku, laikam krieviski, un Dolby arī ir. Vietē jo ir daudz, tur vajag nopirkt alkoholu, tur biež i vien ir pamesti. Bet!
Kā izrā dī jā s, viens no animatoru ienā kumiem ir cilvē ku pulcē š ana uz maksas diskotē ku (10 USD ar braucienu uz pilsē tu ar gazeli). Neatceros nosaukumu, aizved publiku uz kā du klubu, ir 1 bezmaksas kokteilis un dejas, pulksten 4 visus izdzī vojuš os ņ em atpakaļ , ī paš i dedzī gi cilvē ki devā s vienreiz, tas nav ieteicams. Es reiz dzirdē ju, ka viņ i nā ca pē c cilvē kiem 5 no rī ta, protams, tas nav ledus...Bet katrs izvē las pats. Ī sā k sakot, š ajā viesnī cā jū s neatradī siet animā ciju, kas saprā tī gā s robež ā s pā rvē rš as par diskotē ku. Š ajā brī dī visi dodas iedzert pie numuriem, uz baseinu, dodas uz pilsē tu uz citu diskotē ku vai iet gulē t.
8. Viss iekļ auts  Kurš š eit atbrauca lē ti iedzert all inclusive sistē mā , neaizmirstiet š ajā sistē mā iekļ aut pā ris pudeles ruma, viskija, degvī na u. c. no duty free. Tā tad, alus...Bā rā pludmalē un baseina bā rā sauc tikai alu, vietē jo ū deni, Luksoru.
To lej 100 gramu plastmasas glā zē s ar ā trumu 70% putu, 30% alus. Bez pā rspī lē juma: viņ i to lej kā cū kas, un abi bā rmeņ i necentā s atcerē ties viņ u vā rdus, jo, spriež ot pē c atsauksmē m, ar personā lu š ajā viesnī cā vienmē r bija slikti. Viņ am ir vieglā k uzliet pusi pudeles uz netī ras bā ra letes, nekā ieliet glā zē . Protams, meitenes, kuras vienmē r viņ ā m smaidī s un pasniegs roku un ļ ausies ķ epā m, vienmē r saņ ems pilnu glā zi, bet lī dz pirmajai novirzei no normas. . Vī ri lamā jas un strī das ar viņ iem, tantes kliedz un prasa PĀ RSĒ JU PĒ C PUTU NOGĀ Š ANAS; . Kā du dienu baseina bā rmenis, kad no rī ta paspē ju bū t rindas priekš galā , no sava skapī š a izņ ē ma atvē rtu vakardienas alus pudeli un ielē ja tā s saturu ar muš ā m glā zē pirmajam laimī gajam.
Bā rs reģ istratū rā ir vairā k vai mazā k pieklā jī gs, bet ir arī divi bā rmeņ i, saskaņ ā ar klasikas likumu - laipns (pirms pusdienā m), kad cilvē ki ir pludmalē , un ļ aunais (vakarā ). ), kas apkalpo cilvē kus, kuri ir gatavi dzē rumam. Pa dienu lej normā li, rumu, uz vietas raž otu viskiju, kopā ar kolu – visu vienu badjagu. Viss tiek slē gts 22:30.
9. Ē damistaba. Es nemeloju atsauksmē s; . Esmu bijis daudzā s viesnī cā s, galvenokā rt Treshkah, š o neesmu redzē jis. Brokastis - olu pulveris (pats redzē ju, kā draugs š aubī gi baltā priekš autā no kastes izlē ja kaut ko, kas lī dzinā jā s sausā m sinepē m), vietē jā s desiņ as bija neē damas, bet citu prombū tnē bija jā ē d. Pā rslas, kurā m piedā vā ja neē damus pildī jumus, brokastī s nulle zaļ umu un visā das badijas, pie kurā m nemaz negribē jā s apstā ties. Ja tomē r dodaties uz turieni, neesiet slinks, lai paņ emtu lī dzi š ķ ī stoš ā s kafijas maisiņ us noteiktajam dienu skaitam un tē ju. Katrā š ī s lietas spainī ir 1 paciņ a. Piens ir caurspī dī gs. Brokastot! Vakariņ as.
Tā kā pē c “viss iekļ auts” sistē mas ē d ne vairā k kā.40% iedzī votā ju, pavā ri nemaz nepiepū las. Pusdienā s gaļ a gandrī z katru dienu, aknas un viss, tad rī si un kaut kas lī dzī gs skā bai zivij, no salā tiem - sasmalcinā ti gurķ i, ja ir laiks, un tikai sasmalcinā ti sī poli. Vakariņ as. Vakariņ ā s vienmē r ir vista, atkal rī si vai marinē ti kartupeļ i, salā ti, ja ir laiks. Reiz visos svē tkos bija tomā ti. No augļ iem visu ceļ u tikai zaļ ā s savelkoš ā s dateles. No desertiem - izsmē rē ta zaļ a lieta, droš i vien arī no datelē m ar krā svielā m, reizē m suflē . Un vispā r: ē damistaba ir pilnī gs bomzis. Karotes dabā zupai 20 gab apjomā visai viesnī cai. Ja ieskrienat ē damistabā un nav laika to uzreiz paķ ert, zupu neē dī sit. Tomē r zupu var ē st arī bez karotes, tas ir tikai buljons. Š ķ ī vji taukaini, biež i vien to nav, zupas krū zes visas saplaisā juš as un saplaisā juš as, tē jai/kafijai arī ļ oti maz glā zes, biež i liek, ja paveicas, plastmasas krū zes.
Sanitā rijas trū kums ir š ausmī gs, visur muš as, biež i vien pirms vakariņ ā m tiek sarī kots kaut kā ds gā zes uzbrukums un smird pa visu viesnī cu. Tū lī t vajag meklē t dakš iņ u, ja nokavē si tieš i pusdienas/vakariņ as, tad iesi ubagot vai iesi nomazgā ties. Nepatī kami. Bā rs vakariņ ā m kapets. No poļ iem uzzinā jā m, ka glā zei vī na it kā ir jā bū t, bet ubagot nedrī kst. Un vispā r, kur vien ņ em alkoholu vai tikai tē ju/kafiju, par katru tasi jā parakstā s, un vienā rokā dod 1 glā zi. Ē diens un ē diens - lielā kā s minū tes, Kas tur bija ar bē rniem - Es neapskauž u, vī rieš i, kuri vē las labi paē st - novē lu jums atpū sties. Reiz viņ i pusdienā s atnesa aknas, atvē ra foliju, un iekš ā peldē ja netī ri folijas gabaliņ i. Dozators pā rsteigtā s publikas priekš ā vienkā rš i ar netī rajā m rokā m izņ ē ma foliju un salocī ja to blakus. Tā tas notiek…
10. Personā ls. Kā jau sapratā t, š ai viesnī cai ir lielas problē mas ar personā lu, cilvē ki ir dusmī gi, agresī vi, š ausmī gi nesakopti.
Pē dē jais incidents notika pē dē jā dienā . Eju gar baseinu, nevienam nepieskaros. Iepriekš ē jā dienā bija uguns rijē ju un metē ju š ovs. Puisis ir arā bs, uzstā jā s normā li, skaisti, un viņ u iepazī stinā ja kā jaunu animatoru. Nā kamajā dienā pie manis pienā k š is jaunais animators un sā k runā t, es PIEKLĀ JĪ GI lieku saprast, ka ilgi nerunā š u, jo jā iet peldē ties utt un es viņ am roku nesniedzu , sakot , ka mums roku spiež tikai vī rieš i . Acis piepildī tas ar asinī m, mat-remat, kaut kas par Madonnu un Alē nu Delonu, it kā es neesmu viņ i, lai izliktos par karalieni un kad es viņ am teicu, lai viņ š jā drā ž (blakus stā vē ja cits animators, lai izjauktu cī ņ u) , nodomā ju, ka viņ š man tū liņ iesitī s pa aci; . Godī gi sakot, es pat neesmu sarū gtinā ts...
11. Ģ enerā lis. Es jau daudzus gadus braucu uz Ē ģ ipti, jū s saprotat: saule, jū ra, pieejamī ba gandrī z visu gadu.
Š ai viesnī cai ir ļ oti izdevī gs novietojums un teritorija, no tā s var uztaisī t konfektes, bet likā s, ka vienkā rš i gribas izdzē st. Lai gan ...neskatoties uz to, ka ir daudz negatī vu atsauksmju, cilvē ku skaits nemazinā s. Kā dam nejauš i, kā dam nepietika vietu citā s viesnī cā s utt. , un rezultā tā pilna noslogojums un atpū tnieku dusmu lē kmes un asaras, kas vē lē jā s redzē t ko citu. Personī gi es savā s 6 atpū tas dienā s gribē ju redzē t jū ru un sauli, un es to izdarī ju, es atpū tos un ieguvu iedegumu, un es aizvē ru acis uz visā m š ī m nepatī kamajā m lietā m, es vienkā rš i negribē ju saburzī t savu nervi. Bet kurš iet mē rķ tiecī gi nepiecieš ams, es neiesaku. Izdariet savus secinā jumus. Labi atpū ties. Mani sauc Tatjana. Rakstiet, atbildē š u uz visiem jautā jumiem.
аватар Ironmen
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es arī nolē mu atstā t savu iespaidu. Sā kumā š is bija mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m, tā pē c to kaut kā nav viegli salī dzinā t. Biju pirms gandrī z gada ~ 09.10. 10-16.10. 10. , tā tad emocijas un pirmie iespaidi pieradā s. … Tomēr ▾ Es arī nolē mu atstā t savu iespaidu.
Sā kumā š is bija mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m, tā pē c to kaut kā nav viegli salī dzinā t. Biju pirms gandrī z gada ~ 09.10. 10-16.10. 10. , tā tad emocijas un pirmie iespaidi pieradā s. Sā kš u no paš a sā kuma.
Pati Hurgadas pilsē ta nav ī paš i liela, bet gara kā Volgograda. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai Desert Inn nemaz neaizņ ē ma daudz laika, burtiski 2. pietura pa autobusu. Viesnī ca nav nekas neparasts. Draudzī gs personā ls, gandrī z visi runā krieviski, plaš s vestibils. Nekas ī paš s.
Numurs.
Tā kā ieradā mies ap 15:00 pē c vietē jā laika, uzreiz iekā rtojā mies. Mē s ieguvā m drū mu, š auru istabu bez balkona, bet tajā paš ā laikā saulainā pusē . Parasti ne ledus. Es piegā ju pie arā bu administratora, kurš labi runā krieviski, un iedevu viņ am 10 dolā rus. Visas problē mas atrisinā tas! 2. istaba izrā dī jā s daudz pievilcī gā ka: Plaš a, gaiš a, ar balkonu ar skatu uz viesnī cas pagalmu. Konders darbojā s kā pulkstenis, nesasprindzinoties un ļ oti ā tri atdzisa. Televizors bija ieslē gts, bet rā dī ja 2-3 krievu kanā lus, bet tos var skatī ties tikai aklie, vai kuriem apnikuš as acis, bet vispā r par teli neatcerē jā mies) Duš a bija nepatī kami “iepriecinā ta” č ī kstē š ana! Siltā ū dens viesnī cā vispā r nav, un to silda tikai spirā lveida caurule uz jumta no saules. Tā pē c no rī ta uzmundrinoš a un atsvaidzinoš a auksta duš a un pat silta vai nu pē cpusdienā , vai vakarā ; ) Dzeramnaudas š veicars prasī ja 15 dolā rus (! ), Dabiski, ka tas bija mazliet par daudz uz purna , kā rezultā tā es š eit nokaulē jos lī dz 5 dolā riem. Vispā r kaulē ties vajag par visu un visu un visur ! ! ! Tas ir tā ds nacionā lais sporta veids, daž reiz var nopirkt lietu par 10% no paš izmaksas. Es mazliet pagā ju malā . Viesnī ca atrodas piekrastes otrajā lī nijā pretī El Samakai, ko biež i var dzirdē t krievu tū ristu ž argonā "Suns")) Ī paš nieks ir viena no š ī m divā m viesnī cā m, tā pē c ē damistaba atrodas Suns.
Acī mredzot pē c reģ istrā cijas pie reģ istratū ras numurs izrā dī jā s patieš ā m ā rkā rtī gi veiksmī gs. 3 dienas pē c mū su ieraš anā s ieradā s jauns pā ris no Ļ vovas. Viņ i ieguva dzī voš anai pilnī gi nepiemē rotu istabu: Istabā siena pie gultas bija pilnī gi mitra, lī dz apmetums kļ uva par skā bo krē jumu. Bija pat pelē jums! Viņ i strī dē jā s ar viesnī cas vadī bu, un tomē r panā ca savu.
Istabu tī ra katru dienu, kopumā ļ oti tī ra, bet tomē r es ieteiktu paslē pt dā rgas lietas un kā postus, katram gadī jumam, citā di bū s pilnī gi tī rs; ) Turklā t, ja ir istabas izvē le, mē ģ iniet likt uz logiem biezus aizkarus. 05-00 - 06-00 jū s sapratī sit)))
Pludmale.
Braucot cauri sunim un smieklī gajā m moteļ u mā jā m, jū s nokļ ū stat pludmalē . Pludmale uz C. Labajā pusē ir lī cis "Vectē vs ar mazdē lu", un labajā pusē ir pati jū ra. Pludmale ir tī ra, ū dens kristā lisks. Es klusē ju par jū ras iemī tniekiem, tas ir jā redz. Ir sauļ oš anā s krē sli, par kuriem it kā maksā ar matrač iem, bet neviens mums nekad nav prasī jis par tiem maksā t. Bet ir problē ma ar dvieli, meklē jā m dvieļ us uz 3 dienā m, arā bs pludmalē pie dvieļ u sadales teica, ka esot mazgā š anā . Tā pē c no rī ta tu dodies uz pludmali, uzreiz uz arā bu. Ir vietas ar nokrā su, bet tā s vispirms piepilda.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu.
Ē damistaba.
No pirmā acu uzmetiena likā s, ka ē dienkarte ir pā rsteidzoš a, kuras tur nav! Bet patiesī bā ē st ē dienkarti kļ ū st liesa lī dz asarā m. Tikai saldais bija kaut kā daž ā ds. Pē dē jā s atpū tas dienā s pieķ ē ru sevi pie domas, kur es vē l ē dī š u? Pall! ! ! Par laimi tuvumā atradā s neliels restorā ns. Tā pē c mē s paņ ē mā m milzī gu omā ru par 10 dolā riem. Garš ī gi! Bet teikt, ka piesā tinā jums, es neteiktu.
Vispā r visekonomiskā kā klase savā krā š ņ umā , skolē niem, kurus ā rstē ju pagā juš ogad, lū k! Sliktā pieredze paliek otrajā plā nā . Ja vē lies uz Ē ģ ipti, nekavē jies, brauc, ar valodu problē mu nebū s. Satiku tikai vienu arā bu, kurš nesaprot krievu un angļ u valodu. Kopumā viņ š izlē ja savu dvē seli))) Veiksmi visiem!
аватар kiki25
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
pē c apraksta un aplē sē m man vairs nebija prieks lidot, bet sanā ca ļ oti, pat ļ oti mī ļ i !!! ! Lidoju atpū sties pie jū ras, nevis viesnī cā !!! ! Jā , viesnī ca sū dī gi, bet par tā diem veltī jumiem!!! ! viss bija no ē diena: gaļ a, vistas, zivis, dā rzeņ i, un augļ i. … Tomēr ▾ pē c apraksta un aplē sē m man vairs nebija prieks lidot, bet sanā ca ļ oti, pat ļ oti mī ļ i !!! ! Lidoju atpū sties pie jū ras, nevis viesnī cā !!! ! Jā , viesnī ca sū dī gi, bet par tā diem veltī jumiem!!! ! viss bija no ē diena: gaļ a, vistas, zivis, dā rzeņ i, un augļ i. Viesnī cas atraš anā s vieta ir forš a. godī gi sakot, man š eit patika vairā k nekā burvī bā pie viesnī cas 5 +
tikai viens padoms, neņ em visu iekļ auts, nav vē rts. paē dā m brokastis un vakariņ as, mierī gi pludmalē savā cā m augļ u maisus. pie viesnī cas ir daudz lē tu kafejnī cu. un alkoholu labā k ņ emt beznodokļ u rež ī mā!!!!!!!!!!!!! ! ! Jauku atpū tu !!!!!!!!!!!!! ! !
вот такие цветы в отеле причал
аватар Vodoley
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā beidzā s patī kama un neaizmirstama atpū ta Ē ģ iptē...Savus iespaidus š eit ievietoš u pamazā m, jo ​ ​ vajag iziet cauri visiem mirkļ iem. Jū s varat neatcerē ties visu uzreiz. Sā ksim secī bā . Ekskursija uz viesnī cu tika iegā dā ta Turtesse. … Tomēr ▾ Tā beidzā s patī kama un neaizmirstama atpū ta Ē ģ iptē...Savus iespaidus š eit ievietoš u pamazā m, jo ​ ​ vajag iziet cauri visiem mirkļ iem. Jū s varat neatcerē ties visu uzreiz. Sā ksim secī bā . Ekskursija uz viesnī cu tika iegā dā ta Turtesse. Visas brī vdienas tika aizvadī tas labi noorganizē tā lī menī , bez reisu kavē š anā s, pā rsē š anā s problē mā m utt. . Ieradā mies lidostā , mū s sagaidī ja tū roperatora pā rstā vji, visus iesē dinā ja autobusos utt. . . Atvaļ inā jums ir sā cies! ! ! Ierodoties viesnī cā , tā atrodas 10 min no lidostas, iekā rtojā s ā tri, bez papildus maksā jumiem reģ istratū rā iedeva pieklā jī gu istabiņ u, ar balkonu, ar apkalpojamu santehniku, mē belē m, ledusskapi. Viesnī cas personā ls vienmē r ir pieklā jī gs un dodas satikt katru tū ristu. Nedaudz runā krieviski, un, ja tu runā angliski sadzī viskā lī menī , tad jutī sies kā zivs ū denī ! Istabu tī rī ja katru dienu, veļ u ik pē c trim dienā m. Ē dā m blakus esoš ajā El Samaka Beach Hotel. Ē dienu izvē le ir normā la, bet ja esi pieradis iet uz restorā niem, tad tevis te nav. Regulā ri brokastī s olu kulteni, pankū kas, salā tus. Vakariņ as - bufete, katru dienu augļ i. Pludmale maza, ir koraļ ļ i, zivis. Kurš brauks ekskursijā s - var braukt vietē jā , lē tā k, vai arī pie operatora - bet saņ em to paš u. Ekskursijas uz Paradī zes salu un El Gouna ar pieturā m snorkelē š anai koraļ ļ u rifos ir neaizmirstama pieredze. Noteikti dodieties uz Down Town pē c augļ iem un tē jas, kafijas. . . Augļ i ir ļ oti lē ti – piemē ram, 1 kg granā tā bolu maksā.9 Ē ģ iptes mā rciņ as, var kaulē ties vē l lē tā k, 1$ = 5.7 mā rciņ as. Mainiet naudu tikai bankā , pretē jā gadī jumā veikalā vai kafejnī cā jū s uzskaitī s ar likmi 5.0. Viesnī cā baseins ir ļ oti labs, atpū tnieku vienmē r ir maz. Jā , es saprotu, ka ir cilvē ki, kas meklē s negatī vismu, bet, ja tu ej ar tā du attieksmi, tad labā k palikt mā jā s. Viesnī ca pieder pie ekonomiskā s kategorijas, un tas ir pats galvenais - galu galā neredzu jē gu pā rmaksā t par 5* un ē st visu dienu, Sindbad akvaparks ir ļ oti tuvu, ar taksi - 5 mā rciņ as , ekskursija maksā.35 USD, bet pieredze ir neaizmirstama. Kam tas bū s interesanti, tā pē c viesnī cai un apkā rtnei, rakstiet uz blogu, vienmē r ar prieku atbildē š u. . . Godī gi sakot, ar asarā m aizgā ju no Ē ģ iptes, knapi varē ju sevi savaldī t!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
NEticami!!!!! ! ! Viesnī ca ir tik ļ oti noklā ta ar putekļ iem, ka š ķ ita, ka to tikai nesen izraka arheologi. Septiņ as dienas, ko mē s atradā mies istabā , mē s ne reizi netī rī jā m mitro tī rī š anu, nemaz nerunā jot par putekļ iem uz galda un naktsskapī š a. … Tomēr ▾ NEticami!!!!! ! ! Viesnī ca ir tik ļ oti noklā ta ar putekļ iem, ka š ķ ita, ka to tikai nesen izraka arheologi. Septiņ as dienas, ko mē s atradā mies istabā , mē s ne reizi netī rī jā m mitro tī rī š anu, nemaz nerunā jot par putekļ iem uz galda un naktsskapī š a. Otrajā atpū tas dienā viņ i dzē ra vī nu uz balkona un nedaudz izlē ja, tā pē c viņ i to nenomazgā ja lī dz mū su uzturē š anā s beigā m. Uz it kā tī rā s gultas veļ as nez kā pē c tika atrasti kā da melni mati `no daž ā dā m ķ ermeņ a vietā m`. Restorā nam bija pastā vī gi jā saņ em š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as, krū zes un pat ū dens....Par paš u ē dienu nemaz nerunā jot. Un nepavisam ne tā pē c, ka atpū tnieki daudz ē da, bet gan tā pē c, ka kalpi strā dā ja lē ni. Vispā r ē ģ iptieš u vī rieš i ir slinki un lē ni, bet tajā paš ā laikā nelaiž garā m nevienai sievietei. Papildus visā m pā rē jā m uzskaitī tajā m priekš rocī bā m mums bija š ā ds gadī jums: istabai saplī sa atslē ga, un mē s pamanī jā m, ka tā jau bija saplaisā jusi, kad tā salū za. Tā tad reģ istratū rā mums teica, ka mums ir jā maksā.10 USD, paskaidrojot, ka viņ iem viesnī cā ir š ā di noteikumi. Ilgu laiku prasī jā m, lai parā da, kur tas konkrē ti teikts, bet velti. . . Pē c ilgā m pieturzī mē m mums piedā vā ja doties pie viesnī cas saimnieka, kurš notirgoja ar mums lī dz 5$ un, protams, neredzot mū su uzvedī bā labvē lī bu, lika administratorei iedot mums jaunu atslē gu. Tā nu es gribu teikt nobeigumā , trī s zvaigznes - š ī nav putekļ aina istaba, ne pelē ki dvieļ i un ne pastā vī ga ē diena un lī dzekļ u meklē š ana, lai to ē st. Š ie dvieļ i ir tī ri, bet lē tā ki nekā labā s viesnī cā s; š ī ir daudzveidī ga ē dienkarte restorā nā , bet ne tik daudz kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā utt. Un tā pē c es aicinā tu visus krievus piespiest sevi cienī t un pieprasī t to, kam vajadzē tu bū t, nevis klusē t. uz augš u, kā mums patī k to darī t! Veiksmi visiem!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir ļ oti netī ra, istabas tikpat kā nav tī rī tas, spoguļ i, logi vispā r aizmirst, kad tos mazgā ja. Ar brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m TUBE viss nav garš ī gs. Izņ emot jū ru, nav nekā das izklaides. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti netī ra, istabas tikpat kā nav tī rī tas, spoguļ i, logi vispā r aizmirst, kad tos mazgā ja. Ar brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m TUBE viss nav garš ī gs. Izņ emot jū ru, nav nekā das izklaides. Lai dabū tu pieklā jī gu istabu, jā samaksā.20 baski, citā di dzī vosi sū dī gā istabā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums TanuXA
Es dzirdēju, ka tas ir kā McDonalds. Es domāju, vai ņemt netbook?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums _An_nA_
Plānotas visas dienas ekskursijas. Nolēmām lietot HB, jo. budžets ir ļoti ierobežots. Cik izmaksātu ēšana viesnīcā dienās, kad nav ekskursiju? Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 6 км от центра Старого города, на 2-й береговой линии. Входит в комплекс отелей El Samaka Beach&Comfort Hotel. El Samaka Beach и Desert Inn имеют общую территорию и гости могут пользоваться всеми удобствами в обоих отелях. Открыт в 1995 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия и для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель El Samaka Desert Inn находится в 8 км от Международного аэропорта Хургады и в 7 км от центра Хургады.
Pludmales apraksts В 200 м от отеля. Длина пляжной полосы – 250 м. Понтон – 65 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В отеле 3 ресторана, 3 бара, 1 конференц-зал (до 100 человек), платный Wi-Fi, открытый бассейн (без подогрева), магазины. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem Детский бассейн (без подогрева).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тренажерный зал (на территории El Samaka), настольный теннис (на территории El Samaka), развлекательные программы (на территории отеля El Samaka Comfort). Есть дайвинг центр. Услуги массажа.
  • galda teniss
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель представляет собой основное 3-этажное здание, в котором 144 номера.

Istabās

Номера в отеле оборудованы всем необходимым: кондиционером, телевизором, феном, мини-баром, телефоном.

  • vanna/duša
  • fēns $
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Хургада, Египет
Tālruņi: +2065 346 51 42 +2065 346 51 51
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).