Jautājums par viesnīca Ali Baba Palace 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
165 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Viesnīcas aprakstā norādīts - 14 slidkalniņi, uzturēšanās laikā 1 reizi bez maksas. Ko tas nozīmē? Vai par pārējām dienām jāmaksā?
Viesnīcas aprakstā norādīts - 14 slidkalniņi, uzturēšanās laikā 1 reizi bez maksas. Ko tas nozīmē? Vai par pārējām dienām jāmaksā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-02-105 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар ovproekt
Bija pirms gada. Viss bija par brīvu un brauciet vismaz visu dienu, tikai rindas aiz apļiem uz nolaišanos no slidkalniņiem un pati viesnīca ir žēlīgs šlaks
аватар EkaterinaSol
Tas ir vecs apraksts, bijām 2019. gada decembrī, akvaparks ir bezmaksas, vismaz braukt. Dvieļi tur nav jāvelk, tos var ņemt atsevišķi. Vienīgais brīdinājums: akvaparkā nav apsildāmu baseinu, tikai bērnu, mazie. Tas ir, braukt, dzert kafiju un gulēt uz zviļņa. Tātad, iemest basos un peldēt - nekā tāda nav (Galvenais apsildāmais baseins atrodas tieši pretī reģistratūrai. Vispār slidkalniņi lieliski, akvaparks nav vecs, mums patika viesnīca, jāatgriežas tur ar bērniem.
аватар EkaterinaSol
Protams, 2018. gada decembrī))
аватар ovproekt
Mans īstais pārskats par šo viesnīcu ar fotogrāfiju https://www.turpravda.ua/eg/hurgada/Ali_Baba_Palace-h7946-r243567.html
аватар Elenka08
Viena bezmaksas ieeja nozīmē, ka jums tiks dota iespēja apmeklēt akvaparku citā viesnīcā. Ja nemaldos, Džungļu akvaparks vai Titāniks.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ali Baba Palace 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl