Laba viesnīca - lieliska atpūta.

Rakstīts: 3 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 26 janvārī — 2 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Vakar saņ ē mā m atsauksmes, varbū t kā dam palī dzē s.
Viesnī cā atpū tusies no 26.01 lī dz 02.02. Iepirkš anā s tū re Tui - viss bija skaidrs un gandrī z bez kavē š anā s.

Viesnī cā ieradā mies 20.00, reģ istratū rā viss tika ā tri nokā rtots un mums bija laiks vakariņ ā m, piedā vā jā m palī dzē t ar runā m, bet mē s atteicā mies. Istaba skaista ar skatu uz dā rzu, ir viss nepiecieš amais (nepatika, ka bija divas gultas, nevis viena divguļ amā ), viss darba kā rtī bā.

Ē diens. Izvē les pietiek, izsalkuš i nekad nav bijuš i. Netā lu no reģ istratū ras ir trī s restorā ni, vē l viens pludmalē - tur var pusdienot. Jū s varat arī ieturē t uzkodas pie baseina bā ra. Ū dens parkā un netā lu no reģ istratū ras ir arī bā rs.
Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, kopta.
Ir apsildā ms baseins.
Nav bezmaksas interneta. Jū s varat iegā dā ties viesnī cā Wi-Fi (7E uz 5 dienā m).
Man patika akvaparks, apsildā ms, 6 slidkalniņ i, bet tie visi ir daž ā di. Slī dkalniņ u augš pusē strā dniekiem tas nepatika – sieva pati nevē lē jā s kā pt pie tiem, jo ​ ​ viņ u nemitī gi uzmā ca.
Pludmale ir tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu, var doties uz blakus esoš ajā m pludmalē m. Jū ra bija silta, viņ i peldē jā s ar maskā m, redzē ja daudz daž ā du zivju. Ir jū ras ež i.
Vietnē Travel 24 atrastā s ekskursijas, pasū tī tas Viber. Pretenzijas pret viņ iem nav - viss ir laikā , skaidrs. Bijā m uz Kairu (40$) (garš , bet tas ir manas sievas sapnis), Luksora - Dendera (40$) (Vieglā k aizbraukt, ļ oti interesanti. Tur bija ļ oti forš s gids Muhameds (+201008445598 Viber) interesanti stā sta, joko, no viņ a var nopirkt eļ ļ u, tē jas, suvenī rus).
Apmierinā ts ar pā rē jo, vai nā ktu vē l - JĀ !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu