Labi, bet tikai vienu reizi. Vai viesnīcā ir Wi-Fi

Rakstīts: 10 marta 2020
Ceļošanas laiks: 3 — 10 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Sā ksim ar to, ka esam ieguvuš i izcilu tū risma operatoru, liels paldies TUI. Tā tad, no sā kuma. Viesnī cā ieradā mies agri, ap 8.00-8.30. Pie ieejas animatori tikā s ar krekeriem, iekš ā uzreiz uzlika rokassprā dzes, kamē r aizpildī ja dokumentus, ko atnesa sulu un cepumus, jauki. Aizpildī juš i anketu, uzreiz sū tī ja mū s brokastī s, brī dinot, ka telpas noteikti bū s no 14.00. Bet viņ i mū s nokā rtoja 10.30. Pē c cipariem - dabū jā m jau noguruš as telpas, kurā m nepiecieš ams kosmē tiskais remonts. Ja meklē jat rož u ziedlapiņ as un dvieļ u gulbjus, tas nav Aqva Vista. Dolā rs nekā di neietekmē tī rī š anu, ka ar to, ka bez tā , tī rī š ana ir tik un tā , atstā j daudz ko vē lē ties, mē s paš i pē c tam noslaucā m putekļ us. Kosmē tikas komplekts bija ieraš anā s brī dī , un tas netika papildinā ts vairā k 7 dienu laikā , neskatoties uz to, ka tas beidzā s 3-4 dienā s.
Kas attiecas uz naudu - viņ i reģ istratū rā neko neprasī ja, norē ķ inā jā s bez naudas, atstā ja dzeramnaudu, bet pē c paš a pieprasī juma. Attiecī bā uz pā rtiku: brokastis 7 dienas nemainī jā s baigi vienmuļ i. Jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u ir arī problemā tiski kaut ko izvē lē ties. Pusdienas ir nedaudz labā kas, bet arī ne tik karstas. Bet vakariņ as ir lieliskas, daudz kas, acis izpleš as. Visvairā k visgarš ī gā kie bija grilē ti ē dieni un gaļ a vispā r, ja ceri atnā kt uz viesnī cu un pusdienā s un vakariņ ā s ē st jū ras veltes, tad ak, ne š eit, 7 dienā s bija tikai 2 garneles un tad ne pā rā k garš ī gi . Rezumē jot, varam teikt, ka izsalcis nepaliksi, tač u kliegt wow var tikai vakariņ ā s, un arī tad ne vienmē r. Dā vanā no TUI mums bija 1 bezmaksas a la carte zivju restorā na apmeklē jums, un tur tieš ā m ir ļ oti garš ī gi.
Runā jot par tū ristiem, lielā kā daļ a ukraiņ u un vā cieš u, un pē dē jie atpū tā s tikai viesnī cā pie apsildā miem baseiniem, bet ukraiņ i aizsaluš i jū rā , jo Hurgadā ū dens ir maksimums 20 grā di, ja dodaties pē c koraļ ļ iem, tad noteikti š eit neesat. . Viesnī cas teritorijā tieš i Acva Vita ir divi apsildā mi baseini apakš ā un uz Red Sky bā ra jumta, ū dens silts - 29 grā di, 7 dienas netikā m lī dz akvaparkam, ka nenā ksim, neizdevā s, bē rnu slidkalniņ i jā , bet pieauguš o nav.

Kas attiecas uz batoniņ iem, tad ir izvē le, lej normā li bez jautā juma, bet kokteiļ u ē dienkarte vā ja. Vislabā k to izdarī t vestibila bā rā . Pludmalē alkohols ir ļ oti vā jš un jā iet paš am. Paš ā viesnī cā attieksme pret vā cieš iem ir ļ oti godbijī ga salī dzinā jumā ar attieksmi pret ukraiņ iem, bet tomē r ļ oti pozitī va. Vispā r visskaistā kais viesnī cā ir personā ls, paš i cilvē ki ļ oti draudzī gi, smaidī gi un ļ oti optimistiski. Animā cija viesnī cā laba, meitenes un puiš i cenš as, lai nevienam nebū tu garlaicī gi. Viesnī cas teritorija ir liela, pateicoties tam, ka vienā pusē ir trī s albotras rindā un otrā pusē vē l divas blakus, ir kur pastaigā ties, bet viss ir viena tipa.
Pā rē jā laikā devā mies divā s ekskursijā s: 1) El Gouna (š ī ir sarež ģ ī ta), cena 60 USD par vienu nebija iespaidī ga, bet 2) kvadraciklu safari - 25 USD - man ļ oti patika, mē s vē l brauks.
Kopumā iespaids par viesnī cu ir labs, tač u nav lielas vē lmes atgriezties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu