Panorama Bungalows Resort El Gouna 4*– Atsauksmes

53
Novērtējums 6.510
№3 viesnīcas reitingā El Gouna
6.8 Numurs
7.0 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.7 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas El Gounas centrā, savā smilšu pludmalē. Viesnīca tika atklāta 2004. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2017. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās vienstāva ēkas (tikai reģistratūra), vienstāvu bungalo kompleksa un četrām trīsstāvu ēkām. Ideāli piemērots romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар kucheta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Speciā li izvē lē jā mies viesnī cu š ajā reģ ionā , jo nebijā m te bijuš i, un cena bija ļ oti pievilcī ga. Mē s bijā m pietiekami ā tri iekā rtojuš ies, mums bija divas istabas bungalo blakus. … Tomēr ▾ Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Speciā li izvē lē jā mies viesnī cu š ajā reģ ionā , jo nebijā m te bijuš i, un cena bija ļ oti pievilcī ga. Mē s bijā m pietiekami ā tri iekā rtojuš ies, mums bija divas istabas bungalo blakus. No balkoniem pavē rā s skats uz mā kslī go upi un baseinu tieš i un uz kalnu pusi. Starp citu, š eit ir divi slidkalniņ i, viens ir lē ns, un zils, tas ir tieš ā ks, bē rniem patika visvairā k, citur ir vē l mazs laukums ar ļ oti mazu slidkalniņ u bē rniem. Istabas nav ī paš i lielas, katrā pa divā m gultā m, ir tē jas stū rī tis, seifs, plazma, vannasistaba bez vannas, tikai duš a, un svarī gā kā iezī me ir stikla dibens starp gultā m, kur var redzē t zivis, ļ oti forš i. Ē diens ļ oti vidē js, izvē le nav liela, bet bē rniem vienmē r bija ar ko pabarot. Mū sē jiem patika ē st vistu ar rī siem vai makaroniem, deserti un kū kas vakarā ir ļ oti garš ī gi, kaut kas tamlī dzī gs. Lī dz pludmalei vajadzē ja nedaudz pastaigā t, tā ir diezgan liela un smilš aina, pā rsteidzoš i pieklā jī gi sauļ oš anā s krē sli, ieeja jū rā no krasta ir ļ oti sekla, izņ emot ar ļ oti maziem bē rniem tas ir labi, gā jā m peldē ties no garas mola, no protams, tur viss ir daudz interesantā k. Viesnī cā vienmē r var atrast, ko darī t, manam vī ram patika ī ru bā rs, tur pastā vī gi rā da futbolu un var uzspē lē t biljardu. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, ļ oti pieticī ga, daž i trenaž ieri un hanteles, godī gi sakot, negā jā m, bet, manuprā t, š is pakalpojums ir maksas, internets ir, bet ne visur ved. Bē rnu klubs ir atvē rts laicī gi, vienu dienu tur vispā r nebija neviena. Personā ls strā dā labi, viesmī ļ i gudri, bā rmeņ i pieklā jī gi, labi izskatā s ā rpus teritorijas. Kopumā mums š eit patika atpū ta, ī paš i ņ emot vē rā cenu un atraš anā s vietu, tā pē c iesaku apmeklē t.
аватар lyuba.icar.czaricyna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sapulcē jā s atvaļ inā jumā pē c 3 dienā m. Mamma zvanī ja 7. marta rī tā un piedā vā ja atpū sties Ē ģ iptē kū rortā Panorama Bungalows, kur viņ a un tē tis atpū tā s pagā juš ajā gadā . … Tomēr ▾ Sapulcē jā s atvaļ inā jumā pē c 3 dienā m. Mamma zvanī ja 7. marta rī tā un piedā vā ja atpū sties Ē ģ iptē kū rortā Panorama Bungalows, kur viņ a un tē tis atpū tā s pagā juš ajā gadā . Budž eta viesnī ca, č etrzvaigž ņ u, bet pirmajā piekrastē . Variants labs. Pē c pusdienā m jau samaksā jā m par biļ eti, viesnī ca uzreiz apstiprinā ja un mums atsū tī ja lidmaš ī nas biļ etes. Un 10. martā mē s ar draugu jau lidojā m uz Ē ģ ipti. Ir forš i netē rē t daudz laika saiņ oš anai, bet to ir tik vienkā rš i paņ emt lī dzi un aizlidot atvaļ inā jumā . Mū su pirmais neatkarī gais ceļ ojums paliks mū su atmiņ ā uz ilgu laiku. Mē s apmetā mies bungalo. Skats no tā ir brī niš ķ ī gs. No balkona redzama mā kslī ga upe, no durvī m – jū ra. Istaba ir mā jī ga. Tajā ir viss, kas nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m. Standarta komplekts, kā ds ir visā s viesnī cā s, norā da mū su ceļ ojumu aģ ente Inna. Ledusskapis, TV, kondicionieris, viss darbojā s pareizi. Arī par vannas istabu sū dzī bu nav. Ē rti atrodas duš a, tualete, izlietne. Mazliet var redzē t, ka mē beles ir "noguruš as". Bet tas nebojā priekš statu par pā rē jo. Viss ir lieliski. Viesnī cas teritorija ir neliela, iegarenas formas. Pa viesnī cas perimetru - mā kslī ga upe. Izcila tī rī ba un kā rtī ba. Ē diens ir izcils. Visas ē dienreizes ir garš ī gas un barojoš as. Starp trī s stundu brokastī m un pē cpusdienas uzkodā m varat uzkodas (ar picu, hamburgeriem un saldē jumu), ja pirms pusdienā m esat izsalcis. Lai gan tas ir pilnī gi nereā li, ē diens ir tik apmierinoš s, ka jums nav laika izsalkt. Daž ā di gaļ as veidi, nedaudz pikanti, garš ī gi piedevas, ī paš i no pā kš augiem. Atpū tnieki slavē arī mongoļ u restorā nu. Vispā r - Wi-Fi ir bezmaksas, bet izmantojā m tikai baseinu un pludmalē . Pelikā ns Nataš a dzī vo viesnī cas teritorijā - vietē jā atrakcija. Tas ir pilnī bā manuā ls. Viņ š ē d no rokā m, ļ auj sevi samī ļ ot un, protams, daudz bildē . Bē rniem ļ oti patī k. Bē rnu izklaidei ir bē rnu mini klubs, tas ir paredzē ts bē rniem no 4 lī dz 12 gadiem. Bē rnu animā cija darbojas labi, it ī paš i vakarā . Pieauguš ajiem ir arī daudzas ā ra aktivitā tes. Mums patika spē lē t volejbolu un ū denspolo. Aizbraucā m uz Kairu un Luksoru, pastaigā jā mies pa jū ru, izpeldē jā mies starp koraļ ļ u rifiem un delfī niem. Ļ oti atvainojamies, ka nebraucā m ar kamieļ iem. Droš i vien, ja atkal gadā s atgriezties Ē ģ iptē atvaļ inā jumā , noteikti pamē ģ inā sim nā kamreiz.
Ļ oti tuvu ē ģ iptieš u "Venē cijai" - El Gounai. Peldbaseins ir mazs. Ir silta dž akuzi ar hidromasā ž u. Panorama Bungalows ir sava smilš u pludmale, uz kuru var nokļ ū t divos veidos, ejot kā jā m un ar laivu pa mā kslī go upi. Katru rī tu sā kam ar pludmali. Ir ļ oti saspringts grafiks, maz guļ am - daudz staigā jam, un tad atpū š amies pludmalē . No Ē ģ iptes tika atvesti daudz suvenī ru. Nopirka kamieļ u segas, dvieļ us, gultas veļ u. Pā rē jais ir forš s, uzkrā ts spē ks, uzlā dē ts ar enerģ iju, papildinā tas D vitamī na rezerves. Visiem patika.
аватар grigoreva27
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo nolē mu braukt bez bē rna, kopā , sarī kot romantisku atpū tu, viesnī ca speciā li izvē lē jā s klusu, prom no pilsē tas burzmas, bet mā jī gu un skaistu. Mū s ļ oti interesē ja apraksts par laivu pie katra bungalo, tā pē c rezervē jā m bungalo. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo nolē mu braukt bez bē rna, kopā , sarī kot romantisku atpū tu, viesnī ca speciā li izvē lē jā s klusu, prom no pilsē tas burzmas, bet mā jī gu un skaistu.
Mū s ļ oti interesē ja apraksts par laivu pie katra bungalo, tā pē c rezervē jā m bungalo. Bungalo ir viss nepiecieš amais, istabiņ a ir bez raibā m, bet tī ra un mē beles nav salauztas.
Bija laiva, ar to varē ja pa kanā liem-ezeriem peldē t, kā jau Venē cijā ! Romantika visu ceļ u!
Maza pastaiga lī dz jū rai, apkā rt viesnī cai, bet teritorija tik skaista, ka bija prieks pastaigā ties. Jū ra ar zivī m no mola, 300 metrus no krasta zivju, bet ne ī paš i liels skaits, kā arī koraļ ļ i.
Animā cija viesnī cā ir ļ oti mierī ga, bē rniem un pieauguš ajiem, tā pē c bija daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku, un pā rsvarā vā cieš i un briti, bija maz krievu.
Jo ceļ oja bez bē rna, tad izlē ma par garā m ekskursijā m, kurā s ar bē rnu nevar doties. Nu, pirmkā rt, izbraucā m ekskursijā Super Utopia, tur bija laiva ar caurspī dī gu dibenu, tad peldē š ana ar masku-spurā m, tad braucā m ar banā nu un vē l vienu plakanu, nezinu kā to sauc, apmeklē jums Utopijas sala, un pusdienas (pā rsteidzoš i garš ī gas, ar jū ras veltē m) uz kuģ a. Turklā t izmaksas bija lē tā kas, nekā piedā vā ja mū su tū risma operators, un mē s devā mies kopā ar pieciem (ar angļ u ģ imeni), un viņ i mums iedeva atlaidi.
Un mans sapnis apmeklē t Aleksandriju piepildī jā s! devā s divu dienu ekskursijā , lai apmeklē tu Kairu. Aleksandrija mani pā rsteidza! Esmu ļ oti gandarī ts, ka nolē mu doties tik garā ekskursijā , protams, ir nogurdinoš i braukt ar autobusu, bet tur neko nevar darī t.
Starp citu, varbū t kā dam noderē s, internetā var atrast (viņ iem ir detalizē ta mā jaslapa, bet es nekur nevaru atrast vizī tkarti ar tā s nosaukumu), ņ ē ma no viņ a ekskursijas, viss ir ļ oti organizē ts, autobuss nekur nekavē jā s, tī rs. Gardi baroja un dzirdinā ja (vī ram tas bija svarī gi).
Un mē s satikā m tū ristus no Kairas viesnī cas, devā mies ar tū roperatoru, tā pē c autobuss no rī ta neieradā s viesnī cā , aizkavē jā s trī s stundas, un autobusam bija salū zis ū dens dzesē tā js.
Es arī gribē ju doties uz Luksoru, bet es neuzdroš inā jos atkal doties tā lu, es gribē ju sauļ oties, kamē r Baltkrievijā lī st lietus)))
Ē ģ ipte, mē s atgriezī simies!
аватар bogemov.egor
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija atvaļ inā jums 2016. gada oktobrī . Kad ieradā mies El Gounā , sapratā m, ka š ī ir pasaka. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c noteiktā m prasī bā m, lai bū tu atklā ta jū ra, wi-fi bija bezmaksas, budž eta ziņ ā . … Tomēr ▾ Mums bija atvaļ inā jums 2016. gada oktobrī . Kad ieradā mies El Gounā , sapratā m, ka š ī ir pasaka. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c noteiktā m prasī bā m, lai bū tu atklā ta jū ra, wi-fi bija bezmaksas, budž eta ziņ ā . Tas viss bija š ajā viesnī cā un pat vairā k.
Mū s ievietoja vienā no labā kajiem standarta numuriem. Istaba ir ļ oti liela. Bija pat 3 gultas. Lai gan mē s ar sievu ceļ ojā m vieni. Bija balkons ar š ū puļ krē sla galdu un krē sliem. Istabā ir ģ ē rbtuve, vannas istaba un neliels priekš nams. Bezmaksas seifs, TV, ledusskapis. Bija arī tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs, krū zes un glā zes. Katru dienu viņ i ienesa istabā.1, 5 litrus. ū dens. Bijā m apmierinā ti ar istabu.
Tagad par pludmali. Ceļ š uz to ir prieks. Apmē ram kilometrs jā brauc ar kā jā m, bet var braukt arī ar laivu, nezinu, man teica, tā brauc katru stundu. Jums jā iet cauri bagā tam rajonam, ļ oti skaistam, kur viss ir zaļ š un absolū ti tī rs, tad š ķ ē rsojiet tiltu un esat Zeytuna pludmalē . Tur ir vairā ki veikali. Sauļ oš anā s krē sli ir nedaudz veci, tie nodroš ina matrač us, ja nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viņ i paņ ē ma matraci, uzlika dvieli un sauļ ojā s.
Mē s ne tikai sauļ ojā mies, bet arī nolē mā m doties ekskursijā s. Pie mums pienā ca pā ris no blakus istabiņ as un piedā vā ja doties kopā ar viņ iem 2 ekskursijā s. Mē s jautā jā m, kā pē c ar mums? Teica, ka atlaidi var dabū t, ja pasū tā t no 2 ekskursijā m un ja 4 vai vairā k cilvē ku. Nu kā pē c gan ne. Tas joprojā m ir labā k, nekā pavadī t visas brī vdienas pludmalē . Viens brauciens bija uz Luksoru, bet otrs uz Kairu. Protams, braucieni ir grū ti, ceļ š garš un jā ceļ as agri, it ī paš i, kad braucā m uz Kairu, izbraucā m vienos naktī . No divā m ekskursijā m saņ ē mā m ļ oti daudz informā cijas un fotogrā fiju, redzē jā m tik daudz, ka pat nezinu, par ko rakstī t. Apmeklē jā m tempļ us, kapenes, muzeju, vairā kas izstā des utt. Mē s nenož ē lojā m, ka devā mies.
Ē dienu ir daudz, daž ā di un garš ī gi.
Brokastis sā kas pulksten 7:00. Jogurti, piena zupas, graudaugi, pā rslas, omletes, augļ i, salā ti utt. Pusdienas no 12.30 š eit devā s sā tī gā ki ē dieni, tika atstā ti arī daž ā di piedevas, gaļ as ē dieni, salā ti, augļ i un saldumi. Vakariņ as no 18.30 ir gandrī z tā das paš as kā pusdienā s, tiek pievienoti daž i ē dieni, bet tomē r padarī ts skaistā ks un garš ī gā ks. Vakariņ as š eit ir galvenā maltī te. Vī ns bija pusdienā s un vakariņ ā s, ļ oti personisks, kā arī alus.
Pludmales bā rs, kā arī vestibila bā rs piedā vā dzē rienus, uzkodas, tē ju un kafiju.
Personā ls draudzī gs, š efpavā ri labi.
Nu es rakstī ju par visu. Kopumā mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā .
аватар mr.vlad
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pavasaris 2016...Vitamī nu deficī ts...Politiskā s dzī ves saasinā š anā s politizē tā kajā valstī pasaulē - Ukrainā...Absolū ta neticī ba rī tdienai...Nejauks laiks...Č ito š ā dā situā cijā darī t? budž ets, bet tu gribi. … Tomēr ▾ Pavasaris 2016...Vitamī nu deficī ts...Politiskā s dzī ves saasinā š anā s politizē tā kajā valstī pasaulē - Ukrainā...Absolū ta neticī ba rī tdienai...Nejauks laiks...Č ito š ā dā situā cijā darī t? budž ets, bet tu gribi...Č ito-č ito --- lidot uz Ē ģ ipti. Ukrainas tū roperatori nebaidā s sū tī t tū ristus uz š o mē mo valsti, bet mums, dzī vojot ATO zonas krustpunktā ar Krē slas zonu, esam pilnī gi pazī stami ar risku. Ja bē rni jau ir pieraduš i aizmigt zem tā las kanonā des maigas dā rdoņ as. . . T. sk. lē mums tika pieņ emts-LIDO!! ! Ņ emam minimā lo personī go mantu skaitu, nevienu gadž etu izņ emot Nokia 3310. Ceru, ka nepietiks nekaunī bas, lai š ā du š edevru aizsā ktu arā bu pasaules noziedzī gajiem elementiem. Tū risma operators -PIEVIENOJIES, izbraukš ana no Kijevas Borispiļ as / plkst. 03:0.14. marts 1. Paskatos uz GISMETEO - laiks pasliktinā s, vē ja ā trums palielinā s. . . Hasim parasti beidz pū st marta otrajā pusē , un tad viņ š nolē ma pā rpildī t un izpū st visu ceļ u. Tas izskaidro tū res izdevī go cenu -939 konvencionā lā s miruš o prezidentu vienī bas 11n12d par 2 + 1 lī dz 14 VISI no 14.03 lī dz 25.03. Jā , un TO JOIN UP pozicionē sevi kā zemu -maksa TO, kā zema tū roperatore. Lai gan esmu ar viņ iem lidojis ne reizi vien, vienmē r gaidi kā dus netī rus trikus no viņ iem. . . Ak, tas notika, bet par to vē lā k.
Teikš u uzreiz, ka mums vajadzē ja lidot 5 cilvē kiem, bet pavasara podagras saasinā š anā s visnež ē lī gā kajā veidā izsita no lidojuma mū su guru un pā ris. aizlidoja tikai trī s, un guru palika sekot mums pa RADAR24, tī mekļ a kamerā m, ikdienas zvaniem uz VIBER un apskatot fotogrā fijas no notikuma vietas. tā lā k tiek izmantota tikai 3 acu pā ru informā cija, un tad mē s to nosū tī sim mū su guru korektū rai
Nakts pagā ja stiprā vē ja dē ļ ā rkā rtī gi neomulī gi, un domā ja, ka reiss izlidos ar kavē š anos, bet viss notika pē c grafika. Pā rvadā tā js ir UIA. Teikt, ka es nesaprotu ekonomisko situā ciju valstī , saprotu, bet dā rdoņ a tukš ā dū š ā brī ž iem apslā pē ja dzinē ju rū koņ u. Jau tuvā k rī tam lidojot pā ri dumpī gajam reģ ionam ostas pusē pie redzamī bas robež as bija uzplaiksnī jumi. Varbū t a pē rkona negaiss, vai varbū t Krievijas Aviā cijas un kosmosa spē ki piespieda ISIS pasaulei, koš ļ ā jamā gumija, Kalinka-aveņ u...
Hurgadas lidosta sagaidī ja neparastu klusumu. Robež ai garā m tikai viena puse. Tukš a. . . Pa skrejceļ u skraida suņ i no bada nogrimuš iem sā niem. Vē jš laiski dzen pa lauku Pravda avī zes lū ž ņ us 2015. forma ir slaveni pā rdeva tū ristiem ar vī zā m par 27 USD, es teicu, ka ir 25, pretē jā gadī jumā bū s bums, lai lauztu robež u! normas.
Cik patī kami bija pieņ emt, ka izvē loties El Gouna apkalpos individuā lu autobusu. Un vispā r nebrauks apkā rt Hurgadjuš ņ ikas ziemeļ iem, bet tikai tad vē l tā lā k, uz salī dzinoš i tā lo Arā bijas Venē ciju. Pirmo reizi tur biju. ekskursijā pirms kā diem 8-9 gadiem. Toreiz gribē ju tikt prom no pretī gā Khurgadjuš ņ ika un atpū sties sterilajā zonā . Pie ieejas El Gouna ir parodija par ATO kontrolpunkta iemī tniekiem, smieklī gi pat paskatieties uz š iem dž ekiem, kuri ī sti nebija apš audī ti ar ā rkā rtī gi nekoptiem lož metē jiem. . . Š ķ iet, ka viņ iem nav jē dzī gu praporš č iku un nav attī stī ti pavē lē -neķ ī tra valoda. Un kā bez tā "celt" arā bus. . . Tas ir iemesls zaudē tajiem kariem ar Izraē lu.
Pirmo reizi autobusā ieraudzī jā m mū su gidu. . . Mī li dū kojoš s miera balodis ar burtu B. . . Neizdevā s precī zi atcerē ties š ī krā š ņ ā pā rstā vja vā rdu. . Viņ š atcerē jā s nedaudz vē lā k. . .
Izgā juš i kontrolpunktu iebraucā m teritorijā...Bija agrs rī ts-07 ar santī mu. . . Jau 07-30 kopā ar pā ri no brā lī gā s Baltkrievijas devā mies uz pieņ emš anu. . . No nepā rvaramā m sajū tā m no plkst. pā rē jā sā kums uzreiz iedeva konfekš u kasti vadī tā jai. Tik slaveni š okolā des kaste nepazuda pat mū su korumpē tajā sabiedrī bā . Bet izrā dī jā s, ka š is nometnes varas darbinieks gatavojas pā rņ emt maiņ u. un lielas sejas arā bu krupis viņ u cieš i nož ņ audza, lai dalī tos ar kolē ģ i. ilgi raudā ja par istabu. . . Standarts bija samaksā ts, bet es ļ oti gribē ju doties uz bungalo...Tas bija ā rkā rtī gi dā rgi ņ em caur TO ko vajadzē ja, nolē ma sasmē rē t vadī tā ju. Neiesaku kanā lam tie ir sliktā ki. turik...cits turiks, š eit tev laiva 3-stā vu. Iekā rtojā mies uzreiz. . . Neviens negaidī ja nekā dus 1.00. Viesnī ca bija piepildī ta par ne vairā k kā.30procentiem. Piedā vā ja vismaz vienkā rš u sagaidī š anas dzē rienu. . . Restorā nā bija jā iet vē l bez gredzena...Atlidoja ā trā s reaģ ē š anas brigā de - ielika mums uzpurni uz pusi, bet par 3 $ laipni atļ ā va iegremdē t 2 kafijas tases. . . Starp citu, bodyaga ir bodyagi. . . Bet iedzer kaut ko pē c balvas mau oh-
pē c vē lē š anā s.
Istabas. Viss glī ti. . . Bijā m uz divguļ amā s gultas, smagā...Un matrač i bija teicamā stā voklī -nenolī da lī dz zemei ​ ​ un bija ar nepiecieš amo elastī bu. Iesaku jaunlaulā tajiem! Ū dens ir nemainī gi karsts. . . Bez atš ķ aidī š anas nav iespē jams peldē t. . . Parasti bet viesnī cā s ir "vasara"! ! ! gravitā cijas ietekme, slavenā saplū da kā rtī gā farrum la cerrum. Piedodiet manas latī ņ u valodas zinā š anas ar surzhik, bet š ī ir "izrauta bedre". Bija tē jkanna ar regulā ri atjaunojamu ū dens pudelē s, tē ju un kafiju. Apkopē ja bija katru dienu atbalstī ja supertī rī tā ja dedzinoš ā s acis ar ukraiņ u š okolā di. Nekas viņ am nesalipa-no improvizē tiem priekš metiem viņ š no sirds savija Ziemeļ ā frikas dzī vnieku pasauli. Pasū tī ja dinozauru-nevilka. . . Gribē ja pat izmanto š ļ ū teni no duš as, bet neļ ā vā m. . . TV ar krievu kanā liem. . . Bet uz TV skatī š anos nelidojā m. Patī kami bungalo. . . Izgā ju no mā jas uz vistas kā jiņ ā m un iekritu basī...Ja vien jū s, protams, nemī lat vē su ū deni...Tas nav uzkarsē ts...Nu, ne vairā k Ir 21-22 grā di.
Pusdienas un vakariņ as. Š ķ iet mazliet kauns atzī t, ka vitamī nu trū kums, nevis bagā tā kā Ukrainas valsts prasī ja no viesnī cas kvalitatī vu pā rtiku. Patiesī bā š ī s ekskursijas mē rķ is bija atpū ta, jū ra, saule, vitamī ni un labs ne-Ģ MO pā rtika. laiki jau ir izskatī ti, un vairā k Yegi nav ko darī t-pirkt-pirkt, kamē r nomet un papildina kalorijas. Š eit ir viesnī cas, kuras gribas ilgi runā t par progresī viem kulinā rijas priekiem. uzvedums. Vajag visu mē rī t pē c zvaigznes. . . Priekš "4-ki" viss kā rtī bā . . Var pamanī t absolū tu kafijas un kakao aparā tu neesamī bu. . . No termobā kas nopilē juš i pilni atkritumi. . . Ir kafijas automā ts otrajā stā vā , bet izskatā s, ka par bargu naudu. Cola-Fanta-Sprite nav gluž i tas, ko vajag, lai bagā tī gi barotu. Nebija ne airā na, ne kā raudzē ta piena. Brokastī s bija jogurts bļ odā ar pildvielā m. Pieticī ga garš a. Savā dā k mū su bē rni ir pieraduš i pie superaugļ u garš as, un tā ir zī me, ka tā ir tī ra ķ ī mija. Vakarā bija arī regulā ri grili. . . Vā rdu sakot viesnī ca ar vienkā rš i normā lu pā rtiku, kā kaut kā dā valsts struktū rā savē jiem, lē ti un kā rtī gi, bet bez volā niem. Vairā kas lappuses grā diem nevelš u. liellopu gaļ as sautē jumu, lai gan tas, kurš atcerē jā s Mubareku, bija maigā ks nekā tas, kurš Heopsu pazina jaunī bā . Es nevaru nepieminē t brī niš ķ ī gā s kū kas.
Animā cija. Varbū t atdos barā , kad atgriezī sies ilgi gaidī tie Krievijas Federā cijas tū risti, bet lī dz š im tā vienkā rš i nav. . Tad var taisī t revolū ciju. Mū su audzinā tā jam Marikam sā kumā bija jā peld baseins ar vā cieti 8-9 gadus vecu. . . Nu ko ar viņ u darī t, ne spē lē t "Chapaya pret Zirnekļ cilvē ku", ne "Ņ emot 45. maijā - Garlaicī gi. . . Jā , un nez kā pē c viņ i Lielvā cijā nemā ca krievu valodu. . . Bet velti. . . Vē sture var ilgi riņ ķ ot. . . Tad tač u parā dī jā s viens kompakts kazlē ns no MSC. Viņ a stila komunikā cija un vā rdu krā jums ir daudz forš ā ks nekā Š nurs no Ļ eņ ingradas. Š eit kļ uva jautri. . . Un pē c tam, kad viņ am ceļ ā stā jā s krē sls restorā nā , pareizas komandas-stingras vā rdu krā juma receklis deva visiem matemā tikas mā cī bu stundu. Bet viss ir tik organiski un patiesi, ka varē ja dzirdē t no tā das lakstī galas trilles.
Bet kad iezemieš i uz pā ris dienā m atbrauca palika smacī gi un baisi. Ē diens tika izgrā bts ar mazu sapieru lā pstiņ u un asinā ts nemē rī tā daudzumā . Un pludmalē kļ uva tumš s. . . Kaut kā da OMEN. . .
Internets. Recepcijā diezgan ē rti var sarunā ties Viberā...Foto un video sakari ļ oti cieš i. Par kaimiņ u viesnī cā m neko nevaru teikt, jo nebija ī paš as vajadzī bas piesē sties sveš ā tī klā .
Jū ra, ū dens pā rsē š anā s un pludmale. Jā...Bija tā da - klases "vectē vs Mazai un krievu zaķ u ķ erš anas ī patnī bas" laiva regulā ri uz pludmali veda 7-9 cilvē kus, lai gan tas aizņ ē ma apm. piecas minū tes staigā t ar kā jā m, bet š ķ iet, ka ir kā nā kas pē c kalpoš anas laika . Š is sprū drats nekad nebija pā rslogots un 11 dienā s viņ i nepamanī ja tos, kas neaizbrauca...Protams, viesnī ca nav pilna. . . Pludmale ļ auj ieiet jū rā bez apaviem. . . Tī ras smiltis. Pludmalē vislielā kais saviļ ņ ojums ir tas, ka jebkura virziena vē jš , vienmē r var atrast vietu, kur nepū š vispā r, mest tavi kauli un mantas tur. Vā cieš i tikai tur ligzdo. Uz mola neiet, tā lu un vē jš pū š . Saka, ka drī z pa š o molu kursē s tramvajs. . . Nu ir 3-5 pieturas....Citā di slinkums iet 500-600 metrus. Bet tur viss normā li - nerū sē još ā tē rauda margas, pakā pieni ar koku un bez burā m. Kad jū ra mierī ga, prieks nolaisties un snorkelē t. Š armā ū dens dzī vī ba ir daudz bagā tā ka , bet š eit dziļ umi nav vienā di, un tomē r objektu ir cē luš i cilvē ki. Daba, varbū t š ī vieta atdzī vosies. Meli ki pludmalē nav nekas jauns, bet jocī gā kais ir tas, ka blakus esoš ajā "pieciniekā " "Sheraton" bija tikai nedaudz svaigā ks. Tad kā pē c maksā t trī s nominā lvē rtī bas par "5-ku pirmajā rindā ? !
Osta El Gounā . Noteikti jā iet paskatī ties uz jauno ē ģ iptieš u jahtā m. Pirms Abramovič a tā s ir kā mē ness, bet tomē r. . . Jā un restorā ni tur ir mī ļ i. . Tukš ums ļ oti nomā c...Nav jau tie tū ristu bari, kas ir ostā regulā ri tika vesti ekskursijā s no Hurgadas. . Noteikti jā pastaigā pa golfa laukumiem, kas atrodas netā lu no viesnī cas. . . Pat bez cepuma puisis uz elektromaš ī na ļ auj tū ristiem braukt ar vē ju, un ar eļ ļ oš anu viņ š sarī kos E-G ralliju --- Parī ze un atpakaļ . Iesaku uzkā pt skatu tornī...Frā ze "Lyapota ir kas" ir tieš i tē ma!
Atkā rtoti brauca uz Ņ iž egorodku-Downtaunovku dzimtajā valodā . Jauki, soli, dā rgi. Pirmā s trī s dienas nelaida cauri, un tad kaut kā pieraduš i pie domas, ka mū sdienu tū ristiem no Ukrainas kabatā s ir maz grū ti nopelnī tu monē tu. .
Viesnī cas personā ls un menedž eri. Izvē lē jā s ļ oti labs komandas biedrs. Bez mazā kā s atdalī š anas pē c tautī bas dienesta laikā . Un, kas ir ļ oti jauki, neviens netaisa purnu kapā tā ju, bet visu izlej no sirds. Ir. viesnī cā nav alkohola. . . Ietaupa tikai kokteiļ u jaukš anu ar sī rupiem un augļ iem. Tā ir vienī gais dzerš anas veids. . . Vieš nī cā nebija absolū ti nekā du dzē rā ju orģ iju, tagilisma, trokš ņ ainas kompā nijas lī dz neiespē jamī bai. Viss ir kluss un mierī gs. Droš ī ba korekta. . . Visam seko, apkalpoš ana teicama. Starp citu, paspē jā m izstaigā t kaimiņ u viesnī cu teritoriju. . . Neviens neapstā jā s un nepā rbaudī ja rokassprā dzes. Viena maza laimī ga pasaule. numurs tū ristu no NVS? !
JOINS vadī tā ja ceļ ojumu pā rstā vis, kā ds V...Otrajā dienā viņ š ar dē monisku niknumu uzbruka, lai maigi iesū ktu tū ri...Viņ š izrakstī ja č ekus pat bez piekriš anas doties...esi kā uzliek cī nī tā ju uz svaiga dzē riena izspieš anu no granī ta un granā tā bola. Knapi atspē lē jā s. . . pat nedevu laiku konsultā cijai. . . Pieredzē jis menedž eris. . . Tū risma produktu tvaikoņ a 7. klase! Es tieš ā m gribē jā s makš ķ erē t, bet aizrautī bas un vē ja dē ļ grupa netika sakomplektē ta 11 dienas. USD brā ļ i-baltkrievi lai brauc uz Hurgadu. . . Pē c mū su E-G sterilā s pasaules Hurgadjuš ņ ika miskaste bija ļ oti apbē dinā ta. Ak. . . un tagad darvas spainis. Pē dē jā s dienas vakarā atnā ca fakss, ka lidojums bū s vē lā k un izņ emš ana no viesnī cas bū s nevis 7-00, bet 11-05. Viņ i taisī ja viņ am 2 zvani ar apstiprinā jumu, mamma zvē rē ja. Tā iepriecinā ja-var peldē t un brokastot. . . Brū ve uz 16 ar labā s puses vī tni!! ! minū tes, lai gan SA standarts ir 45 sekundes ģ ē rbš anai, visu izmetot lietas savā s koferos bez izš ķ irī bas izgā jā m no viesnī cas. aā -saimnieka JOIN darbinieks tā sajuka. Dā rgie tū risti, ja izvē laties š o viesnī cu un š is dzenis ir jū su gids, tad iedodiet viņ am piekariņ u, lai mē s nogalinā m...Bet nepabeidziet, š is Dž avdets ir mū su...Mē s atgriezī simies un uztaisī sim viņ am birkas-birkas Brī vā s Eiropas stilā .
Atgriezties uz app. T. zh. busik, t. zh. š oferis. . . Lidosta ir palikusi mazā k vaļ ī ga. Pā rbaudes punktā pie ieejas 6 kaujinieki ar sarū sē juš iem ieroč iem. . . Un tas ir viņ u sausajā klimatā!! ! Brauc un brauc! vairā k kā.150ml ū dens, viņ i paņ ē ma vienai sievietei š ķ iltavas, bet arī nā kamajam pasaž ierim bija. Bet palaida garā m. . . Liepas ir tas viss, un nevis totā ls kontrole! metri, bet tos ved ar autobusu. . . Bagā ž a tika izņ emta no ratiem un guļ uz lauka. . . Varbū t bobī š i noš ņ aukā ja, varbū t papildus apgaismoja. . . Bet katrs pasaž ieris lika atpakaļ uz ratiem, iespē jams, zem videonovē roš anas kameras ieraksta. . . Mē s iebridā m...Č au , Hurgada. . . P. S. ē diens atkal ir pie mums UIA...Viņ i pat nepasū ta ē dinā š anu lidojumā atgrieš anā s lī nijai no ekonomijas...95. kvartā ls meklē starp savē jiem...Varbū t kā ds piekritī s paņ emt š o krustu uz sevi .
.
аватар Doctor-vich
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vidē ji 4 — bet tā dā vietā kā El Gouna tam nav nozī mes. Viesnī ca pie kanā la El Gounas centrā . Jū s varat staigā t visur... Jū ra 5 (bet skaists dibens tikai ar pantomī mu) Istabas lielas (divas istabas, 2 televizori utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vidē ji 4 — bet tā dā vietā kā El Gouna tam nav nozī mes.
Viesnī ca pie kanā la El Gounas centrā . Jū s varat staigā t visur...
Jū ra 5 (bet skaists dibens tikai ar pantomī mu)
Istabas lielas (divas istabas, 2 televizori utt. ), bet vecas.
Tī rī š ana ir normā la.
Ē diens 5- (gaļ a un saldums 5, pā rē jais tā pat kā visur citur)
Wi-Fi nozvejas reģ istratū rā un restorā nā - bez maksas.
Nav sporta zā les (man ir svarī gs mī nuss)
Nav animā cijas. Televī zijā ir reklā ma, var redzē t, kas ir citā s viesnī cā s, un aizbraukt uz turieni.
Personā ls ir draudzī gs.
Vispā r iesaku. . . Ļ oti skaistas vietas
Ps Ē ģ iptē ne reizi, biju desmitiem citu viesnī cu, ir ar ko salī dzinā t; )
аватар cergei2031
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu š ajā viesnī cā bijā m otro reizi, ceru, ka braukš u ciemos treš o reizi. Mums der viss, bū sim ļ oti priecī gi satikties vē l. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu š ajā viesnī cā bijā m otro reizi, ceru, ka braukš u ciemos treš o reizi. Mums der viss, bū sim ļ oti priecī gi satikties vē l.
комплимент от отеля постоянным клиентам
аватар folmer2
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par brī vdienā m un viesnī cā m, bet vē los uzrakstī t par š o viesnī cu, lai brī dinā tu citus no doš anā s uz š o viesnī cu. Š is ir Panorama Bungalow El Gouna kū rorts Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par brī vdienā m un viesnī cā m, bet vē los uzrakstī t par š o viesnī cu, lai brī dinā tu citus no doš anā s uz š o viesnī cu. Š is ir Panorama Bungalow El Gouna kū rorts Ē ģ iptē . Kurš nezina, ka tas ir 30 km. No Hurgadas. Es gribu atzī mē t, ka tas ir tikai gadī jums, kad muš a ziedē sabojā ja medus mucu. Medus š ajā gadī jumā bija pati Ē ģ ipte. Jū ra, saule, gaiss, lieliski pagatavotas jū ras veltes, kuras pasū tī jā m savā restorā nā pludmalē (par maksu, protams), garš ī gi augļ i, mango, persiki, aprikozes, kas aug uz Ē ģ iptes zemes un ko arī iegā dā jā mies veikalā . Protams, uz visa š ī fona pā rē jais bija veiksmī gs, bet vispirms vispirms.
Tā tad Panorā mas bungalo. Viesnī ca pozicionē sevi kā.4 zvaigznes, bet es tur liktu C kategoriju un izstieptu. Atkal es salī dzinu labā ko trijnieku tajā paš ā Turcijā , kur bijā m agrā k...Mē s nestā vē jā m viens otram blakus.
Numurs. Mē s sā kotnē ji maksā jā m par labu istabu.
Š im bungalo ir terase un piekļ uve kanā lam. Visas viesnī cas El Gounā atrodas pie kanā liem, kas savukā rt iziet jū rā . Protams, jā , sava terase ar sauļ oš anā s krē sliem, istabā plazma, droš i vien ē rtas gultas, bet nekas vairā k. Otrajā dienā duš a saplī sa, krā ni tecē ja, skapja durvis nokrita, nu, protams, tie ir sī kumi. Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t telpas tī rī š anu. To raž oja katru otro dienu, lai gan, manuprā t, citā s viesnī cā s tas tika darī ts katru dienu. Vienalga. . Un cilvē ks, kurš uzkopa istabu, vienmē r jautā ja, vai tas ir jā dara. Ja teicā m nē , tad pie velna, audzē visu dubļ os. Manuprā t, tā das lietas neprasa, pat katru otro dienu. Akrobā tika bija savā dā ka. Kad kā rtē jo reizi pē c sakā rtoš anas un mū su istabā uz galda stā vē ja atvē rta viskija pudele, es pamanī ju, ka tā ir izdzerta. Uz galda gulē ja vaļ ī gas sī knaudas, nu, tur piecas mā rciņ as. Pē c sakā rtoš anas palika trī s monē tas. Es, protams, neiebilstu, bet kas tas ir? ?
Pirmo reizi ar to saskā ros, kad istabā ē d, dzer un rakņ ā niekus.
Ē diens: izsalkuš i, protams, neaizbrauca, bet ē dieni 4 zvaigž ņ u viesnī cā ar ī paš u daž ā dī bu neatš ķ ī rā s. Pati ē diena kvalitā te atstā ja daudz vē lamo. Daudzi viesnī cā , tā pat kā es, cieta no vē dera sā pē m, un tā s nav klimata un ū dens izmaiņ as, bet tas ir tas pats ē diens un pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i virtuvē , kad viņ i savā c tukš ā s glā zes no galdiem, izlej pā rpalikumus un ielej jaunus dzē rā jus. Es biju liecinieks tam. Atvainojiet, franč u valoda, cilvē ki, atrodoties 4 zvaigž ņ u viesnī cā , bija pa pusei panī kuš i. Galu galā es nemaz negribē ju iet uz š o kambī zi. Bet izdzī voja).
Baseins viesnī cā : Teikš u uzreiz, ka kā dreiz tur devos. Pē c tam es valkā ju visus viesnī cas krē mus, sauļ oš anā s un citus produktus. Es biju smarž ī ga un uzreiz pā rklā ta ar aizsargkā rtu. Vai baseins nav tī rī ts vai viņ i to dara slikti, ū dens filtrē š ana ir slikta, es nezinu.
Uz ū dens peld eļ ļ as traipi no visa veida kosmē tikas un smarž ā m, un visā di atkritumi, kaut kā ds plangtons. Personī gi man bija riebums, es nezinu par citiem, kas tur dzī voja. Apakš ā slidena, it kā ar kaut ko nosmē rē ta. Vispā r, fu, kas par pretī gu, jā , nu, tas ir purvā.
Un visbeidzot, pirmā vieta ir pakalpojums. Viesnī cā ir tā ds č ips, tu iedod kartiņ u no istabas un tev nogriež rokassprā dzi. Parasti izrakstā s 12.00 nogriež at rokassprā dzi un sveiks...Transfē rs 19:00. Labi, pā rliecinā ja viņ us pusdienot. Kas tā lā k? Tā dā karstumā bez rokassprā dzes neviens jums bā rā neielies glā zi ū dens, un tas ir no pusdienlaika lī dz vakaram. Uz vietas nav ū dens dzesē tā ju. Nē , protams, ka var iet uz veikalu pirkt ū deni, ir vē l kaut kas, bet es par š o visu samaksā ju. Ieraš anā s dienā , un viņ š ir pulksten 14:00, es ierados pulksten 23:00, un es to kompensē ju izbraukš anas dienā . Izbraukš anas dienā.8. 00 devā mies uz jū ru un man nogrieza rokassprā dzi. Ir astoņ os no rī ta! Un mums ir pā rsē š anā s 19.00. Un viņ š reģ istratū rā nesteidzas.
Viņ š kā papagailis atkā rto, ka mē s apstā jā mies 11:00. Durku ieslē dzā s un viss. Un viņ š nevē las skatī ties ne uz vienu elektronisko biļ eti. Kopumā MARAMOYSTVO ir pilnī gs. Kazas nož ņ augs sevi aiz ū dens glā zes! Nevienā citā viesnī cā , pat trī svietī gos, es to neesmu redzē jis. Es nezinu kā tev. Izbraukš anas dienā vienmē r nebija nekā du problē mu, bet transfē rā jū s izmantojat viesnī cas pakalpojumus, jo reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s notiek vē lu. Un te pipetes ir pilnas.

UN TĀ : Mū su atvaļ inā jums Ē ģ iptē bija veiksmī gs. Jā , un nedod Dievs apmeklē t Panorama bungalo El Gounā . Ir daudzas citas cienī gā kas viesnī cas, kas neaizē nos jū su ī so atvaļ inā jumu ar muš u.
Ē ģ iptes svē tki 08.07-15.07. 2015. Pā rskatī ts aptuveni 10 tū kstoš u metru augstumā virs zemes pa ceļ am uz mā jā m. Paldies visiem par uzmanī bu.
Sū tī ts no iPhone
аватар iren-i19
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rudenī atpū tā mies El Gounā (16.10. 2014 lī dz 23.10. 2014). Laiks lielisks, jū ra silta. Vieta ir debeš ķ ī ga, tā pē c viesnī cas mī nusi iespaidu nebojā ja. Viesnī ca atrodas pie kanā la, tur ir viena, pretī no visā m pusē m, pa kanā liem pā rsvarā privā tas villas. … Tomēr ▾ Rudenī atpū tā mies El Gounā (16.10. 2014 lī dz 23.10. 2014). Laiks lielisks, jū ra silta. Vieta ir debeš ķ ī ga, tā pē c viesnī cas mī nusi iespaidu nebojā ja. Viesnī ca atrodas pie kanā la, tur ir viena, pretī no visā m pusē m, pa kanā liem pā rsvarā privā tas villas. Wi-Fi ķ er principā visur gan istabā , gan pludmalē , bet vislabā k reģ istratū rā . Rudenī nav animā cijas, 2 reizes nedē ļ ā bija stundu gara izrā de ar svā rkiem. Viesnī cā nav ko darī t, bet tuvumā atrodas Downtown, ir veikali un kafejnī cas, jā , un ir patī kami pastaigā ties. Reģ istrē joties neviens naudu neizspieda, mū s bez problē mā m pā rcē la no briesmī gā s 115. istabiņ as, ko iedeva sā kumā (skats uz ceļ u, un kaut kā da smirdē š ana no loga). Ledu gan nebaro, bet tas arī nav 5, izsalcis nepaliksi, gluž i normā li, vietē jie bumbieri no augļ iem, izcilas, saldā s melones, dateles un vē l kaut kas vietē jais. Nebija cū kgaļ as, vistas, liellopa gaļ as, tī tara, daž ā das zupas. Baseins ir pieņ emams, ir divi, bet viens vienmē r ir ē nā , tā pē c ir auksts, neviens tur nepeldē jā s. Jā , un mē s arī nenā cā m peldē ties baseinā . Ir dž akuzi, bet ū dens tur bija diezgan auksts. . Tī rī ja un mainī ja veļ u katru dienu, dzeramnaudu neviens neprasī ja, viss pieklā jī gi, personā ls draudzī gs. Lī dz pludmalei ar kā jā m 10 min. garā m villā m, patī kami pastaigā ties. Vai ar laivu 3.5 min. gar kanā lu lī dz pludmalei. Pludmale ir ī paš a vieta. DAUDZ vietas. Skaisti, patī kami, nekas labā ks. Vienmē r ir vieta, kur apgulties, sauļ oties un peldē ties un pastaigā ties. Jū s varat arī pusdienot pludmales bā rā . Pontons ir ļ oti garš . Labā ziņ a ir tā , ka sauļ oties, peldē ties un vienkā rš i staigā t var VISUR, un ne tikai vietā , ko ierā dī juš i viesnī cas sauļ oš anā s krē sli. Reizi nedē ļ ā , piektdienā s 20-45 kursē bezmaksas autobuss uz jahtu piestā tni. Ar kā jā m nereā li tā lu, ar autobusu min. 15. Vai vismaz katru dienu ar rikš u taksometru par USD 1 vai 5 mā rciņ ā m vienai personai (atvē rtais taksis, dubultā ). Braucieni 10 min. Jahtu ostā vakaros noteiktā s dienā s laukumā ir skaists, krā sains priekš nesums. Š ī ir miljonā ru vieta ar jahtā m. Ļ oti skaists. Ir patī kami staigā t. Veikalu ir daudz, bet cenas jau savā dā kas nekā Centrā . Daudz restorā nu, kafejnī cu. Vā rdu sakot, š ī vieta-El Gouna nav kā viss Ē ģ iptes kū rorts (pirms tam bija Hurgadā un Š armā ), nav ko salī dzinā t. Iesaku VISIEM, tur tieš ā m nav nozī mes kā dai viesnī cai. Labi atpū ties!
У входа в отель В Марине Единственная живность на потолке на балконе) в бассейне))) В Даунтауне в Даунтауне пирс на пляже пешком
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmajā reizē mū s saudzē ja zā dzī ba un augstprā tī ba, bet otrajā reizē , kad palikā m š ajā viesnī cā , nauda tika pazaudē ta un augstprā tī gais personā ls izkā pa. … Tomēr ▾ Pirmajā reizē mū s saudzē ja zā dzī ba un augstprā tī ba, bet otrajā reizē , kad palikā m š ajā viesnī cā , nauda tika pazaudē ta un augstprā tī gais personā ls izkā pa.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 2961g7pj
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums svetwood
Iesaki vietējo aģentūru.Un ko izvēlēties ar bērniem pilnā iegremdācijā vai braucienu ar puszemūdeni?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums love25
Laba diena. Mani ļoti interesē bungalo, kādi tie ir, kurus labāk ņemt, kurus neņemt. Un kādi tur labi var būt (bungalo numurs). Ko jūs iesakāt? Gribētos, lai pat jūra būtu labi ejot lejā no balkona.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums rumydarya
Mēs lidosim uz šo El Gouna viesnīcu marta sākumā. Vai varat man pateikt, kad ir labākais laiks biļešu iegādei? Es jau tagad skatos un cenas nemaz nav mazas, lai gan, manuprāt, šī ir superagrā rezervācija) Kurš kad iegādājās un vai ir jēga gaidīt - ja nu cenas kritīsies?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums stiliz
kanāli ir interesanti, bet vai tur ir koraļļi?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pan558
‹ Viesnīca Panorama Bungalows Resort El Gouna 4*
Atrakcijas

Отель расположен в самом центре Эль-Гуны, на собственном песчаном пляже. Отель был открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Отель состоит из основного одноэтажного здания (только ресепшен), комплекса одноэтажных бунгало и четырех 3-этажных корпусов. Идеально подойдёт для романтичного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре города Эль Гуна, приблизительно в 20 км от аэропорта города Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 500 метров, расположен в 700 метрах от отеля. До пляжа каждый час курсирует бесплатный автобус с 09:00-17:00. Зонтики, шезлонги, пляжные полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, магазины на территории.

Главный ресторан La Palma рассчитан на 250 гостей (07:00-10:00, 12:30-15:00, 18:30-22:00).

Лобби бар (10:00-00:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 169 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese El Gouna, Эль-Гуна, Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 358 00 52
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.