Caves Beach Resort 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.210
№94 viesnīcas reitingā Hurgada
6.3 Numurs
5.2 apkalpošana
5.7 Tīrība
6.1 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca ir celta unikālā stilā – alu veidā kalnā. Arī telpas ir iekārtotas alu stilā. Viesnīcā ir augsts apkalpošanas un apkopes līmenis. Atvērts 2015. gadā un sastāv no uzņemšanas ēkas un 8 4 stāvu ēkām, kas veidotas alu stilā. Ideāli piemērots relaksējošām brīvdienām, jo ​​viesnīcā nav atļauts izmitināt bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem.Vairāk →
аватар Dmitriy_F.1978
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopš.2015. gada (no atvē rš anas) viņ i sapņ oja par iekļ ū š anu š ajā viesnī cā , tač u apmeklē tā ju vecuma ierobež ojumu dē ļ viņ i sev atteica ceļ ojumu uz "akmens laikmetu". Un tā arī notika, dē ls negribē ja iet un mē s steidzā mies (bet atkal, jo nedaudz atstā jā m vecmā miņ ā m) uz 3 naktī m. … Tomēr ▾ Kopš.2015. gada (no atvē rš anas) viņ i sapņ oja par iekļ ū š anu š ajā viesnī cā , tač u apmeklē tā ju vecuma ierobež ojumu dē ļ viņ i sev atteica ceļ ojumu uz "akmens laikmetu". Un tā arī notika, dē ls negribē ja iet un mē s steidzā mies (bet atkal, jo nedaudz atstā jā m vecmā miņ ā m) uz 3 naktī m...Un paldies Dievam ! ! ! Pirmā diena pagā ja skandā los (Papildus tehniskā m kļ ū mē m istabā mū s mē ģ inā ja iekā rtot “standarta”, nevis maksas “deluxe”, kā rezultā tā izrā dī jā s arī istabiņ a ar skatu uz jū ru "standarta", un tajā paš ā laikā ļ oti nobruž ā ts. No ē diena neko daudz negaidī jā m, bet pat š eit izdevā s mū s "pā rsteigt". Grū ti uzrakstī t pilnu atsauksmi pē c 3 nakš u uzturē š anā s. . . izsaki manu viedokli: lielisku ideju sabojā ja neizdarī ga vadī ba un kontrole, ja nolem iet izbaudī t mī ļ oto un atpū sties no bē rniem - esi š eit, bet maksimums 3-4 dienas! Bet ja vē lies lai saņ emtu kvalitatī vu apkalpoš anu, ē dienu un pludmales brī vdienas - pat neskatieties š ī s viesnī cas virzienā! ! !
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca lieliska, man patika. Ē diens ir izcils, bet nav normā las pludmales, jo tā ir ļ oti sekla, kā visur citur, lai tiktu tā lu, bet piestā tnes nav; Hurgadā ir labā kas pludmales. Viesnī cas teritorija ir lieliska, programmas ir labas, tač u viņ iem ir jā izveido savs mols, lai jū s varē tu cienī gi peldē ties, nevis doties uz blakus esoš ajā m pludmalē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, man patika. Ē diens ir izcils, bet nav normā las pludmales, jo tā ir ļ oti sekla, kā visur citur, lai tiktu tā lu, bet piestā tnes nav; Hurgadā ir labā kas pludmales. Viesnī cas teritorija ir lieliska, programmas ir labas, tač u viņ iem ir jā izveido savs mols, lai jū s varē tu cienī gi peldē ties, nevis doties uz blakus esoš ajā m pludmalē m. Biež i braucam ziemā , tur ir baseini, bet tie visi ir neapsildī ti, tā pē c, protams, kā alternatī vu baseiniem gribē tos normā lu pludmali, jo š ajā viesnī cā ziemā tajos peldē ties nevar. Lī dz Hurgadai jā brauc 30-40 minū tes, un pie paš as viesnī cas nekā nav. Apkalpoš ana viesnī cā mums bija piemē rota, viņ iem ir labi restorā ni. Š ajā viesnī cā viss ir labi, izņ emot piestā tnes trū kumu, kā jau rakstī ju.
аватар Vladislav_tt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzrakstī š u ī su apskatu: Atpū tos ar sievu, viesnī ca man ļ oti patika, neticami skaista, skati viesnī cā vienkā rš i elpu aizraujoš i. Viss izskatā s ļ oti dā rgi, acs un dvē sele priecā jas par viesnī cas skaistumu! Reģ istratū rā administrā cija draudzī ga, uzkopš ana kvalitatī va, personā ls visur draudzī gs! Animā cija ir klā t katru dienu vakarā , tas ir ļ oti jautri. … Tomēr ▾ Uzrakstī š u ī su apskatu:
Atpū tos ar sievu, viesnī ca man ļ oti patika, neticami skaista, skati viesnī cā vienkā rš i elpu aizraujoš i. Viss izskatā s ļ oti dā rgi, acs un dvē sele priecā jas par viesnī cas skaistumu!
Reģ istratū rā administrā cija draudzī ga, uzkopš ana kvalitatī va, personā ls visur draudzī gs! Animā cija ir klā t katru dienu vakarā , tas ir ļ oti jautri.
Teritorijā ir daudz vietu un bā ru, kur var paē st, iekost un iedzert. Ē diens ir vidē js) brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s patiesī bā bija diezgan daudz daž ā du ē dienu. Mē s izvē lē jā mies standarta ē dienus, kas ir pazī stami mū su uzturā . Arī ē diena garš a nebija ī paš i atš ķ irī ga, parasta, neņ emot vē rā gaļ u un zivis no grila. Sulas no automā tiem garš o ī stas, nevis jauktas.
Tas patieš ā m ir pietiekami ilgs, lai ietu dziļ umā (3-5 minū tes), varat izmantot blakus esoš ā s viesnī cas molu. LŪ DZU IEGĀ DĀ JIES KORĀ Ļ US! Jū rā ir daudz akmeņ u un koraļ ļ u, var viegli savainot kā jas! Pludmalē (septembra sā kumā ) jū s vienmē r varat viegli atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, neaizņ emot vietu no rī ta.
Viesnī cā.80% vā cieš i, maz krievvalodī go! Protams, bija patī kamā k atpū sties ar ā rzemniekiem un bū t vienā telpā nekā ar mū sē jo)
Kopumā es no sirds iesaku š o viesnī cu!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens solī ds č etrinieks, lielā kā daļ a atpū tnieku ir eiropieš i, viesmī ļ i skrien pē c viņ iem, mū sē jiem neseko, ja nedod naudu. Ir labs spa, daudz baseinu. Iesaku iegā dā ties ekskursiju uz Luksoru, tas ir vienkā rš i dievī gi, noteikti nenož ē losiet. … Tomēr ▾ Ē diens solī ds č etrinieks, lielā kā daļ a atpū tnieku ir eiropieš i, viesmī ļ i skrien pē c viņ iem, mū sē jiem neseko, ja nedod naudu. Ir labs spa, daudz baseinu. Iesaku iegā dā ties ekskursiju uz Luksoru, tas ir vienkā rš i dievī gi, noteikti nenož ē losiet.
аватар Dzhugan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies neparastā interjera dē ļ . Ē diens, apkalpoš ana laba. Istabas ir normā las. Viss bija labi, visiem patika. Teritorija tī ra, skaista, liela, pludmale laba. Tā kā viesnī cas teritorija ir gara, tā atradā s 50 metrus no mū su istabiņ as, netā lu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies neparastā interjera dē ļ . Ē diens, apkalpoš ana laba. Istabas ir normā las. Viss bija labi, visiem patika. Teritorija tī ra, skaista, liela, pludmale laba. Tā kā viesnī cas teritorija ir gara, tā atradā s 50 metrus no mū su istabiņ as, netā lu. Viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas. Tū lī t uzradā s gids viesnī cā , piedā vā ja ekskursijas, piekritā m, mums viņ u vairs nevajadzē ja. Varu ieteikt š o viesnī cu tū ristiem, kam patī k klusas brī vdienas.
аватар Dzhugan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt kā klusu vietu relaksē još ā m brī vdienā m. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bez jebkā diem jautā jumiem. Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt kā klusu vietu relaksē još ā m brī vdienā m. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bez jebkā diem jautā jumiem. Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta. Personā ls draudzī gs, kulturā ls, animatori nav uzbā zī gi. Istabā viss darbojas - kondicionieris, fē ns, TV, tē jkanna, seifs, mini ledusskapis, santehnika. . . bet nedaudz putekļ ains. Telpu uzkopš ana tiek samazinā ta lī dz dvieļ u maiņ ai un ū dens, tē jas un kafijas krā jumu atjaunoš anai. Bet pē dē jā s 2 dienā s pat kafija un tē ja netika papildinā ta. Neparastā dizaina dē ļ , neē rtas apjomī gas mē beles, kas izgatavotas tā dā paš ā alas stilā . Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un garš ī gs - zivis, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, kū kas - katru dienu. Jū ra tī ra, bet sekla, bē guma laikā pat lī dz ceļ iem nesniedzas, bet tajā laikā var redzē t koraļ ļ us un zivis bez maskas. . Kopumā ar viesnī cu esam apmierinā ti. Kā teica vietē jais gids - vajag izvē lē ties viesnī cu, kur vā cieš i atpū š as : ), bet te pā rsvarā bija vā cieš i. Kam vajadzī gas š ikas, spī dī gas gaiš as telpas, aktī vi animatori, ū dens atrakciju parks - izvē lieties citu viesnī cu. Bet relaksē još ai klusai atpū tai es š eit iegrieztos vē lreiz.
Вид с балкона нашего номера
аватар vektra1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diemž ē l viesnī cā nonā cā m vē lu, vakariņ ā m tik tikko paspē jā m, reiss kavē jā s, un lidostā ierodoties ilgi gā ja uz autobusu, stundu noteikti nosē dē jā m. Nu tā ir lirika. Pati viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai, bet ne vienmē r klusai atpū tai. … Tomēr ▾ Diemž ē l viesnī cā nonā cā m vē lu, vakariņ ā m tik tikko paspē jā m, reiss kavē jā s, un lidostā ierodoties ilgi gā ja uz autobusu, stundu noteikti nosē dē jā m. Nu tā ir lirika. Pati viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai, bet ne vienmē r klusai atpū tai. Viesnī cas ā rē jais tē ls ir forš s, neparasts, daž viet var nobildē t un neviens neuzminē s, ka š ī ir Ē ģ ipte. Telpas iekš pusē ir mazas, bet ir viss nepiecieš amais. Protams, bū tu laiks visu nedaudz atsvaidzinā t, kaut ko mainī t, kaut kur ietonē t, varbū t ir telpas pē c remonta, bet mums tā bija. Lī dz jū rai tikai nedaudz jā paiet kā jā m, kas kopumā ir pluss, bet patiesī ba ir tā da, ka tā ir ļ oti sekla, vajag pieklā jī gi nobī ties vismaz lī dz nelielam dziļ umam. Kopumā roņ u atpū tai un sauļ oš anā s pludmalē tas joprojā m ir labs. Ē diens diezgan vidē js, neko nevaru minē t, kas man palika atmiņ ā vai patika, viss diezgan standarts un paredzams, badā neviens nepaliks, bet no ē diena lielu prieku nesaņ emsi, jā brauc uz pilsē tu garš ī gi gardumi, un jū ras veltes ir lē tas tur var izmē ģ inā t, un ne tikai zivis, un pat tas atstā j daudz ko vē lē ties un nopirkt normā lus saldumus ar pistā cijā m vai vienkā rš i riekstiem, deserti viesnī cā ir tā di. Viesnī cā ir daž as izklaides, bet mums nebija lielas izvē les. Varē jā m spē lē t volejbolu, vī rs katru vakaru spē lē ja biljardu, es reizē m gā ju uz ū dens aerobiku vai ko tamlī dzī gu. Mums nebija problē mu ar personā lu, viss bija diezgan kulturā ls, pā rē jais kopumā bija pozitī vs un globā li mums nav ko pā rmest viesnī cai, galvenā s pretenzijas pret tū roperatoru, bet š ī ir cita filma.
аватар hohova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā nokļ uvā m ap desmitiem no rī ta un visu laiku lī dz vakariņ ā m pavadī jā m, meklē jot normā lu istabiņ u. Viesnī ca ir pā rpildī ta un vispā r ir izvē le, palikā m otrajā stā vā numuriņ ā ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m ap desmitiem no rī ta un visu laiku lī dz vakariņ ā m pavadī jā m, meklē jot normā lu istabiņ u. Viesnī ca ir pā rpildī ta un vispā r ir izvē le, palikā m otrajā stā vā numuriņ ā ar skatu uz baseinu. Mē beles bija vairā k vai mazā k normā las, durvis cieta ciet, pā rē jā s telpā s sifons stiprs. Santehnika nav slikta, lielu troksni necē la, seifa nav, bet mums tā nav problē ma, mums bija kā rtī gs koferis ar kodu, tur glabā ja pases un maina, galvenā nauda vienmē r ir uz karti, nav problē mu ilgstoš i izņ emt. Jū ra blakus, sekla, peldē jā m galvenokā rt no gara mola, laivas protams traucē , bet nav jau cita ceļ a, labajā pusē var atrast vairā kus pusbeigtus koraļ ļ us, zivis pā rsvarā nebija lielas, bet tomē r nokrita uz nogā zes pā ris reizes. Precī zi nezinu, cik bija ū dens temperatū ra, bet nav gluž i 23, viss likā s daudz vē sā ks, vē jš te ir ierasta parā dī ba. Uzturs ir tā ds, ka jū s vienkā rš i piepildā t vē deru un nepaliekat izsalkuš i, jū s, visticamā k, nesaņ emsit estē tisku baudu no ē diena. Viņ i nemā k gatavot kartupeļ us, biež i tie bija puscepti, desu un sojas desas, skā bā s mē rces, negarš oja zivis, daž reiz viņ i deva kaut ko garš ī gu uz grila, un daž reiz viss vienkā rš i piedega. Man patika rī si, rī ta smalkmaizī tes un kaut kas, ko vakarā varē ja izvē lē ties no kū kā m. Paņ emiet savu alkoholu vai no dutika, viesnī cā pat alus nav. Fotoattē lā apkā rtne izskatā s daudz labā k nekā dzī vē . Jau otrajā dienā bija redzami tikai defekti, gruž i, saplī suš as flī zes utt. . Darbinieki nekavē jā s par visu lū gt dzeramnaudu. Tas nekā di neietekmē tī rī š anas kvalitā ti, tas ir skaidrs, viņ i atstā ja to divreiz par dolā ru, tad viņ i nolē ma, ka nav jē gas š ā dam darbam. Bā rmeņ i ir patieš ā m izlutinā ti, viņ i jū tas kā zvaigznes, viesmī ļ i ir strā dī gi puiš i, un ir atklā tas š ļ ū tenes. Viesnī cā neko nepirkā m, cenas visam nav tā s interesantā kā s. Ekskursijas meklē jiet malā . Jau otrajā dienā Turkam pasū tī jā m Kairu un Luksoru Tibai, nemaz nav ž ē l daž as dienas zaudē t, bet emocijas no vē sturiskā m vietā m, protams, laboja kopē jo situā ciju uz labo pusi. . Ir animā cija, vispā r, tas ir atkarī gs no jums, vai jums bū s garlaicī gi vai nē , spē les, vingrinā jumi, vakara š ovi, tas viss ir. Jā , un uz pilsē tu vienmē r var aizbraukt, man bija visgarš ī gā kā s vakariņ as turpat kafejnī cā krastmalā , kur pasū tī ju grilē tas garneles, man nepatika kopē jā antisanitā ro apstā kļ u atmosfē ra zivju tirgū , tā pē c mē s tikai skatī jā s, bet neko nepaņ ē ma. Braukt uz š ejieni vai nē , tas ir jā izlemj jums, lai gan daž i vā cieš i š eit atpū š as gadu no gada un viņ iem viss patī k, bet mums ar vienu reizi pietika.
аватар volkovajul5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien, es nolē mu atstā t atsauksmi, jo tas ļ oti sā pinā ja. Braucā m atvaļ inā jumā ar draugiem, tikai 4 cilvē ki. Viesnī ca piesaistī ja ar neparastu interjeru. Nekavē joties veiciet rezervā ciju - tie, kas baidā s no netī rumiem, akmeņ iem un smiltī m, š eit nav. … Tomēr ▾ Labdien, es nolē mu atstā t atsauksmi, jo tas ļ oti sā pinā ja. Braucā m atvaļ inā jumā ar draugiem, tikai 4 cilvē ki. Viesnī ca piesaistī ja ar neparastu interjeru. Nekavē joties veiciet rezervā ciju - tie, kas baidā s no netī rumiem, akmeņ iem un smiltī m, š eit nav.
Iekā rtojā mies vakarā , ap 19.30. Uzreiz mū s aizsū tī ja vakariņ ā s, tikai tad apmetā mies. Mū s iekā rtoja istabiņ ā s treš ajā stā vā (ē ka numur 4), lifta, protams, nav. Nu, labi, tā nav lielā kā problē ma. Maksimā li 2 personā m paredzē tajā istabā bija 2 divguļ amā s gultas, no kurā m viena ir skaidrs, ka tā nav tur plā nota, bet atvesta papildus, tieš i tā pē c uz balkona vai loga var tikt tikai pā rvarot. barjera. Arī pie naktsgaldiņ a var tikt tikai caur gultu. . .
Mē s smē jā mies, domā jā m, labi, tas nav svarī gi, mē s atnā cā m atpū sties, mē s nebū sim sarū gtinā ti. Sā kā m meklē t seifu, un tad pā rsteigums, tā nebija istabā (draugiem blakus istabā arī nebija seifa), nolē mā m aiziet uz reģ istratū ru paprasī t seifu. Atbildot uz mū su pieprasī jumu, viņ i atteicā s, aizbildinoties ar to, ka viesnī ca ir pilnī bā noslogota un nav kur dabū t seifu, mē s centā mies pieklā jī gi informē t administratoru, ka viņ š kļ ū dā s, kā rezultā tā viņ i sā ka mū s pā rvietot uz citā m istabā m ( tī ri nejauš i atbrī vots) un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad pē c mū su jautā juma, vai jaunajā istabā bū s seifs, mums atbildē ja NĒ .
Tā lā k administrators vienkā rš i izlikā s, ka mū s nesaprot (ne angliski, ne krieviski). Nodomā jā m labi, no rī ta mē ģ inā sim ar gidu atrisinā t jautā jumu, atgriezā mies istabā . Nā kamā s 40 minū tes es sē dē ju vannas istabā , jo durvis iestrē ga un neatvē rā s. Starp citu, vannas istabā neatliekamā s palī dzī bas telefona nav, un istabā esoš ais vienkā rš i nedarbojas. Ilgi gaidot manu atbrī voš anu, lē nā m pienā ca strā dnieks, izsita pa durvī m un teica, ka tā notiek. Ja es bū tu atpū tusies viena, tad droš i vien bū tu mani atraduš i atvaļ inā juma beigā s, kad bū tu jā atbrī vo istabiņ a. . Bet atkal nolē mā m nesatraukties un devā mies pastaigā pa teritoriju, kā ds bija mū su pā rsteigums, kad ieraudzī jā m pustukš u viesnī cu.
Rezultā tā , kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī ca tika noslogota ar maksimums 25 procentiem (krievu, ukraiņ u gandrī z nav). No rī ta ar gida starpniecī bu ar skandā lu tomē r mū s iedzina normā lā , brī numainā kā rtā brī vā istabā pirmajā stā vā , ar piekļ uvi baseinam. Uztura ziņ ā viss ir ļ oti, ļ oti nabadzī gi, bet cenš as daž ā dot, bet ļ oti maz, un tas, kas ir, nemaz nav garš ī gs. Viss, kas pagatavots uz grila, vienmē r pā rvē rtā s oglē s, un vidus bija jē ls. Vispā r jau maza izvē le, kas nemaz nav garš ī gs. Telpā s nav tī rī š anas, muš a, kas gulē ja redzamā kajā vietā , no otrā s atvaļ inā juma dienas, palika neskarta. Tī rī š ana sastā vē ja no gultas saklā š anas un ū dens pudeļ u ievietoš anas, un viss.
Telpā s visur putekļ i, netī rumi, bū vmateriā lu paliekas, š ausmas, vienkā rš i š ausmas. Pludmale: ir daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r var atrast daudz brī vu, no vē ja nav aizsardzī bas, tā pē c no sauļ oš anā s krē sliem nā cā s veidot halabudu, tas mū s kaut kā izglā ba. Lī dz dziļ umam jā iet 300 metri, tad var peldē t. Starp citu, masku var neņ emt, tur vispā r nav ko skatī ties, ne zivs, ne koraļ ļ i, nekas, bet speciā lā s č ī bas (koraļ ļ i) noteikti citā di ū denī neies. Ja gribi apgulties pie (apsildā mā ) baseina, jā ieņ em vieta pirms brokastī m, pulksten 7.
Lī dz pulksten 9 vairs nav kur krist, bet pa visu teritoriju izmē tā tas vairā kas sauļ oš anā s krē slu saliņ as, ja baseins ir bezprincipiā ls, vietas vienmē r var atrast. Neapsildī tā baseinā ū dens ir ledus auksts, aukstā ks nekā jū rā . Visi, ko satikā m viesnī cā (pā rsvarā vā cieš i), teica, ka š ī ir viena no sliktā kajā m viesnī cā m. Viesnī cā ir maksimums 3 zvaigznes. . Personā ls nav atsaucī gs, un, ja lū dz palī dzī bu, tad izliekas, ka nesaprot, un tad arī pieprasa dā vanu naudas vai š okolā des veidā .
Dzeramnaudu dolā ros nelabprā t ņ em, prasa eiro, un nereti nā kas saskarties ar frā zi "Tikai dolā rs? ". Vispā r uzreiz izvē lieties citu viesnī cu. Jū s varat atrast labā ku viesnī cu par mazā ku naudu. Un, ja jū s maksā jat nedaudz papildus, jū s parasti varat atrast elegantu viesnī cu. Protams, no pirmā acu uzmetiena tas viss izskatā s forš i, bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Viesnī cā nav animā cijas, ir animatori 4 cilvē ku apjomā , bet animā cijas nav vispā r. P. S. smieklī gas lietas notika gandrī z katru dienu. Lai cik pozitī vi noskaņ ojā mies, bet, pateicoties viesnī cai, atpū ta tika sabojā ta.
аватар tamaragalah
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No visā m pozitī vajā m un patī kamajā m lietā m š ajā viesnī cā ir tikai tā s skats, bet atkal ne rū pī gi izpē tot. Dzī vot var, bet galvenais, kā pē c devā mies, un š ī ir jū ra, tā nav viesnī cā . … Tomēr ▾ No visā m pozitī vajā m un patī kamajā m lietā m š ajā viesnī cā ir tikai tā s skats, bet atkal ne rū pī gi izpē tot. Dzī vot var, bet galvenais, kā pē c devā mies, un š ī ir jū ra, tā nav viesnī cā . Š eit ir ļ oti sekla, lī dz pat chapat un chapal dziļ umam. Bet tas nav pats nepatī kamā kais. Pie ieejas ir daudz akmeņ u un miruš u koraļ ļ u. Tas ir, lai sasniegtu patī kamas smiltis, zivis un citus priekus, jums ir jā š ķ ē rso akmeņ i, mulyaku utt. Tā lā k jū rā jau ir labi, bet vai nebija iespē jams tikai nedaudz iztī rī t ieeju ū denī ? Piestā tne ir ļ oti, ļ oti gara, un beigā s pietauvotas laivas, peldē t tieš ā m ir problemā tiski. Bet mē s redzē jā m zivis, lai gan nā cā s staigā t ar š ķ ē rš ļ iem...Teritorija ir skaista, baseini ar tiltiem, visas ē kas ir seno alu formā un milzī gas savī tas klintis, tas ir ā rkā rtī gi skaisti, bet visur ir daž as nepilnī bas, smiltis un nesakoptī ba vai kas, lai gan papī rs un krū zes neguļ , bet skats ir nekopts. Telpas ir labā stā voklī , bet tā da pati nesakoptī ba. Tī rī š ana ir vā ja, zem vidē jā , par mazgā tā m grī dā m nav ne runas. Viss telpas pildī jums darba stā voklī , seifs, konders, santehnika. Bet putekļ i ir klā t visā telpā . Tomē r dvieļ i vienmē r bija tī ri un palagi. Ū dens krā nos ir auksts un karsts, š ampū ns, ziepes, dzeramais ū dens, tas arī viss. Ē diens ir tā ds pats vidē jais. Š ķ iet, ka ir daudz, bet pirmo reizi tas bija tā , ka es to neizmē ģ inā ju - viss ir monotoni. Garš vielas it visā ir specifiskas. Vistas pā rsvarā vienmē r, arī liellopa gaļ a, bet ļ oti izturī ga. Svaigu dā rzeņ u un augļ u ir maz, viss uzturs sastā v no daž ā da veida salā tiem, visā da haš a, daž ā du š ķ irņ u pupiņ ā m, bet garš a ir tā da pati. Vienas sugas zivis, un varbū t ne viena, bet garš a ir viena))). Varbū t tā s ir tikai manas sajū tas, bet arī mans vī rs bija tā lu no laimī ga. Izsalkuš i nebijā m, pa dienu vienmē r bija uzkodas, bet liekais svars nepieņ ē mā s, var teikt pluss))). Animā cija ir vā ja, komanda bezmē rķ ī gi klī st pa viesnī cu, ielū gumi vā ji un sacensī bas norit nemanot. Labi, ka atradā m lielisku tū risma aģ entū ru. Viņ u vietni ir viegli atrast, ja ierakstā t Yandex meklē š anas vaicā jumu cami tour. Viņ u cenas ir trī s reizes zemā kas nekā viesnī cā , un pakalpojums ir lielisks un ceļ vedis ir krieviski runā još s. Bijā m ļ oti apmierinā ti! No plusiem arī patī kams galvenais restorā ns, personā lam pat patī k dzeramnauda, ​ ​ bet vismaz smaida. Viesnī ca ir ā rpus ceļ a, kopumā jū s pavadā t lielā ko daļ u sava laika viesnī cā . Pilsē tā var nokļ ū t ar autobusu un tikai par 4 mā rciņ ā m. Bijā m vienreiz uz vecpilsē tu, tur nopirka alkoholu, iesaku viesnī cā dzert tikai alu, pā rē jais ļ oti apš aubā mas kvalitā tes. Baseinos ir viens apsildā ms, kas arī lieliski, ja pū š stiprs vē jš , tad var peldē t. Baseini ir tī ri, bet apakš ā ir nedaudz smilš u. Viesnī cā arī nav bē rnu, un tas ir vē l viens pluss, un ir ļ oti mierī gi, bet ir kā ds, kam tas patī k. Kopumā jū s varat doties uz vienu reizi, bet ne vairā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums slyturtle
Labdien, esmu ieplānojis ceļojumu uz Caves Beach Resort. Kāds ir aptuvenais seifa izmērs istabā? Vai derēs 15 collu klēpjdators?
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Marinalit
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums RomanFomin1
Lūdzu, pastāstiet man, cik stingrs apģērba kods ir Caves Beach Resort 5 * viesnīcas restorānā. Derēs džinsi + T-krekls vai arī jāņem līdzi kaut kas "stingrāks".
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель построен в уникальном стиле — в виде пещер в горе. Номера также оформлены в стиле пещер. Отель отличается высоким уровнем сервиса и обслуживания. Открыт в 2015 и состоит из здания ресепшен и 8-ми 4-х этажных корпусов оформленных в стиле пещер. Идеально подойдет для спокойного отдыха, так как отель не позволяет размещение с детьми до 16 лет.

Atrašanās vieta Отель расположен на первой береговой линии в районе Аль Ахья, в 8 км от города Эль Гуна, в 15 км от аэропорта города Хургада.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: 24 часа (платно), услуги такси: платно, Wi-Fi в лобби и у активного бассейна — бесплатно (в номерах платно), 1 конференц-зал (200 м2, макс. 100 чел., платно), TV room, аркада магазинов, аптека в лобби: с 10:00 до 00:00, банкомат в отеле, ближайшие банки для обмена валюты 10 км в Эль Гуне, 2 бассейна с пресной водой: бассейн без подогрева в зимний период (800 м2), бассейн с подогревом в зимний период (150 м2), зонты, шезлонги и полотенца у бассейна — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Отель не принимает гостей младше 16 лет.
Izklaide un sports Бесплатно — пляжный футбол, пляжный волейбол, анимация, дартс. Платно — дайвинг центр, кайтсерфинг, водные виды спорта, массаж.
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 385 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), мини бар (согласно концепции отеля), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), сейф, телефон, балкон или терраса. Ванная комната с душевой кабиной, феном и банными принадлежностями (мыло, шампунь, гель для душа).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese KM 10 El Ahyaa Road, 84517 Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 350 5720
Tīmekļa vietne: Caves Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.