Izcila viesnīca

Rakstīts: 17 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 24 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Raugoties uz priekš u, es teikš u, ka esam ļ oti apmierinā ti ar mū su atvaļ inā jumu Danā , kas ir lieliska viesnī ca ar lielisku ē dienu, servisu un teritoriju.
Reģ istrē š anā s ir ā tra, neviens negaidī ja lī dz 14.11 jau bija istabā , istabiņ a standarta, visparastā kā , bet viss tī rs un darba kā rtī bā . Ir seifs, tē jas stū rī tis, gludeklis nav, bet š ķ iet, ka ir veļ as telpa, bija iespē ja izī rē t, izdarī ja. TV ieslē gts vairā k "fonam" no rī ta, "mū su" kanā li ir. Dvieļ i mainī ti, gulta arī . Par istabu un uzkopš anu komentā ru nav.
Teritorija sakopta, kā rtī ba un tī rī ba, skaista ainava, neparasta piegā de pa “upi” ar laivu uz pludmali, un zivis papildus upei, skaistums. Daudz zaļ umu un ziedu, pieklā jī gi peldbaseini, ir ū dens slidkalniņ i bē rniem.

Aiz viesnī cas ir daudz mazumtirdzniecī bas vietu, jums jā š ķ ē rso ceļ š , pā rdevē ji ir lipī gi). Blakus ir Senzo tirdzniecī bas centrs, 10-15 minū tes kā jā m, tur ir mierī gi, neviens nevelk pirkt-pirkt, kafejnī cas, apģ ē rbu veikali, rotaļ lietas, mob. komunikā cijas, pā rtikas lielveikals, McDonald's, KFC, bankomā ti.
Izklaide. Ir animā cijas pasā kumi ar sporta spē lē m, dejā m un vakara programmu, neesam amatieri, mums bija "roņ u" atvaļ inā jums un vē l divas ekskursijas, viens brauciens ar kuģ ī ti ar jahtu un Luksora, laiks viņ am bija ideā ls, nebija. svelmains karstums. Bija apmierinā ti ar abiem, daž ā dā m emocijā m un iespaidiem.
Personā ls galvenokā rt runā vā cu valodā , kā Vā cieš i pā rsvarā atpū š as (vidē ji un vecā ki), tač u ir pilnī gi iespē jams sazinā ties krievu-angļ u valodā . Puiš i ir pozitī vi un draudzī gi. Turklā t ir viesu apkalpoš ana ar krieviski runā još u meiteni Evgenia, kas palī dzē s un pamudinā s. Gribu pieminē t viesmī ļ us pludmalē , labi darī ts, viss operatī vi un bez prioritā tē m apkalpoš anā pē c tautī bas. Bā ri/restorā ni arī ok, lieliska apkalpoš ana.
Ē diens katrai gaumei, vairā ki tematiskie restorā ni, gatavoti ar dvē seli, ļ oti garš ī gi, daudzveidī gi un skaisti, deserti bija ī paš i iespaidī gi), plus ir ē dinā š anas laukums, visu dienu jā grauž , uztraucos par savu svaru). Vakariņ ā s dzē ra vī nu no alkohola, mans vī rs reizē m alu, pā ris reizes kokteiļ us, ē dams).
Mani iepriecinā ja pludmale, vietu ir daudz, pieklā jī ga pludmales josla, ir seklums, beigā s ir mazi koraļ ļ i ar zivī m, var peldē t no mola. Ir nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, vē ja skapji, vannas istaba, bā rs, viss ē rtai atpū tai.

Viesnī ca nav lē ta, bet vismaz saproti par ko maksā , laba atpū ta, ē diens, lieliska pludmale, apkalpoš ana, viss lī menī . Mē s iesakā m un ceram atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu